HWSW Informatikai Kerekasztal: Video Capture rejtelmei, mit, miért, hogyan II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (38 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Video Capture rejtelmei, mit, miért, hogyan II. Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 04. 28. 15:57

Idézet: csapdani - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 15:52

Nincs valami olcsóbb megoldás hadverre? Kb. 20 rugót szánnék rá.

Annyiért kapsz egy működésképtelen megoldást, amivel elvileg megígérik, de utálni fogod és nem fog működni. Vagy 15k-ért bedigizem Neked DVDre, kérdés mennyi cucc van :-)
Make love not Wor.

#662 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. Apr. 28., Tuesday - 15:57

Annyiért kapsz egy működésképtelen megoldást, amivel elvileg megígérik, de utálni fogod és nem fog működni. Vagy 15k-ért bedigizem Neked DVDre, kérdés mennyi cucc van :-)

http://www.terratec....abby_82248.html

?
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#663 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 04. 29. 13:56

Idézet: csapdani - Dátum: 2009. ápr. 29., szerda - 14:48

Próbáld ki, hobbicélra is alkalmatlan, zajos lesz, szinkroncsík, esetleg hang+kép csúszás, vagy ki tudja. Leírásában meg biztos lesz egy alacsony felbontás mpg-ben.
Make love not Wor.

#664 Felhasználó inaktív   Vazol 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 29. 15:52

Idézet: csapdani - Dátum: 2009. ápr. 28., kedd - 15:52

Nincs valami olcsóbb megoldás hadverre? Kb. 20 rugót szánnék rá.

Én ezt használom: ADS Tech DVD Xpress DX2 (USBAV-709-EF) 2006 óta.
Főként VHS-re, de Hi8-at is húztam be vele! A PROFIK leszólják, de nálam bevált és hangcsúszást sem produkált. Szerintem az olcsóbb DVD felvevőkkel simán felveszi a versenyt, hardware MPEG2 tömörítés USB-n keresztül nyomja a sz.gépre, akár 8 Mbit rátával (én ezt használom, mert még átszerkesztem az anyagot). Elvileg tud direkt DVD-t is, de azt nem próbáltam. :up:
http://www.tomshardw...0725/index.html

#665 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 30. 13:26

Idézet: Vazol - Dátum: 2009. Apr. 29., Wednesday - 15:52

Én ezt használom: ADS Tech DVD Xpress DX2 (USBAV-709-EF) 2006 óta.
Főként VHS-re, de Hi8-at is húztam be vele! A PROFIK leszólják, de nálam bevált és hangcsúszást sem produkált. Szerintem az olcsóbb DVD felvevőkkel simán felveszi a versenyt, hardware MPEG2 tömörítés USB-n keresztül nyomja a sz.gépre, akár 8 Mbit rátával (én ezt használom, mert még átszerkesztem az anyagot). Elvileg tud direkt DVD-t is, de azt nem próbáltam. :up:
http://www.tomshardw...0725/index.html

Köszi, úgy tűnik ez lesz a nyertes. :up:
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#666 Felhasználó inaktív   Gabesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 12:33

Milyen normális program van amivel a TS videókat (DVB Transport Stream) át lehet konvertálni rendesen avi-ra? Eddig csak ilyen idétlen programokat találtam amiknek az a nevük, hogy 'Free TS to AVI' de persze egy nagy szemét az összes, felbontást meg hangokat elbaltázza stb.
ThinkPad X61
XBOX360

TopGearHungary

#667 Felhasználó inaktív   Valdroly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 16:08

Sziasztok!

Számomra egy nagy feladattal álok szembe, internetre szeretnék saját videóból, saját tárhelyre tölteni.
Ez megy is, és nem ezzel van a gondom, ha nem a filmek minősége nem tetszik.
Bevallom őszintén, hogy egy kicsit maximalista vagyok ebben a tekintetben és azt szeretném ha olyan minőségben lenne mint a mozi filmek bemutatói a neten, tehát nagyon jó minőség, fennakadás nélküli lejátszás.
Próbálkoztam az flv-vel az itt van ezen az oldalon http://jogaotthon.hu/faallas_flv.html Ez a Sothingk Adobe fless encoderrel lett legyártva, nem rossz, de lehetne jobb.

