HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV II.

#841 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 00:10

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:45

Wabbajack poén, akárcsak a Sanguine's Rose, vétek elpazarolni..

Ez igaz! ;)

Idézet: Valdy - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 23:19

Goldbrand a király  :up:  Én is azzal nyomtam (ha úgy volt kedvem), asszem az umbránál is jobb.

Ez már inkább szubjektív.. ;) Magának a kardnak az alapsebzése picivel kevesebb, mint az Umbrának, viszont hozzájön a 22 pontos tűzsebzés, így tehát kétségtelen, hogy támadásban előnyt élvez. De az Umbra!...  :wub:
Én, ha nagyon kritikus támadás kell, akkor a saját magam által készített "Longsword of Lightning" nevű kardomat használom. :cool: Ez egy Daedric Longsword 36 pontos shock damage effekttel, ami elég "megrázó" a legtöbb ellenfélnek.. :] :D
Ezen a képen látszik mindhárom kard statja:
(Katt a thumbnailre!)

Kép

#842 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:08

Egy hülye kérdés. Mi értelme van olyan cuccokat betenni, amik mondjuk annyi plusz "szintet" adnak egy skill-hez, hogy a bonus-al már éppen apprentice lenne novice-ból, de nem lesz apprentice, ugyanúgy novice, csak a számérték tűnik többnek. :think:

#843 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 17:24

Mert a számérték számit az adott skill használatánál, az adott szint (apprentice-novice-akármi) csak bónuszt jelent, hogy kapsz ezt-azt a skillhez. Okos megoldás szerintem.

#844 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 05:49

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 0:10

Ez igaz! ;)

Ez már inkább szubjektív.. ;) Magának a kardnak az alapsebzése picivel kevesebb, mint az Umbrának, viszont hozzájön a 22 pontos tűzsebzés, így tehát kétségtelen, hogy támadásban előnyt élvez. De az Umbra!...  :wub:
Én, ha nagyon kritikus támadás kell, akkor a saját magam által készített "Longsword of Lightning" nevű kardomat használom. :cool: Ez egy Daedric Longsword 36 pontos shock damage effekttel, ami elég "megrázó" a legtöbb ellenfélnek.. :] :D
Ezen a képen látszik mindhárom kard statja:
(Katt a thumbnailre!)

Kép

Nálad hogyhogy 125 a tárgyak "egészsége"?  :eek:
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#845 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 07:00

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 6:49

Nálad hogyhogy 125 a tárgyak "egészsége"?  :eek:

Ha az Armory-d Master szintű, akkor 100% fölé tudod kalapálni a cuccokat. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#846 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 09:25

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 18:24

Mert a számérték számit az adott skill használatánál, az adott szint (apprentice-novice-akármi) csak bónuszt jelent, hogy kapsz ezt-azt a skillhez. Okos megoldás szerintem.

Igen, de nekem pont az lenne a lényeg, hogy a plusz növekménnyel már meglehetne mondjuk a journeyman szintje a futásomnak.

#847 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 15:39

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 7:00

Ha az Armory-d Master szintű, akkor 100% fölé tudod kalapálni a cuccokat. :)

Na akkor ezért nem, arra még nem gyúrtam. :D

#848 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 18:29

Én igen :D Amugy nem Master, hanem Expert szinten kapod, azaz elég 75ig tolni. Master szinten sosem törik el a kalapács, igy elég egy egy életre :D
Amugy, a skillnövelés magic által. Hát épp ez a lényeg. Ha rendesen felfejleszted, az legyen is teljesen más, mintha simán varázslattól kapna egy löketet, de ez más szerepjátékoknál is igy van, nézd meg pl a Shadowrunt, hiába van képességhuzalozásod, attól még nem fogod ugyanazt kapni, mintha rendesen kifeljlesztenéd az adott képességet.

#849 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 19:18

Idézet: 2-More - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:29

Én igen :D Amugy nem Master, hanem Expert szinten kapod, azaz elég 75ig tolni. Master szinten sosem törik el a kalapács, igy elég egy egy életre :D

Igaz, elnézést is kérek tudatlanságom meg a lukas memóriám miatt. :(                                              :D  :Đ
Hmm... ha összeszedném a házaimban mindenfelé "elraktározott" holmikat, szerintem gazdagabb lennék, mint az uralkodó. :D  :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#850 Felhasználó inaktív   eVoodoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:12

Ez egy lófasz  :reklamacio:
Ja és mi a tököm az a HDR? És nekem miért nincs olyan?  :reklamacio:
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
             --== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!

