Filmajánló II.
Elküldve: 2006. 06. 02. 20:26
Elküldve: 2006. 06. 02. 21:31
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 21:17
Ez csak az az aprócska gond van, hogy a DD-vel kapcsolatban az emberek elsöprő többségének más a véleménye.
Azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy a DD komolyabb
Póki ezzel szemben jelentős problémákkal küzködő fiatalember, pont úgy ahogy azt Stan Lee megrajzolta. (monnyuk DD-t is ő csinálta :Đ)
A Sin Cityt meg kár idekavarni, mondhatjuk, hogy az az 1. igazi képregény adaptáció, amely úgy is néz ki, mintha képregény lenne. Csak sajnos ami nyomtatott formában jól néz ki, az filmen furcsa (gondolok itt a 10* kivasalt, majd simán felálló Marvra többek között)
Elküldve: 2006. 06. 02. 21:34
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 21:26
Ha már itt tartunk, akkor én sokkal reálisabbnak tartom, hogy ha már a falon mászást örökölte, akkor mér' ne tudjon hálót fonni. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudna olyan ketyerét csinálni?
Na szépek vagyunk egy szuperhőssel kapcsolatban a reális kifejezést használom
Elküldve: 2006. 06. 02. 21:46
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 22:34
Okos ember Peter Parker.
Idézet
Épp ez a baj. Hangulatban nagyon jól visszaadja a képregényt. Nem úgy, mint a pókica.
Idézet
Akkor két különböző filmet láttunk. Láttad a Daredevil 2. lemezén az extrákat?
Ha nem: DD nem olyan "szuperhős", mint a többiek. Neki csak egy képessége van, a "radarérzék". Emellett ő vak. A testét saját maga edzette, megtanulta a harcművészeteket, ügyvéd lett, pénze is van. Ezeket egy átlagember is elérhetné. Nincsenek olyan szuper képességei, mint például Parkernek.
Ha a filmből csak a verekedést láttad, nézd meg újra, eredeti hanggal. Többről szól, mint a Pókember.
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 06. 02. 22:14
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 22:46
:köhög: Ha már itt tartunk, akkor Batman egyetlen képessége az, hogy baromi sok pénzt hagytak rá a szülei
Idézet
Idézet
Végignéztem a filmet, bár nagyon nehéz volt, és eredeti szinkronnal néztem.
Tudom figyelmedbe ajánlani, hogy nézd végig a Pókemeber 2-őt, ne csak tekerve.
Elküldve: 2006. 06. 02. 22:25
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 23:14
Végignéztem a filmet, bár nagyon nehéz volt, és eredeti szinkronnal néztem.
Tudom figyelmedbe ajánlani, hogy nézd végig a Pókemeber 2-őt, ne csak tekerve.
Nem mindig a kasszasiker filmek a jó filmek.
Nekem pont fordítva van. A pók2-t nem akartam végignézni. Mondjuk, látványfilmnek jó, majd megnézem valamikor.
szerk.: Azért a 2. lemezen lévő extrát nézd meg.
Szerkesztette: Necros 2006. 06. 02. 22:28 -kor
Elküldve: 2006. 06. 03. 08:41
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 23:25
Akkor másképp fogalmazok: egy képregényfilmet a rajongók tartanak el. Elsősorban rájuk kell építeni a stúdiónak, ha a rajongóknak nem tetszik, akkor a nem mennek be a filmre, a nem rajongók meg még annyira nem fognak bemenni a moziba. (ld.: Batman & Robin, annyira gáz lett a film, hogy belerokkant a Warner Brothers)
Csekkold le az imdb-n, hogy mi a nézők ítélete a filmmel kapcsolatban
Mondjuk persze ettől még neked jobban tetszhet ez vagy az vagy amaz
Elküldve: 2006. 06. 03. 08:59
Idézet: BigBear - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 15:10
Ha te csak ennyit láttál belőle, akkor mondjuk hiába magyaráznám.
Az, hogy egy filmben sok dolog történik, messze nem jelenti azt, hogy jó.
Igazi akció nélkül, csak egy kis szobára, néhány emberre, érzésekre, színészi játékra szorítva az egész cselekményt is lehet csodálatos filmet alkotni. Lásd: 12 dühös ember.
Újabban elég "vidóklipesre" vágják a filmeket. 10 mp jelenet már hosszúnak számít. Leginkább a fejem fájdul meg tőle. Na meg újabban szinészi játék, párbeszédek, történet csak arra kell, hogy átvezetés legyen két számítógépes gigatrükk között
Vagy pl. A kocka. Sokak szerint egy eszement baromság (na persze, mert nem hullik atomjaira fél New York). SZerintem eléggé elgondolkodtató film. Már maga az alapmotívum is.
Elküldve: 2006. 06. 03. 10:32
Hetedik: Tök jó film, ÉN mindig rettegek az ilyenektől, ez talán az egyetlen, amit többször is megnéztem, mert annyira jó. Szerintem Bratt is jó benne. Meg a többiben is, amit felsoroltatok. Blöff: vagy 4x láttam, amiből 3 angolul volt és köbö 3.ra értettem meg rendesen.
