Idézet: varga_san - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 15:16
Bizonyára már sokan üzemeltek be routert sima adsl-hez,de a Pantel adsl2+ hoz még a 2megás vonalhoz is.Egypár sima dsl -es routert volt már alkalmam látni,de még olyannal nem találkoztam amelyik képes lenne a dsl2+-os vonal kezelésére.A pantelnél ahogy utánanéztem ,brids modba állitva kell a modemet beüzemelni és lehet hogy hihetetlen de a modem dhcp-t oszt -tehát megcimzi a géped- a manuálja szerint 256-gépig.Sajna én még nem is láttam olyan routert amalyik dsl2+-ra van -csak modemmel egybeépitve létezik én legalábbis nem láttam sehol másmilyent.Egyébként is én egy 24-es vonalat rendeltem a sima dsl-es ruoterek a modemfelé pedig 8mb/s-et tudnak csak.Most üzemeltük be a havernál a pantelos vonalat azért irkálom ezeket.Tény hogy önála nem volt még egy gép és igy nem tudtam kiprobálni a kép gép cimzését végzi -e a modem.Itt a cime a modem leirásának amit a pantel hozott ha valakit érdekel
ftp://ftp.dlink.de/dsl/dsl-380t/documenta...n_en_Manual.pdf
Láthatjátok olyan beállitások szerepelnek bent amit egy sima dsl modemnél ill routernél sem tudtok állitani.Annyi megtudtam az azonositást a mac cim alapján végzik,se felhasználo név se jelszo nincs csatlakozásnál.A dsl-es modemruoterbe van lehetöség klonozni a mac cimet gondolom ép azért hogy az eredeti modemed mac cimét küldhesd a szolg.felé.Pont mint a UPC-nél
Ittvan egy link a modemrouterre amelyik szerintem müxik dsl2+-on
ftp://ftp.dlink.de/dsl/dsl-380t/documenta...n_en_Manual.pdf
Lehet vitatkozni vagy kiegésziteni,szeretnék valakit aki már megosztotta sima dsl routerrel.
Amit írtam továbbra is igaz, nem fog 2 routolható IP-t adni az életben....Aztán a másik dolog, hogy bizony a Huawei modemek mind ADSL2+ modemek, igaz az router is. Viszont ha jól tudom a 380T nem router.

Súgó
A téma zárva.