Idézet: Bocee - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 19:13
Hubble:Nekem lenne egy javaslatom. Nem szívesen írom ide, mert egy hasonló hozzászólásom miatt, már kaptam a fejemre.Remélem ismét megkapom.
De én segíteni szeretnék. Nem tudom, milyen böngészőt használsz, de ahogy így eltérítgetik, azért sejtem.
Szóval kukába ai IE-vel és használj helyette valami böngészőt: Firefox, Opera, stb.
Mióta ezek közül haszálom az egyiket, semmi problémám nincs.(Előtte megörültem és a hasonlóktól)
De ez az én véleményem.
Üdv,
Kösz a tippet, egyébként gyűlölöm az IE-t, csak pár hónapja váltottam "alapértelmezett" IE-re vissza, mert valamiért bekavartam a Firefoxot egy csomó letöltésvezérlővel és a végén már semmit nem tudtam letölteni.
Bár elég makacs is a Ffox, nem igazán hagyja magát. De a toolbar-ja, tűzfala meg a "mindenre emlékszik" memóriája, sütikezelője, stb., pl. google keresésénél vagy bárhol bejelentkezésnél meg egyebek, nagyon jó.
Nyilván mindenki azt használja, ami bejön neki ill. az igényeit kielégíti.
Az a hülye, - már elnézést - , aki képes vérre menően vitát nyitni melyik böngésző, vírusírtó vagy egyéb program jobb-rosszabb.
Hogy miért szedték le a fejed, azt nem értem, gondolom nem a felmenőiket minősítetted, csupán véleményt formáltál. Egyébiránt a tények önmagukért beszélnek és ennél jobb ügyvéd nincs.
Tehát bármelyik legyen az, az IE-nél csak jobb lehet, aztán egy böngésző vagy más program nem a barátnőm vagy az anyám, akire, ha rosszat mondanak morci leszek.., és mindenképp' ki kell állnom mellette vagy megóvni a sértett büszkeségemet.., mert itt is (más topic-okon) láttam ehhez hasonlót.
Jól ráéreztél, mert fogok is visszaváltani, és más böngészőkre is nagyon kíváncsi vagyok.
Röviden: osztom a véleményed, és az, hogy a saját gépemen mit használok vagy mit nem, azért
talán senki nem haragszik meg. Vagy mégis..? :Đ (de azért, ahogy lesz időm, vonulok a wigwamba..

)