HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:24

Idézet: 007 - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:12

Azt nem tudom, ezek hogy létesülnek?
Egy-egy távközlési cég hoz létre ilyesmit (ha jól láttam, akkor ilyen biztosan van), vagy magánemberek is feláldozzák a meglévő telefonvonalukat erre a célra?

Ha pl. nekem lenne egy vonalam és egy SPA-3000-em, akkor én is csinálhatnék egy ilyet, hogy legyen magyarországon is? (A hátránya az lenne, hogy egyszerre csak egy ember használhatná)

Ezeket főleg voip-os szolgáltatók ajánlják fel, akiknek van kitudja hány ISDN30-asuk és így egyszerre sok hívást fogadhatnak, no meg van mögöttük egy asterisk szerver és egy széles net, amin továbbnyomják a hangot a sipbroker felé.
Itt láthatod is, hogy kik ajánblották fel a számokat, cserébe kapnak banner helyet a sipbroker.com oldalán.

Íme:
If you are a DID provider and would like to sponsor a DID, please contact provider@sipbroker.com. Sponsoring multiple DIDs may also qualify you for a 468x60 banner on this page. Please email for details.

Szerkesztette: Buksika 2006. 05. 20. 22:29 -kor

#242 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:35

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 22:17

hátha most, hogy Ti is belelendültetek lesz egy megfelelő időpont és egy tesztet lefuttatunk valamikor?

Persze. Mindenképpen le kell majd tesztelni a dolgot.  :)

#243 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:38

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:17

a sipbrokert még ki sem tudtam próbálni, mert nem volt kivel  :mad:
hátha most, hogy Ti is belelendültetek lesz egy megfelelő időpont és egy tesztet lefuttatunk valamikor?

Én benne vagyok, bár egyelőre a sipbroker nekem is csak befele van, mivel mint szolgáltató nem tudom mit kell felkonfigoljak username,password, proxy stb. tekintetében, hogy kifele is használhassam.

#244 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:39

Idézet: 007 - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:35

Persze. Mindenképpen le kell majd tesztelni a dolgot.  :)

Közben azon gondolkozom, hogy a manóba fogom rábírni a Fritz!-et, hogy a sipbroker felé menjen ki???

azt hiszem itt adtam fel valamikor február környékén...

#245 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:43

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:38

Én benne vagyok, bár egyelőre a sipbroker nekem is csak befele van, mivel mint szolgáltató nem tudom mit kell felkonfigoljak username,password, proxy stb. tekintetében, hogy kifele is használhassam.

Pedig egyszerű:

mondjuk engem ugye *0113663-as számon érsz el, azt pedig már tudjuk (vagy csak gondoljuk?), hogy a sipbroker felé kell kimenni a szolgáltatódról, ezt 007 az FWD-vel kapcsolatban le is vezette...

de ha én nem akarok FWD-t, akkor jelenleg nem tudok sipbroker felé menni, mivel csak Finareas cég ven reggelve a Fritz!-en... (a voipbusteradmin pedig megmondta, hogy igaz, hogy csatlakotak a sipbroker dologhoz, de nem tettek az ügy érdekében semmit)

Szerkesztette: blackbile 2006. 05. 20. 22:44 -kor

#246 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:44

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 13:22

Először is nincs Sipurám, tehát azt Te tudnád kipróbálni, ami ott angolul (szintén jobban érted, mint én) le van írva...

DE a célt, hogy VoIP szolgáltató nélkül is hívható legyek az ATA-mon, az megoldható másképpen is. Erről értekeztem már régebben itt: katt ide nézd a 2006. febr. 7., kedd - 0:47 időpontú hozzászólásomat és ami még utána van.

