Idézet: info - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 21:36
ismeros a jelenseg(de nem a pantel adsl -nel tapasztaltam), es mas meg nem panaszkodott erre. ra fogok nezni a vonalra, mindenesetre erdekes a jelenseg. nem kritizalni akarok de maskor legyszi fogalmazz pontosabban mert a "lassu mint a dog" szerintem nem ekvivalens ezzel a jelenseggel. Viszont azt ne felejtsd el, hogy nem a rendszermernokok veszik fel a telefont! nem csak nalunk, a T-com -nal sem, a Tvnet-nel sem, mashol sem stb...
Ezt nem felejtem el es nyilvan a kollegaidnak sem ennyi leirast szoktam adni. A jelenseg pontosan ugyanaz, mint honapokkal ezelott es azota: maga a kapcsolat atomstabil, ping is jo,de a HTTP forgalomban egesz egyszeruen fennakadasok vannak.
Beirok egy cimet a bongeszobe, probal kapcsolodni, de nem megy. Kiirja a connection timeout uzenetet, ekkor rogton nyomok egy refresht es bejon az oldal. Ez millioszor elofordult ma.Kulfoldi oldalak egyszeruen nem jonnek be, ugyanaz a hiba, nem tud kapcsolodni. 2 perc mulva megprobalom: megy.
Emellett ugyanakkor gond nelkul tolthetek le az FTP-nkrol barmit, jon, ahogyan a csovon atfer, tudok ircen, msn-en kommunikalni, azzal sincs gond. Csak a weboldalak nem jonnek be. Ami kellene a munkahoz.
A routerunk egy linksys wrt54g v5.1, amin dd-wrt v23sp2 firmware fut, az egyideju kapcsolatok szama 300 es 1000 kozott mozog, ezt a router rohogve birja, az eredeti linksys szoftver megfekudt ettol. Az allied telesis router csak adsl-modemkent van hasznalva, routolnia nem kell, minden forwardolodik a sajat routerunkre, ugyhogy ez sem lehet gond.
A ping 7-8 ms, a vonal nem szakad, nem kell ujrasyncelnie, amikor a net "doglodik", telefonalni is tudunk voip-n gond nelkul.
Minden megy, csak a HTTP hulyeskedik. Valahol nalatok nem stimmel valami, de el nem tudom kepzelni micsoda. Korabban voltak DNS-gondok, de most nem ez a baj, a nevfeloldassal is minden rendben. Pingeltem is vagy fel oran keresztul a sajat szerverunket es indexet, 6000 csomagbol 9 veszett el, ugyhogy ez is kizarva...
Krinyo

Súgó
A téma zárva.