HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 16. 15:37

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 15:18

Ezt egy nyílt szolgáltatóhoz rendeltem. Kicsörögni kicsörög, de én nem hallok semmit, ha felveszem.

igazabol ez is ugyanaz mint egy (21), csak mas szolgaltatoval.  A helyzet talan annyival bonyolultabb, hogy nem csak Nalad lehet hiba, hanem annal a szolgaltatonal is, ahova bereggelted.

En a helyedben vagy korbeneznek a halozati forgalomban, hogy pontosan milyen csomag hova akar erkezni, (es ha latsz ilyet, akkor azt is latni fogod, hogy miert nem erkezik meg) illetve megprobalhatod a 007-fele ip dialing modszert, igy kikuszobolod a szolgaltatodat es egyszerubb behatarolni a hibat.

#1002 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 15:47

Idézet: adam.k - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 15:37

igazabol ez is ugyanaz mint egy (21), csak mas szolgaltatoval.  A helyzet talan annyival bonyolultabb, hogy nem csak Nalad lehet hiba, hanem annal a szolgaltatonal is, ahova bereggelted.

En a helyedben vagy korbeneznek a halozati forgalomban, hogy pontosan milyen csomag hova akar erkezni, (es ha latsz ilyet, akkor azt is latni fogod, hogy miert nem erkezik meg) illetve megprobalhatod a 007-fele ip dialing modszert, igy kikuszobolod a szolgaltatodat es egyszerubb behatarolni a hibat.

DMZ-be raktam az ATA-m. Így minden port nyitva van.
De hogy biztosra menjek, pluszban kinyitottam rá minden portot.

#1003 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 18:17

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 16:18

Félreérted.
A 21-esem jól müködik.
Konkrétan egy megvásárolt budapesti telefonszámmal van bajom. (www.didww.com)
Ezt egy nyílt szolgáltatóhoz rendeltem. Kicsörögni kicsörög, de én nem hallok semmit, ha felveszem.

... en ertettem felre: en is pontosan a BERELT rendes Mo-i szamrol beszelek. Ha szam kicsong akor valoszinuleg nem a szamadonal van a hiba (?), mert Ok nem szolgaltatnak neked semmi protokolt es igy a hang csomagok nem is jarnak naluk, hanem annal a szolgaltatonal akihez rendelted ezt a szamot (VoIP szolgaltatonal). Igy ha ezt a szamot mas VoIP (!) szolgaltatohoz rendelsz akor lehet, hogy megszunik is a hiba. Szoval nem a szamot biztositoval van valoszinuleg a gondod, hanem a VoIPpel (akar nalad, akar VoIP szolgaltatonal). Probald mas VoIP szolgaltatohoz rendelni a szamot, ha mar biztos vagy abban hogy nem nalad van a hiba. Ezert irtam, hogy nezetek at amit csinaltatok Buksikaval. Egyebkent az Adamnak az utmutatoi sokkal szakszerubbek es igy kiderulne mivel/kivel van a gond.(bar hogy kell ezt megcsinalni nem egeszem ertem (szokas sz?).
Szoval az az erzesem, hogy nem a szammal van a gond.

Masik kerdesem (aminek semmi koze nem volt az elozohoz, ez volt: " ...Es meg kivancsi vagyok: mire jo ez a Klip, mivel jobb mint barmi mas szolgaltato, pl. Stanaphone? Vagy ad egy rendes magyar szamot? Vagy mas miert? ..." Rovidebben: mire hasznalod es miert eppen ezt?

Szoval nem en, te ertetted felre  ;)  es nem valaszoltal a kerdeseimre ... Most mar erted?

Itt a bizonyitek annak, hogy az ami szerepel az alairasomban (lejebb) igaz: tenyleg altalaban jobb szoban megbeszelni a dolgot es akor keves a valoszinusege a felreerteseknek. De igaz az is, hogy vannak dolgok amiket csakis irasban erdemes megbeszelni ...
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1004 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 20:52

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 18:17

... en ertettem felre: en is pontosan a BERELT rendes Mo-i szamrol beszelek. Ha szam kicsong akor valoszinuleg nem a szamadonal van a hiba (?), mert Ok nem szolgaltatnak neked semmi protokolt es igy a hang csomagok nem is jarnak naluk, hanem annal a szolgaltatonal akihez rendelted ezt a szamot (VoIP szolgaltatonal). Igy ha ezt a szamot mas VoIP (!) szolgaltatohoz rendelsz akor lehet, hogy megszunik is a hiba. Szoval nem a szamot biztositoval van valoszinuleg a gondod, hanem a VoIPpel (akar nalad, akar VoIP szolgaltatonal). Probald mas VoIP szolgaltatohoz rendelni a szamot, ha mar biztos vagy abban hogy nem nalad van a hiba. Ezert irtam, hogy nezetek at amit csinaltatok Buksikaval. Egyebkent az Adamnak az utmutatoi sokkal szakszerubbek es igy kiderulne mivel/kivel van a gond.(bar hogy kell ezt megcsinalni nem egeszem ertem (szokas sz?).
Szoval az az erzesem, hogy nem a szammal van a gond.

