HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3221 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 21. 09:02

Nightly Tester Tools

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3222 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 03. 21. 09:02

Köszi, ezt elfelejtettem megírni, ezt is próbáltam, s nem segített. Bocs. Köszi mégegyszer.

#3223 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2010. 03. 21. 09:06

Köszi, ezt elfelejtettem megírni, ezt is próbáltam, s nem segített. Bocs. Köszi mégegyszer.

Részemről semmi gond... de tartok tőle, valami nem stimmel. Mert működik.

#3224 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 03. 21. 09:15

Részemről semmi gond... de tartok tőle, valami nem stimmel. Mert működik.

Nos most kipróbáltam, s nem működik. Ezt a cikket olvastam korábban, s eszerint csinálom:
http://logout.hu/cik...rat/teljes.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Régebbi kiegészítők letöltése és telepítése

Az új verzióval sok kiegészítőnk inkompatibilis lehet. Ettől még működhetnek, csak rá kell venni a Firefoxot, hogy használja őket. Az inkompatibilis kiegészítőket a hivatalos addon oldalról úgy tudjuk letölteni, ha regisztrálunk majd bejelentkezünk. Ekkor az inkompatibilis kiegészítő oldalán megjelenik egy link (Verzió ellenőrzés kihagyása), amire kattintva már letölthetjük a kiegészítőt.

Ahhoz, hogy telepíteni és használni is tudjuk ezeket a kiegészítőket, fel kell telepítenünk ezt az addont. Miután újraindítottuk a FF-ot, megkérdezi, hogy ez a kiegészítő kezelje-e a kompatibilitást, válaszoljunk igennel! Ahhoz, hogy inkompatibilis kiegészítőnk működjenek, a Kiegészítők ablakban, a Kiterjesztések fülön az "Ovveride all compatibility" gombra kell kattintanunk.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elképzelhető,hogy azért nem működik, mivel én módosítottam a firefox alapbeállítását az" extensions.checkCompatibility.3.6 és értéke: false sorral ", s ezután próbálom ezt a másik megoldást? Nem lehet,hogy a 2 üti egymást? Nem néznéd meg nekem? Persze, ha nem nagy kérés...

Szerkesztette: SzaSza 2010. 03. 21. 09:33 -kor

#3225 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 09:45

Hát megnéztem az előbbi után, a nightly_tester_tools-2.0.3-fx+tb+sm.xpi kivette az általam betett extensions.checkCompatibility.3.6 és értéke: false sort, sehol nem találom. S akárhogy csinálom, nem működik. feltelepül a popupsound kiegészítő, azzal eddig sem volt gond, csak éppen nem működik, azaz nincsenek hangok akkor,amikor kellene, pl frissítésnél..
S ellentétben az álatalm beírt sor hatásával, a nightly tester után ha a popupsound kiegre kattintok, s be szeretném állítani, akkor csak egy figyelmeztető hangot kapok, s nem is lehet belemenni a beállításokba, sőt magát a kiegészítők ablakot sem lehet bezárni, hanem kénytelen vagyok kilőni kézzel a feladatkezelő segítségével. Korábban is így jártam, pontosan így, lehetetlen, hogy nálad meg működjön, ez képtelenség..

Már csak azért is, mert aki ajánlotta nekem ezt, ő is megpróbálta, s nála is kifagyott a kiegészítők ablak, így már ketten vagyunk, akinél ez a kiegészítő ezzel a módszerrel sem működött....

Szerkesztette: SzaSza 2010. 03. 21. 09:52 -kor

#3226 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2010. 03. 21. 08:44

Tudna nekem valaki bombabiztos megoldást mondani,amivel rábírhatnám már most, hogy ismét működjön?

Azt nem, de helyette próbáld ki ezt!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3227 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2010. 03. 21. 09:45

Már csak azért is, mert aki ajánlotta nekem ezt, ő is megpróbálta, s nála is kifagyott a kiegészítők ablak, így már ketten vagyunk, akinél ez a kiegészítő ezzel a módszerrel sem működött....

Szar ógy. Sajnálom... mert egyszerűen: működik.

#3228 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 03. 21. 10:57

Szar ógy. Sajnálom... mert egyszerűen: működik.

Ezer köszönet, de közben két ember is kipróbálta, s náluk sem működik, úgyanúgy nincsen hang, hiába települ fel, így nem is kísérletezem tovább, viszont roppant érdekes, hogy egyedül neked meg megy. Mivel azt is kipróbáltam, hogy egyedül csak ez a kieget tettem fel, nehogy mással összeakadjon, s így sem volt hang, így tényleg hagyom.majd kijön rendesen, vagy most próbálja egyik ismerősöm átírni,hogy menjen 3.6 alatt magától is. Köszi.

