HWSW Informatikai Kerekasztal: Video Capture rejtelmei, mit, miért, hogyan II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (38 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Video Capture rejtelmei, mit, miért, hogyan II. Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 02. 12. 11:48

Idézet: Samott - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 11:17

Kivagott reklamok vagaspontja kulonbozik?

Vagy csak CDnyi, meg egyéb fix méretre összenyomták, vagy akármi más.
Make love not Wor.

#622 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 12. 11:55

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 11:48

Vagy csak CDnyi, meg egyéb fix méretre összenyomták, vagy akármi más.

Attol a musor hossza nem valtozik. :) 45 perc 16 masodperc musor 700 megan meg 350 megan is 45 perc 16 masodperc hosszu...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#623 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 12:47

Idézet: Samott - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 10:17

Kivagott reklamok vagaspontja kulonbozik?

Azt nem tudom, hogy mit és hol vágtak ki.
Már csak azért sem, mert a feliratokhoz tartozó release-ek nincsenek meg.
(Ha megvolnának, akkor azokat nézném a megfelelő felirattal).

Ami viszont megvan, abban az audio szerint megvan minden ami a feliratban van (és viszont), csak éppen nincs szinkronban.

És ami még érdekesebb:
a ferliratokat összehasonlítva találtam olyat, hogy szöveg szerint (a stilisztikai és helyes/elírási különbségeket leszámítva) a két felirat tökéletesen azonos, de a végén már majd fél percet különbözik. És ez nem egy durva vágás (ami egy ugrás volna a feliratban) következménye.
Ez szép lassan csúszva jön össze.

#624 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 13:06

Idézet: malvin - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 12:47

Ez szép lassan csúszva jön össze.

A fel perc nagyon sok, biztos hogy azonos a framerate? Bar ez meg az elso husz perc pontossagara nem valasz... kerdezz a konkret feliratrol a feliratok.hu foruman, ott biztos tudnak segiteni.

Samott

Szerkesztette: Samott 2009. 02. 12. 13:08 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#625 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 12. 13:56

Idézet: Samott - Dátum: 2009. febr. 12., csütörtök - 12:06

A fel perc nagyon sok, biztos hogy azonos a framerate? Bar ez meg az elso husz perc pontossagara nem valasz...

Mind 23.976 fps-esnek mondja magát.

Az utolsó, szövegszerűen teljesen azonos felirat viszont:
00:43:11,817 --> 00:43:13,079
00:42:54,088 --> 00:42:56,848
00:42:43,722 --> 00:42:45,609
00:40:59,942 --> 00:41:01,142

Az még elképzelhető, hogy az utolsó  "csak mondja magát" 23.9-nek, de valójában 25fps-es:
a  00:42:43 -> 00:40:59 éppen  egy 23.9->25 konverzió.
De mi van a többivel?
És ami a "legfájóbb": a négyből egyik sem jó ahhoz a release-hez ami nekem van.

#626 Felhasználó inaktív   bartajo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 21. 15:22

Új tagként köszöntöm a fórum tagokat!

Rengeteg fórum átolvasása után még mindig felfér rám az okítás, az alábbi kérdéseimre várom a segítőkész tagok válaszait.

Adott: ST Lab TV-AV Capture Card v5.1 / Pamasonic NV-M 9000EN kamera, / Blaupunkt  RTV-915 HIFI, asztali videó magnó (VCR)

ST Lab TV-AV Capture Card v5.1
AVI, MPEG1, MPEG2, MPEG4, VCD, SVCD, DVD, HIDVD formátumok állíthatók be elméletileg,
de csak AVI formátumba hajlandó a  VHS anyagot a HDD-re kiírni, ez azt jelenti, hogy 1 óra AVI-ba
19 GB a HDD-én. Visszanézve a  kép baloldalán villódzás, széteső rajzolat , a kép alján egy hullámzó vízszintes csík. Próbáltam Instant DVD Recorder, InterVideo WinDVR, Ulead DVD MovieFactory
honestech VHS to DVD 3.0 programokkal is de a hibák ugyan azok
Kártya bemenetei: VHS. S-VHS és egy AUDIO in (nos igy vagy Audio L, vagy AudioR vihető be)
Keresgélve az interneten találtam egy fajta dugaszt, amin található 2 db RCA aljazat  és ez egy
minijack audió-ba végződik:
Ez a dugasz lenne a megoldás hogy mind az R és mind a L audiosáv bevihető legyen a TV tuner-be?
Vagy lehet VHS kazetta esetén, az audio-video jeleket S-VHS kábellel csatlakoztatni a TV Tunerhez ?

Pamasonic NV-M 9000EN kamera  (ez a Panasonic NV-MS5EG kamera jobbított változata)
felvételi mód: VHS és S-VHS. Felvétel a kameráról lejátszható és a jelek kivihetőek, erre szolgál
3 RCA aljzat (Video, AUdio R és AudioL) és S-VHS csatlakozó.
A kamera beépített VITC (Vertical Interval Time Code) generátorral rendelkezik. Tudom, hogy a TV Tuner kártyán keresztüli rögzítéshez és a fent említett hibák kiszűréséhez szükséges lenne TBC- vel (Time Base Code) beépített PC-s capture eszköz .
Kérdezem hogy a kamerában levő VITC azonos e a TBC-vel, vagy tudja e helyettesíteni  a TBC-t ?

Blaupunkt  RTV-915 HIFI asztali videómagnó (VCR)
S-VHS módban is tudó, van Nise Filter beépítve, Tudtommal a Nise Filter egy bizonyos zajszűrő
Kérdezem, van e TBC beépítve e tipusú magnóba?
Sajnos kezelési útmutató könyv hiányában nem igazán ismerem. Nagy segítség lenne ha valaki ezzel kapcsolatos leírást, ismertetőt, weboldal címet küldene.

Előre köszönök minden választ!

Rendszer: Microsoft Windows XP Professional SP3 / DualCore Intel Core 2 Duo E6320, 1866 MHz / Asus P5LD2 SE / Kingmax KLCD48F-A8KB5 - 1 GB DDR2 / ATI Radeon X1050 / SAMSUNG HD161HJ  (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) / ST Lab TV-AV Capture Card

#627 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 10:57

Idézet: bartajo - Dátum: 2009. febr. 21., szombat - 16:22

1. Ez a dugasz lenne a megoldás hogy mind az R és mind a L audiosáv bevihető legyen a TV tuner-be?

2. Vagy lehet VHS kazetta esetén, az audio-video jeleket S-VHS kábellel csatlakoztatni a TV Tunerhez ?

3. Kérdezem hogy a kamerában levő VITC azonos e a TBC-vel, vagy tudja e helyettesíteni  a TBC-t ?

4. Kérdezem, van e TBC beépítve e tipusú magnóba?

Szia!

1. Ha stereo a jack aljzat akkor igen.
2. Nem lehet, azon csak a kép megy.
3. Nem azonos, a VITC csak egy időkód a kép nem látható részében eltárolva.
4. A te Blaupunkt-od az egy Panasonic NV-FS88 klón, amiben nincs TBC.

#628 Felhasználó inaktív   bartajo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:26

Köszönet NiCE a rövid, de pontos és kielégítő válaszokért!

Mint már írtam:
VHS anyag TV Tuner kártyán keresztül bevitele után az  anyag visszanézésekor a  kép baloldalán villódzás, széteső rajzolat , a kép alján egy hullámzó vízszintes csík.

Ezzel kapcsolatosan a következőket találtam a fórum oldalain. Remélem ezeknek mások is hasznát vehetik:
- szoftware-esen nem lehet szinkronjelet stabilizálni
- VHS/SVHS digitalizálásakor arra kell törekedni, hogy a felvételt a digitalizáláskor meg kell tisztítani a technológiából eredő zajoktól és a szinkronhibáktól.
- TV kártyák és a VIVO-s kártyák nem tartalmaznak a VHS ingadozó szinkronjelét javító szinkron stabilizátort
- A profi eszközökben pedig TBC áramkört helyeznek el.
- PC-s capture eszközben csak a félprofesszionális kategóriától építenek be időalap korrektort.
- A legjobban azzal jársz ha veszel egy asztali DVD felvevőt

Tehát tovább lépés csak bizonyos CAPTURE eszközökkel képzelhető el. Kutakodva én a következőket találtam.
- Canopus ADVC-50  49 000+áfa
- Pinnacle Studio MovieBoard PLUS  Videó vágókártya 43 752 Ft
- Pinnacle Grand Video Console VGA konverter 22.464Ft (külső eszkőz)
- Pinnacle MovieBoard 500 PCI Digitalizáló 21 400 Ft
- ADVE-9021 Deluxe http://www.vividtech.com.tw
- LG DR275 DVD felvevõ 25.900 Ft

Mivel a beszerzés nagyon pénzttárca függő, felsoroltam ezeket, hátha a tapastalt tagok tudnak segíteni abban hogy mi az ami már elégséges.
Főleg arra szeretnék választ kapni hogy a felsoroltak közzül , melyikben van zajszűrő, TBC korektor, időalap korrektor és más a VHS anyag digitalizásához szükséges jobbítás.

Köszönöm

#629 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 21:22

Nos, örülök, hogy van valaki aki érdeklődik a téma iránt, én elég régóta foglalkozom professzionális VHS archiválással és főleg külföldi fórumokon szoktam erről a témáról beszélgetni.

Elég sok hardvert teszteltem már munkám során, leírnám saját tapasztalataimat:

Alapvető VHS szalag problémák és megoldásaik:

- Szélek, függőleges vonalak hullámzása: időalap hiba, Line TBC kell a kijavításhoz, létezik több generációs időalap hiba is, ezeket már nem igazán vagy csak kis mértékben lehet javítani, a többszöri kazettamásolás okozza
- A kép teteje elhajlik: időalap hiba, Line TBC kell a kijavításához
- Fel-le ugrál a kép: időalap hiba, Full Frame TBC vagy Frame Synchronizer kell a kijavításához
- Vízszintes fehér vagy fekete random csíkok: fejhiba vagy dropout-os a szalag (kezd leválni a mágneses réteg), javítása kis mértékben zajszűréssel
- Lila vagy zöld villogás a kép tetején: gyenge a jel a szalagon, javítani csak croppolással lehet szoftveresen vagy egy teljesen új fejjel/videóval meg kell próbálni lejátszani
- Kép alján zajcsík: ez nem hiba (fejzaj), nem kell vele foglalkozni, az overscan úgyis eltakarja

Line TBC-t tartalmazó eszközök:
- JVC, Panasonic S-VHS videói, jobb típusok: JVC HR-S7600, HR-S9600, HR-S9800, Panasonic NV-HS860, NV-HS960, NV-HS1000
- Canopus ADVC-300
- Asztali írók: JVC összes modell, Pioneer összes modell, Panasonic a legtöbb HDD-s modell
- Sony Digital8, miniDV kamerák S-video bemenettel, JVC, Canon miniDV kamerák egyes típusai

Full Frame TBC-k:
- Datavideo TBC-1000
- AvTool AVT-8710

Frame Synchronizer: JVC HR-S9xxx széria, Panasonic DMR-ES10 asztali író (és csak ez), a line TBC-nél említett kamerák

A digitalizálás megkezdéséhez először is kell egy jó állapotban lévő S-VHS videó, beépített TBC-vel és zajszűrővel, de nem árt ha 2 különböző modell is van (én is egy JVC-t és egy Panát használok, más más szalaghoz).
Ha lehet az S-Video kimenetet használjuk, jó minőségű kábellel
Alapesetben nem kell már más, csak egy jó asztali író, ezekről kicsit bővebben:
-Először is nagyon fontos a jó minőségű mpeg tömörítő chip, ezekben az élen jár az LSI (JVC összes modellje), a Renesas (Pioneer és az újabb Sony típusok x50-től felfelé), és a Sony saját fejlesztése (x10-es széria és az az előttiek)
-Amiket kerülni kell: LG, Samsung, Sony x20, x25, x27 típusok, Panasonic legtöbb típusa, egyéb noname márkák

Ha nagyon rossz a szinkronjel, akkor csak Full Frame TBC közbeiktatásával lehet elfogadható minőséget produkálni, nekem is van egy ilyen szalagom, és lehet vele szívni, pár tapasztalat:

- A Pioneer felvevők nagyon érzékenyek a rossz szinkronjelre, a régebbi típusok 520H, 720H egyszerűen fekete képkockával helyettesítik a hibás frame-t (blackout bug), ezt később kijavították, de ott sem tökéletes, mert fekete képkocka helyett az előzőt teszi be (ugyanúgy framedrop):
Íme egy példa: http://djnice.uw.hu/framedrop2.mpg
- Sony új felvevői Pioneer klónok, ezekkel ugyanaz a helyzet mint az előbb
- JVC felvevőiben érdekesen működik ilyenkor a TBC, ami elrontja a képet
- Kamerán áteresztve a jelet látszólag jó, viszont az AGC áramköre érzékeny a rossz szinkronra és fényerőváltogatással reagál

Egy külön téma a Panasonic DMR-ES10-es felvevőben lévő képstabilizátor, a felvevő amúgy nagyon rossz minőségű mpeget csinál, de rajta áteresztve a jelet, szűrőként működik és nekem szinte csak ezzel sikerült kijavítanom a képelhajlást és a képugrálást.

