HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1961 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 19. 19:30

Idézet: padawan - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 7:26

Off: Szerintem ez teljesen nem normalis dolog :D

Szerintem pedig teljesen normális :)
In Flames We Trust

#1962 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 19:35

Idézet: TMexy - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 0:09

Erről tudsz dobni egy képernyőmentést?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
tess :) ilyen mennyiségü tab az atlagos és birja a gép gond nélkül.. 2x ennyit már nem annyira :D

Megprobaltam beujitani ff3-ra de nemsikerült valami rózsásan, ugyhogy inkább maradok a 2-es nél... A flash player nekem is szarakodik, valami nagyonrégit tettem fel. Csináltak az ujak olyat hogy youtube 2mp-ig mentek a videok aztan megalltak... Mostmar jo nagyjabol.

Enabled Extensions:
- Adblock Filterset.G Updater 0.3.1.3
- Adblock Plus 0.7.5.4
- Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.2
- AdVantage 0.9.0
- Better YouTube 0.4.2
- DownThemAll! 1.0.1
- Fasterfox 2.0.0
- FEBE 5.3.1
- Firebug 1.05
- Forecastfox 0.9.6
- GooglePreview 3.10
- Greasemonkey 0.7.20080121.0
- IE View Lite 1.3.2
- Java Console 6.0.03
- MinimizeToTray 0.0.1.2006102615+
- Mouse Gestures 1.5.2
- MR Tech Local Install 5.3.2.6
- PicLens 1.6.3.2361
- Snap Links 0.0.4
- Stylish 0.5.6
- sztakidict 0.3
- Tab Mix Plus 0.3.6
- DOM Inspector 1.8.1.14
- Forecastfox Enhanced 0.9.5.2
- keyconfig 20060828.1

Installed Themes:
- Firefox (default)
- RedShift V2 0.96

Azt a piclens-et ajánlom mindenkinek nagyon jo  :eek:
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1963 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 19:43

Idézet: pascal - Dátum: 2008. Apr. 19., Saturday - 19:30

neccazharom :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1964 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 21:22

Idézet: padawan - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 19:43

neccazharom :)

I see, úgy rémlett tudok kilinkelni picasaról :(

bah, nem szerkeszthetem az előző postot már. szóval: az enyém szerintem szebb mint a fenti :)

Szerkesztette: pascal 2008. 04. 19. 21:27 -kor

In Flames We Trust

#1965 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 22:13

Idézet: pascal - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 21:22

I see, úgy rémlett tudok kilinkelni picasaról :(

bah, nem szerkeszthetem az előző postot már. szóval: az enyém szerintem szebb mint a fenti :)

jo kis minimalista :) az teccik hogy sürün vannak a tabek nálamis lehetne valamit süriteni rajtuk meg valahogy a skint leszedni roluk mert annak csak a vizszintesen lettvolna értelme.. habár joez igy..

van valaki aki ért greasemonkey-hez? marmint at tud vele irni komolyabban egy oldalt?
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..

#1966 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 23:56

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 20:35

Kép
tess :) ilyen mennyiségü tab az atlagos és birja a gép gond nélkül.. 2x ennyit már nem annyira :D

Enabled Extensions:
...

:respect:
És ahogy látom, az extensions-öket sem aprózod el. :Đ

Én a Tab Mix Plus-t használom, de abban nem lehet oldalra rendezni. Melyikkel lehet így megoldani? Vagy ezzel hogy lehet? :think:
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1967 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 00:00

Idézet: pascal - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 22:22

És te mivel oldottad meg?
(Hátha találok magamnak egy megfelelőt. :Đ )
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1968 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 00:29

tabmix plus kell hozzá és userchrome szerkesztés
elöbbiben van egy kis kapcsoló hogy felül vagy alul legyen a tabbar, ha nem müködne a script egyböl, akkor azt kell átkapcsolni a másik poziciora

http://tmp.garyr.net...pic.php?p=24092
itt irnak rola ottvan a kód is. lehet csak ff3-as, nekem abba pont csak ez nem müködött, szóval nemtom. ha nemsikerül akkor elküldöm priviben a kodot az en userchromeomból.

