Firefoxxx, azaz hardcore, csak felnőtteknek szóló kérdés, képekkel illusztrálva!
Szóval, tehát régóta szeretném eltűntetni azt a felső sávot, hogy
Az oldal teljes tartalmához további blabla szükséges. Nem, nem akarok semmit, jó nekem így, Shockwawe, Flash, egyéb player mentesen. Tehát ha van a lapban beágyazva valami .swf , megjelenik ez az oly sok értékes képernyőhelyet foglaló sáv.
Másik probléma, némelyik lapon imádnak beleépíteni automatikusan induló zenéket, videókat, ami a WMPvel indul el, ez zenehallgatás közben válik igazán idegesítővé.
Hogy szüntessem meg, (esetleges későbbi visszaállítási lehetőséggel)
Kb. haladó vagyok, probáltam az
about:config-ban mindenféle plugin. -os értékeke falsera rakni, de nem változott. Lehetőleg nem másik pluginnal (Adblock, RIP) szeretném tiltani a beépülőket, hanem a Firefox beállításain belül...
Képecskék:

Nem, nem Hot dogot szoktam nézegetni

, de momentán ott tudtam screenshotot készíteni erről a kérdésről.
Na, egy éve kérdeztem itt, hogy lehet a html lapokon a mailto: hivatkozásokra való kattintásoknál letiltani egy email program indulását. Ez azért fontos, mert egyesek nem egyértelműen készítenek mailto linkeket, meg ÉN utálom, ha rákattintok véletlenül, azonnal beindul Outlook, akármi más levelezőprogram pluszban. Külön megírom a levelet, ha akarom. Akkor azt kaptam, nem lehet mit csinálni. Az újabb (kb 1.4< ) firefoxoknál, talán Mozillánál is már kilehet ki lehet iktatni a levelezőprogram indulását mailto: nál.
Megoldásm, kikapcs:
network.protocol-handler.external.mailto Érték: false
Ismeri valaki?
Kiegészítőhalmaz
Mindenféle hasznos plugin, mp3portal.hu által.
Üdv: H.B.P.