HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali DVD-DIVX-MP3-SVCD-VCD II. Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 10. 12:02

Idézet: Bazsika32 - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 13:52

Leendo ex-nejem egy sikeres mozdulattal kitepte az antenna csatit a KISS DP-558-bol.
Erdeklodnek, hogy van-e a forumon aki megfelelo dijazas fejeben helyre allitana a cucc konzisztenciajat :-)

Talán didyman fórumtárs. topik

#302 Felhasználó inaktív   malvin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 12. 16:00

Tud valaki olyan HD-s DVD irot amin van normalisan hasznalhato USB port?
A "normalis" alatt azt ertem, hogy pl. egy pen-drive segitsegevel lehessen a kütyü és egy  PC kozott kozlekedni: PC-rol mpeg-et (esetleg avi-t) a HD-re masolni, ill. onnan ki.

#303 Felhasználó inaktív   rednose 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 21. 17:15

hello

nem akartam új topicot nyitni mer nem olyan nagy a kérdés, de remélem itt is nézelődik vki :)

Szóval csak annyi lenne a gondom, hogy próbálok karaokehoz zenét összeállítani. Minden okés, megvannak a bin file-ok, csak azt nem tudom, hogy egy sima asztali dvd ezt viszi e vagy még vmi más formába át kell e konverátálni a file-t?

Remélem lesz segítség :)
Köszi előre is!

#304 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 16:39

Idézet: Bazsika32 - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 12:52

Leendo ex-nejem egy sikeres mozdulattal kitepte az antenna csatit a KISS DP-558-bol.
Erdeklodnek, hogy van-e a forumon aki megfelelo dijazas fejeben helyre allitana a cucc konzisztenciajat :-)

Mesélj már arról a KISS csodáról.....
Tényleg olyan rettenetes lassú az ethernetes sebessége?
Nagyon töröm a fejem valami rögzítési lehetőségen, de PC-re szeretném másolni.

Linuxos sat vevőkön kívül tudtommal csak ennek a Kiss csodának van ethernet portja...

Véleményed mint tulaj.....?

#305 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 16:57

Ismertek olyan dvd lejátszót, ami képes hálózati meghajtóról divx filmet lejátszani magyar ékezetes felirattal?

Az Apple TV-re vannak ilyesmi próbálkozások, de hátha akad másik is...

#306 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 17:15

Idézet: FőDudu - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 17:57

Ismertek olyan dvd lejátszót, ami képes hálózati meghajtóról divx filmet lejátszani magyar ékezetes felirattal?

Az Apple TV-re vannak ilyesmi próbálkozások, de hátha akad másik is...

Van, persze. Amit itthon megkaphatsz, az a Kiss DP-600. :) Ezen kívül van még pl. a Zensonic Z500-as, de csak Ausztráliában, Amerikában, Új Zélandon és Izraelben lehet kapni! :( Pedig én is ilyet akartam venni. :rolleyes:

Szerkesztette: Csokis 2007. 10. 19. 17:16 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#307 Felhasználó inaktív   Connect 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 23:02

En ezt hasznalom :respect:

http://www.oppodigit...81hd_index.html

#308 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 23:07

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 17:15

Van, persze. Amit itthon megkaphatsz, az a Kiss DP-600. :) Ezen kívül van még pl. a Zensonic Z500-as, de csak Ausztráliában, Amerikában, Új Zélandon és Izraelben lehet kapni! :( Pedig én is ilyet akartam venni. :rolleyes:

DP600 tud magyar feliratot?

#309 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 23:20

Idézet: FőDudu - Dátum: 2007. okt. 21., vasárnap - 0:07

DP600 tud magyar feliratot?

Tudtommal tud.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#310 Felhasználó inaktív   xyxy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 11:07

SOS SOS SOS !

Asztali DVD-be betettünk egy indiai DVD-t, de csak fekete-fehér szine volt. A setup-ban megnéztem, RGB-re volt állitva, volt három másik menüpont, ha jól emlékszem, YUV volt a másik, ott se volt változás, átmentem a harmadikra, valymi CY-os volt, ettöl kezdve nincs kép. :-(
A tv-nél minden jó, minden csatorna megy, a dvd-n csak hang van, a képernyö fekete, és a setup se jelenik meg.: -( :confused:

SOS segitséget kérek, a gyerekek örjöngenek, a családi ebédtöl már el vagyok tiltva, és még három napig igy lesz. :-((

#311 Felhasználó inaktív   TroppauerHümér 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 06:23

Idézet: xyxy - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 12:07

SOS SOS SOS !

Asztali DVD-be betettünk egy indiai DVD-t, de csak fekete-fehér szine volt. A setup-ban megnéztem, RGB-re volt állitva, volt három másik menüpont, ha jól emlékszem, YUV volt a másik, ott se volt változás, átmentem a harmadikra, valymi CY-os volt, ettöl kezdve nincs kép. :-(
A tv-nél minden jó, minden csatorna megy, a dvd-n csak hang van, a képernyö fekete, és a setup se jelenik meg.: -( :confused:

SOS segitséget kérek, a gyerekek örjöngenek, a családi ebédtöl már el vagyok tiltva, és még három napig igy lesz. :-((

régió kód?
Business as usual. We fucked up everything.