Harcosok klubja: Az is tuti
Hét év tibetben: Azzal mi a baj? Jó, tény, hogy hosszú, de legalább nem művészfilm.
Oh és az a Hitchkock film, a történet alapján úgy érzem, ebből is van remake. Christopher Reeve-szel (béke poraira, szerintem ő volt "A Superman"). Meg is találtam: IMDb.
Szerk: Marvel Comics.
Szerkesztette: EGOKA 2006. 06. 03. 10:37 -kor
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2006. 06. 03. 12:03
film / könyv párosról volt szó....
Elküldve: 2006. 06. 03. 19:56
Elküldve: 2006. 06. 04. 13:54
Régebben láttam az eredetit, de nagyon nem tetszett, mert fájdalmasak voltak a poénjai, ezért erre sem szívesen ültem be De kellemesen csalódtam. Ugyan a poénok nagy része most is fájdalams volt, és a közönség többi tagja is más humorérzékkel volt megáldtva, azért tetszett. Végülis vigyorogva jöttem ki a moziból. A legjobb a pantomímes jelenet volt. Ahogy Martin és Reno táncoltak.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2006. 06. 04. 16:20
Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 16:31
Jó párhuzam. Nekem is eszembe jutott a Fűrész megnézése után. Csak szerintem a Fűrész sokkal jobb film, mint a Seven.
Szerkesztette: spidey 2006. 06. 04. 16:20 -kor
Elküldve: 2006. 06. 04. 16:41
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 21:17
Nagyon komolyan el vagy te tévedve szerintem... A Pókember tökéletesen visszaadja a képregény és a rajzfilm hangulatát, igaz, eleinte Tobey Maguire-rel meg Kirsten Dunst-tal én sem voltam megelégedve, de hozzá lehetett szokni. Peter Parker végül is ugyanúgy egy geek, mint Tobey. Csak Parker a képregényben azért valamivel jóképűbb és talpraesettebb. Kirsten Dunst mondjuk no comment, ronda mint a bűn szvsz, meg kicsit nyálasak is a romantikus jelenetek, meg May nénivel való beszélgetések is, de a filmek többi része elég jók ahhoz, hogy ez ne zavarjon a végén. Willem Defoe - zseniális mint Green Goblin. Hatalmas színész. James Franco nagyon nagy felfeldezés, nagyon tehetséges és meggyőző a filmekben.
Alfred Molina is nagy színész, csak Doc Ock szerepében kicsit túl sok sminket kapott... A Pókember látványra az egyik legjobb, ha nem a legjobb képregényfilm. A CG fantasztikus, és soha nincs eltúlozva.
Az üzenet világos, és a főhőssel szinte mindenki azonosulhat. A csöpögős jeleneteket bőven ellensúlyozza a komoly dráma. Kudos Sam Raimi mesternek.
A Batman Begins színvonalát ugyan nem éri el, de közel jár hozzá. Daredevil? Az egy vicc. Buta akcióorgia, rosszul megírva(nagyon rosszul). Van ugyan üzenete, de nem igazán jön át ebben a borzalmas tálalásban. És Ben Affleck tökéletesen hiteltelen, mint mindig. A színészi képességeiről nem is szólva. (szvsz Necros te valami nagy Ben Affleck rajongó lehetsz...) :Đ
Mark Steven Johnson úgy látszik hogy írni néha tud (A Szomszéd nője mindig zöldebb), de rendezni... Az Elektra is az ő munkája. A Jack Frost is elég rossz lett. A Ghost Ridertől se várok túl sokat.
A Superman filmről mi a véleményetek?
Szerintem az eddigi trailerek alapján ultra-bukta lesz. Kár érte. Pedig jó a rendező(Bryan Singer), Lex Luthort Kevin Spacey játssza, Kate Bosborth csini(és lazán lejátssza a Batmanből Katie Holmest), de sajnos nem rajtuk múlik a film. A kosztüm iszonyat gáz, Brandon Routh az új Hayden Christensen, már a trailerekben látszik, hogy milyen rossz színész, pedig nem is mutatják Clark Kentként sokat. A Superman szeméről lepattanó golyó csak a hab a tortán.
Superman RIP. Szvsz. Azért megnézem, de nem nagyon várok tőle jókat.
Elküldve: 2006. 06. 04. 17:37
A Pókemberben szereplő színészek szerinem is nagyon jók, azzal nincs baj, de szerintem ebben nem a legjobbak. A CGI meg szerintem néha eltúlzott volt. Főleg Pókica néz ki néha röhejesen szvsz. Nekem nem jön be, ez van.
A Superman a trailerek alapján egy kalap sz*r lesz.
Elküldve: 2006. 06. 04. 18:05
Szerkesztette: spidey 2006. 06. 04. 18:13 -kor
Elküldve: 2006. 06. 04. 18:12
Elküldve: 2006. 06. 04. 18:14
Szerkesztette: spidey 2006. 06. 04. 18:15 -kor
Elküldve: 2006. 06. 04. 18:19
Idézet: spidey - Dátum: 2006. jún. 4., vasárnap - 17:41
Idézet

Súgó
A téma zárva.