Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 10:52
Nem rossz, habár 50 nettóért nem is olcsó. Dlink 323 30 nettó körül jár.
Én berendeltem, majd beszámolok róla!
Itt 1990 SEK körül indul az ára szállítással, az olyan 54e HUF. A Dlink 323 pedig szintén szállítással 1840 SEK, tehát kábé 50e HUF. Az a 4e HUF különbség elhanyagolható, ha már egy kisebb vagyont elkölt az ember egy üres dobozért, ami még alapból meg sem tud mukkanni.
A haditerv az, hogy most megkapom a legariztatott 250 gigás vinyómat, így a mostani vészvinyó (egy 80 gigás Hitachi) menne bele. Aztán majd elterjednek az 1.5 terás egységek, lenyomják az 1 terások árát és akkor veszek 1 terás Green Power WD vinyót bele.
Eredetileg Samsung F1-et akartam, de aztán átfogó olvasgatás után annyi halálesetet és adatvesztős történetet találtam velük kapcsolatban, hogy letettem róla. A Green Power csak 5400-as RPM-en pörög, csendes és nem melegszik annyira. Tehát ideális egy csend-orientált felhasználási területre.
Alakul a koncepció, ez igen jó dolog
Hogy lehet, hogy otthon ekkora különbség van árban? Majdnem fele a D-Link?
Szerk.: megnéztem a depó árait, a P*xmania esetében 32e, akkor szerintem ez hanyagolható ár. A második legolcsóbb weblap be sem jön, a következő meg már 40e HUF. Itt valami susmus van akkor. Az árgép szerint a Zyxel meg kábé 60e-től indul. Mit művelnek otthon, hogy ennyire drága?
Üdv!
Szerkesztette: donphobos 2008. 11. 02. 11:10 -kor
.
.
.