HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#2361 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 08. 21:03

Halálos hallgatás
(Dead Silence, 2007)
Kép

Ravens Fair egy álmatag, majdnem elfeledett foltocska a térképen, amit generációkkal ezelőttről származó, késő éjszakánként elsuttogott szellemhistóriák kísértenek... A friss házas Lisa és Jamie Ashen új életet kezdtek szülővárosuktól távol. Aztán mikor felesége kegyetlen gyilkosság áldozatává válik, Jamie kénytelen visszatérni Ravens Fairbe a temetés idejére; azzal az eltökélt szándékkal, hogy megoldja a nő halála körüli rejtélyeket. Amint visszatér a szülői házba, és találkozik apjával és apja fiatal új feleségével, Jamie elkezdi felfedezni a hátborzongató városkát, és megismeri Mary Shaw legendáját - egy híres, meggyilkolt hasbeszélőét, akinek a jelenléte továbbra is átokkal sújtja Ravens Fairt. Mivel ő az elsőszámú gyanúsított a gyilkossági ügyben, Jamie-nek muszáj mélyre ásnia a város véres múltjában, ha választ akar kapni a kérdéseire. Valahol a mélyben aztán hamarosan felfedezi az átok mögött rejlő igazságot, ami véget vetett Lisa életének - és ami az övét is veszélyezteti...

Én tegnap néztem meg nem kis várakozással, mivel mint Fűrész-rajongó (mint olyan) kíváncsi voltam az alkotók eme produkciójára. Azt kell mondanom, nem csalódtam. Rémisztő, szellemfilmecske, de azt kaptam, amit szerettem volna. A vége számomra ugyanúgy meglepő, mint a Fűrész I vége volt.
tesa

#2362 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 21:31

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. dec. 7., péntek - 14:54

meggyütt ma a transformers dvd a futárral.

változatosság kedvéért belehallgattam a szinkron verzióba.

kár volt.

elkapkodott, összecsapott, sz@r, rossz hangválasztásokkal, ráadásul néhol még az eredeti hang is áthallatszik.

kb az összes pasinak a filmben valami girnyót választottak magyarba, sam úgy nyivákol mint egy buzi, a katona csókáról se hinnéd el a hangja alapján hogy parancsnok, a robotok hangja 100% el lett baxarintva, még annyi fáradtságot se vettek hogy kicsit gépiesítsék a hangokat. najó, talán valami hangyányit.

egyedül a 2 csirke hangja lett eltalálva, az viszont tökéletesen, illenek a karakterekhez.

ettől eltekintve örülök hogy a kollekciómat gazdagítja^^

En eloszor angol verziot neztem moziban, majd lehuztam a magyart. Hat mitmonjak, acsaj hanja az ugyan az majdnem, atobbi az ugy ahogy van " barnamaci"

ha valaki ezt nem retelmezne, ne kerresse a szot a Magyer ertelmezo kezi szotarban  :D

#2363 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 20:10

Most néztem meg a Superman:Doomsday című alkotást és tetszett.
Van olyan animáció vagy élő színészes film(ecske), amiben több szuperhős/szupervillian van és gyakják egymást (kb mint egy Secret Wars)?
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#2364 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 22:18

IMHO

Superman doomsday:  :up:  :up:  :up: - f@sza lenne, ha nem csak rajzfilmben csinálnák meg, de gondolom sokba kerülne a készítőknek, úgyhogy ez csak álom marad
Mr. Brooks:  :up:  :up:  - egyszer meg lehet nézni, jó poén meg minden
The Good Shepherd:  :up: - elmegy, bár elég sok unalmas rész van benne (ilyen az élet is)
Shoot 'Em Up: :rolleyes: - egyszer nézhető agyatlan öldöklésről szóló hülyesség. Én untam.
American Gangster:  :up:  :up:  - nem túl izgalmas, nekem mégis tetszett, mert bírom a maffiózós filmeket, és Denzel Washingtont is. Egyik kedvencem a De Niro féle Goodfellas.
Sicko: :down: hogy oda ne rohanjak, majd még a végén megsajnálom szegény amcsikat, mert ilyen szarul élnek... tanulságos film, arról szól, hogy az amcsi people mennyire le sem szarja a többi amcsi embert (el lehet képzelni mit gondolnak a világ többi részéről), és ezt szép kis körítéssel adják elő a filmben. "Kicsit" többre tartom az An Inconvenient Truthot, bár abban is egy álszent pöcs dumál végig, de ezt nem kell tudnia mindenkinek, így a film mondanivalója legalább hasznos.

