HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3501 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 09. 27. 19:22

Első körben letiltanám az összes kiegészítőt. Ha nem segít, akkor létrehoznék új profilt (a régi megtartásával), azzal csinálja-e, ha azzal nem szórakozik, akkor át kell menteni a jelszavakat, könyvjelzőket, beállításokat ebbe az új profilba (a régi továbbra is maradhat, de törölheted is).
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3502 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 08:43

Az egyik gépen amit használok, nem tudok updatelni a firefox 7-re 6.0.2 -ről. Egyrészt nem dobja fel az értesítő ablakot, hogy van új FF, másrészt ha a help/about firefox ablakon nyomok a check for updates-re (tegnap vagy 20-szor megtettem), nem ajánlja fel a 7-est, hanem egyszerűen azt mondja hogy a firefoxom up-to-date.
Na ez normális e? Várjak még egy picit és ne parázzak? Vagy nálam lehet valami gikszer?
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#3503 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 09. 29. 09:43

Az egyik gépen amit használok, nem tudok updatelni a firefox 7-re 6.0.2 -ről. Egyrészt nem dobja fel az értesítő ablakot, hogy van új FF, másrészt ha a help/about firefox ablakon nyomok a check for updates-re (tegnap vagy 20-szor megtettem), nem ajánlja fel a 7-est, hanem egyszerűen azt mondja hogy a firefoxom up-to-date.
Na ez normális e? Várjak még egy picit és ne parázzak? Vagy nálam lehet valami gikszer?

Nekem is ezt csinálja a Win7-es gép. Azt mondja naprakész a 6.0.2-es FF.

Itt azt írják, hogy szándékos. Letiltották utólag addon probléma miatt, bár az egyik gépen nekem automatikusan frissült még és addon problémák sem merültek fel. Állítólag a 7.0.1 fog újra automatikusan frissülni.

Szerkesztette: Raynes 2011. 09. 29. 09:03 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3504 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 09. 29. 09:43

Teljesen normális. (Ha nagyon akarod, kézzel frissítheted. Bár a korai magömléseseknek sokkal gyorsabb, fontos add-onnal lehet - van is - inkompatibilitás.)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3505 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 09. 29. 09:59

Nekem is ezt csinálja a Win7-es gép. Azt mondja naprakész a 6.0.2-es FF.

Itt azt írják, hogy szándékos. Letiltották utólag addon probléma miatt, bár az egyik gépen nekem automatikusan frissült még és addon problémák sem merültek fel. Állítólag a 7.0.1 fog újra automatikusan frissülni.

Mostmár értem, köszi. Én pl használom a Google Redesigned addont és elég vicces dolgokat művel, mióta fent van az FF 7 a másik gépen. Egy rebootolás vagy friss gép indítás után ha elindítom a Firefox-ot olyan mintha le lenne tiltva a Google redesigned. Ha újra indítom eztután a Firefox-ot működik újra ez az addon. Remélem, hogy ezt is javítani fogják a 7.0.1-ben.
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#3506 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 09. 29. 10:17

Teljesen normális. (Ha nagyon akarod, kézzel frissítheted. Bár a korai magömléseseknek sokkal gyorsabb, fontos add-onnal lehet - van is - inkompatibilitás.)

Úgy van beállítva, hogy csak értesítsen de automatikusan ne frissítsen. Azért frissítettem most rögtön az egyik gépen FF7-re, mert kivételesen egyik addon-ra se nyavajgott kompatibilítási problémák miatt. Ez ritka dolog, mind az FF5 -nél és 6-nál is voltak ilyen gondok.

Szerkesztette: McElroy 2011. 09. 29. 09:23 -kor

#3507 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 29. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 09. 29. 10:20

Úgy van beállítva, hogy csak értesítsen de automatikusan ne frissítsen. Azért frissítettem most rögtön az egyik gépen FF7-re, mert kivételesen egyik addon-ra se nyavajgott kompatibilítási problémák miatt. Ez ritka dolog, mind az FF5 -nél és 6-nál is voltak ilyen gondok.

Időnként jobb, mint a lottóhúzás. :)

#3508 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 30. 04:56

Mozilla Firefox 7.0.1 angol (14MB)

Hát gyorsítja, ja… :smoker:

#3509 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 09. 30. 08:36

Újfent letiltottam az about:config-ban browser.urlbar.formatting.enabled funkciót, idegesítő, hogy láthatatlan szürkére színezi a címsorban a címet.

Viszont hiába van a browser.sessionstore.max_concurrent_tabs értéke 0-án, a 7-es (és a 7.0.1-es) FF is betölti induláskor az összes fület. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
Szerk.: annyit már kiderítettem, ha letiltom a Tab Mix Plust, akkor nem tölti be, csak az utolsót. Szóval ez az addon okozza. Van erre valami megoldás?

Szerkesztette: Raynes 2011. 09. 30. 08:44 -kor

#3510 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 02. 08:21

már hónapok óta van az a bajom, hogy ha telenoros reklám jön elő a youtube videók alján, akkor hirtelen "bezoomol" a videó, és úgymarad. volt már több rendszer install azóta, de ugyanez. ilyen buggal még nem találkoztam :D

hát úgy látszik nem firefox hiba, mert chrome-on is előjön

Kép

mindenesetre akinek van ötlete az ne tartsa vissza :(

Szerkesztette: -Turbo- 2011. 10. 02. 08:30 -kor

JóSebesség

#3511 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 02. 08:36

Megoldást nem tudok, alternatívát talán :D
Én ezt használom: https://www.userscri...ipts/show/13333
Kell még hozzá ez is: https://addons.mozil...n/greasemonkey/
Nincs baj a jutub videokkal, sőt még telenoros reklámot se láttam.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3512 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 02. 11:50

áh, köszi :D ezzel jó.
és hát igen, gugliztam, nem találtam senkit ezzel a problémával. Érdekes. :D
JóSebesség

#3513 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 02. 13:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 09. 30. 09:36

Viszont hiába van a browser.sessionstore.max_concurrent_tabs értéke 0-án, a 7-es (és a 7.0.1-es) FF is betölti induláskor az összes fület. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
Szerk.: annyit már kiderítettem, ha letiltom a Tab Mix Plust, akkor nem tölti be, csak az utolsót. Szóval ez az addon okozza. Van erre valami megoldás?

Megvan. A Tab Mix Plusban kellett megadni, hogy a FF a saját munkamenet-kezelőjét használja, ne az addonét.

Üzenet megtekintéseIdézet: -Turbo- - Dátum: 2011. 10. 02. 09:21

már hónapok óta van az a bajom, hogy ha telenoros reklám jön elő a youtube videók alján, akkor hirtelen "bezoomol" a videó, és úgymarad. volt már több rendszer install azóta, de ugyanez. ilyen buggal még nem találkoztam :D

Nem találkoztam még vele, pedig semmit nem szűrök a YT-on. Tudsz adni linket egy ilyen reklámos videóról?

Szerkesztette: Raynes 2011. 10. 02. 13:35 -kor

#3514 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 02. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 10. 02. 14:34

Tudsz adni linket egy ilyen reklámos videóról?

Megtaláltam a kérdéses videót. Nálam nincs reklám benne.

#3515 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 04. 22:27

http://geekandpoke.t...rinflation.html
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#3516 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 09. 08:57

Hiába van kikapcsolva a hardveres gyorsítás mégis teljes órajelen túráztatja a vga-t
Megnéztem a config-jában az idevonatkozó beállításokat:

gfx.direct2d.disabled;true
gfx.direct2d.force-enabled;false
gfx.font_rendering.directwrite.enabled;false

Ennek ellenére mégis.
Idegesítő, mit lehet ezzel csinálni?

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3517 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 11. 10:24

Kép

#3518 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 10. 21. 13:25

RSS olvasónak melyik a legjobb addon? Vagy lehetne valamit kezdeni a fox beépített olvasójával? Azzal csak az a bajom, hogy megtartja azt a bejegyzést is, amit már olvastam, nem tűnik el a listáról és nem lehet eltávolítani. Esetleg jobb FF addon helyett külső programot használni rá?

#3519 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 12:22

Amióta ráállt a mozilla a 6 hetenkénti főverzió kiadásra, mindig kihúzzák valamivel a gyufát és persze hogy így van az FF8-al is. A 8-as verzió felületén a gombok stílusa undorító lett. Vissza akarom kapni a gombok buborékos megjelenését. Azt hiszem legjobban így tudnám megfogalazni, szerintem érthető mire gondolok. Szóval valahogyan van erre mód?

#3520 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 11. 11. 12:22

Szóval valahogyan van erre mód?

Szerintem még nincs. Lehet majd csinálnak hozzá hacket vagy addont, de még túl friss fejlemény. Nekem sem tetszenek ezek az újfajta gombok, még szerencse, hogy alig van kint pár az eszköztárban.

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.