HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster II Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 01. 16:46

mi 42? mi mennyi? ;)

tehat: az adott hivas penzugye atlathatatlan. a szolgaltatas ossz penzugyei (hogy mennyit is fizetek adott telefonalasi szokasok mellett): viszonylag jol atlathato.

Te kifogaskent "nem eletszeru" arra hivatkoztal, hogy az adott hivas penzugye nem trivialis, es nagyon kusza. ez igy is van. de en meg arra hivtam fel a figyelmed, hogy az esetek 99.9%-ban ez nem is erdekes. es amint lemondasz arrol, hogy ezt nyomonkovesd mar nem tul bonyolult.

tehat: mit szeretnel atlatni, es mik (jelenleg) a feltetelek, aminek meg kell felelnie a megoldasnak amit meg szeretnel valositani?? (jeleznem, hogy az "atlathatosag" nem szerepelt az eredeti feltetelek kozott, ha jol emlekszem!! ;))
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#942 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 17:53

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 16:46

(jeleznem, hogy az "atlathatosag" nem szerepelt az eredeti feltetelek kozott, ha jol emlekszem!! ;))

Azert ez eleg magatol ertetodo, nem? :) Jelenleg epp az URI rewrite-tal kiserletezem.  Ha sikerul, ugy ahogy en akarom, akkor utana van ertelme foglalkozni az accounting azon problemajaval, hogy lebeszelt percek fuggvenyeben routoljak hivast.  Es ha ez megvan, akkor van ertelme felulvizsgalni a felteteleket, es meggondolni a vsp-k bevonasat.

Az atlathatosag a koltsegek becsulhetosege es az utolagos egyszerusitett elszamolas miatt fontos.  Teged pl. nem erdekelne egy tablazat, amelyben egymas melle tenned az X ido utani becsult hagyomanyos telefonkoltsegeket, es ugyanezen ido utan beszelt tenyleges voice koltsegeket?  Ugyan kifizetni nyilvan nem kell, de ez is szamlazas, ami most meg nem tokeletes, de akarom, hogy az legyen.  Kezzelfoghato eredmenyt akarok magamnak arrol: mennyire eri meg (megeri?).

Olyan szamokat nem lehet egymas melle tenni, hogy 'ha ezt a hivast masnap csinaltam volna, akkor..."

#943 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 19:07

tehat akkor nem az adott hivas, hanem az ossz penzugy erdekel Teged. azt viszont egyaltalan nem nehez kiszamolni! ha van egy megfelelo hivasi statisztikad -- ok, hogy nem 2 perc, de max fel ora -- akkor konnyeden kiszamolhatod, megbecsulheted a koltsegeket. es mivel van utolagosan letoltheto hivasreszletezojuk, igy ezt folyamatosan ellenorizni is tudod!

most, hogy ezt irom, be is villant: miert nem regisztralsz (2000 Forint nem nagy penz egy ilyen jatekra!), es kezded el elesben hasznalni?? ekozben persze figyeled a hivasreszletezest, es ha azt latod, hogy szamodra nem jo iranyba fordultak a dolgok, akkor egyszeruen "kikapcsolod". ha meg azt latod, hogy ez igy pont jo, es meg az 1 centes perckoltseg is olcsobb, mint barmi mas (vagy Te olcsobban telefonalsz kifele??), akkor meg ratoltesz meg, es boldogan hasznalod. (persze egy-ket hetente ranezel a statisztikara, hogy minden rendben megy-e..)

tulajdonkeppen miert is nem lepsz a tettek mezejere??
a forum ma:

#944 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 11:13

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 19:07

tulajdonkeppen miert is nem lepsz a tettek mezejere??

Mert goreny masnapos vagyok... aaaaa faj a fejem meg minden.
Szoval one thing at a time, ahogy az orosz mondja.  Amint minden feature kesz van hazon belul, fogok keresni olyan vsp-t, akinek megnezem a szolgaltatasat.  Keresni azert kell majd, hogy ne legyen kliensprogramhoz kotott, legyen nyitott IP iranyban, es ne kelljen beregisztralva legyek ahhoz, hogy autentikalva hivni tudjak.  Valoszinuleg a sipbroker listajan fogok vegigmenni.

