Idézet: hvuk - Dátum: 2006. jún. 19., hétfő - 15:28
Épp erről beszélek, sőt szerintem Dn r. is erről beszélt! Igenis rá lehet jönni, hogy a kutya ugatása mit jelent. Most speciel ilyenre nem tudok linket adni, régebben olvastam valahol erről egy cikket.
egye fene, nagylelkuek vagyunk harvard stilusu citaciot is elfogadunk a link helyett :Đ
Viszont kacsa és liba esetéről tudok adni forrást is. Olvasd el Konrad Lorentz ide vágó művét, amiben épp erről beszél. Dekódolták a libák gágogását, sőt képes is volt "beszélgetni" a libákkal. Azt hiszem a Salamon király gyűrűje című könyvében olvastam erről. Érdemes elolvasni, nagyon érdekes könyv (bár azóta egyes részeit már megcáfolták, de ezek nem a libabeszédre vonatkoznak).
szerintem a kacsakra es a libakra ne szelesitsuk ki a problemakort, foleg igy madarinfluenza idelyen ne
Úgyhogy igen, megállapítható, hogy egy állat mit akar közölni a hangjával (vagy más kommunikációs módon). A méhek táncát is dekódolták például.
hatarozott progressziiooo!
Nem tudom miről beszélsz. Ismétlem: a kvarkokat már lényegesen régebben ismerjük.
a kutyaknal? kotve hiszem
Mellesleg valóban így van: egyre újabb és újabb dolgokat fedez fel a tudomány. Még ha az én és a te diákkorunkban már ismertek is votlak a kvarkok, de az én szüleim idejében még nem. És? Persez, hogy újabb és újabb dolgok derülnek ki.
a kvark egy elmeleti fizikai construct volt, de kb 15 eve sikerult kiserletileg igazolni a letuket.
Még akár az is kiderülhet, hogy a kutyák 4 dimenziós lények 3 dimenziós kitüremkedései.
tutira nem, mert nem kepesek shape-shiftingre. marpedig egy 4-D-ben mozgo targynak 3-D-ben csak vetulete erzekelheto.
Meg az is, hogy a hajszárítók tudnak gondolkodni, a gyűrűsférgek meg meg tudják oldani a 3 test problémát.
ezek roopant izgalmas posztulatumok- csak attol felek nem visznak kozelebb a kutya-baba kerdeskorhoz :Đ
Szerkesztette: SFIJ 2006. 06. 19. 15:47 -kor