#312 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 08:48

Nézd meg a felhasználói útmutatót, hogy hol van a színcsatorna beállítás és vakon kell nyomogatni. Ha ez megvan, nézd meg hogy nem véletlenül a TV-d SECAM színcsatornán van? Általában szokott fekete-fehér képet fogad. :) Amúgy melyik asztali DVD lejátszód és tévéd van? Tudni kell hogy PAL/SECAM kompatibilis-e.

Úgye nem szólok bele a családi eltiltásodra, szerintem ez butaság. :)
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#313 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 08:50

Idézet: TroppauerHümér - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 7:23

régió kód?

Színcsatorna beállításról van szó, gondolom most először használja a DVD lejátszót.

Ha régiókód probléma lenne, biztosan megtagadhatja a lejátszást.

Szerkesztette: bolic system 2007. 11. 02. 08:51 -kor

#314 Felhasználó inaktív   xyxy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 11:43

Idézet: bolic system - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 8:50

Színcsatorna beállításról van szó, gondolom most először használja a DVD lejátszót.

Ha régiókód probléma lenne, biztosan megtagadhatja a lejátszást.

Köszönöm a segitséget, megoldódott, a csatlakozó egyik tüskéje el volt görbülve.

#315 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 20:37

Idézet: xyxy - Dátum: 2007. nov. 2., péntek - 12:43

Köszönöm a segitséget, megoldódott, a csatlakozó egyik tüskéje el volt görbülve.

Nahát! :)

#316 Felhasználó inaktív   Fleed 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 05. 22:59

Hello!
segítségeteket kérem,mert egy olyan problémám van,hogy miután kiírok egy több divx filmet tartalmazó dvd-t amit mind lejátszik a gép ,de az asztali dvd az egyik filmet szaggatva játszik le.többször is kiírtam,és utána is rossz volt.mi lehet a gond?

#317 Felhasználó inaktív   drajv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 23:06

Segítsetek, biztos én vagyok az láma, firmware-t szeretnék frissíteni egy Airis 108B-ben, de sehogy sem sikerül. Felírom az MTK_MTK.BIN-t egy cdrw-re, vagy dvd+rw-re, berakom a cuccba, Disk Unknown. Pedig mindent lejátszik, csak az eredeti firmware elég gagyi. Mit rontok el?  :confused:

#318 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 14:26

Idézet: drajv - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 0:06

Segítsetek, biztos én vagyok az láma, firmware-t szeretnék frissíteni egy Airis 108B-ben, de sehogy sem sikerül. Felírom az MTK_MTK.BIN-t egy cdrw-re, vagy dvd+rw-re, berakom a cuccba, Disk Unknown. Pedig mindent lejátszik, csak az eredeti firmware elég gagyi. Mit rontok el?  :confused:

Kell, hogy legyen egy leírás a firmware-frissítés mikéntjéről. Legalábbis én le tudtam tölteni azokról a honlapokról, ahonnan a firmware-t letöltöttem (Yamaha DVD-játékos és Pioneer asztali író). Ebben a leírásban  legtöbbször szó van arról is, hogyan kell a firmware-t lemezre írni. Általában ISO9660 szabvány szerint, Mode1 módban várják a készülékek a frissítést és általában CD-ről. Én mindkét gépem frissítésekor egyszer írható, jó minőségű CD-re írtam a firware-t. Írj alacsony sebességgel! Tartsd be pontosan a frissítési folyamat lépéseit!

#319 Felhasználó inaktív   wlaszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 16:43

Sziasztok!

Szeretnék karácsonyra beruházni egy vinyós videóra (asszem ezt nevezik DVR-nek), aminek van ethernet dugója, és így a hálózatomon lévő divx/xvid filmeket is meg tudom nézni + nem 2 évig bírja csak a strapát.

Egy villámguglizás után kiderült, hogy a vágyaim most kivételesen léteznek is, egy Kiss VR-558 személyében. (tehát feltételezem más is gyárt ilyesmit)

A kérdéseim: tudtok-e olyan boltot, ahol a fenti típus, vagy ahhoz hasonló termékek kaphatóak (Bp)? Tudtok-e ajánlani valami olyan típust, ami a fenti kritériumokat teljesíti, nincs horror ára, és hozzáférhető? :)

Természetesen az említett márkához nem ragaszkodom, csupán ezt találtam meg elsőre a neten...

Előre is köszönöm a segítséget.

#320 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 11:19

Kérdezek 1 gyorsat. Nem értek a Dolby, DTS, ilyesmikhez, csak venni szeretnék 1 asztali DVD lejátszót. Viszont az erősítő, s a hangrendszer otthon csupán sztereó (2.0 :) ), s nem is akarok házimozi-hangrendszert venni, tehát csak két hangcsatorna adott (jobb, és a bal).
A kérdésem: nyugodtan vehetek "bármilyen" kimenettel rendelkező lejátszót, vagy kimondottan kell ilyenkor figyelni valamire, esetleg veszíteni fogok értékes "csatornákat"?

Tehát végülis az érdekelne, hogy a "mai" asztali DVD-lejátszók összeköthetőek-e egy sztereó hangrendszerrel, lehetőleg "veszteség" nélkül?

Nem számít a hangzás, nyilván nem lehet sztereóban olyan, mint 5.1-ben, csupán az a fontos, hogy "mindent lehessen hallani".
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.