Szerkesztette: SzaSza 2010. 03. 21. 12:00 -kor

#3229 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2010. 03. 21. 10:52

Azt nem, de helyette próbáld ki ezt!

Köszi neked is, ezt is ismerem, hisz amióta nem megy az én kiegem, azóta kipróbáltam majd mindent, ezt is, s ez még a közelébe sincs a popupsound-nak, le is vettem. Köszi.

#3230 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2010. 03. 21. 11:56

Ezer köszönet, de közben két ember is kipróbálta, s náluk sem működik, úgyanúgy nincsen hang, hiába települ fel, így nem is kísérletezem tovább, viszont roppant érdekes, hogy egyedül neked meg megy. Mivel azt is kipróbáltam, hogy egyedül csak ez a kieget tettem fel, nehogy mással összeakadjon, s így sem volt hang, így tényleg hagyom.majd kijön rendesen, vagy most próbálja egyik ismerősöm átírni,hogy menjen 3.6 alatt magától is. Köszi.

Nem próbálgatni kell, beállítani. És egyszerűen, ha "még kettőt hozol magaddal", az nem garancia arra, hogy ért hozzá. :rolleyes:

Valahol a rendszered beállításaiban lehetne szétnézni, mert ott a bibi.

#3231 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 03. 21. 12:41

Nem próbálgatni kell, beállítani. És egyszerűen, ha "még kettőt hozol magaddal", az nem garancia arra, hogy ért hozzá. :rolleyes:

Valahol a rendszered beállításaiban lehetne szétnézni, mert ott a bibi.

Hát ezt marhára nehéz bárkinek is félreérteni...:

"Az új verzióval sok kiegészítőnk inkompatibilis lehet. Ettől még működhetnek, csak rá kell venni a Firefoxot, hogy használja őket. Az inkompatibilis kiegészítőket a hivatalos addon oldalról úgy tudjuk letölteni, ha regisztrálunk majd bejelentkezünk. Ekkor az inkompatibilis kiegészítő oldalán megjelenik egy link (Verzió ellenőrzés kihagyása), amire kattintva már letölthetjük a kiegészítőt.

Ahhoz, hogy telepíteni és használni is tudjuk ezeket a kiegészítőket, fel kell telepítenünk ezt az addont. Miután újraindítottuk a FF-ot, megkérdezi, hogy ez a kiegészítő kezelje-e a kompatibilitást, válaszoljunk igennel! Ahhoz, hogy inkompatibilis kiegészítőnk működjenek, a Kiegészítők ablakban, a Kiterjesztések fülön az "Ovveride all compatibility" gombra kell kattintanunk."

A beállításaimban nem lehet hiba, a firefoxon kívűl semmi közenem lehet semminek ehhez, a firefoxban pedig nem lehet elállítani semmit, hogy ne működjön a leírás szerint, főleg, hogy hozzá sem nyúltunk, így lapban pedig működnie kellene, de eddig rajtad kivül ez a kiegészítő még senkinek nem működött...

#3232 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2010. 03. 21. 12:53

A beállításaimban nem lehet hiba, a firefoxon kívűl semmi közenem lehet semminek ehhez, a firefoxban pedig nem lehet elállítani semmit, hogy ne működjön a leírás szerint, főleg, hogy hozzá sem nyúltunk, így lapban pedig működnie kellene, de eddig rajtad kivül ez a kiegészítő még senkinek nem működött...

Hát így könnyű... de tudod, ha nem lehet, hát nem lehet. :D :D :D :D

(Tudod, azért a kisördög: szépen letölt(hetné)d a Portable Firefox 3.6-ot. Telepíted egy új könyvtárba... letöltöd beléje a FEBE nevű kiegészítőt... aztán letöltöd a Nightly Tester Toolst.... aztán a PopUpSoundot.... és ha még mindig nem akarna menni, még mindig megnézheted a csodarendszeredet, hogy mi a hiba benne... ami természetesen nem lehet. :))

#3233 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2010. 03. 21. 13:14

Hát így könnyű... de tudod, ha nem lehet, hát nem lehet. :D :D :D :D

(Tudod, azért a kisördög: szépen letölt(hetné)d a Portable Firefox 3.6-ot. Telepíted egy új könyvtárba... letöltöd beléje a FEBE nevű kiegészítőt... aztán letöltöd a Nightly Tester Toolst.... aztán a PopUpSoundot.... és ha még mindig nem akarna menni, még mindig megnézheted a csodarendszeredet, hogy mi a hiba benne... ami természetesen nem lehet. :))

