HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#1621 Felhasználó inaktív   nyirzoz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 10. 19:19

Idézet: murzuk - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 17:12

bepötyögöd a telefonba :   ****    ezután megszólal a bácsi az ata-ból, utána beírod a 73738#  majd ismét szól, s  ekkor beírod 123
Ezután kezdheted a beállítást, mintha most hoztad volna haza a boltból.

Ezen a lapon megtalálod a használatával kapcsolatos okosságokat, többek között a factory reset (gyári alapbeállítás) is amire most szükséged van
http://freephonet.net/files/SPA2100-Admini...pplement1.1.pdf

Nagyon köszönöm!

Úgy tűnik,hogy ez a gyári reset megoldott minden problémámat!

#1622 Felhasználó inaktív   murzuk 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 11. 09:06

Idézet: nyirzoz - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 20:19

Nagyon köszönöm!

Nagyon szívesen, és örülök, hogy ezzel megoldódott a problémád  :)

#1623 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 21:22

http://www.lowratevo...m/en/index.html

#1624 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 21:11

kapcsolási díja van !!! 1ct

#1625 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 04:35

Idézet: nyirzoz - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 20:19

Nagyon köszönöm!

:up:  Tenyleg nagyon orulok, hogy bevalt az otletem  :cool: ...
De nekem is van "gondom", pontosabban kerdesem meg mindig Neo21-el kapcsolatosan:
Most teszteltunk egy Bp-i baratommal (forumos O is) az uj 21-es szamot.
Tapasztalat: sem rendes US vezeteki telefonrol, sem VoipDiscountrol nem mukodik.
Ez azt jelenti, hogy meg nem mukodik? vagy mar nem  ;)
Szoval ez a korzet nem erheto el kulfoldrol? Mi a tapasztalatok?
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1626 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 05:05

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. nov. 12., vasárnap - 22:11

kapcsolási díja van !!! 1ct

Azert nagyon ugyes vagy  :respect: , de ez a hir annak ellenere, hogy 1 Ec nem nagy penz, valamirol beszel ...
Ha igy megy akor mar nem nagyon megeri itt (US) hasznalni Bustereket a helyi (az egesz US, orszagos+Canada) hivasokra mert itt rendes PSTN-en kell fizetni kb. 6 $c-t minden hivaskor, de perces dij nincs. Ha VoIP- rol beszelek akor ugyan ez korlatlan hivasok mellet altalaban kaphato 5$/ho-ert es ezen kivul semmit nem kell fizetni, egyes esetekben ATA-ra sincs szukseg, sot neha internetre sem.
Minden esetre ez az 1c-es probalkozas arrol arulkodik, hogy esetleg valami hivasi dijat (pecesen kivul) probalnak kikutatni ... Mo-n igy is megeri, itt valoszinuleg mar nem ... Mit jelent e esetben ez nekem? Talan azt, hogy mindenkepen kell megtartano a Bustert (Mo-i hivasok miatt), de lehet, hogy erdemes lesz befizetni egy USA-i szolgaltatonal is korlatlan orszagos es Canadai hivasok miatt. Na, majd latjuk. Most viszont kb 7 honapja a VoipDiscount is elegendonak bizonyult minden telefonos igenyeimnek. Ha 1,3 $c kell majd fizetni akor viszont nem hiszem, hogy ez lesz ahelyzet ... :down:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#1627 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 07:56

Dokit folytatva, talán nem meglepő, de a sejtelmem az, hogy minden kliensben elérkezik az 1ct-es kapcsolási díj hamarosan!
Érdekes kérdés : az ingyenes hívásoknak lesz-e kapcsolási díja???

LASSAN olcsóbb lesz az itthoni Neox és társait használni...

Itt mindent megtaláltok: http://backsla.sh/betamax

#1628 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 19:12

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 8:56

Dokit folytatva,LASSAN olcsóbb lesz az itthoni Neox és társait használni...

Itt mindent megtaláltok: http://backsla.sh/betamax

Koszi, ez erdekes es hasznos hely  :respect: Sajnos ugy erzem, hogy sejtelmeink valora fognak vallni hamarosan :down:
Mas. NeoPhx. Tegnap atvaltattam az egyik neos szamomat az uj 21-s fajtara. Megleptesemre minden voolt sima es azonnal mukodott. Sot kaptam egy confirmalo e-mailt is ahol az volt irva: " A SZOLGÁLTATÁS ÉRVÉNYESSÉGI IDEJE:
- Ha NeoPhoneX telefonszámáról [B]180 [/B]napig nem kezdeményez vagy fogad hívást, akkor az Ön szolgáltatása a most regisztrált telefonszámmal automatikusan
törolodik adatbázisunkból, és a szerz&otildes megszuntnek tekintjük. " . Ami nagyon jo es ez volt elobb is ervenyben. Ezt azert kulon emelem ki itt mert vki itt a forumban azt irta, hogy az uj szam megszunik ha nem telefonaltak rolla 30 napig ... Nem tudom ki volt az, de fenti sz. ez nem all fent es 6 honap ez nagyon tiszteseges idoszak.
Tovabba sem mukodik a Neo21 (most mar sajat szamomot is elenoriztem) VD-rol valamint 3 a vilagban legnagyobb US telcokrol. Viszont tovabb is siman mukodik ha hivom kulfoldrol a Neo regi kozpontjat es betaplalom az uj 21-s szamot (regi is termeszetesen meg mukodik meg). Remelem a kozpont tovabb is megmarad (jo lenne) mert igy hivhato lenne az uj 21-s szam barhonnan valamint megmaradna a lehetoseg tlefonalni kedvezmenyes helyi tarifa mellet. A 21-s korzet hivasa (megkerdeztem az Invitelt): 3,84Ft + 8,50/min. Nem olcso dolog am ez mar es nincs kedvezmenyes idoszak sem ... most mar dragabb mint kulfoldrol ... Azt irtak is nekem: " ... A 21-es körzet szám
lehetvé teszi, hogy közvetlenül hívhatók szinte minden internetes, vezetékes
vagy mobil hálózatból, melyek száma folyamatosan bovül. A körzetek aktuális
listáját, melyekbo a 21-es körzet elérheto; a www.neophone.hu weboldalunkon
ellenorizheti.  ... " De az aktualis listat nem talaltam, bar lehet hogy nem volt turelmem keresni.