Szóval kimeríthetetlen a téma  :)

Kérdezz nyugodtan.

#630 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 22:47

Jó estét,

egy gyors kérdés erejéig kérnék tanácsot. Milyen megoldást javasoltok rádió, tv illetve müholdas adások számitógépes vételére, esetenként felvételére?

Mobil megoldás kell, lehessen laptoppal vagy pc-vel használni, és lehetőleg "mindenhonnan" kaphasson bemenő jelet. Bármilyen lakásba, vagy irodába kerülünk vele, lehessen csatlakozni a kábeltv-s vagy müholdas, stb. csatlakozóhoz.

Szóval, nem értek hozzá, nem láttam még ilyet, csak továbbitottam egy kérdést, milyen "öszvér" megoldást lehet találni. Előre is köszönöm a türelmes és részletes válaszokat. :respect:
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#631 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 24. 02:02

Idézet: We3Re3 - Dátum: 2009. febr. 23., hétfő - 22:47

egy gyors kérdés erejéig kérnék tanácsot. Milyen megoldást javasoltok rádió, tv illetve müholdas adások számitógépes vételére, esetenként felvételére?

Mobil megoldás kell, lehessen laptoppal vagy pc-vel használni, és lehetőleg "mindenhonnan" kaphasson bemenő jelet. Bármilyen lakásba, vagy irodába kerülünk vele, lehessen csatlakozni a kábeltv-s vagy müholdas, stb. csatlakozóhoz.

Canopus ADVC55.

Külső digibox, jó cucc. kompozit/sztereó audió megy bele, laptop meg firewirén tudja fogadni. A "kábelTV" elég tág fogalom, ott elé tuner kell, de itt ízlés kérdése, hogy pontosan mit szeretnél, milyen időtartamra, milyen minőségben. 2 külön cuccal el lehet lenni, de lehet, hogy többel is. Esetleg cipeled a videót tunernek, mert az jó.

Műholdból kijön scarton a kompozit meg a sztereó hang, abban az ADVC55-el hiba nem lesz, drivermentes, legjobb.
Make love not Wor.

#632 Felhasználó inaktív   We3Re3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 19:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. febr. 24., kedd - 2:02

A "kábelTV" elég tág fogalom, ott elé tuner kell, de itt ízlés kérdése, hogy pontosan mit szeretnél, milyen időtartamra, milyen minőségben.

Országjárás esetén, bárhova kerül a gép, rá tudjon csatlakozni a kábelre, ha éppen akkor fel akar venni valamilyen műsort. Lehet szállodai szoba, magánlakás, munkásszállós megoldás, ahol mindig más a kábeltv szolgáltató, igy sokféle eset adódhat.
--
WeRe

Sürgősen keresek Budapesten könyvek tárolására alkalmas helyet.
Minden ajánlat érdekel, emilen, privátban várom.

#633 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 25. 20:00

Idézet: We3Re3 - Dátum: 2009. febr. 25., szerda - 19:23

Országjárás esetén, bárhova kerül a gép, rá tudjon csatlakozni a kábelre, ha éppen akkor fel akar venni valamilyen műsort. Lehet szállodai szoba, magánlakás, munkásszállós megoldás

Akkor egy külső USB-s tuner is jól jön, minőség kérdése, hogy milyen kellene, eltenni hobbiból, komolyabb célból, esetleg csak TV-t nézni.

Pinnacle Dazzle az egész jó, kb. 20ezer.
Make love not Wor.

#634 Felhasználó inaktív   beegee01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 09:09

Sziasztok!

PC-be szeretnék egy hardveres digitalizáló kártyát, a régi VHS cuccokat szeretném átkódolni. Találtam egy ilyet, csak nem tudom, hogy ez tényleg az-e, amit szeretnék. http://depo.hu/pinna...movieboard_plus
Üdv,

#635 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 27. 11:17

Idézet: beegee01 - Dátum: 2009. febr. 27., péntek - 9:09

Sziasztok!

PC-be szeretnék egy hardveres digitalizáló kártyát, a régi VHS cuccokat szeretném átkódolni. Találtam egy ilyet, csak nem tudom, hogy ez tényleg az-e, amit szeretnék. http://depo.hu/pinna...movieboard_plus
Üdv,

Ha nem rendelkezel megfelelő eszközökkel az instabil jel rendbetételéhez akkor az ilyen eszköz nem lesz jó.
Ha nem kell szerkeszteni akkor inkább egy asztali DVD felvevőt érdemes (Pioneer, Panasonic)
Ha pedig mindenképpen PC-re kell, mert utómunka lesz vele (pld. színek visszaállítása, stb.) akkor külső TBC (vagy TBC-vel rendelkező SVHS bejátszó magnó) és pld. Canopus ADVC.