Másik kérdésedre:
saját PSTN számunkat hozzárendeltem ENUM-mal (www.e164.org) a Fritz!-em fix IP címéhez (www.dyndns.com) és kész... ez is le van írva a fent említett helyen.
Így pl. X-Pro-val ingyen hívhatsz URI címen: username@username2.dyndns.org

... igen ... en ezt ertem, bar azt hittem, hogy arrol van szo, hogy van/lenne lehetoseg: 1) valahogy "ingyen" kijutni a VoIP-bol rendes, adott helyzetben Magyar vezetekes halozatba ... 2) Arra a lehetosegre gondoltam, hogy lehet a magyar vezetekes halozatbol kapvcsolatot teremteni VoIP-pel (mint pl. Neophonex megoldatta kozponti szammal - jo, ugyes es hasznos megoldasnak tartom, legalabb a mai monopol telefon helyzetben).
Na ezekre gondoltam, hogy ezekre te gondoltad ... :)
Ezek sz. felreertettem  :o  Ja es tenyleg, milyen lehetosegek vannak font emletettek kapcsolatban? Ok, van Neophonex ... van meg vmi M-on ami ad rendes halozati szamot vagy akar kozponti szamot ingyen?
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#247 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:45

Igértem hogy kérdezek is, ha van olyan mit még nem értek.
Ha már ismét a sipbroker, erre nem kaptam még választ, hogyha gizmóból meghívtam a sipbrokert a 011747-es előhívóval, vagyis ha már ekkor sipbroker hálózatban vagyok, akkor miért is kell még ezután *011-et hívnom a Hungary-s aliasom előtt, amikor a *011 szintén a sipbroker?

#248 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:52

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:44

vannak font emletettek kapcsolatban? Ok, van Neophonex ... van meg vmi M-on ami ad rendes halozati szamot vagy akar kozponti szamot ingyen?

Bocsi, félreértettem én is, amit Te kérdeztél...

Hát... van ez a 21-es körzetszám, de nem igazán követem hol tart. Talán a többiek...

Itt is olvasgathatsz: kattide

#249 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:53

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:43

Pedig egyszerű:

mondjuk engem ugye *0113663-as számon érsz el, azt pedig már tudjuk (vagy csak gondoljuk?), hogy a sipbroker felé kell kimenni a szolgáltatódról, ezt 007 az FWD-vel kapcsolatban le is vezette...

de ha én nem akarok FWD-t, akkor jelenleg nem tudok sipbroker felé menni, mivel csak Finareas cég ven reggelve a Fritz!-en... (a voipbusteradmin pedig megmondta, hogy igaz, hogy csatlakotak a sipbroker dologhoz, de nem tettek az ügy érdekében semmit)

Ha jól értem amit mondasz, akkor olyan, hogy sipbroker szolgáltaó nem is létezik? hanem ez csak enum lookup-okat és dyndns féle átirányításokat végez?
Tehát ha sipbroker számot akarok felhívni, akkor nem sipbrokert kell beállítsam mint szolgáltatót az x-proban/ata-ban, hanem egy harmadikat (fwd) aki kiengedi a hívásokat bármilyen irányba?

Idézet

de ha én nem akarok FWD-t, akkor jelenleg nem tudok sipbroker felé menni

de én meg eleve sipbrokert szeretnék FWD helyett. Nem tehetem? Ha tehetem milyen paramétereket állítsak be?

#250 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 22:57

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:45

ha már ekkor sipbroker hálózatban vagyok, akkor miért is kell még ezután *011-et hívnom a Hungary-s aliasom előtt

Sajnos nem tudom, 007 válasza logikusnak tűnik.

vagy mégis...

most, hogy írok azon gondolkodom, hogy NEM vagy sipbroker hálózatban, hiszen "nincs" sipbroker hálózat csak egy "ugrató", amivel átugorhatsz egyéb szolgáltató hálózatába, viszont amikor behívsz *0113664-et, akkor magát a sipbroker hálózatot - ami nincs is - kell valahogy azonosítani, erre van a *011

Na igazam van, vagy igazam van?  :D  :cool:

#251 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 23:00

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:44

van meg vmi M-on ami ad rendes halozati szamot vagy akar kozponti szamot ingyen?

nem nagyon, a klip ad 21-es számot, és a megafone is ha feltöltötted az egyenlegedet. De ezeket nem próbáltam. A 3chungary-nek van még egy központi pesti behívószáma.
A Megafone komoly vetélytársa lehet a Neophonex-nek ha beáll a szolgáltatásuk, szinte minden tekintetben ugyanazok és/vagy alámentek a Neo árainak.

#252 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 23:10

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:52

Bocsi, félreértettem én is, amit Te kérdeztél...

Hát... van ez a 21-es körzetszám, de nem igazán követem hol tart. Talán a többiek...