google: vertical tab bar firefox userchrome tab mix
ha igy keresen okosabb leszel  :)

ezek is jok lehetnek:

Idézet

You can use one of several extensions for vertical and/or tree tabs:

Vertigo
Tree Style Tab (What I'm using)
Tab Kit (Less compatible with TMP)
Vertical Tab Bar

Szerkesztette: FireShadow 2008. 04. 20. 00:30 -kor

#1969 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 08:21

Idézet: pascal - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 19:30

Szerintem a 100 tab az sok.Hogy a francba lehet ennyit átlátni? Érdekes hogy a kép csak akkor nem jó hogyha ráklikkelek a linkre, de ha a link címét másolom és azt illesztem be egy új lapra címsorába akkor jó. Akkor is jó hogyha a 403-as oldalon klikkelek a címsorban és nypmok egy entert.

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 7:43

Pontos verziót nem tudom, a legfrisebb, ami Adobenél kint van most. Nekem akkor fagyott böngészőtől függetlenül, mikor sok beágyazott YouTube videó volt, meg úgy általában ha sok Flash volt egy oldalon.

Előtte egy régebbi kilences volt fent, azzal nem volt gond. Most felraktam a legutolsó 8-ast, aztán agyőplacc.
About:plugins-nál meg lehet nézni.

Szerkesztette: mzso 2008. 04. 20. 08:22 -kor

#1970 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 08:29

Idézet: mzso - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 8:21

Szerintem a 100 tab az sok.

Egyetértek, teljesen felesleges ennyi weblapot állandóan nyitva tartani, főleg ilyen inteligens bookmark és history mellett. A legtöbb oldal (mint pl. a hwsw is) támogatja a cookie alapú session-kezelést, tehát még csak az se gond, hogy folyton be kell lépegetni.

De most már én is kíváncsi lettem: miért is kell egyszerre ennyi weblap nyitva legyen?

#1971 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 11:33

Idézet: TMexy - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 0:00

És te mivel oldottad meg?
(Hátha találok magamnak egy megfelelőt. :Đ )

vertical tabbar megszerkesztett cssel, hogy a tabok keskenyek legyenek. Nem TMP kompatibilis.

Idézet

De most már én is kíváncsi lettem: miért is kell egyszerre ennyi weblap nyitva legyen?

Ha nem is 100 de a 20+ nem ritka nálam. Felgyűlik, megnyitom az rss olvasómat és mire végzek a reggeli adaggal már van egy rakat nyitott tab, azokban is vannak linkek ami érdekes kattintok. Aztán ha elolvastam valamit bezárom, de sokszor csak beleolvasok a dolgokba és azért hagyom nyitva hogy majd elolvassam. Alapvetően ez plusz lustaság bőven elég hogy sok tab legyen :)
In Flames We Trust

#1972 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 12:06

Idézet: pascal - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 11:33

Ha nem is 100 de a 20+ nem ritka nálam. Felgyűlik, megnyitom az rss olvasómat és mire végzek a reggeli adaggal már van egy rakat nyitott tab, azokban is vannak linkek ami érdekes kattintok. Aztán ha elolvastam valamit bezárom, de sokszor csak beleolvasok a dolgokba és azért hagyom nyitva hogy majd elolvassam. Alapvetően ez plusz lustaság bőven elég hogy sok tab legyen :)

igen és én nagyon lusta ember vagyok

Meg pl tegyükfel imdb, filmkeresö talalatok kijön mittom 70 film neve linkként. Snaplinks segitségével középsö egergombbal bekeretezem a linkeket és megnyitja öket egyszerre uj tabekben. Aztan ramegyek az utolsora, és a ctrl+w kombinaciora uberoptionssal belőtt logitech egerem hüvelykujj alatti gombjaval bezarogatom öket gyorsba ha nemtetszik az adott film stb  :cool:  :D ha nem is allandoan van a 100+ tab de igy alkalmanként. De akkor szar ha lassu. Általában olyan 50 körül vagyok sztem az kellemes.