A régi VHS felvételek digitalizálása eléggé költséges, mert a jelet rendbe kell rakni ami céleszközöket igényel.
Ha visszaolvasol a topikban akkor a miértekről, az alkalmazható technikai eszközökről konkrét info már meg lett adva.

#636 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 02. 28. 13:52

Tudom nem capture, de ahhoz kapcsolódik a kérdésem.
Vettem fel videót a Pana FZ-28 fényképezőgépemmel. 720p-ben rögzít, .mov formátumba.
Arra lennék kíváncsi, hogy mivel érdemes átkonvertálni valami kisebb méretű fájlba? Avi-t próbáltam készíteni több programmal is, de vagy teljesen használhatatlan minőséget kaptam, vagy abban az esetben, ha a kép jó volt, a hang tűnt el, pedig más fájlokkal működött a program.

Előre is kösz.
KomposztWC

#637 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 01. 11:48

Üdv Urak!

B.-D. Decklink-et ismerő szakit üldözök. A szitu a következő: keresek olcsó, ámde broadcastre alulról megfelelő keyer megoldást keresek, első blikkre a decklink megefelelőnek tűnik. Kártya még nincs, egyelőre főleg az SDK-ból, meg fórumokról informálódók, viszont van valami ami nem egyértelmű: az sdk alapján olybá tűnik hogy vagy renderelek, vagy capturálok, a kettő együtt nem megyen, tehát még pontosabban: ha internal keyert hajtok, akkor mindezt rögzíteni mondjuk mégegy decklinkel, SDI hookal tudnám. Ez így megfelel a valóságnak, vagy valami elnézek? Gondolok itt arra, hogy létezhet-é valami allocator amivel elcsíphető a gráfban a renderer kimenete? Lehet hogy ostoba a kérdés, fejlesztő valék, nem videos, nem nagyon látom át speckókból, hogy űzi az internal keyert.

#638 Felhasználó inaktív   toyotakacsa01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 10:31

Idézet: Grillo - Dátum: 2009. febr. 28., szombat - 14:52

Arra lennék kíváncsi, hogy mivel érdemes átkonvertálni valami kisebb méretű fájlba?

http://www.rlslog.net/media-convert-master...egged-ypogeios/

Nekem ezzel mindent sikerült átkonvertálni eddig.

#639 Felhasználó inaktív   Csibu83 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:03

Szép napot mindenkinek!
Remélem jó helyen járok kérdésemmel...
Hol is kezdjem?Mondjuk onnan,hogy tervem egy régi Blaupunkt CCD CR-4800 -as kamera rákötése egy tv tuner kártyára.Igen ám,de a kamerán mindössze egy 8 lyukú csatlakozó van Adaptor felirattal.
Mutatom is a képet:
Kép
Teljes méret: http://www.kismadar.hu/pics/4284/full/4533...fe76ca977b5.jpg
A tv kártya pedig ilyen:
Kép
Nagyban: http://www.kismadar.hu/pics/4284/full/041e...dbb70807a22.jpg
Nos,én ezt a kettőt szeretném összekötni,olyan céllal,hogy a kamera az időjárást figyeli és egy SW segítségével a 10mp-enként készült képet feltölteni az időkép szerverére.Ezen utóbbiakkal minden stimmel,csak a kamerát nem tudom rákötni a masina tv kártyájára,mert nem tudtak nekem hozzá adni csatlakozókat.
Ha valaki tudja,milyen csatlakozók (kábelszett) kellenek hozzá,kérem írja meg nekem,hogy esetleg megrendelhessem valahonnan.
Nagyon köszönöm,minden jót!

#640 Felhasználó inaktív   <Euro> 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 14. 21:10

Sziasztok!

Van egy olyan házi-videó felvételem, ami egy bulin készült. A zene teljes hangerővel bömbölt, ezért a hang teljesen el van torzulva. Olyan, mint amikor a decibelt nagyon magasra állítjuk. Élvezhetetlen.

Lehet ezzel a hanggal kezdeni valamit azon kívül, hogy normalizálom vagyis a decibel-t ezeken a helyeken lejjebb veszem? Valamilyen szűrű vagy effekt vagy manipuláló dologra gondoltam. Mert azzal, hogy csak lejjebb halkítom, még mindig megmaradt az a túltorzult hangja.

Téma megosztása:

• (38 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.