Szerkesztette: fLeSs 2007. 12. 10. 22:59 -kor

#2365 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 22:20

shoot em up, az érdekes. első fél órában tisztára kész voltam hogy igen ilyen egy jó akciófilm. aztán hirtelen érdektelenné vált az egész és untam magam. de a legutolsó jelenet odabasz.  :D
JóSebesség

#2366 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 23:24

Idézet: fLeSs - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 22:18

IMHO

Superman doomsday:  :up:  :up:  :up: - f@sza lenne, ha nem csak rajzfilmben csinálnák meg, de gondolom sokba kerülne a készítőknek, úgyhogy ez csak álom marad

Örülök hogy nem csak nekem tetszett.  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2367 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 23:46

Körbenéztem a várható bemutatók között. Azt hiszem az elkövetkező félév nem lesz rossz fantasy - kalandfilm felhozatal szempontjából... :)

Az arany iránytű Ezt az a Tom Stoppard jegyzi forgatókönyvíróként, aki átírta és meg is filmesítette a Hamletet Gary Oldmannel és Tim Rothtal a Rosencrantz és Guildenstern halott-ban. Dec. 13.
Nemzet Aranya - Titkok könyvtára. Az első rész nekem nagyon bejött. De. 20.

És Uwe Boll barátunk is elkészült egy újabb khmm filmmel. Dungeon Siege alias A király nevében Dec. 27.

Mégis inkább ezeket várom:
Indiana Jones 4 és a Kristálykoponya királysága. Ezt komolyan be kéne mutatni? :D 2008.05.22
Narnia krónikái Caspian Herceg. Ez megint kicsit elfogultság, de nekem nagyon bejöttek a Lewis meséi. 2008.05.16 (?)

Ezek a májusi időpontok gondolom a sztrájk miatt vannak. Hmm?
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2368 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 23:52

Azt se felejtsük hogy Macskafogó 2 - Dec. 20 -  :D
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#2369 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 00:04

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 23:52

Egyértelmű! :respect: :D
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2370 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 00:29

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 23:46

Ezek a májusi időpontok gondolom a sztrájk miatt vannak. Hmm?

nem. május-június a legerősebb hónapok a moziban, a stúdiók akkorra időzítenek minden nagy címet. (idén pl spiderman3, shrek3, karib3, transformers, stb).
a sztrájk miatt max a 2009-es filmek vannak veszélyben.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2371 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 00:34

Idézet: acu - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 0:29

nem. május-június a legerősebb hónapok a moziban, a stúdiók akkorra időzítenek minden nagy címet. (idén pl spiderman3, shrek3, karib3, transformers, stb).
a sztrájk miatt max a 2009-es filmek vannak veszélyben.

Értem. Köszi az infót. :)

#2372 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 08:50

Idézet: Daihelyon - Dátum: 2007. dec. 9., vasárnap - 21:10

Most néztem meg a Superman:Doomsday című alkotást és tetszett.
Van olyan animáció vagy élő színészes film(ecske), amiben több szuperhős/szupervillian van és gyakják egymást (kb mint egy Secret Wars)?

Batman vs. Superman pl. , de ott a Justice League is.

Idézet: acu

május-június a legerősebb hónapok a moziban, a stúdiók akkorra időzítenek minden nagy címet. (idén pl spiderman3, shrek3, karib3, transformers, stb).