Ez pedig az Aiseesoft Total videó coverterrel lett convertálva, http://jogaotthon.hu/faallas.html ez sem rossz, de mivel ez mp4 formátumban van így meg kell várni, hogy a film betöltődjön és csak utána indul.

Esetleg tudnátok megoldást a problémára, hogy az mp4 minőségben de azonnal induló videót, hogy tudnék a weblapba beilleszteni.

#668 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 12:46

Idézet: Valdroly - Dátum: 2009. May. 5., Tuesday - 16:08

Sziasztok!

Számomra egy nagy feladattal álok szembe, internetre szeretnék saját videóból, saját tárhelyre tölteni.
Bevallom őszintén, hogy egy kicsit maximalista vagyok ebben a tekintetben és azt szeretném ha olyan minőségben lenne mint a mozi filmek bemutatói a neten, tehát nagyon jó minőség, fennakadás nélküli lejátszás.
Próbálkoztam az flv-vel az itt van ezen az oldalon http://jogaotthon.hu/faallas_flv.html Ez a Sothingk Adobe fless encoderrel lett legyártva, nem rossz, de lehetne jobb.

Ez pedig az Aiseesoft Total videó coverterrel lett convertálva, http://jogaotthon.hu/faallas.html ez sem rossz, de mivel ez mp4 formátumban van így meg kell várni, hogy a film betöltődjön és csak utána indul.

Esetleg tudnátok megoldást a problémára, hogy az mp4 minőségben de azonnal induló videót, hogy tudnék a weblapba beilleszteni.

http://www.vimeo.com/hd

#669 Felhasználó inaktív   Valdroly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 07. 09:59

Idézet: csapdani - Dátum: 2009. máj. 6., szerda - 12:46

Köszönöm a válaszod.

Én mégsem erre gondoltan,  van itt egy másik link http://66.90.73.189/sampler/test.html a problémámat itt nagyon jól meg oldották 1,1/2 órás film és tíz mp. alatt betölt és a  minősége is OK  ;) , nos én erre gondoltam és nem egy fizetős szolgáltatásra.
Amit persze nem vetek el, de egyelőre még saját magam szeretném megoldani.
Olvasgattam a fórumon hogy mit hogyan csináltak de nekem ez még nagyon angol.
Azt sikerült kisilabizálni hogy egy MP4 box nevezetű programocska kell, le is töltöttem el is indítottam de ez szerintem csak egy segéd program egy alkalmazáshoz, és itt jön a kérdés, hogy melyik alkalmazáshoz, és hova kell telepíteni, szóval erre keresem a választ, kerestem magyar fórumokban nem sok eredménnyel.
Úgy látszik ez még nálunk nagyon új. Különben itt van a fórum ahonnan a link is való.
http://www.longtailvideo.com/support/forum...-h-264-question
Hát ebben kérném a segítséget, hogy mit is kell csinálni az MP4 Box-al, hogy valóban egy élvezhető minőség és aránylag egy gyors indulás legyen az eredmény.  :respect:

#670 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 08. 13:35

Idézet: Valdroly - Dátum: 2009. May. 7., Thursday - 9:59

Köszönöm a válaszod.

Én mégsem erre gondoltan,  van itt egy másik link http://66.90.73.189/sampler/test.html a problémámat itt nagyon jól meg oldották 1,1/2 órás film és tíz mp. alatt betölt és a  minősége is OK  ;) , nos én erre gondoltam és nem egy fizetős szolgáltatásra.
Amit persze nem vetek el, de egyelőre még saját magam szeretném megoldani.
Olvasgattam a fórumon hogy mit hogyan csináltak de nekem ez még nagyon angol.
Azt sikerült kisilabizálni hogy egy MP4 box nevezetű programocska kell, le is töltöttem el is indítottam de ez szerintem csak egy segéd program egy alkalmazáshoz, és itt jön a kérdés, hogy melyik alkalmazáshoz, és hova kell telepíteni, szóval erre keresem a választ, kerestem magyar fórumokban nem sok eredménnyel.
Úgy látszik ez még nálunk nagyon új. Különben itt van a fórum ahonnan a link is való.
http://www.longtailvideo.com/support/forum...-h-264-question
Hát ebben kérném a segítséget, hogy mit is kell csinálni az MP4 Box-al, hogy valóban egy élvezhető minőség és aránylag egy gyors indulás legyen az eredmény.  :respect:

