HWSW Informatikai Kerekasztal: Outlook problémák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Outlook problémák Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   facsi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 20. 10:20

Idézet: Zed Kristianz - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 9:54

Üdv, Nektek!

Egyszerűnek tűnő dolog volna...
Rendszerpusztulat...újra XP, újra Office 2003-sok cím, minden vissza. OK.
Eddig levélírásnál, egy betű lenyomásával kiadta az összes címzettet. Most meg semmi.
Hogyan lehetne beállítani, hogy visszajöjjön ez az állapot?

Köszönöm, Nektek! :)

Ebben a fájlban van minden info a címzett autokiegészítéshez:
C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\Microsoft\Outlook folder , NK2 kiterjesztéssel.
Ha ezt is lementetted, akkor csak vissza kell másolni és kész.

Szerkesztette: facsi 2009. 02. 20. 10:21 -kor

#402 Felhasználó inaktív   Zed Kristianz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 20. 15:35

Idézet: facsi - Dátum: 2009. febr. 20., péntek - 10:20

Ebben a fájlban van minden info a címzett autokiegészítéshez:
C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\Microsoft\Outlook folder , NK2 kiterjesztéssel.
Ha ezt is lementetted, akkor csak vissza kell másolni és kész.

Köszönöm szépen!

Ez most nem nyert... :rolleyes:

#403 Felhasználó inaktív   pagrus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 08:25

Idézet: pagrus - Dátum: 2009. febr. 18., szerda - 13:03

Outlook /Mic Outlook 2002 (10.2627.2625)/  kiírja, hogy be kell állítani azt az időt, amíg engedélyezi a címtárhoz a hozzáférést, ez max. 10 perc lehet. Van arra mód, hogy ez az engedély állandó legyen?

Azt hiszem, megrögzött Mac-es létemre nem tudtam jól leírni a gondomat, mellékelek hát egy képet, amin látható az új levél írásánál feljövő idegesítő ablak, ahol max. 10 percet enged beállítani. Ez az az ablak, ami nem kell, ehhez kérek segítséget:

"Egy program az Outlook programban tárolt e-mail címekhez próbál hozzáférni. Engedélyezi a műveletet?"

Csatolt fájl:

Mac OS X did come out in 1999, as Mac OS X Server 1.0 (March 16, 1999)
Mac mini 1.42 GHz - 1 GB RAM - 80 GB winch. / iMac 12" - 1,2 GHz - 768 MB RAM / D945GNTL + DVI-ADD2 - P4 3 GHz 2 MB cache - 2x1 GB DDR2 - 80 GB SATA Hitachi Deskstar - Chieftec BX ház - OSX 10.4.7 / Clevo M551G notebook Sonoma chipset (Intel 915 GM + ICH-6 M), P4 M 1.73 GHz 2 MB cache - 512 MB DDR - 80 GB - OSX 10.4.7

#404 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 02. 24. 11:43

Idézet: pagrus - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 8:25

"Egy program az Outlook programban tárolt e-mail címekhez próbál hozzáférni. Engedélyezi a műveletet?"

Ennek nem az új levél írásánál kellene előjönnie, hanem mikor mondjuk a mobiltelód szoftvere frissíti az Outlookos kontaktokat a telefonba, vagy valami féreg szeretné kiszedni magának az adataid.
Make love not Wor.

#405 Felhasználó inaktív   pagrus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 12:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 12:43

Ennek nem az új levél írásánál kellene előjönnie, hanem mikor mondjuk a mobiltelód szoftvere frissíti az Outlookos kontaktokat a telefonba, vagy valami féreg szeretné kiszedni magának az adataid.

Köszi, megnézem valami féregirtóval.
Mac OS X did come out in 1999, as Mac OS X Server 1.0 (March 16, 1999)
Mac mini 1.42 GHz - 1 GB RAM - 80 GB winch. / iMac 12" - 1,2 GHz - 768 MB RAM / D945GNTL + DVI-ADD2 - P4 3 GHz 2 MB cache - 2x1 GB DDR2 - 80 GB SATA Hitachi Deskstar - Chieftec BX ház - OSX 10.4.7 / Clevo M551G notebook Sonoma chipset (Intel 915 GM + ICH-6 M), P4 M 1.73 GHz 2 MB cache - 512 MB DDR - 80 GB - OSX 10.4.7

#406 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 02. 15:00

Nem is problemam, inkabb kerdesem volna Outlookkal (12) kapcsolatban.

Meg lehet vhogy oldani azt, hogy ha irok elore mondjuk 50 levelet, akkor azt szepen sorjaban kuldje el, naponta meghatarozott idoben? Tehat az 50 levelembol minden nap kuldjon el egyet teszem azt, reggel 7-kor egy bizonyos emailre, 50 napon keresztul?

