HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely II Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 01. 16:05

Idézet: timo22 - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 15:44

Közel 50e hozzászólás van már benne.

Ha kikapcsolom a keresést, akkor milyen fórum ez, ahol nincs kereső? :(

No látod... 50 ezer hozzászolással nem olyan sok az a 40MB. Ha itt hwsw-n feljebb pillantasz, akkor látod, hogy google keresőt használnak. Ez is egy opció. A másik opció, hogy egy google adsense-t pakolsz az oldalra, hogy valami pénzed legyen belőle. Ezek után eldöntöd, hogy a jelenlegi tárhely szolgáltatód megfelel-e és ha esetleg nem, akkor szétnézel. :)

A PunBB egyébként a http://forum.openwrt.org/ -ot is hajtja, ami alatt nincs is különösebben erős gép és mégis szépen működik.

Szerkesztette: andrej 2007. 03. 01. 16:07 -kor

#382 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 01. 16:14

Idézet: syrius-software.hu

Garantáljuk weboldalad 100%-os rendelkezésre állását!

:Đ  :Đ  :pokeas2:  :lol:  :nevet:  lol

mindjart irok nekik, kivancsi vagyok milyen egy ilyen lol "szolgaltato" belulrol...

szerk: no ez tényleg lol....

Idézet

22/tcp  open        ssh
3306/tcp open        mysql

Szerkesztette: charlie 2007. 03. 01. 16:20 -kor

MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#383 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:27

Tud valaki egy megbízható tárhelyszolgáltatót, amelyiknél nem kell minden percben reklamálnom, hogy lassúak vagy nem elérhetőek az oldalaim vagy az e-mail címem? :( :( :(

#384 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 00:58

Idézet: petne - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 21:27

Tud valaki egy megbízható tárhelyszolgáltatót, amelyiknél nem kell minden percben reklamálnom, hogy lassúak vagy nem elérhetőek az oldalaim vagy az e-mail címem? :( :( :(

Nálam minden percben nem kell, csak úgy kb. 4 óránként  :) Ráadásul én vagyok a legdrágább  :Đ
Make love not Wor.

#385 Felhasználó inaktív   Adi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 18:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 1:58

Nálam minden percben nem kell, csak úgy kb. 4 óránként  :) Ráadásul én vagyok a legdrágább  :Đ

És az önreklám sem az erősséged. :D
A divx.hu domain eladó! The domain divx.hu is for sale!

#386 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 19:00

Idézet: Adi - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 18:53

És az önreklám sem az erősséged. :D

De most télleg, kellene Neked ennyi nyűgös júzer, hogy korlátlan SQL, meg húdefazsa legyen, meg aki most jött, garantált gigabit külföldre, meg ilyenek? Fele azt sem tudja mit beszél, én hajnal 2-kor tolok egy apacs stopot, erre mire begépelném, hogy start, arra már hív valaki, hogy "már megint nem megy a szerver" Ezek után csodálkoznak, ha reggeltől estig anyádpicsájázok, meg lealkudja az árat, de 2 hetente újrabassza a wint, oszt jelszót meg nem akar megjegyezni, viszont 24h supportot szeretne, amit hív adjunk új jelszót? Hova folyton ez a kapkodás...

Semmi extra leállásunk nincs, meg ilyenek, de ezek általában 100%-nál többet szeretnének, hát hagyjanak ki belőle.
Make love not Wor.

#387 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 19:09

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 19:00

De most télleg, kellene Neked ennyi nyűgös júzer, hogy korlátlan SQL, meg húdefazsa legyen, meg aki most jött, garantált gigabit külföldre, meg ilyenek? Fele azt sem tudja mit beszél, én hajnal 2-kor tolok egy apacs stopot, erre mire begépelném, hogy start, arra már hív valaki, hogy "már megint nem megy a szerver" Ezek után csodálkoznak, ha reggeltől estig anyádpicsájázok, meg lealkudja az árat, de 2 hetente újrabassza a wint, oszt jelszót meg nem akar megjegyezni, viszont 24h supportot szeretne, amit hív adjunk új jelszót? Hova folyton ez a kapkodás...

Semmi extra leállásunk nincs, meg ilyenek, de ezek általában 100%-nál többet szeretnének, hát hagyjanak ki belőle.

Válasszál másik szakmát, ha ennyire zavar a sok ügyfél... :D

Amúgy korlátlan SQL pedig miért ne lehetne, ennek a fórumnak se 10 mb-os adatbázisa van. :D :D

#388 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 19:15

Idézet: petne - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 19:09

Amúgy korlátlan SQL pedig miért ne lehetne, ennek a fórumnak se 10 mb-os adatbázisa van. :D :D

Szerinted ez egy sima webtárhelyen megy? Szerintem dedikált szerver van alatta. Ahol szintén nem korlátlan az SQL a HDD (főleg ha SCSI vagy SAS) és a CPU miatt. Minden esetre én dobtam neked egy mailt, itt fórumon. :)

#389 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 20:03

Idézet: andrej - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 19:15

Szerinted ez egy sima webtárhelyen megy? Szerintem dedikált szerver van alatta. Ahol szintén nem korlátlan az SQL a HDD (főleg ha SCSI vagy SAS) és a CPU miatt. Minden esetre én dobtam neked egy mailt, itt fórumon. :)

Ez is igaz, viszont szerintem igény van a szerverhostinghoz hasonló webhosting, amelyben szinte minden fontos dolgot lehet állítani és persze olcsó legyen...
Nem kaptam e-mailt egyébként.

#390 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 20:28

Idézet: petne - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 20:03

Ez is igaz, viszont szerintem igény van a szerverhostinghoz hasonló webhosting, amelyben szinte minden fontos dolgot lehet állítani és persze olcsó legyen...
Nem kaptam e-mailt egyébként.

Akkor küldök privát üzit.

#391 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 22:21

Idézet: petne - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 19:09

Engem csak a hülye ügyfél zavar, aki dedikált gigabitet kér külföldre az 5 megás statikus oldalához, meg a 3 mailcíméhez...

Korlátlan SQL meg mennyi? 500 mega, 2 giga, 100 giga, 2 tera? Amíg ésszerű számokat mondanak, addig lehet válaszolni, de mikor ilyen "korlátlan" tárhely kell, akkor mit mondjak? Adok, aztán majd írok korlátlan számlát?
Make love not Wor.

#392 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 10:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 22:21

Engem csak a hülye ügyfél zavar, aki dedikált gigabitet kér külföldre az 5 megás statikus oldalához, meg a 3 mailcíméhez...

Korlátlan SQL meg mennyi? 500 mega, 2 giga, 100 giga, 2 tera? Amíg ésszerű számokat mondanak, addig lehet válaszolni, de mikor ilyen "korlátlan" tárhely kell, akkor mit mondjak? Adok, aztán majd írok korlátlan számlát?

Ha így vesszük, akkor semmi se korlátlan... nem korlátlan a korlátlan ital és ételfogyasztás az éttermekben, nem korlátlan a letöltés a neten se stb. Csak így jobban hangzik és jobban el lehet adni. :)

#393 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 11:13

Idézet: petne - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 10:50

Ha így vesszük, akkor semmi se korlátlan... nem korlátlan a korlátlan ital és ételfogyasztás az éttermekben, nem korlátlan a letöltés a neten se stb. Csak így jobban hangzik és jobban el lehet adni. :)

Aztán ott van a kisbetű, hogy mennyi a korlát. Aki hisz abban, hogy korlátlant vett/kapott, azt nem teljesen tudom megérteni. Ez vita szerintem eléggé meddő szerintem.

#394 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 11:43

Idézet: andrej - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 11:13

Aztán ott van a kisbetű, hogy mennyi a korlát. Aki hisz abban, hogy korlátlant vett/kapott, azt nem teljesen tudom megérteni. Ez vita szerintem eléggé meddő szerintem.

Dehát sokan nem olvassák el a kisbetűt... :) Ez tiszta marketingfogás.

Szerkesztette: petne 2007. 03. 03. 11:43 -kor

#395 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 20:10

Idézet: petne - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 11:43

Dehát sokan nem olvassák el a kisbetűt... :) Ez tiszta marketingfogás.

Marketinget mindig rühelltem, korlátlan ételfogyasztós étteremből 3 óra után kihajítottak, hiába mondtuk, hogy mostantól akkor csak sörözünk, oszt fizetünk, olyat nem lehet, kellett a hely a következő brigádnak, addig meg húzzunk át a szomszéd sörözőbe.

Faszkivan.
Make love not Wor.

#396 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 20:11

datanet váci terem:  kb 10 perces gubanc volt most

#397 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 23:28

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 20:11

datanet váci terem:  kb 10 perces gubanc volt most

Annyi nekem belefér, főleg így szombat este darts meg bowling mellett  :D Integrityxnél voltak most rosszabbak is.
Make love not Wor.

#398 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 03. 23:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. márc. 3., szombat - 20:10

Marketinget mindig rühelltem, korlátlan ételfogyasztós étteremből 3 óra után kihajítottak, hiába mondtuk, hogy mostantól akkor csak sörözünk, oszt fizetünk, olyat nem lehet, kellett a hely a következő brigádnak, addig meg húzzunk át a szomszéd sörözőbe.

Faszkivan.

Hasonló már velem is előfordult... :)

#399 Felhasználó inaktív   Feriboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 04. 14:35

Látom itt vannak hozzáértők meg tulajok is ezért lenne egy kérdésem :D
Domain-t szeretnék .hu-sat. hoszting már van az nem kell. Jó lenne vmi admin panel vagy vmi hasonló, hogy át tudjam állítani a nameservereket, vagy vásárlásnál be lehessen állítani. Egyszerű ügyintézés is kéne, ez alatt azt értem, hogy ne kelljen postára rohangálnom a szerződéssel, hanem ha mondjuk bescannelve elküldöm emailben az is jó legyen. Lehessen banki átutalással vagy paypal-lal fizetni, ugye nem akarok postára rohangálni csekkekkel se :D

Na mindössze ennyi lenne, ja és olcsó is legyen :D:D

#400 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 17:51

Idézet: Feriboy - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 14:35

Domain-t szeretnék .hu-sat. hoszting már van az nem kell. Jó lenne vmi admin panel vagy vmi hasonló, hogy át tudjam állítani a nameservereket, vagy vásárlásnál be lehessen állítani.

http://www.europeregistry.com/

Bár .hu-t mindig itthon veszem, itt nem tudom miképpen műxik, mert nálam ragaszkodnak a kék tintás aláíráshoz. Ha júzer nem hajlandó postára menni vele, akkor úgysem gondolja komolyan a domainvételt, de ha komolyan gondolja, akkor nálam fizethet banki átutalással előre, oszt elmegyünk a papírokért házhoz...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.