Bocs, hogy megint csak röviden, de: http://www.videohelp.com/tools/YAMB

#671 Felhasználó inaktív   writerfivér 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 13:12

Most biztos rossz helyre írom a kérdést de felteszem, mert a válasz szükséges lenne.
(kisebb topicot meg inkább nem nyitok, arra amúgy sem érkezne válasz)
Van nekem egy problémám, szövegszerkesztőkkel diákokat oktatok. Le kéne őket ellenőriznem, nem űlhetek ott mindeggyik mögött.

Olyan videófelvevő progit akarok amivel lehetőleg kép és hanganyagot is feltudna venni a PC. Közvetlenűl akkor, amikor bárki bármit csinál a gépnél. Csak 1 gombnyomás(akármelyik gomb lenyomására, egér érzékelésére) és már vesz is fel és jó minőségben.
Aztán le is játszanám azt a késöbbiben, lehetőleg úgy, olyan minőségben, hogy a kép és hanganyagban ne legyen időeltérés.
Fájlnagyság nem lenne gond, tehát ha 1 órás videó 4,5 GBot foglal. az príma
Több db 100GBos merevlemezzel ellátott PCn dolgoztatnák diákokat( asrock 1400Mhzs proci, olyan 128mbs videókari, DDR 400Mhzs 512mbs memóriájú), hogy megfelelően felkészíthessem őket ECDL vizsgáikra.

De ha tudtok valami olyanról ami kevesebb helyet foglal el(felvételenként) és ahhoz képest egész jó minőségű, tehát bevált progi, azt is írjátok meg lédszives!

#672 Felhasználó inaktív   Rlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 14. 07:24

Idézet: writerfivér - Dátum: 2009. máj. 11., hétfő - 13:12

Most biztos rossz helyre írom a kérdést de felteszem, mert a válasz szükséges lenne.
(kisebb topicot meg inkább nem nyitok, arra amúgy sem érkezne válasz)
Van nekem egy problémám, szövegszerkesztőkkel diákokat oktatok. Le kéne őket ellenőriznem, nem űlhetek ott mindeggyik mögött.

Olyan videófelvevő progit akarok amivel lehetőleg kép és hanganyagot is feltudna venni a PC. Közvetlenűl akkor, amikor bárki bármit csinál a gépnél. Csak 1 gombnyomás(akármelyik gomb lenyomására, egér érzékelésére) és már vesz is fel és jó minőségben.
Aztán le is játszanám azt a késöbbiben, lehetőleg úgy, olyan minőségben, hogy a kép és hanganyagban ne legyen időeltérés.
Fájlnagyság nem lenne gond, tehát ha 1 órás videó 4,5 GBot foglal. az príma
Több db 100GBos merevlemezzel ellátott PCn dolgoztatnák diákokat( asrock 1400Mhzs proci, olyan 128mbs videókari, DDR 400Mhzs 512mbs memóriájú), hogy megfelelően felkészíthessem őket ECDL vizsgáikra.

De ha tudtok valami olyanról ami kevesebb helyet foglal el(felvételenként) és ahhoz képest egész jó minőségű, tehát bevált progi, azt is írjátok meg lédszives!

A Camstudio-t próbáld ki. Az tudja, amit szeretnél. A felvevő codec-et tetszés szerint megválaszthatod, így még sokkal kisebb méretben is tud rögzíteni, mint amit írtál.

#673 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 16. 15:10

Halihó!