Meg azert sem lepek a tettek mezejere, mert most a hasznalok szamara mukodo voip van, mukodo dolgot nem annyira akarok szetszedni :)  Bar motival az, hogy a harom SPA-hoz adtak 1000-1000 forint erteku valami kaprgatos kartyat, hogy le lehet beszelni.  Szoval valamikor majd azzal is kell kezdeni valamit, de eddig nem volt igeny.

Na megprobalom kialudni ezt a fejfajast meg potolni a vizveszteseget, mert eleg hulla vagyok.

#945 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 12:01

hat az orosz tuti, hogy nem mond ilyet. de meg masnapos se lesz, ha a vodka melle nem kever mast! :D :D :D

a finerea cegek nem kotottek kliensprogramhoz (az egyszeri regisztraciot leszamitva -- kesobb barmit lehet weben keresztul intezni). az mit jelent pontosan, hogy "nyitott IP iranyba"? es egeszen pontosan mit a beregisztralasmentes authentikalt hivas? ugy erted folyamatosan? nem, azt nem kell. eleg a hivas elott authentikalnia magat.

(es persze nem "arulom" a ceget, csak arrol tudok tapasztalati szinten nyilatkozni, segiteni. de amugy olcsobbat sem lattam meg sehol. pedig havonta felbukkan egy ujabb lehetoseg..)
a forum ma:

#946 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 17:11

Meg semmit nem olvastam itt ... majd. Most csak rovid hir: http://www.sgoope.com/Default.aspx? itt lehet akar mobilre is ingyen telefonalni, bar nem jo a dobozra (amajd lesz(, de crediteket lehet kapni is telefonalni ingyen (jateknak jo vagy annak aki comp-rol telefonalna) ...
Udv. mindenkinek
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#947 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 00:59

Meg mindig nem olvastam semmit ...
Erdekes ez a Glob7 mar jobb mint Skype: adnak ingyen telefonszamot es ingyen telefonalas az US telefonokra, fax, stb. Ez mar nem semmi:
"Become a Gold Member for Free!
Just validate your credentials and become a Gold Member.
Gold Member benefits

Get a free US phone number with unlimited free incoming calls
International calling 10% cheaper than the regular rate sheet
Free Voice Mail to e mail
Use your Globe7 US number to receive fax to your e mail from
any part of the world. (coming soon)
Free video on demand and matured pay per view content (coming soon) "  :up:
Ha meg dobozon is mukodne  :think: az tenyleg lenne klassz !  :confused:
Kepzeljetek el kapunk ingyen telefonszamot es uzenetrogzitot is (bar a Stanaphone is ad ezt, de itt kapunk "rendes" Skypet + ezeket ingyen - Skypeben ezert kell fizetni  :down:
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#948 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 01:20

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 1:59

Meg mindig nem olvastam semmit ...
Erdekes ez a Glob7 mar jobb mint Skype: adnak ingyen telefonszamot es ...
...
Ha meg dobozon is mukodne  :think: az tenyleg lenne klassz !  :confused:
Kepzeljetek el kapunk ...

Gyerekek! Lehet ez az egesz rohadt kapitalizmus ... de vmi kezdodik itt ez biztos...
Annak ellenere, hogy a Globe7 lehet akarmilyen vacak (nem hiszem szerintem maris jobb mint Skype! Persze ha mukodik is  ;) ) es sajnos nem mukodik a dobozon, 5 perc alatt megkaptam a vaszt:
"Dear customer,
You cannot use any external device to login to Globe7 or can make calls by
using it. You need to access Globe7 through a computer only to make calls
successfully.

We will be glad to assist you if you have any further problems.

Best Regards,
Globe7 Support Team.
------------------------------------------------------------------s
> Hi,
>
> I would like to become a member ... But I would like to know if your
> service working with ATA (analog telephone adaptor) with SIP protocol
> also?
> If yes, you have the best service in the world! If no, you make the same
> mistake like Skype  :-(
> So, let me know and I'll give you a lot of customers.
>
> Thanks!
> Best regards,
"
Ez alapjan matol kezdve minden computer a vilagban rendelkezik/rendelkezhet ingyenes telefonszammal, uzenetrogzitovel, faxal, stb. - ingyen  :up:  :respect:

Szerkesztes: azert nem minden olyan egyszeru angol tudas mellett: egy csomo felreertesem volt/van ... vegre sikerult:
"Dear Dr.
Congratulations on becoming a Gold Member!
We are glad to inform you that your credentials are matched with our data base and now you have joined our Gold Member elite community.
We will e mail your real US phone number within 1-2 business days . (Furcsa: miert kell varni  :think: Majd latjuk ... lehet, hogy rendes postan is kuldik vmit  :confused:  Erdekes milyen areacodot kapok  :confused: )
Regards
Globe7
"

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 07. 03. 02:05 -kor

#949 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 02:27

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 2:20

...
"Dear Dr.
Congratulations on becoming a Gold Member! ...

