IE View! Ez az!
>> link
(vagy
IE View Lite)
Nagyon szépen köszönöm!
Az IE Tab-ot egyébként ismerem, de nem tetszik. Windows Update-hez talán jó, már akinek az az elvetemült ötlete támadna, hogy Firefox-on keresztül használja eme nagyszerű szolgáltatást

Ez (mármint az IE Tab) amúgy arra jó, hogy a Firefoxon belül használhassuk az IE motorját is...
Na, a Java gonddal kapcsolatban: A NoScript nem jó! Illetve nem egészen. A NoScript csak globálisan tudja engedélyezni/tiltani a Java-t. Nekem olyan kéne, ami mindig megkérdezi, hogy futhatnak-e a különböző oldalakon a Java alkalmazások. Vagy: tud lista alapján szűrni. Fehérlistával lenne a legjobb... tehát alapból minden oldalon tiltva, kivéve azokon, amit külön engedélyezek. Tehát ugyanúgy működik, mint a NoScript, de nem a scripteket szűri, hanem a Java alkalmazásokat. Teccikérteni? :Đ
Na de ez nem is olyan fontos, a "sütis" probléma jobban érdekel! Valahogy biztos vagyok benne, hogy csak egyetlen dolgot kéne átírnom az about:config -ban, hogy a sütikezelés újra olyan legyen, amilyet szeretnék. Csak nem tudom, hogy mit...
Mégegyszer köszi előre is!
ps.
Szerintem semmi baj sincs a Free Download Managerrel. Én az 1.6 verzió óta használom, és soha nem rontott el egyetlen letöltést sem. Ha mégis, akkor az szerver hiba volt, és közvetlenül a böngészővel is sz.rul jött le.

vége...
Szerkesztette: Suricated 2007. 01. 06. 23:27 -kor