HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás V. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:07

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:02

Örülök, hogy ennyire támogatjátok, hogy az emberek tulajdonát foglalják le.

Miert ne? Az se szentebb mint a kozosseg biztonsaga...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2422 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:08

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 12:30

Persze, ehhez az is kéne, hogy minden sebességkorlát indokolt legyen.

Egyetértek.

#2423 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:10

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:05

Akkor az első trafipaxnál lőjék fejbe az összes gyorshajtót.

Te is eltulzod a dolgokat... jelentos sebessegtullepesnel (ahol mar a jogsi is ugrik) miert ne lehetne lefoglalni az elkoveto eszkozt? Ha pedig mas jarmuvevel kovette el, majd egymas kozt eldontik mivel is karpotolja a tulajt... a tulaj meg eldonti, hogy kinek is adja kolcson legkozelebb a kocsijat.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2424 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:14

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:07

Miert ne? Az se szentebb mint a kozosseg biztonsaga...

Samott

Azért vazze mert a legritkább, hogy a gyorshajtóé, (csak a gyorhajtóé) az autó. Nekem nagyon furcsa, hogy , titeket ez nem zavar....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2425 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:15

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:10

Te is eltulzod a dolgokat... jelentos sebessegtullepesnel (ahol mar a jogsi is ugrik) miert ne lehetne lefoglalni az elkoveto eszkozt? Ha pedig mas jarmuvevel kovette el, majd egymas kozt eldontik mivel is karpotolja a tulajt... a tulaj meg eldonti, hogy kinek is adja kolcson legkozelebb a kocsijat.

Samott

Miért kellene lefoglalni az autót, most sem értem? "Elkövetés eszköze" meg a cipő amivel a gázpedált nyomod. Azt is odaadod a rendőrnek? Nem értem, komolyan....  :rolleyes:

#2426 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:15

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 12:28

Tulzasokba esel. Nem hiszem, hogy ilyen mervu gyorshajtasra tervezik ezt a szankciot... komoly tullepesnel szvsz visszatarto lehet.

Samott

Lehet, hogy sarkítottam kicsit, de mi most egy elvről beszélünk. Az elv szerint pedig a gyorshajtónak vegyék el az autóját. Következetesen ezen az elven gondolkodva pedig az áruházi tolvajnak vegyék el a házát, már csak azt nem értem, hogy akkor a halálbüntetést miért nem akarják visszahozni a betörők megbüntetésére, de akkor meg mivel súlytanák a gyilkosokat, pedofilokat... Mert ugye ha súlyozzuk az elkövetett szabálysértés/bűncselekmény "értékét" egymáshoz képest... :think:

Szóval azt a baromarcút, akinek a fejéből ez kipattant, beutalnám Hárshegyre egy kis csapatépítő tréningre...  :Đ

#2427 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:18

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:15

Lehet, hogy sarkítottam kicsit, de mi most egy elvről beszélünk. Az elv szerint pedig a gyorshajtónak vegyék el az autóját. Következetesen ezen az elven gondolkodva pedig az áruházi tolvajnak vegyék el a házát, már csak azt nem értem, hogy akkor a halálbüntetést miért nem akarják visszahozni a betörők megbüntetésére, de akkor meg mivel súlytanák a gyilkosokat, pedofilokat... Mert ugye ha súlyozzuk az elkövetett szabálysértés/bűncselekmény "értékét" egymáshoz képest... :think:

Szóval azt a baromarcút, akinek a fejéből ez kipattant, beutalnám Hárshegyre egy kis csapatépítő tréningre...  :Đ

Megint egyetértek  :Đ Volt itt 40 évig olyan rendszer, amelyik előszeretettel vette el az emberek tulajdonát. Ezt akarjátok? Ismétlem magam: Nem értem..... (Jah, attól függetlenül a pedofiloknak levágnám a p*csét... :D )

#2428 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:18

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:10

Samott

Nem értem. Más bűncselekményeknél azért foglalják le pl a véres kést, mert bizonyíték (ujjlenyomat, vércsoport-meghatározás, DNS minták stbstb). Gyorshajtásnál a sztárfotó a bizonyíték, nem a kocsi. :think:

