Sziasztok, szia Insider!
Holnap vagy holnapután postázom vissza a Panteles szeződésem + igazolást a T-Com által átvett adsl modemről, ezért lassan nettelen leszek 
Amit a 80/931931 és 1266/2 számú ügyfélszolgálati számokon sem tudtak megmondani a kiegészítő szolgáltatással kapcsolatban:
Azt szeretném, hogy alapértelmezetten a hívott fél ne lássa a telefonszámom, de alkalmilag el tudjam küldeni a számom. Ez T-Com esetében úgy néz ki: megrendelem a hívószámkijelzés tiltást és amikor "látatni" szeretném a számot, akkor a *31# stringet írom a hívandó szám elé. (Talán jól emlékszem, mert a telefonkönyvbe van rögzítve az az egy-két szám, ahol szeretném, hogy tudják, hogy ki a hívó)
Ezen opciók vannak a 2. számú "Egyéni Előfizetői Szerződés - Telefon Szolgáltatás" lapon:
3. Hívószámkijelzés (CLIP)
4. Hívásonkénti hívószámkijelzés engedélyezése és tiltása
5. Állandó hívószámkijelzés tiltása (CLIR)
Szerintem nekem a 4 és 5 pontok kellenek együttesen, de ezt az ügyfélszolgálat nem tudta megerősíteni 

Azt mondták, hogy ha 5. akkor soha senki nem látja a számom, ha 4, akkor meg minden hívás előtt kódokat kell írogatni. Hogyan is működik ez a Pantelnél és milyen kódot kell majd a hívandó szám elé írni, mert ezt nem találtam meg a honlapon és az üsz. sem tudott segíteni 
Más:
Én eddig úgy tudtam, hogy törvény kötelezi a szolgáltatókat, hogy a rendszeresen megrendelt hívásrészletezés, mint számlamelléklet nyújtása egyéni előfizetők részére térítés mentes kell, hogy legyen. Lehet, hogy dezinformált vagyok?  :confused: Világosítsatok fel légyszíves!
Most a megrendelőn azt látom, hogy e-mailben 0 Ft/hó, számlamellékletként 500 Ft/hó.
Mondom, akkor legyen e-mail. Üsz-től kérdem, hogy elküldik-e bármilyen címre vagy majd az ADSL szolgáltatással létrejött címre hajlandóak csak. Erre annyi választ kaptam, hogy nincs ideírva hogy máshova nem küldhetik. Gondolom, hogy bárhova mehet, mivel a PanTel Vonal az ADSL-től függetlenül is rendelhető, csak ezt jó lett volna üsz-től is hallani.
Szóval ezen két "súlyos" kérdés foglalkoztat most a szerződés postázása előtt.  

Idővel azért az ügyfélszolgálatosok is okosodnak majd és mi ügyfelek, khmm leendő ügyfelek addig türelmesen kérdezük itt Insidert  

Bye, Fifi