Koszi :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#407 Felhasználó inaktív   F-Éva 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 14:56

Sziasztok!
Nekem otthon Qutlook Express van telepítve, ami fogadja e-maileket, viszont a munkahelyemen közvetlen a szolgáltató honlapján tudom az e-maileket megnézni. Az a gondom ha az otthoni gépen megnézi valami a leveleket, akkor a szolgáltató honlapjáról eltűnnek. Hogyan lehet beállítani, hogy mindkét helyen megmaradjanak. Segítségeteket előre is köszönöm.

#408 Felhasználó inaktív   Tomchy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 17:01

Sziasztok!

Outlook-ot használok, és a spamcop blokkolta az email küldésemet, és nem tudom feloldani.  :reklamacio: Jártatok már így? Hogy lehet ezt oldani?  :confused: Nem vagyok spammer, egy megfigyelt mailbe futhattam bele, amit nem kellett volna továbbítanom.

Ötletek?

Előre is köszi:
Tomchy

#409 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 19:28

Idézet: F-Éva - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 14:56

Sziasztok!
Nekem otthon Qutlook Express van telepítve, ami fogadja e-maileket, viszont a munkahelyemen közvetlen a szolgáltató honlapján tudom az e-maileket megnézni. Az a gondom ha az otthoni gépen megnézi valami a leveleket, akkor a szolgáltató honlapjáról eltűnnek. Hogyan lehet beállítani, hogy mindkét helyen megmaradjanak. Segítségeteket előre is köszönöm.

OE elindit->eszkozok->fiokok->kijelolod a postafiokot, majd tulajdonsag gomb->legutoso ful az uj ablaknal (POP3/SMTP beallitasok latszanak). Az also szakasznal kell pipa a kockaba. Ezutan pipalhato lesz a ket utolso kocka is, amit nem fontos hasznalnod.

#410 Felhasználó inaktív   F-Éva 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 08:34

Idézet: Miki - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 19:28

OE elindit->eszkozok->fiokok->kijelolod a postafiokot, majd tulajdonsag gomb->legutoso ful az uj ablaknal (POP3/SMTP beallitasok latszanak). Az also szakasznal kell pipa a kockaba. Ezutan pipalhato lesz a ket utolso kocka is, amit nem fontos hasznalnod.

Miki, köszi szépen a segítséget.

#411 Felhasználó inaktív   Veriakilis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 13:15

Sziasztok!

Outlook Express (6.0) -ban beállítok egy logót egy levélpapírra jobbra fel, és beállítom a levélpapíron, hogy ne legyen mozaikban a logó.

Ha másik gépen megkapják az elküldött emailt, akkor ha outlook-al nézik, akkor jó is az email, és a logó szépen ott van a jobb felső sarokban.

De ha Linux (Ubuntu) alatt nézik meg az elküldött emailt az Evolution (remélem jól írtam a nevét) levelezőprogrammal, akkor kiteszi a logó-t mozaikba, és eléggé olvashatatla emiatt a szöveg.
Akkor tudják csak elolvasni, ha kijelölik a szöveget.

Én úgy látom, hogy az én outlook express-emben jól állítottam be mindent: főképpen: úgy állítottam be a levélpapírt, hogy ne tegye mozaikban a logót.

[B]Mi lehet a baj, és hogyan tudom elérni, hogy ne tegye mozaikba más programokban nézve sem az elküldött emailt?

A segítséget előre is köszönöm:
Veriakilis

Szerkesztette: Veriakilis 2009. 03. 04. 13:16 -kor

#412 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 13:45

Idézet: Veriakilis - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 14:15

Sziasztok!

Outlook Express (6.0) -ban beállítok egy logót egy levélpapírra jobbra fel, és beállítom a levélpapíron, hogy ne legyen mozaikban a logó.

Ha másik gépen megkapják az elküldött emailt, akkor ha outlook-al nézik, akkor jó is az email, és a logó szépen ott van a jobb felső sarokban.

De ha Linux (Ubuntu) alatt nézik meg az elküldött emailt az Evolution (remélem jól írtam a nevét) levelezőprogrammal, akkor kiteszi a logó-t mozaikba, és eléggé olvashatatla emiatt a szöveg.
Akkor tudják csak elolvasni, ha kijelölik a szöveget.

Én úgy látom, hogy az én outlook express-emben jól állítottam be mindent: főképpen: úgy állítottam be a levélpapírt, hogy ne tegye mozaikban a logót.

[B]Mi lehet a baj, és hogyan tudom elérni, hogy ne tegye mozaikba más programokban nézve sem az elküldött emailt?

A segítséget előre is köszönöm:
Veriakilis

Leginkább ne használj ilyet :)

Ennyire kompatibilisek a levelező programok egymással.
Megoldásnak:    ne 1db kicsi logót tegyél jobb felülre, hanem egy teljes üres lapot tegyél be háttérnek amin ott van a logo.