Ez igy nem teljesen igaz azert. Majusban elstartol a nyari szezon Amerikaban, kb juliusig tart, de a december is eros. A forgatokonyvekbol meg mar biztosan ott rohad rengeteg a pocokon, nem kell felteni Holllywoodot. :)

Volt meg itt Dead Silence, haat...kozepes thriller, nem az igazi.

Szerkesztette: spidey 2007. 12. 11. 08:56 -kor

#2373 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 09:41

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 23:52

:up: És ha minden igaz én már 18-án délután láthatom  :D
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2374 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 11:39

En egyebkent egyre inkabb ugy erzem, kell nekunk az Indiana Jones-mozi, van egy friss plakat is:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Feelinges.

Ha mar filmajanlo, (ide irtam egy k...va hosszu szosszenetet, de kitorlodott) :reklamacio:

Ajanlom a Beowulf c. filmet. Suketeknek, vakoknak, izlesficamban szenvedoknek (es a kelta mondavilagot kedveloknek...esetleg). :) 1 ora utan bealudtam rajta. Hatasvadasz, tele kek neontuzekkel,
Roger Avary(Ponyvaregeny) es Neil Gaiman(Sandman) forgatokonyve pocsek, az egesz film egy vicc...
Mondjuk, Robert Zemeckis sem rendezett mar jo par eve egy rendes filmet.

#2375 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 12:39

a király nevében az nem a dungeon siege zagyvadék akar lenni? abban szerepeltette a stathamet
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2376 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 12:54

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 12:39

a király nevében az nem a dungeon siege zagyvadék akar lenni? abban szerepeltette a stathamet

Dede, oda is írtam. :)

#2377 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 14:20

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 9:41

:up: És ha minden igaz én már 18-án délután láthatom  :D

Vigyé magaddal.  :o  :Đ
Twittegylet

#2378 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 14:33

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 14:20

Vigyé magaddal.  :o  :Đ

Akkor már engem is! :D :p

#2379 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 01:04

Beowulf... (3D)

Tortenet szar, karaktermozgasok pocsekok, viszont 3D-s eloadason erdemes egyszer megnezni...
Nem a film miatt, hanem a 3dimenzios latvanyert.

Sima eloadasra ido es penz pazarlas beulni, de a westendbe megy 3D verzioba is (polarizalo szemuveggel), es azt leszamitva, hogy a gyors mozgasokat nem szereti igy 24fps-el a technika, meg neha koncentralni kell, hogy jol fokuszaljon az ember, tenyleg franko!

#2380 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 09:31

Idézet

A makrancos hölgy (La Bisbetica domata)
olasz, amerikai film 1967
dráma, vígjáték

Kép

Az 1500-as évek végén Páduában egy gazdag kereskedő nagy gondban van: szeretné férjhez adni lányait, de hiába legyeskedik tucatnyi lovag a bájos Bianca körül, hiába állnak sorba a kérők a házában, addig ő nem adja áldását a frigyre, amíg nem kötik be előbb Bianca nővérének a fejét. Katarina azonban nem könnyű eset. Nem hiába hívják makrancos hölgynek: tüskés, érdes modora miatt egyetlen férfi sem ostromolja - nincs az a legény, aki szívesen hajtaná fejét önként a hóhér bárdja alá. De aztán egy napon a városba érkezik egy idegen: Petruchio, aki éppen gazdag feleséget jött keresni Páduába. Katarina nyelvét ugyancsak felvágták, de nem kell félteni Petruchiót sem. Ha neki nem sikerül betörni a vad hölgyet, akkor senkinek!

Szereplők:
Elizabeth Taylor, Richard Burton, Cyril Cusack, Michael Hordern, Alfred Lynch, Natasha Pyne, Michael York
Rendező: Franco Zeffirelli
Író: William Shakespeare
Zene: Nino Rota

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.