Regards
Globe7
"

Nem is rosz ez a TV sem: minden orszag egy helyen, de magyar keves van ...
Telefon is kifele kifogastalanul mukodik (inygen US, Canada). Most mar biztos, hogy ez jobb mint Skype, de ha minden amit igernek mukodni fog akor ez mar legjobb. Ez SIP egyebkent, hogy lehetne ezt megis a dobzon hasznalni  :think: de igy is jo: vegre computeremnek lesz egy sajat telszama uzenetrogzitovel, faxal, stb. Ja, 1$-t is kaptam. Figyelem: ha vki szeretne Globebe bejelentkezni, NE tegyen mert igy nem kapunk 100 perc kreditet, ha viszont lancszeruen akor jol jarunk  :up:  :up:  :up: Ha beiratkoznal oda akor szolj, egyebkent el is kell ott a segitseg - nem egyszeru ...
Nem csak nem egyszeru, de nem egyertelmu sem: Is there any difference between local calls and long distance calls?

Calls made to US and Canada are charged as local calls and calls made elsewhere are charged according to our international rate plan. Click here to check the rate plan for various countries, http://www.globe7.com/rateplan.php.

Ez azt jelentheti (ha US szokasokat nezem) hogy minden local hivas kb. 10c es akarmennyit beszelsz - itt ez kb. igy mukodik es nem ingyen, bar igy is megeri. Skypeben most az USA es Canada ingyen, de csak ittenieknek. Bar van egy trukk (ismerusem kiprobalta) ha USA-ikent beirod magad infoba akor kulfoldrol is ingeyn ...

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 07. 03. 03:26 -kor

#950 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 13:51

itt lesz valami érdekes nyár végére:
http://www.hullo.com/

tudtok ennél olcsóbb magyar mobildíjat: $0.1859 (percalapú) ?

Szerkesztette: blackbile 2006. 07. 03. 13:56 -kor

#951 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:15

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 12:01

az mit jelent pontosan, hogy "nyitott IP iranyba"? es egeszen pontosan mit a beregisztralasmentes authentikalt hivas? ugy erted folyamatosan? nem, azt nem kell. eleg a hivas elott authentikalnia magat.

Nyitottsag alatt azt ertem, hogy a voice szolgaltatom sip szerveren at hivhassak ingyen barmilyen mas szolgaltato sajat sip-jehez beregisztralt felhasznalot.  Azaz Te mondjuk vagy a sip://1234@callme.org en meg a sip://5687@freecall.org es a sajat szolgaltatonkon at tudjuk egymast hivni.  Ha csak Te tudsz hivni, vagy ha csak Teged tudnak hivni az nem poen.  Azert, mert ahhoz, hogy pl. Veletek beszelni tudjak, nekem be kellene regisztralnom minden szolgaltatohoz, ahol legalabb egy ismerosom van (lof...t fogok mindenhova regisztralni).  A magyar szolgaltatokra 1-2 kivetellel az a jellemzo, hogy se ki se be.  Van nehany, aki befele engedi, azaz az o ugyfeleit tudjak hivni, de az o ugyfelei masokat mar nem.  Nemmeno.

Regisztralasmentes authentikalt hivas.  Nekem most van ket sajat sip proxym, legyen A meg B.  Az A-hoz bereggeltem az ata-t, mint default line 1 provider.  A B-hez bereggeltem egy softphone-t.  A cel hogy ezek hivjak egymast.  Az SPA webfeluleten gw2-hoz beallitottam a megfelelo juzernevet, jelszot a B-hez, es a dial plant kiegeszitettem <#29:>xx.<:@gw2> -vel.  Ez eddig tiszta, mindenki csinal ilyet.  Mukodik is, a ket kulonbozo szerveren (=ket kulonbozo szolgaltatonal) levo kliens hivja egymast oda-vissza.  Ha viszont a B sip proxy adatait kicserelem egy megafone-nal regisztralt accountra, akkor a dolog nem mukodik, 403 forbiddent kapok.  Tehat ugy tunik, hogy ennel a szolgaltatonal be kell legyek regisztralva, kulonben hiaba inditok jo azonosito adatokkal hivast, nem engedi.  Ez megint nem poen.