Itt is olvasgathatsz: kattide

En sem tudok sokat 21-srol, de azt tudom, hogy "sehonnan" nemhuivhato (kulfold sem). Hivasdijakkal sem vagyok tisztaban ... semmi nem vilagos vele kapcsolatosan, azt sem hogy lehet megkapni ingyen ... Bar ketlem, hogy kell nekem akar ingyen is olyan szam melyet gyakorlatilag senki nem tudja hivni.
Hat ha valaki tud tobbett?
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#253 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 23:15

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:57

Sajnos nem tudom, 007 válasza logikusnak tűnik.

vagy mégis...

most, hogy írok azon gondolkodom, hogy NEM vagy sipbroker hálózatban, hiszen "nincs" sipbroker hálózat csak egy "ugrató", amivel átugorhatsz egyéb szolgáltató hálózatába, viszont amikor behívsz *0113664-et, akkor magát a sipbroker hálózatot - ami nincs is - kell valahogy azonosítani, erre van a *011

Na igazam van, vagy igazam van?  :D  :cool:

de a *011 a sipbroker hálózat ami önmagára mutat. fwd hálózatból 007 mondta is, hogy **xxx-et kell hívjon ha valamiylen szolgáltatót el akar érni, tehát minden hálózatból más-más ugyanannak a szolgáltatónak az előhívója.

Lehet fáradt is vagyok már, de még mindig kicsit magas nekem, hogy mi is ez a sipbroker. Az ugrató kifejezés már jobban megmagyarázza.
Tehát ez egy gyűjtő lenne, ahova minden szolgáltatónak illene felkerülni, és ha egy szolgáltató ami nem rendelkezik közvetlen előhívói meghívási lehetőséggel mindeki felé, akkor itt van a sipbroker mint átjáró, ahonnan tovább lehetne jutni bárki felé?
ahogy 007 mondta:

Idézet

Olyat is lehet csinálni, hogy ha én pl fel akarok hívni valakit, aki mondjuk olyan szolgáltatónál van, amit pl. az fwd-től nem érek el közvetlen "körzetszámmal", hogy előbb a SipBroker számát ütöm be (**275), aztán utána a másik szolgáltató "kötzetszáma" (ahogy a SIPBroker-től hívnám, tehát *xxx)+a hívandó fél száma. pl. az ismerősöm SIP URI-ja: 9876543@voip.bobcat.ca. A hívás tehát az fwd felől: **275 *527 9876543.

Szerkesztette: Buksika 2006. 05. 20. 23:17 -kor

#254 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 23:19

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 23:53

Tehát ha sipbroker számot akarok felhívni, akkor nem sipbrokert kell beállítsam mint szolgáltatót az x-proban/ata-ban, hanem egy harmadikat (fwd) aki kiengedi a hívásokat bármilyen irányba?

de én meg eleve sipbrokert szeretnék FWD helyett. Nem tehetem? Ha tehetem milyen paramétereket állítsak be?

egy biztos: a sipbrokerhez nem lehet reggelni, mint voip szolgáltatóhoz, tehát mást kell beállítani, amin el tudsz jutni a sipbrokerhez.

007 kipróbálhatná vagy Te is ezt FWD-ből (nem biztos hogy 100% a plan, kicsit én is hozzáraktam):

To verify that SIP Broker is working:

* Call the SIP Broker test number at **275*011-1-88888
You should hear a SIP Broker welcome message. If not, SIP Broker does not work for you at all, so change your dial plan back to whatever it was before and stop here.
    * Call **275*266-300. If you hear the monkey sounds, then domain-to-prefix mapping is working.
    * Call **275*013-1-516-687-5089. After playing an ad, it tells you whether you connected via ENUM (free call) or PSTN (paid call).

/infó innen: FWD peering

Szerkesztette: blackbile 2006. 05. 20. 23:22 -kor

#255 Felhasználó inaktív   Buksika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 00:10

Kipróbáltam X-Pro -ban hogy hogy is lehetne használni a sipbrokert mint szolgáltatót.
Usernévhez, authorization userhez,passwordhoz be lehet írni akármit, a domainhez, sipproxyhoz, outbond proxyhoz meg: sipbroker.com.
Kipróbáltam, fel tudtam hívni magam a gizmo-n. (*747+gizmoszám)
Így van egy szolgáltatóm amin keresztül ki tudok menni bármilyen más voip hálózat felé, illetve befele egy enum és egy *011-el kezdődő sipbroker számom ami viszont a dyndns-emre mutat. Tökéletes, köszi srácok!!

#256 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 00:53

Idézet: Buksika - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 1:10

Kipróbáltam X-Pro -ban hogy hogy is lehetne használni a sipbrokert mint szolgáltatót.
Usernévhez, authorization userhez,passwordhoz be lehet írni akármit, a domainhez, sipproxyhoz, outbond proxyhoz meg: sipbroker.com.
Kipróbáltam, fel tudtam hívni magam a gizmo-n. (*747+gizmoszám)
Így van egy szolgáltatóm amin keresztül ki tudok menni bármilyen más voip hálózat felé, illetve befele egy enum és egy *011-el kezdődő sipbroker számom ami viszont a dyndns-emre mutat. Tökéletes, köszi srácok!!

Jol hangzik! Nagyon jol ... bar meg mindig nem tisztazodott rendesen a fejemben hogyon kell minden beallitani, majd atanulmanyozom reszletesen ujra kesobb, ... de ezt meg mindig internetbol/computerbol (vagy ATA-rol is lehet ez?) megtehetsz. En viszont "vadaszom" olyan lehetosegekre Mo-on (USA-ban ez nem nagy ugy lenne), hogy rendes telefonrol lehessen elerni valakit aki VoIP-ben van (Pl., mint Neophonex vagy 21-esek, bar a 21-s meg nem hivhato sehonnan  :eek: )

Lenne mas kerdesem is:
Atneztem a Megafone-t. Ha ugy lenne ahogyn leirjak, akkor nagyon jo lenne ... De maris nem tetszik az, hogy a 21-s szamot csak akkor adnak ha van egyenleged. Azt viszont nem irjak egyaltalan, hogy meddig ervenyes ez az egyenleg. Orokre? 1 napig?  ;) Magyrol: mikor fog elevolni, ha egyaltalan ez bekovotkozik? Tudja vki erre valaszt?

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 05. 21. 00:59 -kor

#257 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 00:54

Hello
Látom dolgoztatok az éjjel - ügyesek voltatok :)))

A kimenő irányban a dialplanos cuccokba be lehet írni bármely szolgáltató (Neo, Klip, Voipstunt, stb) alá a behívási címűket és azzal megoldódik más szolgáltatók hívási lehetősége is. Ez nem szolgáltató függő, direktbe megy ki a hívás. A Linksys/SPA készülékek tudják.
Egy pár a sok közül:
myline.hu: |<4#:636>xxxxx<:@sip.myline.hu>|
sipgate.co.uk: |<5#:>xxxxxxx<:@sipgate.co.uk>|
sipgate.de : |<6#:>xxxxxxx<:@sipgate.de>|
A sokat emlegetett gizmo , alias sipphone dialja: |<7#=sip:1747>xxxxxxx<:@proxy01.sipphone.com>|
fwd: |<8#:>xxxxxx<:@fwd.pulver.com>| 
Voiptalk: |<9#:>xxxxxxxx<:@voiptalk.org>|
stb., stb. Ezzel a módszerrel be lehet azokat  a szolgáltatókat írni melyek fogadóképesek a hívásra.
Nálam a jelenlegi PAP2 konf.
Line1: klip  Hívható vagyok Tcom-ról 8 Ft/perc, Tmobil-ról vez. hívás díj, Voipstuntról free, Kifelé mindenki hívható 8 Ft/perc, sőt fax is rendesen működik mindkét irányba.  :D
Line2: voipstunt    :)

Joccakát

#258 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 01:32

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 1:54

Hello
Látom dolgoztatok az éjjel - ügyesek voltatok :)))