#851 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:17

Idézet: eVoodoo - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 21:12

Ez egy lófasz  :reklamacio:

Nem az, ez egy nagyon jó RPG. :cool:  :D

Idézet

Ja és mi a tököm az a HDR? És nekem miért nincs olyan?  :reklamacio:

Ez. ;) Milyen a videókártyád? Gondolom, az nem tudja. Ha tudja, kapcsold be. :Đ Igaz, gépigényes, de megéri. :smoker:  :)

#852 Felhasználó inaktív   eVoodoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:26

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:17

Nem az, ez egy nagyon jó RPG. :cool:  :D

Ez. ;) Milyen a videókártyád? Gondolom, az nem tudja. Ha tudja, kapcsold be. :Đ Igaz, gépigényes, de megéri. :smoker:  :)

Ja ja nem rossz amúgy. Megnéztem azt a HDR-t, köszi a linket!
3D gyorsító FX5900Ultra. Elég régi, de azért ezt nem vártam volna :(
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
             --== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!

#853 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 20. 20:27

Azzal a kártyával ne is álmodj HDR-ről. :) De a bloom is jó. :up: Nem sokkal rosszab, de kevesebbet fogyaszt. :D

#854 Felhasználó inaktív   <Maverick> 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 21. 03:34

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:18

Hmm... ha összeszedném a házaimban mindenfelé "elraktározott" holmikat, szerintem gazdagabb lennék, mint az uralkodó.

Annál momentán mindenki gazdagabb.. :Đ Most már tényleg ideje lenne, hogy a nagy-nagy Archduke of Icelandet (a játékbeli karakterem ;-) ) válasszák meg uralkodónak.. :reklamacio: Kép A Champion of Cyrodiil, a Master of the Fighters Guild na és persze a Grand Champion címek egyértelművé teszik, hogy nincs nála nagyobb harcos, akit ráadásul Martin, az utolsó Septim, barátjaként ismernek és tisztelnek. Az Arch-Mage titulus, a 115-ös Fame és a nulla Infamy pedig további biztosítékok arra, hogy keresve sem találnának alkalmasabb uralkodót nálam.. :D A Dark Brotherhooddal való kapcsolatom kimerült Mr. Lucien Lachance eliminálásában, amivel szintén nagy szolgálatot tettem Cyrodiilnek, és közvetve bár, de a tolvajoktól is nagyobb biztonságban van mindenki, miután -mintegy saját küldetésként- likvidáltam az összes koldust, akik közismerten a tolvajok összekötői.. voltak. :] :Đ (Még további 40-50 személy szintén erre a sorsra jutott, különböző okok miatt.. Köztük volt Earana, aki éjjel-nappal a chorroli házam előtt pofázott, zavarva az egész tér nyugalmát :overtwisted: , ráadásul még a Finger of the Mountaint is le akarta nyúlni, ami a guild, ill. a frászt, az Arch-Mage tulajdona.. :D Aztán a Fighters Guild egyik idegesítő portása, aki akkor is állandóan utánam jött ellenőrizni, amikor már sokkal magasabb rangban voltam nála, sőt, ezzel a szokásával akkor sem tudott felhagyni, amikor én lettem a guildmaster, így az első dolgom volt pacifikálni, akárcsak azt a necromanta-gyanús dunmer nőt a skingradi alkimista boltból, aki azt állította, hogy ő az egyetlen alkimista Skingradban, mikor köztudomásúlag skingradi illetőségű az alkímia tudományok mester trainere, Sindarion is, aki egy csupa negatív tulajdonságokkal rendelkező növényből képes olyan potiont készíteni, ami ugyan csak 5 percre bár, de felveszi a versenyt az Oghma Infiniummal is.. Kép Persze Falanu Hlaalut nem ezért, hanem nekromancia megalapozott gyanújáért érte az Umbra. :] Néhány Daedra-hívő pedig Hermaeus Mora kívánságának teljesítése miatt költözött át az Oblivionba.. :] Na, ezt a zárójeles részt nem fogom beleírni az uralkodói pályázatomba.. Kép )
Tényleg nem lenne rossz, ha lenne olyan lehetőség a játékban, hogy a végén el lehetne nyerni az uralkodói címet. Kép Úgyis mindenki állandóan arról beszél, mint egy idióta papagáj, hogy mi lesz a birodalommal uralkodó nélkül.. Még megtévesztő is lehet annak, aki először játszik az Oblivionnal, mert olyan, mintha azt sugallnák, hogy benne van a game-ben ez a lehetőség.. :s

Más: Necros, ha jól emlékszem, akkor Te kérdezted egyszer, hogy hogyan lehet megváltoztatni a karakter nevét.. (Ha nem Te voltál, akkor bocsi, de valaki kérdezte, az fix..:D ) Egész véletlenül bukkantam rá most:
player.setactorfullname "new name"

A nevet idézőjelek közé kell tenni, ahogyan a kódban van.

Ehh, már megint nem maradt időm olyasmikről írni, hogy miért van az, hogy egy egyszerű kovácsnál is lehet kapni 3-4 konstans effekttel enchantolt cuccokat, mikor az Arch-Mage is csak egy enchantot tud rakni egy dologra... Akkor mégis ki csinálja azokat? Vagy miért kell egy mágusnak (pláne az Archmage-nek, akinek saját oltára is van) fizetni egy varázslatkészítésért vagy enchantért? Az még rendben, hogy amíg nem tud valaki sajátot készíteni, addig ezeket is venni kell; de később kinek és miért kell ezekért fizetni? Oltárhasználati díj? Kép :D

#855 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 07:17

Idézet: <Maverick> - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 4:34

Most már tényleg ideje lenne...

:respect: Az elvekkel rendelkező tömeggyilkos. :Đ

Idézet

Más: Necros, ha jól emlékszem, akkor Te kérdezted egyszer, hogy hogyan lehet megváltoztatni a karakter nevét..

Nem én kérdeztem, de jó tudni. :D

Idézet

Ehh, már megint nem maradt időm olyasmikről írni, hogy miért van az, hogy egy egyszerű kovácsnál is lehet kapni 3-4 konstans effekttel enchantolt cuccokat, mikor az Arch-Mage is csak egy enchantot tud rakni egy dologra...

Gondolom, találta valahol vagy családi örökség. :) Szépen el kell lopni és kész. :D
Az enchantolást én sem értem. Én vagyok a főnök és fizessek? :reklamacio:  :Đ

#856 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 21:08

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 20:27

Azzal a kártyával ne is álmodj HDR-ről. :) De a bloom is jó. :up: Nem sokkal rosszab, de kevesebbet fogyaszt. :D

Miféle jószág ez a HDR? Valamilyen nVidia feature? Nálam nem kapcsolható be, ebből feltételezem.

#857 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 21:19

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 22:08

Miféle jószág ez a HDR? Valamilyen nVidia feature? Nálam nem kapcsolható be, ebből feltételezem.

X1xxx-kártyákkal megy ATI-nál.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#858 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 22:14

Idézet: Leeroy - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 22:08

High Dynamic Range. Arról lehet megismerni hogy megvakulsz. Szvsz obiliban elég szarul oldották meg, bár lehet rajta állítani az ini baszkurálásával.

Nálad is van, csak másfajta. Azt az obli nem támogatja.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#859 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 21. 22:28

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 21:19

X1xxx-kártyákkal megy ATI-nál.

Aham... azokra egyelőre nem fussa a keretből. :)

#860 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 12:02

Artifactokat ne keverjük a sima homemade varázstárgyakkal. Potiont se tudsz ugyanolyat gyártani, mint amilyet lehet találni nemegyet. Ez végső soron rendben is van igy, hisz nem tudhat a karakter, aki elsajátitott egy skillt jól-rosszul, ugyanannyit, mint az, aki ebben éli le az életét. Vagy van aki kipróbálná milyen egy RPG egy mellékszereplőt alakitva? :D Bár anno asszem Tomcaték még a Revenge sorozat  idejét törték a fejüket hogy kéne egy ilyen játékot is összedobni.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.