HWSW Informatikai Kerekasztal: Sávszélesség Csökkenés (tartós) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sávszélesség Csökkenés (tartós) A szolgáltatók titkolóznak Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:39

Azért nyitom ezt a topicot hogy itt tárgyaljuk ki a mostani sebesség csökkenéssel kapcsolatos dolgokat.
Az én személyes véleményem (félelmem)az hogy ez már igy marad ugyanis minden szolgáltató csak titkolózik ill ők nem találnak hibát és azt mondják hogy feléjük még senki nem jelezte hogy baj lenne a sebességekkel.
Az én szolgáltatóm  A TV-net. a sebességem 3Mb 15000 ft ot fizetek érte.
Már 4. napja csak 50- 60 Kb/s a letöltésem ez igy elég nagy gáz.

Ide irjátok a véleményeket.
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

#2 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:42

bemasolnad az ASzF azon reszet, ahol a dijcsomagodhoz tartozo garantalt savszelessegeket irjak le?
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#3 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:46

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 10:42

bemasolnad az ASzF azon reszet, ahol a dijcsomagodhoz tartozo garantalt savszelessegeket irjak le?

Figy engem nem az érdekel hjogy a minimumom meglegyen hanem az hogy a maximum felé hajoljon a görbe. ha nem kellene a 3Mb-es sebesség akkor 512-vel meg 6000-ft havidíjjal is boldog lennék.
De szerintem neked sem lenne jó ha csak a minimum lenne az elérhető.
Az a nap, amikor a Microsoft olyan terméket készít, amellyel nem lehet szívni, talán az a nap lesz, amikor elkezdenek porszívót gyártani.

#4 Felhasználó inaktív   paryx 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:52

Hi!

Hát nekem is ez a gondom 2MB folyamatosan ingadozik,0-2MB között másodpercenként változik!!
Eddig stabil volt,2-3 napja csinálja ezt.Méres szerint 1MB!!!!!!!??????
A szolgáltató tvnet pedig azt mondja náluk semmi probléma,senki nem panaszkodik a sebességre!!??
De ezek szerint mégis van valami gáz vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS PANASZKODNAK IS AZ EMBEREK!!!!!!!!!
Csak nehogy igy maradjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#5 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:53

a kerdesed (legalabb reszben) jogi kerdes is. ahhoz meg tudni kene, hogy mi a jogi hatter. azert ugyanis nem emelhetsz jogi kifogast, ha a garantalt felett kapod a netet. vegulis igy irtad ala a szerzodest, elviekben tudhattal rola. (ettol persze meg illene nagyobb savszelesseget kapnod. de csak illene. nem kell.)

(az en szolgaltatomnal egyebkent a max es a garantalt megeggyezik. de ez igen ritka.)

masik kerdes, hogy honnan toltesz, es hogy az az 50-60 az atlag, vagy maximum, vagy mi.
a forum ma:

#6 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 06. 10:53

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 11:42

+ a rendelkezésre állási időt.

Szerk.: magyarán nem hogy ezért nem lehet jogilag megalapozottan reklamálni, hanem azért sem, ha mondjuk egy hétig nincs net. Szóval ennek a topiknak semmi értelme, bár emberileg megérthető, ha elkeseredik ilyenkor az ember.

Szerkesztette: FakeJack 2006. 05. 06. 10:58 -kor

#7 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:59

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 10:53

a kerdesed (legalabb reszben) jogi kerdes is. ahhoz meg tudni kene, hogy mi a jogi hatter. azert ugyanis nem emelhetsz jogi kifogast, ha a garantalt felett kapod a netet. vegulis igy irtad ala a szerzodest, elviekben tudhattal rola. (ettol persze meg illene nagyobb savszelesseget kapnod. de csak illene. nem kell.)

(az en szolgaltatomnal egyebkent a max es a garantalt megeggyezik. de ez igen ritka.)

masik kerdes, hogy honnan toltesz, es hogy az az 50-60 az atlag, vagy maximum, vagy mi.

50-60 a maximum letöltési sebesség bárhonnan bármit töltök.Engem nem a másik oldala érdekel.
jogilag többezer ember el fogja hagyni aszolgáltatóját és nézhetnek nagyot és oda tehetik az adsl-üket ahova én gondolom.

#8 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:04

Az én véleményem az hogy a jogot nem mi alkotjuk de ha elegen vagyunk akkor mi formálhatjuk..

