HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3481 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 08. 01. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2011. 07. 31. 23:09

Nálam ilyesmit az egyik firefox téma okozott. Valami hülyeség miatt kihatással lehet az oldalak átlátszóságára. Válts másik témára. Ha meg default témával sem jó akkor keresgess az addonok között.

Ez eddig bejött. Első témára ugyanezt dobta, de másik kettővel már megy rendesen. :respect:

#3482 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 17. 11:20

Nem FF specifikus dolog és nem csak FF-os megoldás érdekel, de nem találtam neki jobb helyet.

Vannak olyan oldalak, amin listák vannak és egy linkre kattintva lehet megtudni egy tételről részleteket. Ez még nem lenne baj, de a linkek JS-esek, tehát nem konkrét URL-t tartalmaznak, hanem valami javascript:OpenWindow('balbla-kód','möhöhő-kód','esetleg-stb-kód'); típusú nyomorékságot, ami csak az aktuális ablakban nyitható meg, új fülön csak üres lap jön be, mert nem mutat értelmes helyre. Meg lehetne ezeket nyitni valami trükkel új fülön? Most azt csinálom, hogy megnyitom a saját fülén, de aztán duplázom a fület, majd az eredeti fülön visszalépek egyet, de ez elég körülményes egy idő után.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3483 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 18. 08:53

otthon w7 hp 32bit alatt használtam ff 3.6.x-et, majd ma reggel a böngészőn keresztül frissítettem. ff 5.x-et ajánlotta fel. mindegy letöltöttem és a kérésnek megfelelően újraindíttattam az ff-t. viszont 5 perc várakozás után se történt semmi. majd feladatkezelőből kilőttem az ff.exe-t. utána uninstall, cclean-el tisztítás, majd letöltöttem a 6.x-es verziót, telepítettem és indításkor 5 perc alatt megint nem történik semmi. végül kilőttem megint a feladatkezelőből, mert mennem kellett.

mi lehet a gond, h nem indul el?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#3484 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 18. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 17. 12:20

Nem FF specifikus dolog és nem csak FF-os megoldás érdekel, de nem találtam neki jobb helyet.

Vannak olyan oldalak, amin listák vannak és egy linkre kattintva lehet megtudni egy tételről részleteket. Ez még nem lenne baj, de a linkek JS-esek, tehát nem konkrét URL-t tartalmaznak, hanem valami javascript:OpenWindow('balbla-kód','möhöhő-kód','esetleg-stb-kód'); típusú nyomorékságot, ami csak az aktuális ablakban nyitható meg, új fülön csak üres lap jön be, mert nem mutat értelmes helyre. Meg lehetne ezeket nyitni valami trükkel új fülön? Most azt csinálom, hogy megnyitom a saját fülén, de aztán duplázom a fület, majd az eredeti fülön visszalépek egyet, de ez elég körülményes egy idő után.

A smart middle click csinálja pont ezt. Azt hiszem még működik. Bár most nem tudom kipróbálni mert nincs előttem egy ilyen oldal.
http://dmextension.m...v.org/misc.html

Szerkesztette: mzso 2011. 08. 18. 11:20 -kor

#3485 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 18. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2011. 08. 18. 12:20

A smart middle click csinálja pont ezt. Azt hiszem még működik. Bár most nem tudom kipróbálni mert nincs előttem egy ilyen oldal.
http://dmextension.m...v.org/misc.html

Buherával megy újabb FF alatt? Ez még csak 1.5-re van, ahogy nézem.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3486 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 08. 18. 09:53

otthon w7 hp 32bit alatt használtam ff 3.6.x-et, majd ma reggel a böngészőn keresztül frissítettem. ff 5.x-et ajánlotta fel. mindegy letöltöttem és a kérésnek megfelelően újraindíttattam az ff-t. viszont 5 perc várakozás után se történt semmi. majd feladatkezelőből kilőttem az ff.exe-t. utána uninstall, cclean-el tisztítás, majd letöltöttem a 6.x-es verziót, telepítettem és indításkor 5 perc alatt megint nem történik semmi. végül kilőttem megint a feladatkezelőből, mert mennem kellett.

mi lehet a gond, h nem indul el?

most megint uninstall-install-t csináltam, de a kettő között újraindítottam a gépet. most már működik.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#3487 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 19. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 08. 18. 12:29

Buherával megy újabb FF alatt? Ez még csak 1.5-re van, ahogy nézem.

