HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely II Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 26. 13:51

Ultranetről kinek mi a véleménye?

Most ott rendeltem domaint + 1 évet fizetek...

Vélemény? Tök alap dolgokra kell...

#202 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 14:07

Na, elrettentés. Valaki bérbe akarta venni a szerverem BIX-es vonalastól. Mondom nekem 16 küvecs alatt nem éri meg, de akkor még nem kerestem rajt egy fél sört sem.

Erre mutat egy céget, ahol nem elég, hogy saját fórumuk van (ahova ugye általában fikázni szoktak bejárni a népek, vagy aki értelmesen kérdez annak nem válaszol az admin, szóval saját fórum az hülyeség) de még jól tele is van spammolva, aztán látszik, hogy ennyit foglalkoznak ezzel is:

http://servernet.hu/forum/viewforum.php?f=...98cef796b299279

De 20 küvecsért adnak occsó HP szervert, vonallal együtt.
Make love not Wor.

#203 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 14:19

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 13:51

Ultranetről kinek mi a véleménye?

Most ott rendeltem domaint + 1 évet fizetek...

De így utólag akkor már nem mindegy?
Make love not Wor.

#204 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 15:44

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 14:07

Na, elrettentés. Valaki bérbe akarta venni a szerverem BIX-es vonalastól. Mondom nekem 16 küvecs alatt nem éri meg, de akkor még nem kerestem rajt egy fél sört sem.

Erre mutat egy céget, ahol nem elég, hogy saját fórumuk van (ahova ugye általában fikázni szoktak bejárni a népek, vagy aki értelmesen kérdez annak nem válaszol az admin, szóval saját fórum az hülyeség) de még jól tele is van spammolva, aztán látszik, hogy ennyit foglalkoznak ezzel is:

http://servernet.hu/forum/viewforum.php?f=...98cef796b299279

bérlik a helyet kilóra, azt muszály 1-2eFt-ért eladni..

#205 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 15:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 13:07

Hmm hogy a manóba éri ez meg nekik? Igaz nemrégen a HP szarért-húgyért osztotta az ML150 eket (120+tréfa ) Meg ahogy nézem le is van butítva Ram ügyileg de akkor is.Minimum kell 5 év , hogy ez megtérüljön így nekik.Vagy nagy varázslók vagy nem sokáig fognak ezzel fogalkozni...
szakértek hozzá csak most nem jut eszembe...

#206 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 15:55

Idézet: tigga - Dátum: 2006. okt. 30., hétfő - 15:49

Hmm hogy a manóba éri ez meg nekik? Igaz nemrégen a HP szarért-húgyért osztotta az ML150 eket (120+tréfa )

Lehet kellett a kiadás. Vettek csomó vasat occsóért, aztán "majd ráér" ha visszajön az ára, befektetésnek jó, ha valaki nem használ párat, akkor befogják maguknak.

Aztán ha éppen bérbe tudják adni akkor egy ilyen szerverhely szerintem lehet 10ezer alatt, gyors fejben gépenként kb. bruttó 10 rugó/hó különbözetért szolgáltatnak, 2 éves lízing meg esetleg occsóbb is lehet. Így akár előfordul, hogy vasakban nem az Ő lóvéjuk áll.
Make love not Wor.

#207 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 07:10

Van egy új ns szerverünk. Kellene, hogy regisztráljam nemzetközi ns szervernek. Ősrégen ezt a networksolutions.com-on tudtam megtenni, de most nem találom már a megfelelő helyet. Hol lehet/ kellene?

#208 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:27

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 6:10

Van egy új ns szerverünk. Kellene, hogy regisztráljam nemzetközi ns szervernek. Ősrégen ezt a networksolutions.com-on tudtam megtenni, de most nem találom már a megfelelő helyet. Hol lehet/ kellene?

Nem teljesen értem mit szeretnél :)
Delegálsz egy egész tartományt? Vagy csak vannak nem .hu -s domainjeid amik alá új NS-t szeretnél pakolni?
Ha a második eset és lehet online bazirgálni a domaint akkor ahol regelted pl a networksolution, godaddy egyéb más regisztrátornál az admin felületen megadod az új NS-t és frissül az majd nemsoká.

