HWSW Informatikai Kerekasztal: Medieval 2: Total War - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Medieval 2: Total War A folytatás.

#1 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:21

Nos egyre több infót lehet megtudni a játékról, képek is csordogálnak szépen, szóval megér egy topikot a játék most már...

Elsőnek egy meglehetősen részletes GameSpy review: KATT.

A játék újdonságairól a Total War Center Fórumon olvashattok bővebben: KATT

Azért ide is kirakom, hogy miben lesz más/jobb mint a Rome vagy a Medieval 1 volt:

Idézet

New Unit Abilities
A legion of more than 250 new and unique units split over 21 factions, each with their own new special abilities that open up a wealth of intuitive battlefield tactics.

Advanced Combat System
Zoom to the frontline and witness the fast, visceral melee combat enhanced by new spectacular battlefield animations. Troops block and parry attack moves and string together deadly combo attacks and finishing moves before scanning the battlefield for their next kill.

New Explosive Sieges
Embark on spectacular siege battles as huge armies and fearsome siege machines rumble into action. Devastating cannon, pummel imposing defences of fully destructible cities and castles before setting them aflame under the night sky.

Advanced Lighting and Richer Environments
A newly enhanced graphics engine brings the battlefield environment to life like never before. The stunningly realistic landscapes feature detailed vegetation with sprawling settlements. Newly detailed dynamic weather effects beat down on new terrain types illuminated by enhanced lighting that captures every glint and spark as arms and armour clash under a gleaming sun.

Enhanced Multiplayer Battles
New multiplayer battle modes will ease the player’s passage to the battlefield and keep the online conflict raging.

A New All-Conquering Campaign

History in the Making
A huge campaign spanning from the years 1080-1530, that will take the player beyond the first Crusade up until the dawn of the renaissance. An extended campaign map will allow passage to South and Central America bringing the player into battle with the Aztecs.

New Settlement Types
Build through six levels of settlement ranging from humble villages to vast cities and wooden forts to mighty stone fortress. Develop your faction as a feudal aristocracy using you castles to keep the peasants in check whilst conquering your enemies with your powerful armies. Or build cities to develop a wealthy urban society, and battle your foes with diplomacy, bribery, assassination and armies of mercenaries.

Néhány kép ízelítőül (lekicsinyítettem őket, így a házigazdák sem nyöszöghetnek :D ):

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

#2 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 17:31

Végre ismét egy jó stratégia progi lesz a kezeim között  :up:
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#3 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 10. 21:55

Mondjuk idén elég húzós címek jönnek, stratégiarajongók el vannak kényeztetve. :D

#4 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 22:13

Szépen halkan csöndben megjegyezném, hogy kijött a DEMO

Leteszitek az arcotokat ez olyan lett.    :respect:  :respect:  :respect:
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#5 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 22:36

De gépigénye is van/lesz rendesen. :)

#6 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 27. 22:42

Idézet: Etele - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 23:36

Viszonylag jól fut a demo nálam, nem mondom hogy nem akad, de azért játszható.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,

#7 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 28. 18:28

Nálam nem indul a demo :( (Hibát észlel, leáll) semmi info.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 11:03

Idézet: Etele - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 22:36

Közben kijött a teljes 10-én. Sztem gépigénye egyáltalán nincs, még az én gépemen (ld.: aláírás) is simán fut, 2x AA, minden bizgentyű highon vagy mediumon.

Egyáltalán játszik ezzel valaki? :think: Egyik este játszottam vele és azt vettem észre, hogy úristen már fél négy van... :omg:  :eek: :D

#9 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 11:06

Én nyomom a magyarokkal, nagyon állat a game!  :up:  :respect:

#10 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 13:10

A magyarokkal, azt meg hogy? :eek: :think: Elvileg csak a custom battle-ban láttam magyarokat.

Az inkvizitor állandóan kinyiratja az összes kormányzómat, mit kell ellene tenni, hogy ne tegye? :confused:

#11 Felhasználó inaktív   DOOM666 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 15:04

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 12:10

A magyarokkal, azt meg hogy? :eek: :think: Elvileg csak a custom battle-ban láttam magyarokat.

Az inkvizitor állandóan kinyiratja az összes kormányzómat, mit kell ellene tenni, hogy ne tegye? :confused:

Ha legyőzöd őket akkor tudsz velük játszani, az Inkvizitort pedig egy assasinnal semlegesítheted ;)
Predators #24 CB  D.T.C.

www.PREDATORS.hu

#12 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 16:39

Nem nagyon megy a semlegesítés, inkább az assassin hal meg mintsem az inkvizitor. Viszont azt vettem észre, hogyha pap van a kormányzó seregében akkor nem a kormányzót végzi ki, hanem a papot. :eek:

#13 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 19:37

Én a Fritzekkel tolom.
Kicsit morcos lett rám Őszentsége, mikor a Velencei köztársaságot szétrúgtam, mint veréb a lósz*rt.
Ki is átkozott az egyházból. Nem baj, van élet a kereszténységen kívül is.  :D

#14 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 19:41

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 13:10

http://twonline.jatekok.hu/index.php
Itt van patch hozzá.

#15 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 20:22

Én is a németekkel kezdtem, de valahogy mindenki ellenem fordult, még a magyarok is, akiknek csupán Zágrábot, meg Szófiát ajándékoztam Prágáért cserébe... :think: Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy ez a javítás: "megbizhatóbb szövetségek" valóban segít rajtam. Egyébként Rómát aztán könnyedén elfoglaltam, úgyhogy a pápa nem számít. :D

Most Velencével vagyok, Milánótól a Fekete tengerig terjed a birodalmam, a pápa szinte minden akciómra tapsol. :D

#16 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 22:38

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 13:10

www.gamecopyworld.com

Keress rá a gamére és találsz egy modósítást amivel csomó nemzettel tudsz játszani!  :cool:

#17 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 20:10

Velencével végignyomtam a short kampányt és csodák-csodájára unlockolt mindent! :D

#18 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 13:51

Nagyon furfangos AI-ja van ennek a játéknak, főleg a diplomáciában történhetnek érdekes dolgok. Magyarokkal vagyok és nagyon kevés pénzem volt és ezt növelni szándékozva Milánónak 400 florin ellenében felajánlottam a térképinfokat, hátha. Persze elutasította és 748 florint kínált... a semmiért... :eek:

Bizáncnak meg az a mániája, hogy legyek a vazalussa. :rolleyes: Aztán amikor elfoglaltam Tesszalonikit, gondoltam kiegyezhetünk egy tűzszünettel. De nem legyek vazallus. Aztán lenyomtam a kistáskát akkor már szelidült: legyek vazallus és 11 körön keresztül fizet 850 florint. Egyébként mivel jár, ha valaki vazallus? :think:

#19 Felhasználó inaktív   BBalázs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 20:14

Idézet: Etele - Dátum: 2006. máj. 10., szerda - 22:55

Mondjuk idén elég húzós címek jönnek, stratégiarajongók el vannak kényeztetve. :D

off: milyen jó stratégiai játékok jönnek még az idén?
Noti: Gateway P6860FX,  Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés

EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!

#20 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 21:10

Ha kereszteshűborút hirdetnek és 10 körön belül kell kiállítani valami hadat, azt hová kell vinni? Vagy már rögtön Jeruzsálembe menjek 10 kör alatt?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó