HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#291 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 20. 23:13

about:config alatt az xpinstall.enabled értéke true?

#292 Felhasználó inaktív   Sweetooth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 21. 08:26

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 23:13

about:config alatt az xpinstall.enabled értéke true?

Bocs,de nem vagyok ennyire jártas a számítástechnikában,azt sem tudom miről beszélsz :-)
Csak azt nem értem,hogy ha a Thunderbird-ben ilyen egyszerű minden,akkor a Firefox miért sza*akszik velem...?Az is,ez is Mozilla.

#293 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 16:12

Tud valaki abban segíteni, hogy egy oldal bizonyos része ne jelenjen meg a böngészőben?
Azt már megtaláltam hogy ha egy css class-hoz tartozik, akkor a usercontent.css-ben egy .classneve { display:none } sor hatására legalább nem jeleniti meg. De mit lehet kezdeni olyan tartalommal, ami nem tartozik egy class-ba sem?  :think:
WoT nick: Atti77

#294 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 19:45

hogyan lehet egy másik gépről kimentett ffoxos  jelszavakat -és profilt a saját otthoni gépemre bevinni?

#295 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 20:45

Idézet: WEbshark - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 20:45

hogyan lehet egy másik gépről kimentett ffoxos  jelszavakat -és profilt a saját otthoni gépemre bevinni?

MozBackup ;)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#296 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 10:08

Idézet: Sweetooth - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 23:06

Sziasztok.

Lehet (sőt tuti...)hogy én vagyok béna,de nem tudok új témát telepíteni a Firefox böngészőhöz(a legfrissebb van fenn).Amikor a Mozilla téma oldaláról kiválasztok egy témát,rákattintok a letöltés ikonra,és szépen lementi a vinyóra .jar kiterjesztéssel.De hogyan kell telepíteni a böngészőbe????

A Firefox Eszközök/Témák menüpontjában nincs telepítésre lehetőség,csak egy kiszürkített,tehát nem használható "Eltávolítás" és "Téma Használata" gomb.

A levelezésre is Mozilla-t használok (Thunderbird).Ott a témák opcióban van egy "Telepítés" ikon,arra rákattintva kikereshetem a korábban lementett file-t (témát) és INSTALL.Minden OK.
De ugyanez hogyan működik a FIREFOX böngészőben??????????????????

Valaki segítene?
Előre is Köszönöm.

1. Letöltöd a témát, vagy kiterjesztést a winyóra (ha a közvetlen telepítés nem megy)

2. Ha a fájl kiterjesztése .jar, átnevezed .xpi -re (fájlnév.xpi)

3. Fájl menü -> Fájl megnyitása... -> Megkeresed és megnyitod az xpi fájlt, és ennyi...  ;)

Ha meg így se megy, akkor a fájl megsérült, vagy nem megfelelő verziójú. De ilyenkor általában ugat a Róka. (vakk vakk)  :D

#297 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 10:16

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 9:43

Jah, értem. Sorry, azt hittem másra gondolsz. :) De Mozilla már nincs ha jól tudom, SeaMonkey van helyette, vagy valami Sea....  :Đ

Igen, a Mozilla Application Suite (MAS) fejlesztése sajnos megszűnt, SeaMonkey van már helyette.

De akinek nem tetszik a Firefox, vagy egy másik, a Mozillára jellemző "mindent-az-egyben" megoldásra vágyik, az kipróbálhatja a Netscape -t is.

http://browser.netscape.com/

Az új Netscape kódja is a Mozillára (Firefoxra) épül, legalábbis ilyesmit olvastam korábban.

Szerkesztette: Suricated 2006. 08. 23. 10:17 -kor

#298 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 13:41

nah emberek a freemail nem tölt be, mármint a leveleket nem tölti be ie betölti mozilla betölti de a róka mért nem?
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#299 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 13:46

:confused:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#300 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 13:56

Idézet: Atti - Dátum: 2006. Aug. 23., Wednesday - 13:46

megoldótott a Fasterfox kavar be, már renderaktam...
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#301 Felhasználó inaktív   Astron 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 16:43

nekem olyan kérdésem lenne hogy hogy tudom megoldani (download them all! al probáltam)hogy egy adott oldalon hozzáadom a letölteni kivánt fájlokat és hogy magátol töltse le,UGYANAZZAL A FÁJLNÉVVEL mint ahogy az az oldalon találhato.ugyanis download them all al akartam egy oldalról leszedni 50 db rar fájlt,le is szedte mindet,de mivel más volt a neve a fájloknak,(a donwload progi átnevezte?..)mint ami a a rendes neve,ezért nem tudtam kicsomagolni.getright el ujra le kellett tölteni az 50 fájlt.meg lehet ezt oldani?vagy maradjak a getright nél?:D
Asrock X58 Extreme, Intel I7-930 Boxed, Corsair XMS3 DDR3-RAM 6GB PC3-1600 Kit, Geforce Gigabyte GTX460 1GB, Samsung Spinpoint F3 HDD (HD322GJ), CM590 ház, Enermax Pro82+ 425w táp