#2429 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:15

Miért kellene lefoglalni az autót, most sem értem? "Elkövetés eszköze" meg a cipő amivel a gázpedált nyomod. Azt is odaadod a rendőrnek? Nem értem, komolyan....  :rolleyes:

Ne csusztass! ;) Nem a cipo az az eszkoz amivel elkoveti a gyorshajtast... hanem a jarmu amit vezet. Amig nincs jogsi, addig az auto is pihenhet a telepen. A kest is lefoglalja a rendorseg, amivel szurkalnak a kocsma elott... (meg akkor is, ha amugy kenyeret is lehetne vele vagni).

Samott

#2430 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:23

Idézet: Sipi- - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 12:47

Nem érted szerintem, hogy mit akart kifejezni...

Sztem csak annyit, hogy ha valaki hülyén vezet, attól még valószínűleg azt hiszi magáról, hogy ő jól vezet. (ne sértődj meg, nem alkotok véleményt, de ez lehet, hogy veled is így van)

Hogyne érteném, arra próbáltam rávilágiitani, hogy milyenek a "többiek" aki mellé nem sziivesen ülnék be utasként. Az, hogy én mit hiszek magamról, lényegtelen szerintem, mert ebben a kérdésben a tények (esetleg más, kompetens ember véleménye) döntenek. :)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2431 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:23

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:15

Lehet, hogy sarkítottam kicsit, de mi most egy elvről beszélünk. Az elv szerint pedig a gyorshajtónak vegyék el az autóját.

Akinek ugrik a jogsija is mert annyival gyorsabban hajtott a megengedettnel, miert ne? Nem a feleseged 6km-es sebesseg tullepeserol beszelunk. Szvsz nem ezeket akarjak igy buntetni... hanem azokat akik jelentosen tullepik a megengedett sebesseget.

Samott

#2432 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:26

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:18

Megint egyetértek  :Đ Volt itt 40 évig olyan rendszer, amelyik előszeretettel vette el az emberek tulajdonát. Ezt akarjátok? Ismétlem magam: Nem értem..... (Jah, attól függetlenül a pedofiloknak levágnám a p*csét... :D )

Ne keverjuk ezt ide. Akkor aratlanokat is meghurcoltak, most viszont a szabalysertok elleni szankciorol van szo... (a pedofil veszelyes a tarsadalomra, pocset megtarthatja, de normalis emberek koze nem mehetne vele tobbet, ha rajtam mulna ;))

Samott

#2433 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:28

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:26

Ne keverjuk ezt ide. Akkor aratlanokat is meghurcoltak, most viszont a szabalysertok elleni szankciorol van szo... (a pedofil veszelyes a tarsadalomra, pocset megtarthatja, de normalis emberek koze nem mehetne vele tobbet, ha rajtam mulna ;))

Samott

Ha én gyorshajtok és elveszik a FELESÉGEMMEL KÖZÖS kocsinkat, akkor őt ártatlanul éri hátrány. Vagy ez kollektív büntetés van vagy mi?

#2434 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:30

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:21

Nem a cipo az az eszkoz amivel elkoveti a gyorshajtast... hanem a jarmu amit vezet. Amig nincs jogsi, addig az auto is pihenhet a telepen. A kest is lefoglalja a rendorseg, amivel szurkalnak a kocsma elott... (meg akkor is, ha amugy kenyeret is lehetne vele vagni).

A járműnek a gyorshajtásban ugyanolyan szerepe van, mint bármilyen eszköznek egy bármilyen bűnügyben, legfeljebb hozzásegiiti az embert a bűn (szabálysértés) elkövetéséhez (ill. bizonyiiték is lehet, de gyorshajtásnál az autóra nincs szükség, mint bizonyiiték), nem az okozza.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2435 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:32

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:21

Ne csusztass! ;) Nem a cipo az az eszkoz amivel elkoveti a gyorshajtast... hanem a jarmu amit vezet. Amig nincs jogsi, addig az auto is pihenhet a telepen. A kest is lefoglalja a rendorseg, amivel szurkalnak a kocsma elott... (meg akkor is, ha amugy kenyeret is lehetne vele vagni).