#413 Felhasználó inaktív   eziskamu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 13:57

Adott már megint egy Outlook 2003. Adott egy openldap szerver. Azt kellene valahogy megoldani, hogy ne keljen a speciális gomb keresés menüjébe menni, hogy keressünk egy kapcsolatot a címzéshez, hanem jó lenne ha már kapásból megjelenne az összes ldapban szereplő felhasználó (jóval kevesebb mint száz). A lényeg, hogy lehessen úgy használni a meglévő ldap szerver címtárát mint egy Exchange-hez tartozó címtárat.
Thunderbirdben és Outlook 2007-ben legalább nem kell a speciális fülre menni kereséshez, hanem azonnal vagy egy enter után köpi ki a személyeket . Egy ilyen részmegoldás is érdekelne.
Gumidominó! Elmeosztály, mert megérdemlem....

#414 Felhasználó inaktív   eziskamu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 14:04

Mármint úgy azonnal, hogy beírtuk a név elejét, és nem kell a speciális/keresés-re menni.

#415 Felhasználó inaktív   eziskamu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 08:44

Idézet: eziskamu - Dátum: 2009. márc. 10., kedd - 13:57

Adott már megint egy Outlook 2003. Adott egy openldap szerver. Azt kellene valahogy megoldani, hogy ne keljen a speciális gomb keresés menüjébe menni, hogy keressünk egy kapcsolatot a címzéshez, hanem jó lenne ha már kapásból megjelenne az összes ldapban szereplő felhasználó (jóval kevesebb mint száz). A lényeg, hogy lehessen úgy használni a meglévő ldap szerver címtárát mint egy Exchange-hez tartozó címtárat.
Thunderbirdben és Outlook 2007-ben legalább nem kell a speciális fülre menni kereséshez, hanem azonnal vagy egy enter után köpi ki a személyeket . Egy ilyen részmegoldás is érdekelne.

Senki?

#416 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 18. 08:14

Hogyan lehet Outlook 2007-ben beállítani 2 különböző POP3 fiókot, 2 különböző .pst filera?

(nem szeretném hogy a leveleim összekeveredjenek)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#417 Felhasználó inaktív   Fopara 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 10:24

Hello!
Olyan problébában szeretnék segítséget kérni, hogy tömörítette a OE az üzeneteimet, ezután pl a beérkezett üzeneteim 2008 06-tól idáig eltűntek.
Nagynehezen előhalásztam a dbx kiterjesztésű fájlokat, hogyan tudom visszaállítani az üzeneteimet?

#418 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 04. 16. 10:31

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 9:14

Hogyan lehet Outlook 2007-ben beállítani 2 különböző POP3 fiókot, 2 különböző .pst filera?

(nem szeretném hogy a leveleim összekeveredjenek)

Hozzáadod a pst-t, aztán üzenetszabály, meg van olyan, hogy kézbesítési hely.
Make love not Wor.

#419 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 17. 10:17

Üdv!
Hol találom az outlook expressben azt a beállítást, hogy a kiszolgálóról való letöltés után onnan ne törölje a leveleket, hanem ott is maradjon egy példány? Annó be volt állítva, de most az Istennek sem találom..
Köszi

már megvan, csak kérdeznem kell és rögtön rájövök mindenre... f*szomat már :omg:

Szerkesztette: nord^ 2009. 04. 17. 10:19 -kor

#420 Felhasználó inaktív   fpl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 21. 02:30

Hello !

Végigolvastam kb. 100 bejegyzést, volt már hasonló kérdés, de a jó választ nem találtam meg. Tehát:
Hogyan lehet szűrni duplikált emailekre? És főleg hogyan lehet a duplikált elemeket eltávolítani?

Outlook Expressz.

Mert többször újraraktam a levelezésem, több gépet és újrainstallt megéltem. Hordozom magammal évek óta a levelezésem, több fiók, több 1000 levél. A kiszolgálón néhány fióknál be van állítva, hogy hagyjon másolatot, és ezen nem is szeretnék változtatni. Viszont a 4-5 szörös ismétlések már eléggé zavarnak ahoz, hogy végre ezt a problémát megoldjam. Egyenkénti törlés reménytelen !

Tehát a legjobb az lenne, ha létezne program ami a dbx-eket átfésüli, az ismétlődéseket kiveszi. Dátum illetve óra perc, másodperc alapján lehetne szűrni, mert úgy látom, hogy a levél egyedi azonosítók különböznek. Kicsomagoltattam pár programmal a dbx-eket eml-nek, de ez úgy tűnik nem jó megoldás. Légyszives privátban "is" válaszoljon aki tud segíteni, fórumot ritkán olvasok. Bár az értesítőt bekattintottam. köszönöm.

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.