#1973 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:02

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 12:06

igen és én nagyon lusta ember vagyok

Meg pl tegyükfel imdb, filmkeresö talalatok kijön mittom 70 film neve linkként. Snaplinks segitségével középsö egergombbal bekeretezem a linkeket és megnyitja öket egyszerre uj tabekben. Aztan ramegyek az utolsora, és a ctrl+w kombinaciora uberoptionssal belőtt logitech egerem hüvelykujj alatti gombjaval bezarogatom öket gyorsba ha nemtetszik az adott film stb  :cool:  :D ha nem is allandoan van a 100+ tab de igy alkalmanként. De akkor szar ha lassu. Általában olyan 50 körül vagyok sztem az kellemes.

Nekem is összegyült már 50-60 amikor sok torrentet néztem meg sample képekkel. De százat nem tudtam összehozni normál használat mellett. De akkor is csak azért mert nem volt türelmemkivárni hogy betöltődjenek így csak megnyitottam jó sokat és megnéztem később. Az ilyen 100 lap könnyen megelőzhető ha nem nyitod meg mind linket hanem mondjuk csak 10 esével huszasával.

#1974 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:09

Idézet: mzso - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 21:02

Nekem is összegyült már 50-60 amikor sok torrentet néztem meg sample képekkel. De százat nem tudtam összehozni normál használat mellett. De akkor is csak azért mert nem volt türelmemkivárni hogy betöltődjenek így csak megnyitottam jó sokat és megnéztem később. Az ilyen 100 lap könnyen megelőzhető ha nem nyitod meg mind linket hanem mondjuk csak 10 esével huszasával.

Ja torrentezésnél is van ez igy. de az alapötlet hogy ugy nezzem öket vegig hogy nincs töltés. Tehát megnyitok sokat (a rekord 400tab volt de akkor már kevésnek bizonyult a 2giga ram  :Đ  :eek: ) aztan gyorsan lekattingatom ami nemkell.. Csak többet lagol a memoria elégtelenség miatt mintha a netre várnék. Meg kell tehát találni az arany középutat. <100 tab :)

#1975 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 20. 21:44

Ma problémák jelentkeztek a youtube-on. A nincs hang és a lejátszás is megakad néhény másodperc uán. Ez vajon mitől lehet?

#1976 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 21. 07:40

Idézet: mzso - Dátum: 2008. ápr. 20., vasárnap - 21:44

Ma problémák jelentkeztek a youtube-on. A nincs hang és a lejátszás is megakad néhény másodperc uán. Ez vajon mitől lehet?

azt a flash player okozza, ha IE-nek is fel van rakva (az activex-es) legalábbis nálam ha nincs felrakva csak firefoxnak akkor megy

#1977 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 06:59

Idézet: mzso - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 18:25

Amúgy lehet magyarítani a portable-t. Ha elindítod a normális telepítőjét akkor létrehoz néhány ideiglenes mappát. Az egyikben van egy localized nevü mappa.

Ez nem talalom sehol... Nekem nincs ilyen nevu mappa  :think:

Szerkesztette: Advocat 2008. 04. 22. 06:59 -kor

Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke

#1978 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 10:32

Pedig létezik: C:\documents and settings\felhasznalo\local settings\temp-en belül valamelyik mappában.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1979 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 11:17

Idézet: potyo - Dátum: 2008. ápr. 22., kedd - 11:32

Pedig létezik: C:\documents and settings\felhasznalo\local settings\temp-en belül valamelyik mappában.

Pedig nincs, ha ujrarakom akkor sem... (nem raknad fel a tartalmaz vmi csomagolt file-ban?)

Szerkesztette: Advocat 2008. 04. 22. 11:21 -kor

Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke

#1980 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 22. 11:23

De van de van de van

Indítsd el a telepítőt, és akkor menj oda.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.