Szerkesztette: uhuka 2006. 05. 06. 11:04 -kor

#9 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:13

Idézet: uhuka - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 11:39

Azért nyitom ezt a topicot hogy itt tárgyaljuk ki a mostani sebesség csökkenéssel kapcsolatos dolgokat.
Az én személyes véleményem (félelmem)az hogy ez már igy marad ugyanis minden szolgáltató csak titkolózik ill ők nem találnak hibát és azt mondják hogy feléjük még senki nem jelezte hogy baj lenne a sebességekkel.
Az én szolgáltatóm  A TV-net. a sebességem 3Mb 15000 ft ot fizetek érte.
Már 4. napja csak 50- 60 Kb/s a letöltésem ez igy elég nagy gáz.

Ide irjátok a véleményeket.

T-Online, X. ker., 2 Mb/s - rendesen működik, 260-280kB/s a down.
Miután ezzel az okos topikod meg is bukott, zárható.
 aláírás
Spoiler

#10 Felhasználó inaktív   paryx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:16

A topik értelme nem az hogy jogilag megvilágitsuk a helyzetet,mit szabad és mit nem szabad tenniük a szolgáltatóknak,hanem ez a sebesség ingadozás ill. csökkenés nem egy két embert érint sztem.
Ha valamiért fizetek akkor ne csak a felét kapjam,ha veszek egy kiló kenyeret a zacskóra rá van irva
,,1kg'' de csak 1/2 kiló kenyer van benne nem fizetsz ki egy kilót, mert a pék azt monta 1kg,ez sem jogi kérdés!?Ha eddig minden ment frankón csak feltünik hogy eddig 3MB=3MB vagy 3MB=50k!!!!!!??

#11 Felhasználó inaktív   paryx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:19

Idézet: worxland - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 11:13

Hát nekem sem jó!!!!!!!!!!!!!!!!
Az okos hozzászólás törölhető!!!!!!!!!!!Azért mert neked megy?????????????????????
Ha neked nem menne mit szólnál hozzá????????????????????

#12 Felhasználó inaktív   uhuka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:20

Idézet: worxland - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 11:13

ha csak a hozzászólásaid számát akartat növelni akkor elnézem neked .de ha komolyan gondolod amit irsz akkor kérd meg a hozzád legközelebb álló személyt hogy adjon egy maflást mert megérdemled.

#13 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 06. 11:29

Idézet: uhuka - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 12:20

ha csak a hozzászólásaid számát akartat növelni akkor elnézem neked .de ha komolyan gondolod amit irsz akkor kérd meg a hozzád legközelebb álló személyt hogy adjon egy maflást mert megérdemled.

Én meg remélem, hogy az agyatlan topikodat zárják és kitiltanak a fórumról (a lehetséges alteregóddal együtt). Ezt a stílus itt nem játszik.

#14 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:30

nem szokas ujonckent betevedve valahova kritizalni a regieket.. sem mashol, sem itt. a topicnyito allitasa a "szolgaltatok"-rol szolt, ezt a logikai allitast pontosan egy ellenpelda cafolja.

a "kenyerre" nem az van rairva, hogy 1 kg, hanem az, hogy 1/2 kilogramm, de neha lehet benne 1 kg is. Te ezt a csomagot rendelted meg, tudsz rola, mert felnott, jogilag erett ember vagy (meg szavazhatsz is), es tudod, hogy mit irsz ala. (vagy aki alairta, es akinek a neveben beszelesz, hiszen csakis o kerheti szmaon a szolgaltaton a minoseget.)

"Az én véleményem az hogy a jogot nem mi alkotjuk de ha elegen vagyunk akkor mi formálhatjuk.."
ennek a jognak a formalasahoz egy velemeny boven eleg, meghozza a Tied!! elolvasod, hogy mit irsz ala, es ha nem tetszik, nem irod ala. ez nem orszaggyules altal meghatarozott, hanem egy maganjogi szerzodes: a ket fel szabadon donthet rola, hogy mi kerul bele. (nagyjabol.) ezt megvaltoztatni csak a piaci verseny kepes. ahhoz viszont a szolgaltatoknak mas-mas csomagot kene arulniuk, de nem teszik. a garantalt mindenhol katasztrofalisan minimalis. nezz utana nyugodtan!
a forum ma:

#15 Felhasználó inaktív   imo0001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:02

Szerintem ez a topic nem ezért indult hogy némely emberek megmutassák hogy milyen okosok hanem azért hogy egy olyan problémát mutasson meg amil lassan országos szintü lesz.Én is tapasztalom hogy nem ugy müködik ahogy kellene hisz 3mb-ot nem igazán potolja 1 jobb esetben 1.5mb mint nekem is.Az akinek minden rendben van az örüljön neki,de ne higgye azt ha okoskodik azzal bármit is megold.Akinek nem inge az nem veszi magára,de inkább egymást segiteni kellene mint okoskodni.Akinek gondja van azzal egyetértek!