Masik kerdesem (aminek semmi koze nem volt az elozohoz, ez volt: " ...Es meg kivancsi vagyok: mire jo ez a Klip, mivel jobb mint barmi mas szolgaltato, pl. Stanaphone? Vagy ad egy rendes magyar szamot? Vagy mas miert? ..." Rovidebben: mire hasznalod es miert eppen ezt?

Szoval nem en, te ertetted felre  ;)  es nem valaszoltal a kerdeseimre ... Most mar erted?

Itt a bizonyitek annak, hogy az ami szerepel az alairasomban (lejebb) igaz: tenyleg altalaban jobb szoban megbeszelni a dolgot es akor keves a valoszinusege a felreerteseknek. De igaz az is, hogy vannak dolgok amiket csakis irasban erdemes megbeszelni ...

adam.k hozzászólására rEagáltam, ő értette félre nem te :D

A 21-es számot inkább hívásfogadásra használom, mivel a "bérelt" budapesti szám becsődölt.
Nem tudom mi lehet a gond. Végülis ha felhívom a "bérelt" pesti számom, ugye a hívás "átirányítódik" a bukaresti szolgáltatóra, amelyikhez rendeltem (nyílt szolgáltató).
Namármost szolgáltató oldalon nem tudom mi lehet a baj, mert ha a bukaresti szolgáltató számán hívnak, kiválóan hallom az illetőt.

#1005 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 23:39

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 20:52

adam.k hozzászólására rEagáltam, ő értette félre nem te :D

Van egy beerkezo hivasod, ami egyoldalu.  En ennek az oknak a kideritesere javasoltam azt amit.  Az, hogy most ez 21-es korzet vagy sem, az igazabol tokmindegy, annyival bonyolultabb csak az eseted, hogy a kozbeiktatott nyilt szolgaltatodon atjon a hivas, esetleg nem ugy, ahogy Te elkepzelted.

#1006 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 06:11

Idézet: adam.k - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 23:39

Van egy beerkezo hivasod, ami egyoldalu.  En ennek az oknak a kideritesere javasoltam azt amit.  Az, hogy most ez 21-es korzet vagy sem, az igazabol tokmindegy, annyival bonyolultabb csak az eseted, hogy a kozbeiktatott nyilt szolgaltatodon atjon a hivas, esetleg nem ugy, ahogy Te elkepzelted.

Megpróbáltam közvetlenül az ATA-ra iránytíni a hívást (SIP URI)  az eredmény ugyanaz volt: nem volt hang.

#1007 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 13:27

Lenne még egy problémám.
Ha a router új IP címet kap, akkor a PAP2 ATA nem tud felcsatlakozni ismét a SIP szolgáltatókhoz, csak ha letiltom a vonalakat,m majd újraengedélyezem.
Ez vajon mitől lehet ?  :eek:

#1008 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 14:18

Ha minden igaz a Line-jaid 3600 másodpercenként regisztrálnak, azaz 60 percenként. Ez azt jelenti ha megváltozik az IP címed akár maximum egy óráig nem vagy elérhető, mert csak az utolsó regisztrálás óta 3600 másodperc elteltével regisztrál újból be az ATA a szolgáltatóhoz.
Ez egy kézenfekvő elmélet, kérdés, hogy Te hogy tapasztaltad mennyi ideje nem voltál elérhető?

A hívószámmal kapcsolatban én nem vagyok biztos, hogy ha jön egy hívásod a hang-streamek nem mennek át a hívószámot nyújtó szolgáltató szerverén keresztül is, ami aztán továbbnyomja a nyílt szolgáltatód felé. Így simán elképzelhető, hogy a gond náluk van. Szerintem próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot.

#1009 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 15:25

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 14:18

Ha minden igaz a Line-jaid 3600 másodpercenként regisztrálnak, azaz 60 percenként. Ez azt jelenti ha megváltozik az IP címed akár maximum egy óráig nem vagy elérhető, mert csak az utolsó regisztrálás óta 3600 másodperc elteltével regisztrál újból be az ATA a szolgáltatóhoz.
Ez egy kézenfekvő elmélet, kérdés, hogy Te hogy tapasztaltad mennyi ideje nem voltál elérhető?

A hívószámmal kapcsolatban én nem vagyok biztos, hogy ha jön egy hívásod a hang-streamek nem mennek át a hívószámot nyújtó szolgáltató szerverén keresztül is, ami aztán továbbnyomja a nyílt szolgáltatód felé. Így simán elképzelhető, hogy a gond náluk van. Szerintem próbáld meg felvenni velük a kapcsolatot.

Nos, amikor újra regisztrál, akkor a Can't connect to login server  státuszba fut.
Letiltom, engedélyezem a Line1 és Line2 füleket - online státusba fut.

Szerkesztette: csucsregop 2006. 07. 17. 15:27 -kor

#1010 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 18:32

Meg mindig semmit nem olvastam amit irtatok, de latom, hogy dolgoztok ...

Nem olyan regen kerdeztem Fritzekkel kapcsolatosan: hany telefonkeszuleket lehet raakasztani prhuzamosan egy csatlokozra? Nem tudtatok adni valaszt. Utana jartam (nem sok eredmennyel):

"Hello,

now i understand you. But i don't know the answer.

If you connect serveral telephones electrically PARALLEL to one fon port, it should function, if the  total electrically resistence smaller then 2200 Ohm and you use only one telefon to the same time.

A user of the ip-forum has testet the box:

resistence - current
0 Ohm - 22 mA (courageously!)
330 Ohm - 22 mA
560 Ohm - 18 mA
820 Ohm - 15 mA
1000 Ohm - 10 mA
1500 Ohm - 7 mA
2200 Ohm - 5,2 mA
3300 Ohm - don't work

perhaps it helps you.
best regards"

Itt a masik (gyarto valasza):
"Michael,

Sorry for the delayed reply.  AVM Support has responded as follows:

"Generally, only one analogue device (telephone, answering machine, fax,
DECT phone etc.) should be connected to a single analogue extension of
the FRITZ!Box. It is not recommended to connect more devices directly as
then all devices connected to the same extension may ring simultaneously
or the fastest device will receive the call."

If I can be of any further assistance please do not hesitate to contact
me.
Best regards"

Ilyen egyszeru a dolog es senki nem tudja ... majd en megtudom persze,  de lehet, hogy a keszulekem aran ...
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1011 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 18:48

Meg egy hir a nagy vilagbol:

" Hello,

BuzzOut Canada and BuzzOut Canada & US Plan is no longer open for subscription. Existing subscriptions will remain in effect until expiration and will not be renewed.

The discontinuity is part of our effort in providing easy and equal access to our service to customers worldwide. With 1cent/minute international calling rates to 20 major countries and areas arround the world, Vbuzzer continue to offer the most cost-effective service in Internet telephony market.

Your refund is initiated. Please remain patient while we process your refund.

Please note your account is frozen in the process.

Regards,
Vbuzzer Support Team (ez Kanadai ceg - dr.B.)
------
Original Message:
Hi,
I paid $10 on my account because I planed to get BuzzOut Unlimited US/Canada plan with incoming US number. Now I canâ?Tt see this plan at all. What happened?

1) Do you have this plan?
2) I do not need Pay As You Go plan at all! Why are you assigned to me this plan even without asking me?
3) When will you have this plan?
4) If you not going to have this plan in future how can I get my money back on my credit card?

So, let me know what happened and what options I have.

Sincerely,
Dr. Michael
USA, NY  "

#1012 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 18:59

Meg egy hir:
Free WiFi comes to NYC parks

Remember those missionaries who went to Africa to do good and did very well? Nokia shows us that one can do good and do well at the same time. The company is sponsoring free WiFi connection in 10 New York City parks in hot spots operated by New York start-up WiFi Salon. WiFi Salon will operate the hot spots under a concession agreement with the city which runs until October 2007, but which is renewable. It is not exactly that the announcement infuses new meaning into the adjective "long-awaited," but still, it has taken a long time: The project was originally announced in June 2003, and WiFi Salon was awarded the contract back in October 2004.