#302 Felhasználó inaktív   Sweetooth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 17:57

Idézet: Suricated - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 10:08

1. Letöltöd a témát, vagy kiterjesztést a winyóra (ha a közvetlen telepítés nem megy)

2. Ha a fájl kiterjesztése .jar, átnevezed .xpi -re (fájlnév.xpi)

3. Fájl menü -> Fájl megnyitása... -> Megkeresed és megnyitod az xpi fájlt, és ennyi...  ;)

Ha meg így se megy, akkor a fájl megsérült, vagy nem megfelelő verziójú. De ilyenkor általában ugat a Róka. (vakk vakk)  :D

Na,úgy csináltam,ahogy mondtad.

De most az xpi fájl megnyitásakor azt írja ki egy kis felugró ablakban hogy

"A szoftvertelepítés jelenleg tiltva van.Kattintson a beállítások szerkesztése gombra az engedélyezéshez és próbálja újra.

Ha rákkattintok,nem találok olyan opciót,ahol engedélyezhetném.Leírnád hogy PONTOSAN (!) hol,melyik menüben/almenüben lehet engedélyezni a szoftvertelepítést a Firefox-ban? Mert a Beállításoknál nem találok ilyet...

Előre is köszi.

#303 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 18:19

Idézet: Sweetooth - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 18:57

Ha rákkattintok,nem találok olyan opciót,ahol engedélyezhetném.Leírnád hogy PONTOSAN (!) hol,melyik menüben/almenüben lehet engedélyezni a szoftvertelepítést a Firefox-ban? Mert a Beállításoknál nem találok ilyet...

Beállítások / Tartalom / Figyelmeztetés kiterjesztések vagy témák telepítése előtt - Kivételek

#304 Felhasználó inaktív   Sweetooth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 18:22

Idézet: Atti - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 18:19

Beállítások / Tartalom / Figyelmeztetés kiterjesztések vagy témák telepítése előtt - Kivételek

Próbáltam.

Ha beírom ide a webhely címét,vagy bemásolom a témák weboldalát (addons.mozilla.org),akkor sem engedi.Ugyanazt az ablakot dobja fel: 

A szoftvertelepítés jelenleg tiltva van bla,bla,bla....

#305 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 23. 19:33

Idézet

Alapvetően települnie kéne, nem letöltődnie, de így sincs semmi gond - rángasd be a letöltött .jar file-t a Themes ablakodba.

Idézet

Nem tudom behúzni...Nem engedi...

A témák ablak melyik részére húztad az egérrel a letöltött .jar fájlt?
-ZsOlTi-

#306 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 19:42

Idézet: Sweetooth - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 19:22

A szoftvertelepítés jelenleg tiltva van bla,bla,bla....

Nem lehet, hogy a rendszergazda letiltotta ezt a funkciót?
Láttam már ilyet is.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#307 Felhasználó inaktív   Sweetooth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 20:10

Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 19:33

A témák ablak melyik részére húztad az egérrel a letöltött .jar fájlt?

Semelyik részére nem engedi....

#308 Felhasználó inaktív   Sweetooth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 20:16

Idézet: TMexy - Dátum: 2006. aug. 23., szerda - 19:42

Nem lehet, hogy a rendszergazda letiltotta ezt a funkciót?
Láttam már ilyet is.

Én vagyok a rendszergazda,ilyen nem fordulhat elő.

Egyébként a Javascript miatt volt az,hogy telepítés helyett lementette a fájl-t.Most azt kikapcsoltam.
Most már próbálná telepíteni a témát,ha nem lenne letiltva a szoftvertelepítés...De az a legszebb,hogy mindent úgy csinálok,ahogy itt korábban leírták már.Az eszközök/beállítások/tartalom pontban bemásolom az engedélyezett webhelyekhez a témaoldal címét.Be is írja,hogy engedélyezve.Aztán mégsem enged telepíteni...

#309 Felhasználó inaktív   Vulpex 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 20:38

NoScript kiterjesztés telepítve?

Ha igen, engedélyezz minden Javascriptes dolgot. Hátha...

#310 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 21:32

estét. kis help kellene nekem. egy ideje fent van a firefox 1.5.0.6-os verzioja.  miért csinálja azt velem hogy mikor bezárom akkor van hogy taskban bennemarad a firefox.exe  és 100 felett van a memóriahasználata... multkor 275megát zabált a bentragadt firefox.exe. meg csomoszor 100%-os a prociterhelés a firefox miatt.  kiterjeswztések csak flashgot gmail notifier  meg inline autocomplete van fent, már ugy berágtam hogy felraktam opera-t na az meg egy ... semmi jó cucc nincs hozzá....  vki help
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.