A kimenő irányban a dialplanos cuccokba be lehet írni bármely szolgáltató (Neo, Klip, Voipstunt, stb) alá a behívási címűket és azzal megoldódik más szolgáltatók hívási lehetősége is. Ez nem szolgáltató függő, direktbe megy ki a hívás. A Linksys/SPA készülékek tudják.
Egy pár a sok közül:
myline.hu: |<4#:636>xxxxx<:@sip.myline.hu>|
sipgate.co.uk: |<5#:>xxxxxxx<:@sipgate.co.uk>|
sipgate.de : |<6#:>xxxxxxx<:@sipgate.de>|
A sokat emlegetett gizmo , alias sipphone dialja: |<7#=sip:1747>xxxxxxx<:@proxy01.sipphone.com>|
fwd: |<8#:>xxxxxx<:@fwd.pulver.com>| 
Voiptalk: |<9#:>xxxxxxxx<:@voiptalk.org>|
stb., stb. Ezzel a módszerrel be lehet azokat  a szolgáltatókat írni melyek fogadóképesek a hívásra.
Nálam a jelenlegi PAP2 konf.
Line1: klip  Hívható vagyok Tcom-ról 8 Ft/perc, Tmobil-ról vez. hívás díj, Voipstuntról free, Kifelé mindenki hívható 8 Ft/perc, sőt fax is rendesen működik mindkét irányba.  :D
Line2: voipstunt    :)

Joccakát

Nagyon ugyes megjedze  :respect:
Bar ezt gondolom vicnek szntad, meg sem ertettem vegig (biztos mar faradt vagyok, de lehet hulye is vagyok :) ):
"Line1: klip  Hívható vagyok Tcom-ról 8 Ft/perc, Tmobil-ról vez. hívás díj, Voipstuntról free, Kifelé mindenki hívható 8 Ft/perc, sőt fax is rendesen működik mindkét irányba.  :D "
Ok, hivhato vagy, de milyen szmod van? 21-s?

#259 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 03:17

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 2:32

Nagyon ugyes megjedze  :respect:
Bar ezt gondolom vicnek szntad, meg sem ertettem vegig (biztos mar faradt vagyok, de lehet hulye is vagyok :) ):
"Line1: klip  Hívható vagyok Tcom-ról 8 Ft/perc, Tmobil-ról vez. hívás díj, Voipstuntról free, Kifelé mindenki hívható 8 Ft/perc, sőt fax is rendesen működik mindkét irányba.  :D "
Ok, hivhato vagy, de milyen szmod van? 21-s?

Nem tudom melyik részét értetted viccnek?
1. Dial Plan
Amit korábban írtam azzal közvetlen tudod hívni, vagy az alábbival közvetve a sipbrokeren keresztül, de ezt még nem próbáltam.
L:20,S:7,( x | *xx | 911S0 | 1[2-9]xx[2-9]xxxxxxS0 <:@sipbroker.com> | [x*][x*]. <:@sipbroker.com> | <#:>[x*][x*]. )

2. A Matávos Klipet  regisztráció és feltöltés ( 500,1000,2000,5000 Ft) követöen adnak egy 21-es (helytől független) behívószámot. Ez a klip 21-es körzetszám jelenleg Mo-on a Matávos vezetékesről és a Tmobilról érhető el, de pár héten/hónapon belül a többi vezetékesről (Invitel, Monortel, Pantel,stb), mobilról (Pannon,Vodaf.) és a másik 21-es körzetekből (Mikrohálo, Phone24, stb.) is elérhetővé válik. A klipről pedig legjobb tudomásom szerint bármilyen  hazai/külföld. szám hívható. Külföldröl nem próbáltam, hogy elérhető-e, de a voipstuntból, ha nem is 100%-osan , de a legtöbb hívást fogadja a klip.
Ezeken az oldalakon van 21-es szám  + lehet próbálni, hogy külföldről hívható-e. :)
http://www.phone21.h...t.aspx?oldal=15
http://www.mikrohalo.hu/kapcsolat.php

#260 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 21. 06:10

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. máj. 21., vasárnap - 0:53

Atneztem a Megafone-t. Ha ugy lenne ahogyn leirjak, akkor nagyon jo lenne ... De maris nem tetszik az, hogy a 21-s szamot csak akkor adnak ha van egyenleged. Azt viszont nem irjak egyaltalan, hogy meddig ervenyes ez az egyenleg. Orokre? 1 napig?  ;) Magyrol: mikor fog elevolni, ha egyaltalan ez bekovotkozik? Tudja vki erre valaszt?

A T-Com Klip szolgáltatása esetében 1 évig él maga a regisztráció és persze a 21-es körzetszámú szám, amennyiben nem történik rá újabb pénzfeltöltés. De itt is csak akkor adnak számot, ha volt rá feltöltés.

Klip ÁSZF függelék

Megjegyezném, hogy pár hete még 1Ft-os feltöltési címlet is volt. De úgy látszik, az már megszűnt.

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.