HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#1461 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 29. 18:46

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 10:43

A Fritz-be miert van ketszer "Hang up after..." es a "Maintain Internet.." az Internet account information-ben?

nekem nincs csak egyszer

#1462 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 29. 22:36

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 17:46

nekem nincs csak egyszer

Akkor ez nem valos. http://www.fonline.h..._fritz_ata.html
Tudod lesz nekem is egy, es ismerkedem vele igy.Be lehet allitani ugy a Fritz-et
mintha hagyomanyos telo lenne?Itt arra gondolok hogy ne kelljen #* ilyen karaktereket hasznalni.
Na es egy szoke maca is tudja hasznalni. :)
Szoval ha megerkezik akkor biztos fogok meg kerdezni.Koszi addig is.
Joeapi

#1463 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 12:20

Idézet: Joeapi - Dátum: 2006. szept. 29., péntek - 23:36

mintha hagyomanyos telo lenne?Itt arra gondolok hogy ne kelljen #* ilyen karaktereket hasznalni.

be lehet állítani, de akkor a Voip hívás előtt kell *...#

#1464 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 01. 18:56

Neoéknál még mindig zűr van...
Sok regnél nem megy a hívás fizetős irányba, noha az egyenlegen van megfelelő összeg. Üfsz szerint legalább 2 nap kell még a megoldáshoz nekik

#1465 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 10:07

VB és VD-nél működik már a CallerID küldése vb klienssel és SIP eszközzel is. előtte ellenőriztetni kell a mobilszámodat, merthogy ezt tudod elküldeni.

nem próbáltam, csak próbáltam megérteni a fórumból... és lehet, hogy mindez csak SMS-re igaz?  :think:

https://www.voipbust...opic.php?t=8253

Szerkesztette: blackbile 2006. 10. 04. 10:07 -kor

#1466 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 13:09

VoipStunttal már nem lehet ingyen hívni magyar vezetékes számokat? Nekem azt írja ki, hogy fizetni kell 0,024 centet percenként, az oldalon viszont még ingyenesnek van feltüntetve Magyarország.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Lipton 2006. 10. 04. 13:10 -kor

#1467 Felhasználó inaktív   djsms 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 13:16

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 14:09

VoipStunttal már nem lehet ingyen hívni magyar vezetékes számokat? Nekem azt írja ki, hogy fizetni kell 0,024 centet percenként, az oldalon viszont még ingyenesnek van feltüntetve Magyarország.

Ember, olvasd már el mi van oda írva! :)
Még ki is írja, hogy ez a hívás ingyenes, Skypeosoknak meg 0.024 pénz.
Fogd a szerdára, nekem se kedvenc napom :)

#1468 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 14:40

:omg: :D Tényleg kapkodás van itt, mert holnap utazok haza.
El se olvastam csak 0,024 centet láttam. :)
Miért írja ki a Skype-ot? Csak azért, hogy milyen jól jársz ha ezzel hívod az adott számot? Érdekes.

#1469 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 16:10

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 11:07

VB és VD-nél működik már a CallerID küldése vb klienssel és SIP eszközzel is. előtte ellenőriztetni kell a mobilszámodat, merthogy ezt tudod elküldeni.

nem próbáltam, csak próbáltam megérteni a fórumból... és lehet, hogy mindez csak SMS-re igaz?  :think:

https://www.voipbust...opic.php?t=8253

En ugyan az idezett forumot nem olvastam, de kiprobaltam, es miutan a mobil szamom regisztraltam egy sms-el, az sms kuldessel megy is a szam. A hivassal viszont nem. Sajnos...  :(

#1470 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 18:02

Joestet.

Addig izelte a csoromet a teny, hogy adtak ezer forintos kartyakat az ATA-hoz, amit nem tudok hasznalni, hogy vegul beadtam a derekam es csinaltam accountokat mindenfele.  Sajnos jomagyar szolgaltatok tobbsege csak ugy enged hivni, ha be vagyok regisztralva, ez volt korabban a problema.  Ugyhogy feltettem az egyik gepemre egy asterisket, ez igy mar el tudom beszelni a penzt.  Hatha valakinek segit, ime a roppant bonyolult konfig:

register => user:pass@sip.megafone.hu
[...]
[megafone]
type=peer
host=sip.megafone.hu
username=user@sip.megafone.hu
fromuser=user
fromdomain=sip.megafone.hu
secret=pass
call-limit=1

Az egesz asterisk az otlettol a megvalositasig kb 25 perc.  Ajanlom azoknak akik meg csak gondolkodnak rajta.

Amugy 17 ezer penzert a media marktban arulnak mostanaban Dlink ATA-t (a tipusra sajnos nem emlekszem), van mellette egy ezer forintos megafone lebeszelheto account, es a dobozra ra van ragasztva a (21) -es telefonszam, ami az accounthoz tartozik.

