Idézet: Vendor - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 11:11
Nem szívesen állítok ilyet, de sajnos lehet mondani, hogy elégedetlenek vagyunk.
Annak idején, 1-2 éve gyakoriak voltak az áramkimaradások, azonban ezt javították. Azóta ilyen gond nincs, viszont az ügyfélszolgálatuk teljesen használhatatlan. Egy grafikonért heteket kell könyörögni, egy plusz IP cím gyors megrendeléséhez (ami az Enternetnél 1-2 óra) egyrészt az ügyfélszolgálatot hívva ki kell várni, amíg az összes yoneked dsl-est felvilágosítják, én általában 10 perc után meg szoktam unni. Ha nagy nehezen regisztrálták az IP cím megrendelését, heteket kell várni, mire kiosztják a címet. Ezt gyakran elfelejtik közölni, ezért hívogatni kell őket. Az e-mailre nem válaszolnak, pedig elvileg volt egy ügynökünk, akihez beosztottak. Ő nem válaszol, legutóbb a felmondási kérelmünket nem sikerült velük megosztanunk, pedig május végétől írtam az e-maileket kb. június közepéig. (Telefonon nem vagyok hajlandó 10 percnél többet várni, sajnálom) Aztán személyesen mentem be, akkor végre úgy tettek, mintha megértenék a kérést, ehhez képest még júliusra is számláztak, holott május huszonvalahanyadikától június 15-ig kétnaponta jeleztem, hogy nem kívánjuk a továbbiakban igénybevenni a szolgáltatást. Mellékesen gigabites ügyfelek vagyunk, szóval egy új IP címet csak kiadhatnának már egy kicsit gyorsabban.
Én az Enternetet tudom ajánlani, velük jó tapasztalatom van, csak régen voltak ultra hülyék (2004-ben). Ha esetleg velük próbálkoznál, akkor szívesen megadnám egy "ügyfélkapcsolati menedzser" elérhetőségeit, mert ő tényleg gyorsan és megbízhatóan csinálja.
A fentieken kívül azért el kell mondanom, hogy a Datanet külföldi sávszélessége nemrég még a legjobb volt az országban, ha ez Neked fontos, akkor nem jársz rosszul velük.