Samott

Jó, akkor szimuláljuk az általad felvázolt esetet. Madár megy mint állat, lekapják. Aszongyák: Na öreg, jogsi ide a zsebembe, kocsi meg irány a tréler, majd a yard udvara. Emberünk nagyon elszomorodik, hogy milyen igazságtalan világban élünk, miért nem mehet ő 160-al mellékutcában... Nagy szomorúságában úgy gondolja, hogy csak a Kistomajpiripócsi bácsikája vígasztalhatja meg, ezért átugrik a muterjához és kölcsönkéri a verdájukat, aztán pedig az udvarból figyelmetlenül üveghangon kitolatván egy gyermekét sétáltató anyukán hajt keresztül. A francba... Volt értelme lefoglalni a verdát...

:)

#2436 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:32

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:28

Ha én gyorshajtok és elveszik a FELESÉGEMMEL KÖZÖS kocsinkat, akkor őt ártatlanul éri hátrány. Vagy ez kollektív büntetés van vagy mi?

Majd leveri rajtad a hatranyt... ;) te okoztad neki, nem a rendor aki elvette a kocsidat.

Samott

#2437 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:34

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:32

Majd leveri rajtad a hatranyt... ;) te okoztad neki, nem a rendor aki elvette a kocsidat.

Samott

Sztem meg a nyomorult jogszabály.

#2438 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:35

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:32

Jó, akkor szimuláljuk az általad felvázolt esetet. Madár megy mint állat, lekapják. Aszongyák: Na öreg, jogsi ide a zsebembe, kocsi meg irány a tréler, majd a yard udvara. Emberünk nagyon elszomorodik, hogy milyen igazságtalan világban élünk, miért nem mehet ő 160-al mellékutcában... Nagy szomorúságában úgy gondolja, hogy csak a Kistomajpiripócsi bácsikája vígasztalhatja meg, ezért átugrik a muterjához és kölcsönkéri a verdájukat, aztán pedig az udvarból figyelmetlenül üveghangon kitolatván egy gyermekét sétáltató anyukán hajt keresztül. A francba... Volt értelme lefoglalni a verdát...

:)

Ha lefoglaljuk a verdat, akkor egyel kevesebb lehetosege van gazolni... az ilyen jogsi nelkul is tovabb vezet. Ha ilyenkor nincs kitol mit kolcsonkerni, akkor maris meguszta egy anyuka a gyerekekkel... mig ha nem kobozzak el a jarmut, ugyanugy gazolhat mint a peldadban.

Samott

#2439 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:35

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:34

Sztem meg a nyomorult jogszabály.

Az hajtott gyorsan vagy te?

Szerk: leginkabb az bassza a csoromet, hogy nem ugy alltok hozza a dologhoz, hogy betartom a szabalyokat, annyival ugyse megyek gyorsabban, hogy lefoglaljak a kocsit... a baromja aki meg nem kepes tartani magat ehhez, az bunhodjon.

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 07. 18. 12:38 -kor

#2440 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:41

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:35

Ha lefoglaljuk a verdat, akkor egyel kevesebb lehetosege van gazolni... az ilyen jogsi nelkul is tovabb vezet. Ha ilyenkor nincs kitol mit kolcsonkerni, akkor maris meguszta egy anyuka a gyerekekkel... mig ha nem kobozzak el a jarmut, ugyanugy gazolhat mint a peldadban.

Samott

:think: Hát ez gyenge riposzt pajtás, húzzál bele... :Đ
A jogszabálynak nem feltételeznie kéne, hogy "ááhh, úgysem tud senkitől verdát szerválni", hanem azt mondani, hogy "Ez a faszi veszélyes, felelőtlen idióta, jogsi el, komoly pénzbírság kiszab, bizonyos mértékű sebességtúllépés fölött (pl 50%) meg irány 20-30 napra a pizzafutárok mekkája."

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.