#16 Felhasználó inaktív   paryx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:13

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 11:30

nem szokas ujonckent betevedve valahova kritizalni a regieket.. sem mashol, sem itt. a topicnyito allitasa a "szolgaltatok"-rol szolt, ezt a logikai allitast pontosan egy ellenpelda cafolja.

a "kenyerre" nem az van rairva, hogy 1 kg, hanem az, hogy 1/2 kilogramm, de neha lehet benne 1 kg is. Te ezt a csomagot rendelted meg, tudsz rola, mert felnott, jogilag erett ember vagy (meg szavazhatsz is), es tudod, hogy mit irsz ala. (vagy aki alairta, es akinek a neveben beszelesz, hiszen csakis o kerheti szmaon a szolgaltaton a minoseget.)

"Az én véleményem az hogy a jogot nem mi alkotjuk de ha elegen vagyunk akkor mi formálhatjuk.."
ennek a jognak a formalasahoz egy velemeny boven eleg, meghozza a Tied!! elolvasod, hogy mit irsz ala, es ha nem tetszik, nem irod ala. ez nem orszaggyules altal meghatarozott, hanem egy maganjogi szerzodes: a ket fel szabadon donthet rola, hogy mi kerul bele. (nagyjabol.) ezt megvaltoztatni csak a piaci verseny kepes. ahhoz viszont a szolgaltatoknak mas-mas csomagot kene arulniuk, de nem teszik. a garantalt mindenhol katasztrofalisan minimalis. nezz utana nyugodtan!

nem szokas ujonckent betevedve valahova kritizalni a regieket.. sem mashol, sem itt

Akkor szerinted egy ujjonc fogja be olvasgassa a ,,RÉGI''fórumozókat!!Mert a régi hozzászólás az szent és sérthetetlen!!

Te ezt a csomagot rendelted meg, tudsz rola, mert felnott, jogilag erett ember vagy (meg szavazhatsz is), es tudod, hogy mit irsz ala.
Én meg remélem, hogy az agyatlan topikodat zárják és kitiltanak a fórumról

Szerintem nem rögtön kritizálni kéne, a problémáról kéne beszélni nem pedig azon vitatkozni milyen szerződést irtál alá meg felnőtt ember vagy stb.!!!!!!!!!Azért mert titeket nem érint nem biztos hogy mást sem!!!!????Ez tipikus magyar okoskodás,ne segitsük egymást mikor egymásba is lehet rugni!!!!!!!

#17 Felhasználó inaktív   imo0001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:17

Egyet értek PARYX hozzászolásával.Inkább segitsük egymást mint belerúgjúnk.Itt nem arrol van szó hogy mit irtál alám hanem hogy mit kapsz cserébe.De aki kételkedik benne annak azt kivánom hogy része legyen benne DE nyugodtan tűrje :think: .

#18 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:22

a kritizalas es a beszelgetes nalam nem ugyanaz. es olvasgass netikettet, ha magadol nem tudod, hogy mit illik es mit nem. :(

oszinten sajnallak, ha nem tudod, hogy ha valakit sertegetsz, es ezt eszre sem veszed. es ha mas ezt megemliti, akkor meg a sajat hozzaszolasaidrol sem tudod eldonteni, hogy melyik tartozhat ebbe a kategoriaba. es furcsa ugy varni a szakmai segitseget, ha nem kap az ember a szakmai viszontkerdeseire valaszt. (mert feltettem kettot, de valasz nem jott ra senkitol.)

szoval en inkabb nem veszek ebben reszt. jo homokozast, amig nem zartak a topicot. mert befogjak. es amikor megtettek akkor gondold vegig, hogy miert tortent. (egy kis segitseg: nem, nem azert, mert a felvetett kerdes olyan volt.)
a forum ma:

#19 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:23

Figyelem, hozzászólásszám-növelés következik:  :p

Kissé eltértünk a lényegtől. az alapállás az volt, hogy a letöltési problémákból a topiknyitó összeesküvés-elméletet fabrikált, de az elméleteknél az a szokás, hogy az ellenpélda cáfolja őket.
Ennyi. Ettől még van probléma, de a tartós sávszél-csökkentés valószínűtlen.

A lányom a maflást napjában többször is kiosztja, ezzel is megvolnánk.
 aláírás
Spoiler

#20 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 12:24

ja, es nem csak dupla, de tripla regisztracioert is kizaras jar! ;)
a forum ma:

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó