Idézet: Hubble - Dátum: 2006. júl. 12., szerda - 22:14
Nos, ha a mappáid nem lennének megosztva, alapból a hozzáférés vagy jogosultság, elérési útvonal rosszul van megadva vagy megtagadva üzenetet kapnád.
Nekem 2 gépem van router-rel összekapcsolva, elsősorban a netmegosztás miatt, viszont ilyen problémám akkor volt, amikor - a a router átvette át a DHCP szerver szerepét - és telepítéskor rosszul adtam az IP-cím kiosztást (PPPoE-ethernet, dinamikus, statikus meg valami még) és
a router IP címéhez kérte nálam (D-Link) az admin felh. nevet és jelszót amit telepítéskor adtam.
Ezután tudtam csak a másik géphez hozzáférni. Szerintem nem a megosztással, hanem router-gép kapcsolat között van valami bibi. Bár, ha a másik kettővel nincs gond ugyanazon a hálózaton ill. a routeren, akkor hm.., mindenesetre ha megvan a telepítő lefuttatnám mégegyszer..
Nálam egyébként mindenhol be van pipálva az alap XP-s tűzfal.
Nah, közben sikerült megoldani.
Megvolt osztva 1-2 mappa. Lehet hasonló probléma volt, mint Nálad, mert itt is D-Link van. A manuálisan kiosztott ip-t megváltoztattam, utána "Otthoni hálózat beállításai", majd jó lett. Bár azt is visszaállítottam előtte, amit Zolcsi mondott.
De lényegében mondva nem tudom, melyik segített

... A visszakapcsolás vagy átírás, mert egyszerre csináltam az egészet

.
No, köszi Nektek

!