Elküldve: 2007. 05. 29. 16:05
Címzett: ’Mindenki’
Feladó: Béla
Tárgy: VICCLISTA!
Dátum: 2006.11.06.
Szia Barátom!
Úgy döntöttem, hogy beindítom vicclistámat
és örömmel értesítelek, hogy Te is rajta vagy!
Özönleni fognak a jó viccek Hozzád,
hatalmasakat fogunk röhögni!
Szia
Béla
Szia Béla,
Örülök a vicclistádnak, de azt kérem, hogy ne legyen közte disznó, mert a feleségem el szokta olvasni a privát levelezésemet, és nem szereti a malackodást.
Minden jót
Szasza
Kedves Béla,
Köszönöm a vicclistával kapcsolatos tájékoztatást, cserébe én is tájékoztatlak hogy ez munkahely, ezért csak reggel 8 – 8.15 között és 12.30 – 12. 55 között küldjél vicceket.
Megértésedet köszönöm.
Klárica
Kedves Béla,
Nagyon köszönöm a vicclistára való felvételemet, várom küldeményeidet.
Mint bizonyára Neked is feltűnt politikai ellenfeleink támadásai egyre erősödnek. Ezért azt kérem Tőled, hogy vicclistádról tiltsd ki a Pártunkat érintő humorokat, ne adjunk tápot az ellenséges támadásoknak!
Zsuzsa
Édes Bélám,
Megköszönném, ha a viccek között nem lenne olyan ami idősebb emberekről szól, mert már benne vagyok én is a korban és nem akarom magamra venni.
Jó működést kívánok
Géza
Kedves Béla,
Nagyon örülök a vicclistának és támogatom is, de azt kérném már így az elején is hogy 15 kB-nál nagyobb leveleket ne küldjél mert azt mondták itt bent a cégnél hogy nagyon leterheli a rendszert.
H.
Csákány Belló!
Sirály éca a viccözön, nyomjad, fogadom! Tegyél közé sok szaftosat, meg legyenek autós meg csajos képek is, oxigén? Ja, a mutterom itt szok sertepertélni a gépem körül, szal ojat ne külgyél aminek hangja is van mer arra felfigyel, érted?
Na csá,
Banga
Kedves Béla!
Nagyon támogatom a vicclistát, egy kis humor mindenkinek segít a napi stresszen túltennie magát. Remélem hogy un. „szőkenős” viccek nem lesznek a küldendő levelekben, mert ezek nagyon primitívek és férfipártiak és megsértik a nők jogait. Azt hiszem ez nem nagy kérés és könnyen betartható.
Jó egészséget kívánok a vidám levelezéshez.
Dr. Vértesszöllőssy Xénia PhD. Mag. Sc. MBA
DreiPutz GmbH Ungarn
1144 Budapest, Hórum u. 56/C.
Tel: 6565988778, 6577812487, Fax: 658975234
E-mail: drvertesszollossyxenia@dreiputz.de
A Magyar Nőszövetség örökös tagja
Kedves Béla
aszt szeretnem kerni hogy a viceket külgyed de nelegyen köszte Morickás mer akor mindegyik baratom rajtam röhög meg csufolnak is.
Moritz
utoirat: a suliba is csufoltak miata
Szia Bélám
A vicclistához gratulálok és várom a vicceket.
Megkérlek hogy rendőrös vicceket ne küldjél senkinek mert elegem van belőlük.
Szervusz
Kapitány Ferenc r.törm
Bélám,
Várom beígért vicceidet azzal a reménnyel, hogy az orvosokat kímélni fogod. Ezzel tartozol azoknak, aki Érted is annyit tesznek.
Baráti üdvözlettel
Pál
Kedves Béla,
Igazán remek ötlet a vicclista, külön köszönöm hogy Rám is gondoltál. Rám is fér, hidd el így a választások előtt nagyon éles a harc. Édes Bélám, egy kérésem viszont lenne: vicceidben kíméld a politikusokat, hiszen vannak elegen, akik ellenséges érzülettel viselkednek irántunk sajnos. Tehát felkérlek, hogy a küldendő viccekben NE legyen szó politikáról semmilyen módon sem.
Aladár
Ui: A vicclista remek lehetőség lenne arra, hogy támogasd a kampányomat, kérlek látogass el a honlapunkra (www.tisztaorszagot.hu) és a listádon levőket is buzdítsd erre, valamint próbáld megnyerni őket ügyünknek. Ne feledd: minden szavazat számít!
Köszönettel Aladár
Béla,
Várom a vicceket, szeretem! Gondolom mondani sem kell, hogy mint gyakorló anyós bizonyos vicceket nem kérek, ne legyen a postámban anyósvicc de még utalás sem!
Megértésedet köszönöm
Karola
Béla,
Remek ötlet a vicclista, kösz!
Mint tudod megnyitottam saját vegyeskereskedésemet, kérlek látogass el hozzám, remélem elégedett leszel és jövőbeli vásárlásaidat nálam fogod lebonyolítani. Egyben javaslom, hogy levelezőtársaidra is hass ilyen irányban, sőt az lenne a legjobb ha minden leveled végére beraknád a reklámomat, amit külön levélben át is küldök.
Majd rendszeresen kapsz tőlem tájékoztatást az akcióimról, ígérem!
Lala
?!%*§X#$¤MNL!!!