Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 1., kedd - 21:55
Addig ottvannak a 0651-es betárcsázós netek, én az externetet használom többnyire éjjel + favorittal 3 óra "nyilt internet" ingyen van.
Pontosan 36 napja irtam alá a szerződést, de ez már a szerződés beérkezésének a dátuma tehát az odavissza levélváltás még előtte volt, ami ha jóltudom bele is van kalkulálva a 45napos becsült idpőbe.
De talán már be is lennék kötve, ha a drága Tékom nem dobja vissza 2x egymásután az igénylést.
Szóval már lassan 2hete nyomom a dialupot, de már kezdem befonni a hajam. Nem is a sebesség miatt, csak többnyire msnen tartom a kapcsolatot jópár emberrel és igy kicsit nehézkes a kommunikáció... Hiába a jó dolgokat könnyű megszokni...
Elvileg a vonalam minőségét már nemkell vizsgálni, mivel volt már DSL-em, tehát most valahol itt kéne tartanom:
6. Amennyiben a vonal műszaki paraméterei megfelelôek, a
PanTel közli Önnel a hurokhordozás idôpontját, és megrendeli a
T-Comnál azt. Ekkor elküldjük Önnek futár útján a berendezést,
mely tartalmaz:
a) egy használati utasítást a berendezésrôl,
b) egy felhasználói felület útmutatót az ADSL szolgáltatással
kapcsolatban.
7.A berendezést Ön a használati útmutató és leírások segítségével
telepíti, majd a szolgáltatást használni tudja.
Szia Freeze,
2006-07-24.-én lett ismét feladva az igényed, ami 2006-07-31-ke óta a T-Com -nál felmérés alatt van...
Ami azt jelenti hogy mostanában megy ki a T-Com lemérni a vonaladat, hogy egyeltalán alkalmas e a hurokhordozásra... (vagy átveszia korábbi ADSL-ed mérési jegyzőkönyvét.)
Üdv.,
T.
Krinyó:
Csak izelítőnek a gyakorlatból: Előtte kétszer elutasitották : nincs betelepülés és kapcsolási szám nem egyezőség volt a két ok.
Üdv.,
T.

Súgó
A téma zárva.