Nálam csak a compatibilitás vizsgálat van kikapcsolva

#3488 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 10:04

Kép

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3489 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 08. 31. 11:04

Kép

Nem is értem, miért nem 7.0... :banghead:
"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#3490 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2011. 08. 31. 14:57

Nem is értem, miért nem 7.0... :banghead:

Bénábban még 8.0 is van már… ha már dícsérni nem lehet.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3491 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 08. 31. 17:27

Ilyet léimekszprtnek elkövetni nem szabad :gondolatébresztősszmájli:

#3492 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 06. 17:32

Help! :D
Nem működik a link in new tab semmilyen formában valamiért. Se middle click(ez azért vicces mert mikor áttértem anno firefoxra akkor pont azt akartam beállítani, hogy így működjön, de sehogy se sikerült. Most meg végre így működik, de már nem kell :D ), se shift+left click, se ctrl+left click nem csinál semmit. Mi lehet ez? :think:
szerk.: safe modban működik. De nem telepitettem egy addont se, egyszer csak nem működött...

Szerkesztette: Pietrosz 2011. 09. 06. 17:45 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#3493 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 06. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 09. 06. 18:32

Help! :D
Nem működik a link in new tab semmilyen formában valamiért. Se middle click(ez azért vicces mert mikor áttértem anno firefoxra akkor pont azt akartam beállítani, hogy így működjön, de sehogy se sikerült. Most meg végre így működik, de már nem kell :D ), se shift+left click, se ctrl+left click nem csinál semmit. Mi lehet ez? :think:
szerk.: safe modban működik. De nem telepitettem egy addont se, egyszer csak nem működött...

Ha tuti nincs kiegészítő akkor töröld a beállításokat.

#3494 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 06. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2011. 09. 06. 20:10

Ha tuti nincs kiegészítő akkor töröld a beállításokat.

Nézegettem, és a tab mix plus-t ha letiltom akkor megjavul. De hiaba reinstallalom az addont, úgyse jó.
szerk.: a nem telepítettem addont arra értettem, hogy semmi újat nem addoltam, és már 6.0.1-re is felfrissítette magát, nem attól romlott el.

Szerkesztette: Pietrosz 2011. 09. 06. 19:16 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#3495 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 06. 21:25

Felraktam a Tab Utilities 1.1-et ami kb ugyanazt tudja, és azzal meg jó :blink:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3496 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 06:14

Szerintem el van állítva a Tab Mix Plusban valami.

Nekem meg már az 5-ös verziótól kezdve folyamatosan azt játssza a FF, hogy ha itt a hwsw-n a saját képek játéktopikot megnyitom, egy oldalon egy rakat nagy felbontású linkelt kép, akkor behal tőle az FF, csak tekeri a lemezt percekig, a memóhasználat felmegy 1-2GB-ig, válaszképtelen az egész gép, csak nagy nehezen lehet kilőni. A gép nem valami erős, dual celerongy, 1 guga RAM, XP Prof SP3. Érdekes, az aktuálisan legfrissebb Opera, Chrome ugyanezen a gépen a sajátjától alig nagyon memóhasználattal pillanatok alatt összeszögeli az oldalt.

#3497 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 07. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2011. 09. 06. 20:15

Nézegettem, és a tab mix plus-t ha letiltom akkor megjavul. De hiaba reinstallalom az addont, úgyse jó.
szerk.: a nem telepítettem addont arra értettem, hogy semmi újat nem addoltam, és már 6.0.1-re is felfrissítette magát, nem attól romlott el.

A TMP fórumán azt írták, hogy a Grease Monkey-val van valami összeakadás.

#3498 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 14. 22:33

Köszi, közben megtaláltam én is. Azóta már javították is.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3499 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 21. 13:44

Olyan addont keresek, ami hangjelzés ad, ha egy x időnél hosszabb letöltés befejeződött a FF-ban. Lehetőleg ne valami alig fejlesztett amatőr barkácsdolog legyen, ami nem követi a főverziókat.

#3500 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 27. 18:28

Nem tudjátok mitől lassulhat be a scrollozás néha néha?
Az mind1 mi van az oldalon (csak írás, képek, flash stb..).
Egyszer csak gondol egyet és belassul, olyan mintha szaggatna, de ha leteszem tálcára meg vissza akkor már megint jó.
Bővítmények a csatolt képben, kiterjesztésekbe meg van egy Youtube Dl -es cucc.

Csatolt fájl:

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.