Szoval a Hoffy (lehet, hogy rosszul irtam a nevet?) szavait idezve: " A helyzet fokozodik, Elvtarsok!)

#1629 Felhasználó inaktív   Csapszi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 14. 10:45

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 20:12

Szoval a Hoffy (lehet, hogy rosszul irtam a nevet?) szavait idezve: " A helyzet fokozodik, Elvtarsok!)

Hofi Géza!

#1630 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 14. 19:36

Idézet: Csapszi - Dátum: 2006. nov. 14., kedd - 11:45

Hofi Géza!

:respect:

#1631 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 13:25

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. nov. 14., kedd - 19:36

:respect:

Ellenben az ominozus mondat (helyesen: a nemzetkozi helyzet fokozodik) Virag elvtars mondata, es Pelikan Jozsef gator (Kallai Ferenc) tole hallotta, es mondta az arviz kozepette a fa tetejen.

#1632 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 07:32

Idézet: adam.k - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 14:25

Ellenben az ominozus mondat (helyesen: a nemzetkozi helyzet fokozodik) Virag elvtars mondata, es Pelikan Jozsef gator (Kallai Ferenc) tole hallotta, es mondta az arviz kozepette a fa tetejen.

... bar tudom, hogy  :offtopic: ... de megis: ki volt ez a Virag elvtars?
Ugye tiszta VoIP-os kerdes ...  :D  :cool:

#1633 Felhasználó inaktív   Sparks 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 08:56

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 6:32

Ugye tiszta VoIP-os kerdes ...  :D  :cool:

:offtopic:  :D Ezt tessék lecsekkolni:
A tanú
Könyvjelző linkgyűjtemény -- Állás hirdetések

#1634 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 09:41

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 7:32

Vagy itt: IMDB

#1635 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 09:56

ne offoljatok  :D

(adjatok Dokinak egy linket, ahonnan le tudja tölteni a filmet ! Doki - ez egy alapmű - meg kell nézned!)

#1636 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 20:51

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 10:56

ne offoljatok  :D

(adjatok Dokinak egy linket, ahonnan le tudja tölteni a filmet ! Doki - ez egy alapmű - meg kell nézned!)

Igy van, ez lenne a legjobb ... lehet, hogy nem lattam ezt a filmet. Bar szerintem lattam ha ez nem vmi uj film: lehet nagyon regen volt es ezert elfelejtettem a szereploket?
De hol lehetne letolteni/megnezni ezt a filmet (nem nagyon ismerem azokat a helyeket ahol lehet letolteni magyar dolgokat)
Koszi  :respect:

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 11. 16. 21:04 -kor

#1637 Felhasználó inaktív   Csapszi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 09:16

Elhunyt Puskás Ferenc
06.11.17 07:53
Hosszan tartó, súlyos betegség következtében hetvenkilenc éves korában elhunyt Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás játékosa

#1638 Felhasználó inaktív   myk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 13:51

Üdv! Nem teljesen ez a téma, de itt láttam egy megoldást (xeo - okt. 22), amiről úgy gondoltam, hogy jó lesz, de nem műxik  :(  ; és itt találtam segítőkész társaságot  :)  A megoldandó helyzet: 2 telephely: 1:központ, 2 raktár. A központban van telefonközpont, ami keresztül a cég telefonjai bentről, és kintről is elérhetők. Mindkét telepen van szélessávú Internet elérés. Adódott az ötlet, hogy a telephelyek között létező VPNs összeköttetés segítségével legyen telefonvonala a raktárnak. Ehhez beszerződött 2db Linksys PAP2. Az egyik a telefonközpont egy portjára csatlakozik. a másik lenne a raktárban, hogy azt az előbbiekben említett módon (LAN) összekösse a központtal. A (xeo-okt.22) leírt beállításokat igyekeztem megcsinálni, de némi különbésg valószínűleg van a két adapter között , és talán más, ott nem említett beállítások is szükségesek, mert a telefonálás nem működik. (a  telefonban foglalt jelzés hallható) A két PAP2 statikus IP címet, netmask-t kapott. (egyenlőre ne a VPN felé keresétek a hibát, mert a központ helyén belül modellezem a működést, és nincs VPN közbeiktatva) Kérem segítségeteket. üdv Myk

#1639 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:09

Sziasztok!

Akik PAP2-t és Klip-et használnak, minden OK? Pár napja nem hajlandó bejelentkezni.

#1640 Felhasználó inaktív   Old timer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 05:53

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 19:09

Sziasztok!

Akik PAP2-t és Klip-et használnak, minden OK? Pár napja nem hajlandó bejelentkezni.

Szia!

Bár nekem spa-2100 van de működik.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »