Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 19:18
Hmm... ha összeszedném a házaimban mindenfelé "elraktározott" holmikat, szerintem gazdagabb lennék, mint az uralkodó.
Annál momentán mindenki gazdagabb.. :Đ Most már tényleg ideje lenne, hogy a nagy-nagy Archduke of Icelandet (a játékbeli karakterem

) válasszák meg uralkodónak..

A Champion of Cyrodiil, a Master of the Fighters Guild na és persze a Grand Champion címek egyértelművé teszik, hogy nincs nála nagyobb harcos, akit ráadásul Martin, az utolsó Septim, barátjaként ismernek és tisztelnek. Az Arch-Mage titulus, a 115-ös Fame és a nulla Infamy pedig további biztosítékok arra, hogy keresve sem találnának alkalmasabb uralkodót nálam..

A Dark Brotherhooddal való kapcsolatom kimerült Mr. Lucien Lachance eliminálásában, amivel szintén nagy szolgálatot tettem Cyrodiilnek, és közvetve bár, de a tolvajoktól is nagyobb biztonságban van mindenki, miután -mintegy saját küldetésként- likvidáltam az összes koldust, akik közismerten a tolvajok összekötői.. voltak.
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
:Đ (Még további 40-50 személy szintén erre a sorsra jutott, különböző okok miatt.. Köztük volt Earana, aki éjjel-nappal a chorroli házam előtt pofázott, zavarva az egész tér nyugalmát :overtwisted: , ráadásul még a Finger of the Mountaint is le akarta nyúlni, ami a guild, ill. a frászt, az Arch-Mage tulajdona..

Aztán a Fighters Guild egyik idegesítő portása, aki akkor is állandóan utánam jött ellenőrizni, amikor már sokkal magasabb rangban voltam nála, sőt, ezzel a szokásával akkor sem tudott felhagyni, amikor én lettem a guildmaster, így az első dolgom volt pacifikálni, akárcsak azt a necromanta-gyanús dunmer nőt a skingradi alkimista boltból, aki azt állította, hogy ő az egyetlen alkimista Skingradban, mikor köztudomásúlag skingradi illetőségű az alkímia tudományok mester trainere, Sindarion is, aki egy csupa negatív tulajdonságokkal rendelkező növényből képes olyan potiont készíteni, ami ugyan csak 5 percre bár, de felveszi a versenyt az Oghma Infiniummal is..

Persze Falanu Hlaalut nem ezért, hanem nekromancia megalapozott gyanújáért érte az Umbra.
Néhány Daedra-hívő pedig Hermaeus Mora kívánságának teljesítése miatt költözött át az Oblivionba..
Na, ezt a zárójeles részt nem fogom beleírni az uralkodói pályázatomba..

)
Tényleg nem lenne rossz, ha lenne olyan lehetőség a játékban, hogy a végén el lehetne nyerni az uralkodói címet.

Úgyis mindenki állandóan arról beszél, mint egy idióta papagáj, hogy mi lesz a birodalommal uralkodó nélkül.. Még megtévesztő is lehet annak, aki először játszik az Oblivionnal, mert olyan, mintha azt sugallnák, hogy benne van a game-ben ez a lehetőség..
Más: Necros, ha jól emlékszem, akkor Te kérdezted egyszer, hogy hogyan lehet megváltoztatni a karakter nevét.. (Ha nem Te voltál, akkor bocsi, de valaki kérdezte, az fix..

) Egész véletlenül bukkantam rá most:
player.setactorfullname "new name"
A nevet idézőjelek közé kell tenni, ahogyan a kódban van.
Ehh, már megint nem maradt időm olyasmikről írni, hogy miért van az, hogy egy egyszerű kovácsnál is lehet kapni 3-4 konstans effekttel enchantolt cuccokat, mikor az Arch-Mage is csak egy enchantot tud rakni egy dologra... Akkor mégis ki csinálja azokat? Vagy miért kell egy mágusnak (pláne az Archmage-nek, akinek saját oltára is van) fizetni egy varázslatkészítésért vagy enchantért? Az még rendben, hogy amíg nem tud valaki sajátot készíteni, addig ezeket is venni kell; de később kinek és miért kell ezekért fizetni? Oltárhasználati díj?