Idézet: Lacee78 - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 16:26
1. Hogy mindent ac-3 ban vagy dts ben adja le a kártya lényegesen megdrágítaná a terméket,mert ezért liszencdijat kell fizetni a dolby laboratories-nek, ugye...
2.van ennek pár hasznos funkciója is... pl methogy a crystalizerelt(X-fi-nél) hangot, tovább bonthatja 96\24 bit\dts-re akár 6.1 ben is.(ez nekem hasznos mert az erősitőm analóg bemenete csak 5.1.Maga a cucc amugy 6.1 es)
3. dvd audiónál a legtöbb lejátszó letiltja a digitális kimenetet, de igy ez megkerülhető...
4.Milyen hangkártyád is van?!

Mert mongoliditóták szoktak megtapasztalás előtt szarozni, de akinek nem inge.....ugye vetted
1. Mert ugye, ha külön dobozba tesszük az encodert, akkor nem kell licenszdíjat fizetni a Dolby Labsnak?...Egyébként a DTS-ért nem kell a Dolbynak fizetni.
2. Nem tudom mi az a crystalizer, de gondolom valami DSP effekt, amivel a sztereóból multicannelre felkevert hangot lehet tovább rontani. A 2. pont további részét nem tudom értelmezni.
3. Aha. Remek. És szerinted mi értelme van? DVD Audiot elvileg pont a CD-t jelentősen meghaladó minősége miatt találták ki, ezért a nagy felbontás a nagy mintavételi freki és a lossless tömörítés. Szerinted mi marad ebből a minőségből, ha a DVD-A player analóg kimenetére kötsz egy ilyen vackot, ami majd újra digitalizálja és veszteségesen betömöríti? Te komolyan így szeretnél DVD-Audiot hallgatni?
4. Alaplapi ALC850. Mint említettem volt, most váltottam alaplapot, eddig SoundStorm volt, szenvedek is eleget ezzel a sz*rral... Valszeg fogok venni egy AU4-et, nem azért mert az olyan fasza, hanem mert jelenleg már csak a Crea cuccokban van normális EAX támogatás.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222