A FEBE csak ment amit akarok, minek is kellene azt letöltenem?? de hagyjuk, másnál sem megy, nálad megy, örülj neki, használd helyettem :)

#3234 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 19:44

ha valakinek szintén hiányozna a PopupSound kiegészítő Firefox 3.6 alá, tessék itt egy link, működik alatt, én már használom is, egy barátom alakította át:

http://data.hu/get/2...psound.xpi.html

Köszönöm a segítséget,amit kaptam itt, neked külön Eleanor! Nekem semmiképpen nem ment ahogy neked, de most már külön kiegészítő nélkül is megy amit betettem.

#3235 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 19:10

Csatolt fájl:

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3236 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 14:20

Hülye kérdés, de mióta frissítettem a legújabb Firefoxra, eltűnt a context menüből az "Elem (Kép?) tulajdonságai" vagy micsoda (képeknél jobbkattra előugró menüben). Így tök idegesítő, ha meg akarom nézni egy kép URL-jét, akkor a jobbkatt -> Képadatok megjelenítése használható, ami tulajdonképpen az "Oldal adatai" ablak "Média" része. Ez egy b.szott nagy ablak, kép előnézettel stb., a régi csak a kép URL-jét és asszem méretét írta ki egy pici ablakba, tényleg csak pár sor. Vissza tudom valahogy varázsolni, vagy kivették mert rajtam kívül nem használta senki? :blink:

#3237 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: NeoPampalini - Dátum: 2010. 03. 25. 14:20

Hülye kérdés, de mióta frissítettem a legújabb Firefoxra, eltűnt a context menüből az "Elem (Kép?) tulajdonságai" vagy micsoda (képeknél jobbkattra előugró menüben). Így tök idegesítő, ha meg akarom nézni egy kép URL-jét, akkor a jobbkatt -> Képadatok megjelenítése használható, ami tulajdonképpen az "Oldal adatai" ablak "Média" része. Ez egy b.szott nagy ablak, kép előnézettel stb., a régi csak a kép URL-jét és asszem méretét írta ki egy pici ablakba, tényleg csak pár sor. Vissza tudom valahogy varázsolni, vagy kivették mert rajtam kívül nem használta senki? :blink:

Nekem is hiányzik ez a lehetőség, sőt ha az ember egy url vagy e-mail címmel csinálta meg ezt akkor megjelenítette az adott hivatkozás adatit, erre megoldást megjelent a hivatkozás címének a másolása ami az esetek többségében elég is ha csak az adott url vagy e-mail címet akarja az ember másolni de néha jobb megnézni magát a hivatkozást teljes valójában, pl ha gyanús a cím és a rákattintás előtt meg akarja vizsgálni.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

#3238 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: NeoPampalini - Dátum: 2010. 03. 25. 14:20

Végső soron funkcionalitás nem változott csak az ablak lett nagyobb, azaz inkább a kis ablakot beledolgozták a nagy ablakba. Szerintem kis hozzáértéssel lehetne erre addont írni, de minek. ennyire zavar a nagyobb ablak?

szerk: itt is van, létezik az ezt visszaállító addon. máskor tessék guglizni kérdés előtt.
https://addons.mozil...ox/addon/14228/

Szerkesztette: pascal 2010. 03. 25. 20:05 -kor

In Flames We Trust

#3239 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 21:32

Gugliztam, ezek szerint nem jól, van ilyen... :lame:
Mindenesetre köszi a linket, így már tökéletes. :-)

#3240 Felhasználó inaktív   Gubek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 05:01

Pontosan ez az amire én is gondoltam, kösz, hogy belinkelted.
------------------------------------------------------------------
Gigabyte F2A85X-D3H, AMD APU A8-6500@3,5 GHz with Radeon 8570D, CSX 8 GB RAM, Samsung 840 PRO 128GB + WD Red 1TB, Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM, Corsair VS450, Thermaltake Commander GS-III + Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit) + Logitech Ultra-Flat Keyboard + Logitech Corded Mouse M500 + Dell SE2416H + Logitech X-530
Canon Pixma MP540

Internet power by UPC Fiber Power 120 with Cisco EPC3925 HGW + UPC Digital Gold + HBO MaxPak + Európa + Világ with Cisco HD DVR and Thomson SD DVR (fekete)

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.