#209 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 12:51

Idézet: tigga - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 12:27

Nem teljesen értem mit szeretnél :)
Delegálsz egy egész tartományt? Vagy csak vannak nem .hu -s domainjeid amik alá új NS-t szeretnél pakolni?
Ha a második eset és lehet online bazirgálni a domaint akkor ahol regelted pl a networksolution, godaddy egyéb más regisztrátornál az admin felületen megadod az új NS-t és frissül az majd nemsoká.

Nem.
.com/net/org regnél név szerver nevet kell megadni. De csak olyat lehet megadni, ami már nemzetközileg regisztrált névszerver. Tehát bármit nem adhatsz meg. Egy új szerver gépet szeretnék névszervernek regisztrálni, hogy a .com regnél elfogadják.

#210 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 14:52

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. okt. 31., kedd - 11:51

Nem.
.com/net/org regnél név szerver nevet kell megadni. De csak olyat lehet megadni, ami már nemzetközileg regisztrált névszerver. Tehát bármit nem adhatsz meg. Egy új szerver gépet szeretnék névszervernek regisztrálni, hogy a .com regnél elfogadják.

Hát én ilyenről nem tudok én mindig beírom a saját NS-m ami tuti , hogy nincs regelve nemzetközileg és eddig mindig elfogadták. Hol kérik ezt melyik szolgáltató?
Én már regeltem pedig nem egy .com .net .info domaint de ilyennel nem találkoztam még.

Szerkesztette: tigga 2006. 10. 31. 14:53 -kor

#211 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 31. 15:10

Mindenesetre rákérdezek a domaineseknél :)
Nem tudom felfogni mi értelme van egyébként amit kérnek :) mármint egy domain regnél nem feltétel csak a 2 különböző hálóban levő FQDN-es nameszerver azt csá meg persze jó legyen a zóna :)
Egyébként lehet tudni mi a hibaüzi a regisztrációnál?

Szerkesztette: tigga 2006. 10. 31. 15:13 -kor

#212 Felhasználó inaktív   PcCave 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 22:17

Sziasztok!

szeretnék üzemeltetni egy kisebb email servert, itthon. Tudtok olyan helyet ami elfogadható áron ad reget, NS1 NS2-t? Igazából csak próbára kéne.

#213 Felhasználó inaktív   Nagyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 13:25

Idézet: PcCave - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 23:17

Sziasztok!

szeretnék üzemeltetni egy kisebb email servert, itthon. Tudtok olyan helyet ami elfogadható áron ad reget, NS1 NS2-t? Igazából csak próbára kéne.

Próbából jó valamelyik ingyenes ddns szolgáltató is.
dyndsn.org pl ad mx rekordot.

#214 Felhasználó inaktív   Adi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:37

Ahoy, hölgyek-urak, egy kérdés így délelőtt. :) Más is kapott ma spamet a Netmasterstől? Erre a gyönyörűségre gondolok:

Idézet

Szia!

Végre Net közelbe. Nagyon örültem a múltkori találkozásunknak olyan rég láttalak. Esetleg a jövo héten átjöhetnél, megnézzünk pár filmet vagy valami.
Sajnos az én netem lassú ezért nem tudok letölteni DVD-t. Kérlek, ha jössz, tölts le párat a http://www.erotikashow.hu/?ref=cfm/ oldalról. Nézd meg jól olyat keress ami most megy a moziba.

Köszike. Puszillak .. tudod . .o)))))

Dia

--------------
CFM levelkuldo
Ugyfelszolgalat: info@cfm.hu - (0620) 771-2260

A feladó címe és a szövegben az ajánlott link változik, az egyik "küldő" pl. a szamlazas@interware.co.hu. :D

Részlet az egyik fejlécből, kitakarva, ami érzékeny:

Received: from hapcy.netmasters.hu (mx.netmasters.hu [195.56.193.5])
	by finn.polyhistor.hu (Postfix) with ESMTP id A1D06597C6
	for <XXX@XXX.TLD>; Fri, 10 Nov 2006 05:00:05 +0100 (CET)
Received: from [195.56.193.13] (helo=warlock)
	by hapcy.netmasters.hu with smtp (NetMasters-Hungary Mailserver)
	(envelope-from <info@netmasters.hu>)
	id 1GiNYf-00040C-Vt
	for XXX@XXX.TLD; Fri, 10 Nov 2006 05:00:02 +0100

Kíváncsiságból ránéztem a CFM.hu oldalára is, ott élénken tiltakoznak miatta és minden panaszkodót a Netmastershez irányítanak. Esetleg ha van tőlük itt egy illetékes, elkezdhetné magyarázni a bizonyítványt.
A divx.hu domain eladó! The domain divx.hu is for sale!

