The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 06. 14. 15:50
Na, Master of the Fighter's Guild.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 06. 14. 16:33
Nah foszal vegig vive... kicsit azert hmm... tobbet vartam... elmondasok alapjan nehezebbet vartam, sokkal monumentalisabbat. Na mind1... thief es Dark Brotherhood meg hatravan... meg a daedra shrine-ok...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 06. 14. 19:18
Nekem a főszál és a DB van csak hátra, no meg a Daedra Shrine-ok. Csak el ne felejtsek havonta visszamenni a főnöknek járó pénzért meg a cuccokért a Fighter's Guild-be.
Már csak fel kell tennem a patch-et és reménykedni, hogy ezzel már be tudok menni a DB főhadiszállásra. Szeretném már végignyomni a bérgyilkos küldiket is...
SPOILER!!!
Az Infiltration küldetés elég durva volt a FG-nél.
Az a Hist sap vagy mi elég durva cucc. Elég rossz érzés volt visszamenni a tett színhelyére... 
szerk.: Ja, a lovam, amire eddig nagyon vigyáztam (Prior Marborel's Paint Horse), meghalt. Muszály volt vennem egy fekete lovat Cheydinhall mellett.
Kár, hogy nem lehet elnevezni.
Talán veszek egy fehéret is.
Úgy is belejöttem a vásárlásba, ma vettem egy házat Choroll-ban, elég szép viskó.
SPOILER!!!
szerk.: Ja, a lovam, amire eddig nagyon vigyáztam (Prior Marborel's Paint Horse), meghalt. Muszály volt vennem egy fekete lovat Cheydinhall mellett.
Szerkesztette: Necros 2006. 06. 14. 19:22 -kor
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 06. 15. 09:44
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 14., szerda - 19:18
SPOILER!!!
Az a Hist sap vagy mi elég durva cucc. Elég rossz érzés volt visszamenni a tett színhelyére... 
Ugyan már, ne érzékenykedj. A DB hidd el, sokkal fincsibb :Đ
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen
Elküldve: 2006. 06. 15. 10:34
Tudom, de itt a "jófiú" vagy, nem bérgyilkos.
Elküldve: 2006. 06. 16. 15:37
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 12:07
Van vkinek 5lete h honnan a fenebol szerrezzek 20DB maci ovet/bundat? A master destrukcio oktato ker tolem, de medvet is alig talalok.
Szerintem hagyd a fenébe a trainert!
Végre rászántam magam Kvatch ostromára, mert addig ugyebár Martin nem követ.. Aztán amint betársul Martin is, megyek, és megszerzem a segítségével az Azura Start, mert nagyon jól jönne az Umbra mellé; mondhatni, hogy ideális párosítás.
(Mindig örülök, hogy az első dolgom volt az Umbrát és a full ebony páncélt megszerezni.
[ASUS Rampage IV Extreme] | [IntelŽ Core i7-4930K] @ [4500 MHz] | [Cooler Master Hyper 412S] | [4x4 GB Corsair Vengeance DDR3-1866 MHz, CL9, CR1] | [ASUS Radeon R9 290 DirectCU II]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
[Corsair Force 3 240GB SSD] | [Samsung 840 Pro 256 GB SSD] | Toshiba 3 TB SATA 3.0 HDD | [Cooler Master HAF X] | [XFX Pro 850W (Seasonic SS-850HT)] | [Dell S2740L 27" IPS monitor]
Elküldve: 2006. 06. 16. 16:08
Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 16:37
Szerintem hagyd a fenébe a trainert!
A destruction skillt a legegyszerűbb úgy növelni, ha készítesz egy olyan spellt, ami a saját fatigue-odat sebzi.
Nekem legalábbis ez volt az első dolgom, amint bejutottam az Arcane Universityre.
Elkészítettem a "Damage Fatigue 3 pts for 1 sec on self" nevű spellt (a billentyűzeten a space-hez van rendelve a cast), így amikor játék közben van más dolgom is, akkor csak ráteszek egy nehezéket (egy doboz 3,5"-es floppyt
) a space gombra, és mire visszatérek, már nőtt is pár ponttal a destruction skillem..
(Lehet kombinálni is: ha beállítod egy sarokba a karaktered, és benyomod a folyamatos mozgás gombot, akkor az athletics is növekszik..
)
Végre rászántam magam Kvatch ostromára, mert addig ugyebár Martin nem követ.. Aztán amint betársul Martin is, megyek, és megszerzem a segítségével az Azura Start, mert nagyon jól jönne az Umbra mellé; mondhatni, hogy ideális párosítás.
(Mindig örülök, hogy az első dolgom volt az Umbrát és a full ebony páncélt megszerezni.
Nagyon sok kemény helyzetből vágtam már ki magam vele.. Szó szerint..
)
Hmm. Ez jo modszer. Minden mas varazslatot igy szoktam novelni, csak destructionra nem volt ijen jo 5letem meg. Kinomban summonoltam amig nem volt max a conjuration skill es amit csinaltam azt le flare-ztem vagy lenyilaztam, mikor mire volt szukseg. En a DB szentejeben szoktam block light es heavy armor vmint nehany egyeb skillt upg-zni. Meg arena is jo szokott lenni, sneakre foleg. Atlitikazni ue a modszer csak vizben 1 kavicsban. 40%al kb gyorsabb, igaz nekem az major skill szoval ritkan alkalmazom. Kedd utan annyit jaccok ezzel amennyi csak belefer.
Elküldve: 2006. 06. 17. 08:55
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Passzív vízhűtés lépésenként, képekben
Elküldve: 2006. 06. 17. 17:48
Vámpirosodás ellen tud valaki valami gyors megoldást?
Mert a boszorkánynak összeszedni 5 grand soulgemet, majd a sok marhaságot egy kicsit kimerítő.
Mert a boszorkánynak összeszedni 5 grand soulgemet, majd a sok marhaságot egy kicsit kimerítő.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector
Elküldve: 2006. 06. 17. 18:39
Ha még nem telt el 3 nap a vámpírság megkapása óta, akkor menj el egy közeli kápolnába és imádkozz az oltárnál és már meg is tisztultál.
Ha már régebb ideje vagy vérszívó
akkor marad, hogy a boszinak össze kell szedned a cuccot. Ha ez marad és megvan a lötyi azzal menj el Skingard grófjához aki ad némi aranyat cserébe. Ezután érdemes csak meginni az ellenszert.
Ha már régebb ideje vagy vérszívó
Elküldve: 2006. 06. 21. 12:54
Most azt irja hogy 140 kuldetest completeltem eddig. Kb mennyi van meg? a trainingeseket nem szamitva?
Elküldve: 2006. 06. 21. 17:56
The Elder Scrolls IV: Oblivion Realistic Rag Dolls and Force v2.0 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Phoenix Equipment v0.9 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Landmarks Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Archery Shop v1.0 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Phoenix Equipment v0.9 Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Landmarks Mod
The Elder Scrolls IV: Oblivion Archery Shop v1.0 Mod
Elküldve: 2006. 06. 23. 10:26
A vámpíros dolgot sikerült megoldani.
Namost viszont újabb gondban vagyok.
Először is Aid for Bruma-ból már csak 1 dolog van hátra, meglátogatni SkinGradban Lord Manort, de egy erős egy keményebb (zár) ajtó fogad és nemtok bejutni.
A másik dolog pedig korábbról megmaradt egy weatherleah's-nál történő orkgyilkosság. Ahol egy "leégett" ház van és orkot kellene kinyírni, de senki sem találok ott, sem a környéken. Medoldást nem tud valaki? Legacy Lost a küldi neve..
Namost viszont újabb gondban vagyok.
Először is Aid for Bruma-ból már csak 1 dolog van hátra, meglátogatni SkinGradban Lord Manort, de egy erős egy keményebb (zár) ajtó fogad és nemtok bejutni.
A másik dolog pedig korábbról megmaradt egy weatherleah's-nál történő orkgyilkosság. Ahol egy "leégett" ház van és orkot kellene kinyírni, de senki sem találok ott, sem a környéken. Medoldást nem tud valaki? Legacy Lost a küldi neve..
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
Elküldve: 2006. 06. 23. 12:29
Weatherleah: a közelben kell lennie néhány orknak. Keresd meg őket és öld meg a nagy kék mamlaszokat.
Esetleg menj vissza 1-2x, hátha akkor ott lesznek.
Az Aid for Brumában nem csak beszélni kell a városok vezetőivel, bezárni egy kaput, és akkor segítenek. Mi ez a Lord Manor dolog?
Az Aid for Brumában nem csak beszélni kell a városok vezetőivel, bezárni egy kaput, és akkor segítenek. Mi ez a Lord Manor dolog?
Elküldve: 2006. 06. 23. 13:31
Na ez az, már bezártam a kaput.
Aztán beszélni kellene a főnökkel, de az ő ajtaja zárva van.
SkinGradi kastélyba kellene bemennem, de nemtom hogy, beszélni a főnökkel az ügyről.
Mennyire közel?
Mert már párszor bejártam a terepet, de se híre, se hamva a dolgoknak.
Talán valami bug?
Aztán beszélni kellene a főnökkel, de az ő ajtaja zárva van.
SkinGradi kastélyba kellene bemennem, de nemtom hogy, beszélni a főnökkel az ügyről.
Idézet
Weatherleah
Mennyire közel?
Mert már párszor bejártam a terepet, de se híre, se hamva a dolgoknak.
Talán valami bug?
Elküldve: 2006. 06. 23. 13:59
Elvileg ott kellene lenniük közel...
Lehet, hogy bug. Ha van mentésed ez előtt, akkor töltsd vissza és nézd meg újra. Vagy menj vissza más napszakban. De ha bug, akkor csak az előző mentés varázslat fog működni.
Elküldve: 2006. 06. 24. 19:11
Ha skingradban a goreval akartam beszelni akkor mindig a szemeji titkaranak kellett eloszor szolni es az kihivta.
Weatherleah: nagyon ismeros a neve de nemtom hovatenni.
Weatherleah: nagyon ismeros a neve de nemtom hovatenni.

Súgó
A téma zárva.