Nokia, eager to promote its WiFi-enabled devices, is helping sponsor the project and will use it to push its Nokia N80 and N91 multimedia smartphones and its 770 Internet Tablet. Park visitors who own one of Nokia's n-series phones will have access to a special portal which will provide contents such as the history of the park and the neighboring areas and other portal-specific contents, but also extol the virtues of Nokia products.  " Bovebb, terkeppel: http://www.wifisalon.com/parks/

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 07. 19. 19:05 -kor

#1013 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:08

Ez viszont nagy baj lenne (ha kell leforditom):
"VoIP still beholden to the last mile

Could VoIP become a victim of its own success? An interesting piece in VoIP News suggests that telcos may not be willing to terminate an increasing volume of VoIP calls forever, unless they're paid better for the privilege. Remember too that Net Neutrality could allow carriers to block or degrade service for traffic that they're not paid to carry. And lastly, the international regulatory environment is not always stable, and governments could decide to block VoIP calling for any one of a list of reasons--legitimate or otherwise. No action items for today, but lots of food for thought."

#1014 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:58

Üdv topiklakók! :)

Már egy ideje olvasgatok voip témában és ezen a fórumon talán van aki tud segíteni :)
Én egy kis netszolgáltatónál dolgozom. Szeretnénk mi is bevezetni a voipot.
Amit szeretnénk:
-Olcsó telefonálási lehetőség elsősorban belföldre (invitel körzetbe)
-"hálón belül" ingyenes telefonálási lehetőség
-Más hálózatból is hívható telefonszám
-Már meglévő voip eszközök használata (www . e-tech . nu ->voip)
-A belső forgalom ne terhelje az internet betápunkat
Az első kettő ugye nem nagy dolog :)

Amit nem szeretnénk:
-Számlázással foglalkozni (tehát prepaid jelleg legyen)
-részesülni a haszonból (hihetetlen mi? :) )
-nagy pénzt invesztálni az egészbe

Szóval a lényeg az lenne, hogy a felhasználók jól járhassanak. Plusz bevételt ebből nem akarunk, de technikai támogatást biztosítanánk.
Neoval 1x már beszéltem de, ők nem támogatják egy helyi szerver létesítését és valahogy nem voltak nagyon belelkesülve a potenciális üzlet lehetőségétől.
Bár a neo szimpatikus lenne, mert megoldható lenne a feltöltőkártyák árusítása.
Megafont is nézegettem, de sajna a megás számok még nem igazán hívhatóak kívülről.
Mindenképp olyan szolgáltatót keresnék, akiben lehet bízni és nem változnak hetente a feltételek.
Van valakinek tippje mi lenne a jó megoldás? :)

#1015 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:28

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 15:25

Nos, amikor újra regisztrál, akkor a Can't connect to login server  státuszba fut.
Letiltom, engedélyezem a Line1 és Line2 füleket - online státusba fut.

Ugy gondoltam, hogy ahelyett, hogy itt a forumon hosszas, vegtelen ertekezesbe kezdenenk, sok uzenetvaltassal, felreertesekkel inkabb leirtam, hogy en hogy szoktam hibat keresni.  Hatha hasznos lesz a Te problemad behatarolasaban.

http://www.adamk.fre....hu/voip-debug/

kritikakat batran.

#1016 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:30

Idézet: djsms - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 19:58

Üdv topiklakók! :)

Már egy ideje olvasgatok voip témában és ezen a fórumon talán van aki tud segíteni :)
Én egy kis netszolgáltatónál dolgozom. Szeretnénk mi is bevezetni a voipot.
Amit szeretnénk:
-Olcsó telefonálási lehetőség elsősorban belföldre (invitel körzetbe)
-"hálón belül" ingyenes telefonálási lehetőség
-Más hálózatból is hívható telefonszám
-Már meglévő voip eszközök használata (www . e-tech . nu ->voip)
-A belső forgalom ne terhelje az internet betápunkat
Az első kettő ugye nem nagy dolog :)

Amit nem szeretnénk:
-Számlázással foglalkozni (tehát prepaid jelleg legyen)
-részesülni a haszonból (hihetetlen mi? :) )
-nagy pénzt invesztálni az egészbe

Szóval a lényeg az lenne, hogy a felhasználók jól járhassanak. Plusz bevételt ebből nem akarunk, de technikai támogatást biztosítanánk.
Neoval 1x már beszéltem de, ők nem támogatják egy helyi szerver létesítését és valahogy nem voltak nagyon belelkesülve a potenciális üzlet lehetőségétől.
Bár a neo szimpatikus lenne, mert megoldható lenne a feltöltőkártyák árusítása.
Megafont is nézegettem, de sajna a megás számok még nem igazán hívhatóak kívülről.
Mindenképp olyan szolgáltatót keresnék, akiben lehet bízni és nem változnak hetente a feltételek.
Van valakinek tippje mi lenne a jó megoldás? :)

Ami a feltöltést illeti: pofon egyszerü.