Érdeklődnék, hogy Windows7 alatt vagdos-e valaki videót, s ha igen, milyen programmal? Illetve milyen programok jöhetnek szóba ezen a platformon, illetve 64 bit-en, DV kamerák felvételeinek kezelésére, utómunkálatokra, DVD készítésre stb.?
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#674 Felhasználó inaktív   Valdroly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 18. 20:28

Idézet: csapdani - Dátum: 2009. máj. 8., péntek - 13:35

Bocs, hogy megint csak röviden, de: http://www.videohelp.com/tools/YAMB

Hát úgy néz ki a leirt történetet nem veszi figyelembe senki, nálam az angol kisilabizálása annyi, hogy amit a google fordít.
Vagyis a "válasszal" a linkkel nem sokra mentem, mert lehet hogy a válasz ott van, de én piszkosul nem találtam, úgy hogyha valaki végre okosabbat tudd a linkelésnél a problémámra azt köszönöm. 

Csak annyit tennék még hozzá, ha én is igy osztanám az észt, biztos nem lenne több ezer fel iratkozó, és nem lenne a sokk-sokk köszönő levél. Én azt hittem itt segít egy hozzá értő, okos, magyar tanáccsal, de úgy látszik ez a mai rohanó világban már nem lehet elvárni.
Jó linkelgetést.

Üdvözlettel:
Oszvald Károly a jogaotthon.hu szerzője

#675 Felhasználó inaktív   Valdroly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 15:00

Idézet: Valdroly - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 16:08

Sziasztok!

Hát választ, ha kaptam is értelmezni nem tudtam. Ezért aminek lehetett utána néztem, mégis egy személyesen megmutatott megoldás gyújtotta bennem meg az értelem lángját.
Közzéteszem hátha más is találkozott ezzel a problémával.
A kívánalmamat leírtam, és az általam feltet kritériumoknak az alábbi eljárás felel meg.
Végül is ez egy nagyon egyszerű programocska, csak sokan, köztük én is elfelejtettem hogyan kell DOS-sos programot indítani, ezért nem találtam a megoldást. Tehát a videó konverter az ffmpeg nevezetü kis programocska ami megfelelő parancsokkal futatva csodákra képes.
Akkor nézzük a futtatását, start menű
futtatás
"cmd" parancs futtatása
Fontos hogy az ffmpeg program mappája a C:\Document and Settings\Felhasználó név\ mappába legyen(a felhasználó név minden gépen értelemszerűen amit telepítéskor megadtál)

belépés az ffmpeg mappába: cd ffmpeg parancsal
Fontos hogy a konvertálandó fájl is ebben a mappában legyen!!!!
ezután a kívánt parancs bemásolása az oldalról http://66.90.73.189/sampler/test.html
a parancs módosítása értelemszerűen (input, és output fájlnév, illetve hozzáértőknek egyéb tulajdonságok is)
példa: ffmpeg -i name_file.mp4 -vcodec copy -acodec copy name_file.flv

name_file.mp4 a name_file kicserélése a mi fájlnevünkre illetve a parancs végén található name_file.flv-nél a pont elött szintén érdemes kicserélni a fájl nevet, különben ha új videot fogunk konvertálni a régebben konvertált videot felül fogja írni.

Tehát a parancs így fog kinézni ha a fájlom neve videom.mp4

ffmpeg -i videom.mp4 -vcodec copy -acodec copy videom.flv

Ez a parancs egy olyan minöségű flv fájlt fog enkodolni amilyen minőségű az mp4 fájl.

még egy példa:

mivel itt több mindent kell módosítani ezért ezt is leírom.

ffmpeg -y -i mythbusters.avi -an -pass 1 -threads 2 -vcodec libx264 -s 640x400 -b 512k -bf 3 -subq 6 -cmp 256 -refs 5 -qmin 10 -qmax 51 -qdiff 4 -coder 1 -flags +loop -me_method hex -me_range 16 -trellis 1 -flags +mv4 -flags2 +bpyramid+wpred+mixed_refs+dct8x8 -partitions parti4x4+parti8x8+partp4x4+partp8x8+partb8x8 -g 240 -r 20 -keyint_min 25 -sc_threshold 40 -i_qfactor 0.71 test3.mp4

A felső parancssort nem teszteltem annyira, de avi fájlnál remekül müködik.

ffmpeg -y -i mythbusters.avi -acodec libfaac -ar 44100 -ab 96k -pass 2 -threads 2 -vcodec libx264 -s 640x400 -b 512k -bf 3 -subq 6 -cmp 256 -refs 5 -qmin 10 -qmax 51 -qdiff 4 -coder 1 -flags +loop -me_method hex -me_range 16 -trellis 1 -flags +mv4 -flags2 +bpyramid+wpred+mixed_refs+dct8x8 -partitions parti4x4+parti8x8+partp4x4+partp8x8+partb8x8 -g 240 -r 20 -keyint_min 25 -sc_threshold 40 -i_qfactor 0.71 test3.mp4

a konvertálandó videófájlunk neve legyen videom.avi vagy ami a videó fájl kiterjesztése, nálam a .TOD kiterjesztésnél is nagyon jól konvertált mp4-re

ffmpeg -y -i videom.avi -an -pass 1 -threads 2 -vcodec libx264 -s 640x400 -b 512k -bf 3 -subq 6 -cmp 256 -refs 5 -qmin 10 -qmax 51 -qdiff 4 -coder 1 -flags +loop -me_method hex -me_range 16 -trellis 1 -flags +mv4 -flags2 +bpyramid+wpred+mixed_refs+dct8x8 -partitions parti4x4+parti8x8+partp4x4+partp8x8+partb8x8 -g 240 -r 20 -keyint_min 25 -sc_threshold 40 -i_qfactor 0.71 videom.mp4

ffmpeg -y -i videom.avi -acodec libfaac -ar 44100 -ab 96k -pass 2 -threads 2 -vcodec libx264 -s 640x400 -b 512k -bf 3 -subq 6 -cmp 256 -refs 5 -qmin 10 -qmax 51 -qdiff 4 -coder 1 -flags +loop -me_method hex -me_range 16 -trellis 1 -flags +mv4 -flags2 +bpyramid+wpred+mixed_refs+dct8x8 -partitions parti4x4+parti8x8+partp4x4+partp8x8+partb8x8 -g 240 -r 20 -keyint_min 25 -sc_threshold 40 -i_qfactor 0.71 videom.mp4

Nagyon jó ez a kis programocska, csak bele kell tanulni a beállításokba ami ahhoz képest hogy mennyi időt töltöttem egy használható program keresésével, szinte elenyésző.

Mindenkinek kívánok hasznos munkát, a keresgélés helyet, és további szép napot.

#676 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 09:26

Ismerősnek kellene olyan program (a lehető legegyszerűbb kezelhetőséggel), ami DivX-es AVI-t tömörítene mégjobban össze! Van 5,1GB-nyi DivX-es AVI file-ja, amit rá akarna tenni egy DVD-re, ezért akarná összébb tömöríteni. Valaki? :think:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#677 Felhasználó inaktív   ColdMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 09:46

Megéri a ráfordított idő és a minőségromlás +1 DVD árát?
Jó lenne tudni milyen bitrátával vannak tömörítve a filmek?

Egyébként Virtualdub (MOD) megoldja, de én nem foglalkoznék vele...

Szerkesztette: ColdMan 2009. 06. 03. 09:48 -kor

#678 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 10:43

Neki persze, hogy meg. :) Nála olyan, hogy minőség nem nagyon van. VirtualDub gondoltam, hogy jó, de neki az már bonyolult! Valami olyan kellene, aminél csak kiválasztja a file-t, utána hogy milyen hosszúságú legyen és encode. :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#679 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 11:06

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 10:26

Ismerősnek kellene olyan program (a lehető legegyszerűbb kezelhetőséggel), ami DivX-es AVI-t tömörítene mégjobban össze! Van 5,1GB-nyi DivX-es AVI file-ja, amit rá akarna tenni egy DVD-re, ezért akarná összébb tömöríteni. Valaki? :think:

AutoGK megoldja.

#680 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 03. 11:31

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. jún. 3., szerda - 11:43

Neki persze, hogy meg. :) Nála olyan, hogy minőség nem nagyon van. VirtualDub gondoltam, hogy jó, de neki az már bonyolult! Valami olyan kellene, aminél csak kiválasztja a file-t, utána hogy milyen hosszúságú legyen és encode. :D

Ne szorakozzunk mar, egy dvd 60 forint, csak az aram tobbe van mire atkodolja...

Szerk: DL lemez is van mar 200 forintert, azon egyben elfer a cucca...

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 06. 03. 11:32 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (38 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.