#1471 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 19:17

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 14:09

azért Tőled ezt a hüjeséget nem vártam el!!!  :Đ

#1472 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 19:28

Idézet: smelo - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 17:10

En ugyan az idezett forumot nem olvastam, de kiprobaltam, es miutan a mobil szamom regisztraltam egy sms-el, az sms kuldessel megy is a szam. A hivassal viszont nem. Sajnos...  :(

Az a nagy helyzet, hogy nekem MŰKÖDIK a Voipstunton a HÍVÓSZÁMKIJELZÉS!!!  :D
(Fritz-cel próbáltam)

Felhívtam a VS accountomról a saját mobilomat és láss csodát ugyanaz a szám hívott, mint a hívott.  :smoker:

#1473 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 20:52

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 20:28

(Fritz-cel próbáltam)

Felhívtam a VS accountomról a saját mobilomat és láss csodát ugyanaz a szám hívott, mint a hívott.  :smoker:

:up:
A klienssel megy nekem is, de az spa3000 ATA-val nem megy. Igaz, a VS egy gw-re van beallitva, es ott nincs olyan opcio, hogy display name, csak a Line1 szolgaltatonal van ilyen. Persze a user profile a serveren van, tehat talan ki is kuldhetne, de nem kuldi ki a regisztralt mobilom szamat.  :mad:

#1474 Felhasználó inaktív   Oner 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 05. 09:58

Minden tiszteletem az itt jelen lévő voip szakértőknek :respect: , sokat tanultam a témában tőletek. Pbxes kérdésem lenne, konkrétan az, hogy a „Neophonex átregisztrálása 21-es számra” után, működnek-e az addig hibátlanul működő beállításaitok. Nekem nem. Persze átírtam a regisztrációs nevet, és úgy látom minden beállítást módosítottam.
Más. Ha jól emlékszem Buksika írta, hogy a Betamaxos előfizetését rábírta, működjön Pbxes-en, nekem ez máig nem nagyon jött össze. Voxalotra regisztráltam, ATA -val megy is minden, illetve csak kifelé megy, de Pbx-el kifelé sem.

#1475 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 13:47

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 20:28

(Fritz-cel próbáltam)

korrigálok:

'oplab' felkérése után rájöttem, hogy bizonytalan a kijelzés számszerűsége, azaz akkor jelzi ki amikor kedve van...
vagy legalábbis az algoritmusára nem jöttem még rá  :D

#1476 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 16:36

Ez a Caller ID dolog érdekes nálam is. Ha SMS-t küldök, akkor minden frankó, kiválaszthatom, hogy mi legyen az ID. Ha hívok, akkor nálam ismeretlen számot jelez a mobil, ha összekapcsoltatom magam a vonalas számmal és úgy hívom a mobilt, akkor kiírja a vezetékes számot a mobilon... Azért fejlesztés az van, az tuti :) Anyámék Olaszországban vannak és most élvezem igazán az ingyentelefon örömeit  :up:  :D
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#1477 Felhasználó inaktív   vocsok 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 17:24

Idézet: Oner - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 10:58

Minden tiszteletem az itt jelen lévő voip szakértőknek :respect: , sokat tanultam a témában tőletek. Pbxes kérdésem lenne, konkrétan az, hogy a „Neophonex átregisztrálása 21-es számra” után, működnek-e az addig hibátlanul működő beállításaitok. Nekem nem. Persze átírtam a regisztrációs nevet, és úgy látom minden beállítást módosítottam.
Más. Ha jól emlékszem Buksika írta, hogy a Betamaxos előfizetését rábírta, működjön Pbxes-en, nekem ez máig nem nagyon jött össze. Voxalotra regisztráltam, ATA -val megy is minden, illetve csak kifelé megy, de Pbx-el kifelé sem.

Neophonex:
El kell hagyni a usernév utáni @xxxx tagot, csak a 0621380xxxx legyen a user ID.

#1478 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 21:01

Idézet: Oner - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 10:58

Ha jól emlékszem Buksika írta, hogy a Betamaxos előfizetését rábírta, működjön Pbxes-en, nekem ez máig nem nagyon jött össze. Voxalotra regisztráltam, ATA -val megy is minden, illetve csak kifelé megy, de Pbx-el kifelé sem.

Szia, nem lehet, hogy csak a pbxes outbond routingja nincs jól beállítva? A híváslistában látod, hogy a voxalotos trunk-ön próbált kimenni a hívás? Más trunk-ön próbáltál kimenni? az megy?

Nekem az elmúlt két napban problémáim voltak a voxalot regisztrációjával, de mostmár megint rendben van.

Esetelg próbálkozz meg az easypabx-el is, egészen más a lelkivilága, de ott nem kell trükközni más szolgáltató közbeiktatásával.
Én most ezt nyúzom megint, mert a callback révén kiváncsi vagyok néhány lehetőségre.  Pl. hogy úgymond zöld számon elérhető legyek az én "költségemre" (Betamax miatt ingyen) , de persze csak olyan körzetekből, amit én meghatározok. Így pl. én magam is haza tudok telefonálni telefonfülkéből, munkahelyről, barátokról, stb. úgy, hogy onnan egy fillérbe sem kerül.

#1479 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 05. 22:18

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 20:01

Szia, nem lehet, hogy csak a pbxes outbond routingja nincs jól beállítva? A híváslistában látod, hogy a voxalotos trunk-ön próbált kimenni a hívás? Más trunk-ön próbáltál kimenni? az megy?

Nekem az elmúlt két napban problémáim voltak a voxalot regisztrációjával, de mostmár megint rendben van.

Esetelg próbálkozz meg az easypabx-el is, egészen más a lelkivilága, de ott nem kell trükközni más szolgáltató közbeiktatásával.
Én most ezt nyúzom megint, mert a callback révén kiváncsi vagyok néhány lehetőségre.  Pl. hogy úgymond zöld számon elérhető legyek az én "költségemre" (Betamax miatt ingyen) , de persze csak olyan körzetekből, amit én meghatározok. Így pl. én magam is haza tudok telefonálni telefonfülkéből, munkahelyről, barátokról, stb. úgy, hogy onnan egy fillérbe sem kerül.

Szolj ha ez a zoldszam dolog mukodik.Erdekes ,es nagy otlet. :cool:
Joeapi

#1480 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 07:49

Rendben.
Küldtem Neked privát üzenetet néhány nappa ezelőtt. Nem kaptad meg?

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.