Idézet: blackbile - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 8:56
Dokit folytatva,LASSAN olcsóbb lesz az itthoni Neox és társait használni...
Itt mindent megtaláltok:
http://backsla.sh/betamax
Koszi, ez erdekes es hasznos hely

Sajnos ugy erzem, hogy sejtelmeink valora fognak vallni hamarosan
Mas. NeoPhx. Tegnap atvaltattam az egyik neos szamomat az uj 21-s fajtara. Megleptesemre minden voolt sima es azonnal mukodott. Sot kaptam egy confirmalo e-mailt is ahol az volt irva: " A SZOLGÁLTATÁS ÉRVÉNYESSÉGI IDEJE:
- Ha NeoPhoneX telefonszámáról
[B]180 [/B]napig nem kezdeményez vagy fogad hívást, akkor az Ön szolgáltatása a most regisztrált telefonszámmal automatikusan
törolodik adatbázisunkból, és a szerzõs megszuntnek tekintjük. " . Ami nagyon jo es ez volt elobb is ervenyben. Ezt azert kulon emelem ki itt mert vki itt a forumban azt irta, hogy az uj szam megszunik ha nem telefonaltak rolla
30 napig ... Nem tudom ki volt az, de fenti sz. ez nem all fent es 6 honap ez nagyon tiszteseges idoszak.
Tovabba sem mukodik a Neo21 (most mar sajat szamomot is elenoriztem) VD-rol valamint 3 a vilagban legnagyobb US telcokrol. Viszont tovabb is siman mukodik ha hivom kulfoldrol a Neo regi kozpontjat es betaplalom az uj 21-s szamot (regi is termeszetesen meg mukodik meg). Remelem a kozpont tovabb is megmarad (jo lenne) mert igy hivhato lenne az uj 21-s szam barhonnan valamint megmaradna a lehetoseg tlefonalni kedvezmenyes helyi tarifa mellet. A 21-s korzet hivasa (megkerdeztem az Invitelt):
3,84Ft + 8,50/min. Nem olcso dolog am ez mar es nincs kedvezmenyes idoszak sem ... most mar dragabb mint kulfoldrol ... Azt irtak is nekem: " ... A 21-es körzet szám
lehetvé teszi, hogy közvetlenül hívhatók szinte minden internetes, vezetékes
vagy mobil hálózatból, melyek száma folyamatosan bovül. A körzetek aktuális
listáját, melyekbo a 21-es körzet elérheto; a www.neophone.hu weboldalunkon
ellenorizheti. ... " De az aktualis
listat nem talaltam, bar lehet hogy nem volt turelmem keresni.
Szoval a Hoffy (lehet, hogy rosszul irtam a nevet?) szavait idezve: " A helyzet fokozodik, Elvtarsok!)