The Elder Scrolls IV II.
Elküldve: 2006. 07. 02. 23:24
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 07. 03. 08:26
En a csont uj karimmal vegre tudok jaccani. Felment a patch is. Vegre nem szaggat a game. 4 windows install utan rajottem miert volt lassu az utobbi 4-5 napban, akarmit is csianltam. 512-es ram el volt mozdulva a gepben ugyhogy fele annyi memovel durvan szaggatot. De most, meg alig csinaltam kuldiket de mar lassan kimaxolok nehany statot. Mondjuk eleg uncsi summonolgatni es levagni a lenyeket meg szetveretni a cuccaidat h armor skill es armorer miatt, de megeri. Hol lehet kapni invisibilityt ami 30secre teszi ful nem 60ra (magyarul illusiun skill 50 eleg neki), mert mostmar nagyon kene?
Elküldve: 2006. 07. 03. 08:51
A Mage Guildeknél nézz körül.
Konkrétan nem emlékszek, melyiknél árulnak illusion-ös varázslatokat.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 07. 03. 09:41
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 9:51
A Mage Guildeknél nézz körül.
Konkrétan nem emlékszek, melyiknél árulnak illusion-ös varázslatokat.
En se a kovacsnal kerestem
Elküldve: 2006. 07. 03. 09:46
Visszatértem én is
Black soul gemben mi a jóság? Most pottyant ki egy nekromantából.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 07. 03. 10:55
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 10:46
Emberek es Dremorak lelket is bele lehet rakni.
Elküldve: 2006. 07. 03. 12:01
Elküldve: 2006. 07. 03. 14:26
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 13:01
Találkoztatok már ezzel? Most láttam egy honlapon. 
Nah vazze, én meg elmentem a chorroli kastélyba hajnalok-hajnalán, leültem a kormányzó vénasszony székébe, megvártam míg felkel lecammog a trónterembe, mert kíváncsi voltam, hogy mit fog szólni. Nem szólt semmit, csak állt ott, mint Kris f**za a lagziban :Đ , és nézett maga elé. Még beszélgetni is lehetett vele, és nagyon udvariasan válaszolt a kérdéseimre.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 07. 03. 16:02
Most épp a börtönben kell kinyírni egy arcot. A lopakodás kidolgozatlansága itt üt vissza egy picit, de nem baj, legalább nehezebb.
Elküldve: 2006. 07. 03. 19:22
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 17:02
Most épp a börtönben kell kinyírni egy arcot. A lopakodás kidolgozatlansága itt üt vissza egy picit, de nem baj, legalább nehezebb. 
DB 3. v 4. kuldi. Semmi veszes nem volt benne a crusaderemmel, igaz en rambosan nyomtam. Befutottam, kinyirtam es kifutottam. neha aki utolert osztott nehany pofont de az minimalis volt es restore health-al meglett siman. Most sneakelni fogok. Amugy Necros a DB kuldik nagyon tetszeni fognak!
Elküldve: 2006. 07. 03. 19:28
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:22
Amugy Necros a DB kuldik nagyon tetszeni fognak!
Tudom.
Elküldve: 2006. 07. 03. 21:41
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 20:28
Tudom.
:Đ Én lopakodva megyek, több bónuszt kapok úgy. Mondjuk, ölhetnék is közben, de azzal szintén elesnék a bónusz cuccoktól. 
felrertettel, en is minden bonus begyujtok. A bonus felteteleit alaposan olvasd el mindig. Ebben a kuldtetesben akkor kapsz bonusz ha ugy olod meg a muksot a sitten hogy kozben 1 ort sem olsz meg. En sem oltem meg. Ok akartak engem de gyorsabb voltam meg birtam az utest ha kaptam parat. a sewer-es resz leszamitva a bortonben effektiv 3 percet voltam.
Most ezzel akarimmal meg alig csinaltam kuldtest elobb feltapolom magamat meg a szukseges skilleket aztan kezdek neki a jateknak.
Nem tud vki vmi jo dungeont ahol magasabb szintu retortok meg mortalok meg alembic-ek (alkemis cucok) tutira fixen talalhatok?
Elküldve: 2006. 07. 03. 21:43
Ilyen jóféle küldik vannak a DB-ben? :o
Asszem ezt majd a végére hagyom akkor.
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 07. 03. 21:50
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 22:43
Ilyen jóféle küldik vannak a DB-ben? :o
Hidd el a legjobbak. A fosztori az gagyi ehez kepest!
Elküldve: 2006. 07. 04. 11:51
Idézet: Mulder - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 22:41
felrertettel, en is minden bonus begyujtok. A bonus felteteleit alaposan olvasd el mindig. Ebben a kuldtetesben akkor kapsz bonusz ha ugy olod meg a muksot a sitten hogy kozben 1 ort sem olsz meg. En sem oltem meg. Ok akartak engem de gyorsabb voltam meg birtam az utest ha kaptam parat.
Szóval, ha téged támadnak meg, akkor megölheted őket vagy észrevehetnek, de miután megölted a foglyot, őket is megölheted?
A dungeon-ök meg random vannak berendezve szerintem, szóval kezdheted bármelyikkel. De szvsz az Ayleid romokban fogsz legnagyobb valószínűséggel jó cuccokat találni.
Elküldve: 2006. 07. 05. 08:18
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 12:51
Szóval, ha téged támadnak meg, akkor megölheted őket vagy észrevehetnek, de miután megölted a foglyot, őket is megölheted?
A dungeon-ök meg random vannak berendezve szerintem, szóval kezdheted bármelyikkel. De szvsz az Ayleid romokban fogsz legnagyobb valószínűséggel jó cuccokat találni.
Nem, nem olheted meg oket. Eszrevenni eszrevehetnek, ok tamadhatnak, meg is utheted oket de kinyirni nem szabad. Futottam mint atom, de a szuk fojosokon max smasszer tudott mogem ferni es ha utott akkor le is maradt. szoval -p alatt kifutottam. Na de olni azt nem szabad mert bonus nyislu.
Elküldve: 2006. 07. 05. 09:01
Mondhatom fasza, megsérül a DVD-m és 70% konyec az installnak.
Valszem valami meghajtó érdekesen felperzselte a kinézetéből adódóan.
VAn valami lehetőség hogy eme játékomat megmentsem?
Elküldve: 2006. 07. 05. 09:05
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 10:01
Mondhatom fasza, megsérül a DVD-m és 70% konyec az installnak.
Nem lehet kicseréltetni?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2006. 07. 05. 09:10
Az en DVD-m is vmiert damagalodott, azota is DT-bol nyomom csak azert bosszanto h foglalja a hejet a cucc.
Szerkesztette: Mulder 2006. 07. 05. 09:11 -kor
Elküldve: 2006. 07. 05. 09:23
Idézet: JonesC - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 10:05
Nem lehet kicseréltetni?
Hát mivel nem éppen legális nem hiszem.

Súgó
A téma zárva.