#952 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 14:45

az 1)-re a valasz a 2) elejen van. a 2) vege meg miert kell? hivd kozvetlenul!

vannak -- nem birom sehogy sem megjegyezni a nevuket -- ingyenes szolgaltatok, akik telefonszamhoz is hozzarendelik a sip cimet. igy valojaban telefonszamot hivjon a hivo, es a sajatnev@sajatszerver.dyndns.org -- vagy hasonlo -- cimen fog csorogni.

tudom, most kisse feluletes vagyok, de szerintem mindket problemad megoldhato ezzel! azaz nem problema.
a forum ma:

#953 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 15:23

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 14:45

az 1)-re a valasz a 2) elejen van. a 2) vege meg miert kell? hivd kozvetlenul!

akik telefonszamhoz is hozzarendelik a sip cimet. igy valojaban telefonszamot hivjon a hivo, es a sajatnev@sajatszerver.dyndns.org

Nem.  A problemam az, hogy a szolgaltato nem nyitott.  Altalaban amelyik szolgaltato nem nyitott ahhoz be kell legyek regisztralva hogy hivni tudjak.  Nem akarok beregisztralva lenni (nincs mivel).  Es ha mar nincs mivel beregisztralnom magam, akkor telefonszamot sem kerek toluk: minek, ugyse tudom hasznalni.  Igy viszont a zart szolgaltato abszolut zartta valik.

A masodikra termeszetesen tudom a megoldast, figyeltem amikor itt probalgattatok a forumban.  Na de ugye azt Te sem kepzeled, hogy az osszes beszelgetopartneremet elkuldom a dyndns-hez meg egy masik szolgaltatohoz regisztralni?

Megint az eletszerusegnel tartunk.  Nemar, hogy osszesen harom szolgaltato kelljen ahhoz, hogy egy embert fel tudjak hivni.

#954 Felhasználó inaktív   leslie-sz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 03. 16:49

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 13:51

tudtok ennél olcsóbb magyar mobildíjat: $0.1859 (percalapú) ?

A PhoneDrive féle olcsóbb. Csak ATA-val nem megy (?). Korábban Smeló ígérte, hogy egy gyenge pillanatában vesz egy ilyen szerkezetet. Nem tudom elgyengült-e már ennyire lakásfelújítás közepette?  :)
http://www.cybercomp.../news.php?id=10

#955 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 19:13

Uj szolgaltato ingyenes bejovo US telefonszammal:
http://freedigits.com/

#956 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 03. 20:34

http://www.callcentr...p/sipbroker.php

#957 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 09:07

Idézet: adam.k - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 15:23

Nem.  A problemam az, hogy a szolgaltato nem nyitott.  Altalaban amelyik szolgaltato nem nyitott ahhoz be kell legyek regisztralva hogy hivni tudjak.  Nem akarok beregisztralva lenni (nincs mivel).  Es ha mar nincs mivel beregisztralnom magam, akkor telefonszamot sem kerek toluk: minek, ugyse tudom hasznalni.  Igy viszont a zart szolgaltato abszolut zartta valik.

A masodikra termeszetesen tudom a megoldast, figyeltem amikor itt probalgattatok a forumban.  Na de ugye azt Te sem kepzeled, hogy az osszes beszelgetopartneremet elkuldom a dyndns-hez meg egy masik szolgaltatohoz regisztralni?

Megint az eletszerusegnel tartunk.  Nemar, hogy osszesen harom szolgaltato kelljen ahhoz, hogy egy embert fel tudjak hivni.

bocsanat, hogy ertetlenkedem, de tenyleg nem ertem. nem all ossze kerek egessze, amit irtsz! (es hogy mi a problema a regisztracioval azt vegkepp nem ertem. az regisztral be, amivel hivsz. az ATA vagy a softphone. miert irod, hogy nincs ami beregisztraljon Neked? telefonszamot meg ne kerj toluk, Teged a sajat dyndns-es ATA-don lehet majd hivni.)

a beszelgetopartneredere vagy van hatasod (es akkor a dyndns sem gond), vagy nincs. ha nincs, akkor meg o oda regisztral be, ahova akar, igy ha hivni akarod akkor neked is be kell regisztraltatnod magad ahhoz a szolgaltatohoz. vacaksag, de ez van. mit akarsz ezen megoldani? miert mond ez ellent annak, hogy X szolgaltotonal vasarolj percdijjat? nem latom. vannak problemak amiket Te sajat eroddel meg tudsz oldani (pl. dyndns-el), es vannak, amiket nem (akire nincs hatasod ugyis olyat hasznal, amit akar, es orulj, ha nem skype telefonja van! ergo ot hivd a normal vonalas szamon. ez nem gond, ugye? mert mashogy ezt nem tudod megoldani, hiszen abban sincs rahatasod, hogy o hova regisztraljon!

lassuk a masik iranyt: ha Teged hivnak. Te nyugodtan hasznalhatod a dyndns-t, es a vonalas szam mappinget. igy akarhol hivnak is, az az ATA-don csorog.

es a harmadik irany, a kifele: keresd meg a legolcsobb szolgaltatot, hivj ki arrol.

akarhogy is szamolom, ez szumma 1 szolgaltato, amivel a problemak 80% minimum megoldhato, a maradek 20% meg a megoldhatatlan kategoria, igy nem erdemes vele szenvedned.

szoval meg mindig nem ertem: mi a konkret problema?

********************************************************************************
persze nem kizart, hogy totalisan ossze vagyok keveredve, es nem ertek semmit sem! :D
a forum ma:

#958 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 09:55

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. júl. 4., kedd - 9:07

persze nem kizart, hogy totalisan ossze vagyok keveredve, es nem ertek semmit sem! :D

regisztracio: amikor a weben kattintgatsz es utana kapsz mindenfele adatokat.
regisztracio: amikor az ata/softphone bejelentkezik a szolgaltato sip szerverere, es kozli az elerhetoseget (azaz: hivhatova valik)

valoszinuleg ebbol adodik a felreertes, mert mindkettonek ugyanaz a normalis neve.

#959 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 13:04

na igen, de Te melyiket ertetted?

mert az egyszeri elso regisztraciot (ami pl. a fiberea klonoknal nem hogy weben, de sajat programmal tortenik.. brr..) azert tul lehet elni egyszer. ezt (szerintem) ne szamoljuk. kesobbiekben erre a programra nincs szukseged! a web-es felulet kesobb mar nem regisztraciohoz kell, hanem hogy mondjuk lekerdezd az egyenlegedet, kuldj SMS-t, vagy osszekapcsolj ket szamot, hogy tudjanak egymassal beszelni. mivel ezekre a rendszeredben nincs szukseged, igy ezt is elfelejthetjuk.

akkor mi marad? a softphone/ata bejelentkezik? igen, ez utan tud hivni, es ezutan hivhato az adott szolgaltaton belul. a hivashoz belepes nem tul erdekes. hogy hivhato lehess? szerintem ez sem, hiszen "megbeszeltuk", hogy a sajat gepeden/ata-don kell, hogy hivhato legyel, hiszen az nem korlatozza a kivulrol hivast.

azt hiszem mindent vegigvettem. van benne logikai bukfenc, vagy akkor jogosan mondom napok ota, hogy az altalad felvetett problemak nem valodi problemak? vagy meg mindig felreertek valamit?
a forum ma:

#960 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 17:32

Találtam egy felettébb érdekes "szolgáltatót", ahol 9.95$ havidíjért állítólag korlátlanul lehet hívni vezetékes számokat pl. USA, Magyarország. Az a gyanúm, hogy Finarea szolgáltatást próbál "továbbadni", csak a magyar próbálkozóknál ügyesebben.

Már az is gyanús, hogy a havidíjat csak Paypal-on keresztül lehet befizetni. A  Peering menüpont alatt ugyanazok a szolgáltatók szerepelnek  - ugyanazokkal a számokkal - , mint a SipBroker-nél a *954-ig.  (Valószínűleg utána nem frissítették.)
A G711 codec hiányzik a repertoárból. Nyilván korlátozott a gyerek sávszélessége.
Ja és a regisztrációtól számolva nagyjából egy munkanapon belül lehet használni a szolgáltatást. (Nyilván addigra csinál egy accot valamelyik buster klónnál.)  ;)

www.elmit.net

Szerkesztette: 007 2006. 07. 04. 17:33 -kor

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »