Eleg kemeny dolog ez a pantel vonalhordozas meg adsl, ime az en rovid tortenetem:
Juniusban megrendeltem a szolgaltatast, vonalhordozast, juni 13-an ki is toltottem es visszakuldtem a megrendelot, aztan innentol kezdve kb hetente kellett telefonalnom hogy tortenjen is valami, kulonben elfelejtettek volna szolni nehany aprosagrol, ami miatt megjobban elhuzodott volna az egesz...
A lenyeg hogy az uj vonal bekotesen kivul (mivel vettem egy uj matav vonalat, hogy legyen mit hordoznom) nagyjabol minden siman ment, csak mellette rohadt lassan is, ezert ott tartok hogy meg jelen pillanatban (aug 18, azaz tobb mint 2 honap eltelt a megrendeles ota) sem muxik se a netem se a vonalam, pedig tegnap este lett volna a vonalhordozasom.
Ma reggel kiprobalom hatha muxik, de nem... se net, se telefon.
Felhivtam az ugyfelszolgalatot, ahonnan miutan visszahivtak, megtudtam hogy "berendezes alatt van"!
Arra a kerdesemre hogy: Mi van berendezes alatt? Mit jelent ez? (annak ellenere hogy itt a vonal, itt a modem, es a vonalhordozas/atkotes tegnap este elvileg meg kellett hogy tortenjen) Mikorra varhato hogy hasznalhato is lesz a dolog? Nem kaptam valaszt, ami igen meglepo, ugyanis en elvileg a hibabejelentes/elharitast hivtam a pantelnel, es nem a viragkoto reszleget.
Mivel jelenleg ket vonalam van, es a regin megy a regi netem, ezert kulonosebben nem zavar a dolog, csak azert irtam ide ezeket hogy aki most vag bele ebbe, az tudja mire szamithat, illetve valaki megmondhatna nekem (pl insider_info vagy valaki) hogy mi ez a berendezes alatt, es mikorra lesz akkor hasznalhato a netem?
Ha arrol van szo, hogy a vonalam egy rohadt nagy es nehez berendezes alatt van, es a veget nem tudjak beledugni a megfelelo csatlakozoba, akkor szivesen adok emelot, amivel a berendezest fel lehet emelni, hogy ne alatta legyen a vonalam
Szerkesztette: bugtenger 2006. 08. 18. 11:06 -kor

Súgó
A téma zárva.