Leszerződsz egy bank-al , aki biztosít egy internetes fizetési lehetőséget bankkártyával.

Ahhoz, hogy kivülről is elérhető legyen, ugye összekapcsolási szerződések aláírása nélkülözhetetlen a szolgáltatókkal. Ez eléggé nehézkes ütemben megy: lásd mennyi 21-es szolgáltató van és azok sem hívhatóak mindenhonnan.

#1017 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:47

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 21:30

Ami a feltöltést illeti: pofon egyszerü.
...
Ahhoz, hogy kivülről is elérhető legyen,...
... sem hívhatóak mindenhonnan.

Igy van ... sajnos. A kicsi uzletet neha sokkal nehezebb oszerakni mint nagyot  :think:  Erdekelne a tema elvileg, de nem kicsire kell gondolni mert a raforditasok es befektetett energia kb. egyforma akar nagy vagy kicsi ...  ;)
djsms, kultem neked PU-t.

#1018 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:48

"-Olcsó telefonálási lehetőség elsősorban belföldre (invitel körzetbe)"

Vegyetek egy PRI-t az inviteltol, es szerzodjetek olcso percdijakra, hivatkozva a jovoben generalt nagy forgalomra.

"-Más hálózatból is hívható telefonszám"
Azt, hogy honnan vagy hivhato, a szerveren dontod el.

"A belső forgalom ne terhelje az internet betápunkat"
Mivel a felhasznalok internet felol hivnak be, ezert a hivasfelepiteskor mindenkeppen terhel.  Az pedig proxy beallitas, hogy a streamek fuggetlenul menjenek Toletek, vagy rajtatok keresztul.

"-Számlázással foglalkozni (tehát prepaid jelleg legyen)"
Az is szamlazas, hogy a prepaid adatokat kezelni kell.  Nem megengedni a kredit nelkuli hivast.  Szamlazast nem usztok meg, mert technikailag mindenkepp meg kell valositani.

"-nagy pénzt invesztálni az egészbe"
Szerintem akkor felejtsetek is el az egeszet.  Szolgaltatni nem lehet 'for fun' mert az nem mukodik.  Szerintem jobban jarnatok, ha inkabb viszonteladok lennetek valami mar mukodo voiphoz, azon meg hasznotok is van es abba tenyleg nem kell invesztalni.

Mar 100 felhasznalo eseten (ami igen kevesnek szamit) komoly eszkozoket kell venni, amik sok penzbe kerulnek.  Persze lehet berelni is, kerjetek ajanlatot hazai rendszerintegrator cegektol, uzemeltetessel, hibaelharitassal 3-5 evre szoktak szerzodest kotni, amiert havidijat kell csak fizetni.

#1019 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:52

Idézet: adam.k - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 21:28

Ugy gondoltam, hogy ahelyett, hogy itt a forumon ...

http://www.adamk.fre....hu/voip-debug/

kritikakat batran.

Kritikaig meg nem jutottam, de maris elajultam ...  :omg:
Ez egyszeruen elkepeszto ...  :reklamacio:
Te is tanar vagy? Latszik, hogy te nem csak szakember vagy hanem ttanar is.
Kilepek most mert szohoz sem tudok jutni ... tartalom nem is erdekes meg, de a forma ...  :up:  :respect:

#1020 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 20:54

csucsregop

Szerintem félreértettél (lehet én fogalmaztam rosszul)
Szóval mi nem kívánjuk más szolgáltatását viszonteladni. Nem akarjuk a szolgáltatásunkba bevenni a voipot, mert akkor azt külön számlázni kell stb. Ezt meghagynánk a voipszolgáltatónak viszont a haszon is teljes mértékben az övé maradna. Éppen ezért a fizetés részéből is szeretnénk kimaradni. Azaz tulajdonképp mi csak segítenénk a felhasználóinknak beállítani a készüléket, esetleg tőlünk kedvezményes áron megvehetné és mi beüzemelnénk azt. Azaz mint egy önkéntes ügyfélszolgálatként működnénk az ügyfeleink számára. Nekik ez azért lenne jó, mert gyakorlatilag mi mindent megcsinálunk és ő akár ingyen telefonálhat pc nélkül nekünk meg az benne a buli, hogy az ügyfél továbbra is elégedett marad és nem akar majd szolgáltatót választani. A voip szolgáltatónak meg azért nelle jó, mert potenciális ügyfeleket szerezhetne úgy, hogy igazából a kisujját sem kell megmozdítania.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.