#215 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 16:31

Idézet: Adi - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:37

Ahoy, hölgyek-urak, egy kérdés így délelőtt. :) Más is kapott ma spamet a Netmasterstől? Erre a gyönyörűségre gondolok:

A feladó címe és a szövegben az ajánlott link változik, az egyik "küldő" pl. a szamlazas@interware.co.hu. :D

Részlet az egyik fejlécből, kitakarva, ami érzékeny:

Received: from hapcy.netmasters.hu (mx.netmasters.hu [195.56.193.5])
    by finn.polyhistor.hu (Postfix) with ESMTP id A1D06597C6
    for <XXX@XXX.TLD>; Fri, 10 Nov 2006 05:00:05 +0100 (CET)
Received: from [195.56.193.13] (helo=warlock)
    by hapcy.netmasters.hu with smtp (NetMasters-Hungary Mailserver)
    (envelope-from <info@netmasters.hu>)
    id 1GiNYf-00040C-Vt
    for XXX@XXX.TLD; Fri, 10 Nov 2006 05:00:02 +0100

Kíváncsiságból ránéztem a CFM.hu oldalára is, ott élénken tiltakoznak miatta és minden panaszkodót a Netmastershez irányítanak. Esetleg ha van tőlük itt egy illetékes, elkezdhetné magyarázni a bizonyítványt.

Régebben szó meg vita volt itt olyanról, hogy sok sms-es, meg warez siteot lehet törni. Mindegyik alapja ez a cfm rendszer volt. Ezek még továbbra is hibásak, így nem csodálom, hogy rajtuk keresztül spammelnek, az üzemeltető tudtán kívül.....

#216 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 17:37

Idézet: Adi - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 11:37

3 db. jott egy freemail-es cimemre, amit sehol soha nem adok meg :) Spamcop hajnalban felvette mindharmat ;)
Udv: Nezelodo

#217 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 12:44

Idézet: Nezelodo - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 16:37

3 db. jott egy freemail-es cimemre, amit sehol soha nem adok meg :) Spamcop hajnalban felvette mindharmat ;)

Énis megkaptam szinte az összes mailcímemre :(

#218 Felhasználó inaktív   JocEe 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 18. 19:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 12:05

3 hónap az nagy idő, elvinni a fenébe. Elvileg azt írják, hogy a joomla csoport tagja, akkor esetleg ezt a számot próbáld meg jól:

30/2299228

Ez nem weben van kiírva, bár lehet megtetted. Vagy megjelenni Hatvanban, mint ahogy nekem csinálta a júzer. Kedd-szerda környékére ígértem a gépét, erre a cég bejelentet telephelyén előtte szombat hajnali 9 órakot berúgta az ajtót, oszt nekiállt követelőzni. Én meg jöhettem vissza vidékről, haza a gépéért, kivinni Neki, meg jó pofákat vágni. Ha Nála bevált, akkor Te is megcsinálhatod, hátha Hatvan nincs olyan messze.

Miért a joomla az Hatvani cég?Mert én 60i vok és még nemhalottam róla hogy 60i lenne :)

#219 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 23:40

Hümm, egyre több helyről hallom, hogy a nagypofájú 990.hu szopatja a népeket, de rendesen. Érdekes. Aztán mikor időnként jön 1-1 júzer az occsóhostingosoktól, vagy némi Nasa vasas népektől is, akkor lesek, hogy nincs színes-szagos weboldal, marketing, közlöm, hogy nincs kedvem szolgáltatni, meg amúgy is drága vagyok, de mégis itt kötnek ki. Izgalmasos.
Make love not Wor.

#220 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 09:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 22:40

Hümm, egyre több helyről hallom, hogy a nagypofájú 990.hu szopatja a népeket, de rendesen. Érdekes. Aztán mikor időnként jön 1-1 júzer az occsóhostingosoktól, vagy némi Nasa vasas népektől is, akkor lesek, hogy nincs színes-szagos weboldal, marketing, közlöm, hogy nincs kedvem szolgáltatni, meg amúgy is drága vagyok, de mégis itt kötnek ki. Izgalmasos.

Miben merül ki a "szopatja a népeket" hadművelet ?

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.