Shabba:
Az a mondat amit ideztel az csak arra vonatkozik hogy 6 es 24 kozott barmi lehet. Ezt az is alatamasztja hogy kiemelten csak a 24es csomagra vonatkozik az a mondat, mikozben a szerzodesben levo "ha nem tudjuk adni adunk kisebbet" kitetel az osszes dijcsomagra vonatkozik.
Ezert mondtam hogy nincsenek nagy igenyeim, nem kell a 24, eleg a 6. Meg lehet hallgatni a hivasaimat Pantelhez amikor kerdezgettem hogy a 6ot tenyleg garantaljak-e vagy sem. Mivel en nem ertek a technikai oldalahoz a dolognak, ezert tettem fel az igen egyszeru kerdest amire igen egyszeru valaszt kaptam: Igen a 6mbitet garantaljak.... innentol ez megtevesztes volt.
A masik dolog hogy a T-Comos szerelo (aki tegnap volt itt), minden meres nelkul azonnal nalam ravagta hogy kb 2.5kmre vagyok a kozponttol, es itt ne is almodjak ilyen sebessegekrol (mint ahogy ezt te is azonnal ravagod most). A tavolsagot egyertelmuen a cimem alapjan tudta a szerelo, nem huzott maga utan fonalat, hogy tudja hany kilometerre jott el a kozponttol. Tehat ezt a Pantel is tudta a megrendeles pillanataban, amikor megmondtam a cimem, es erdeklodtem a letesithetosegrol, es a sebessegrol,es annak garantaltsagarol. A Pantel tehat tudataban volt annak hogy nalam nem fog menni a 6mbit, megis eladtak nekem a szolgaltatast a kifejezett erre iranyulo kerdeseim ellenere. Tobbszor is telefonaltam, tobb uzletkotonel is erdeklodtem, epp azert hogy biztos infot kapjak, nehogy veletlenul valaki elnezze, es ravagja hogy "peeeersze", mikozben nem is ugy van.
Ha pedig:
- "legalabb a garantalt 6mbitet tudja (nincsenek nagy igenyeim azt hiszem...)"
- "Óhh persze nincsenek. "
Akkor a pantel miert nem ugy reklamoza hogy:
"
MAX24 - NE IS REMENYKEDJ" dijcsomag.
Vagy legalabb amikor megkerdeztem az ugyfelszolgalaton hogy:
- "Az oldalon amit olvastam hogy a MAX24 csomag eseteben a 6Mbit az tenyleg garantalt?
Miert nem valaszoltak hogy:
- Ne is remenykedjen! A telefonos rezkabelt 100eve nem erre talaltak ki ROTFL! On megis mit kepzel?
Mert akkor nem ugy folytatodott volna telefonbeszelgetes hogy:
- Kerem kuldje a szerzodest/megrendelot
Hanem ugy hogy:
- Ok, ez esetben nem kivanom igenybevenni szolgaltatasukat, es rakolteni tobb mint 30,000Ftot.
Szerkesztette: bugtenger 2006. 08. 26. 16:53 -kor