HWSW F1 bajnokság II. 2006-os bajnoki szezon
Elküldve: 2006. 12. 31. 17:21
BUÉK Nektek is..!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 12. 31. 19:47
Boldog új évet és kiváló F1 szezont mindenkinek!
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2007. 01. 01. 11:42
Diff-dec - minnél nagyobb annál könnyebben fordul a kocsi, mikor lassul.
Diff-acc - értelemszerüen gyorsitásnál van szerepe, minnél nagyobb annál jobban engedi elforogni a külső íven lévő kereket, tehát lehet broadsideban venni a kanyarokat.
Diff-lock pedig hogy milyen különbségnél zárja össze a kerekeket.
Diff-acc - értelemszerüen gyorsitásnál van szerepe, minnél nagyobb annál jobban engedi elforogni a külső íven lévő kereket, tehát lehet broadsideban venni a kanyarokat.
Diff-lock pedig hogy milyen különbségnél zárja össze a kerekeket.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2007. 01. 01. 15:17
Sok-sok leggyorsabb kört, vidám online teszteket, izgalmas veresenyeket, erőt, egészséget és kitartást mindekinek ebben az esztendőben (évadban) is.
Elküldve: 2007. 01. 01. 17:15
Sziasztok
Boldog új esztendőt mindenkinek!
Kívánom, hogy mindenkinek a tavalyi legyen a legrosszabb éve, és minden elkvetkező esztendő egy picit mindíg jobb legyen.
Én kezdeném azzal, hogy jobbá teszem pár ember életét.konkrétan azokét, akiket a setup leírásom ennyire zavar.Kérlek benneteket szedjétek le, nem szeretném, hogy mégtöbb vitát váltson ki.
Azért készült, hogy annak, akinek csak most ismerkedik a dologgal, valami támpontot nyújtson, igazából csak egy ezt állítod, ez történik füzet, amit megpróbáltam némi műszaki magyarázattal kevésbé szárazzá tenni.Mivel nem vagyok időmilliomos(ezt mutatja, hogy kb 2 hónapja nem is szóltam hozzá a fórumhoz), ezért nem tökéletes precizitással írtam, csak nagyjából érhetőre akartam venni. Ez pedig kissebb hibákhoz, félreértésekhez vezetett. Remélem, hogy a fentebb hozzászóló kollégák majd helyettesítik, egy sokkal szakszerűbb leírással.
Benzingőzös és körrekordokban gazdag szezont kívánok Nektek!
Boldog új esztendőt mindenkinek!
Kívánom, hogy mindenkinek a tavalyi legyen a legrosszabb éve, és minden elkvetkező esztendő egy picit mindíg jobb legyen.
Én kezdeném azzal, hogy jobbá teszem pár ember életét.konkrétan azokét, akiket a setup leírásom ennyire zavar.Kérlek benneteket szedjétek le, nem szeretném, hogy mégtöbb vitát váltson ki.
Azért készült, hogy annak, akinek csak most ismerkedik a dologgal, valami támpontot nyújtson, igazából csak egy ezt állítod, ez történik füzet, amit megpróbáltam némi műszaki magyarázattal kevésbé szárazzá tenni.Mivel nem vagyok időmilliomos(ezt mutatja, hogy kb 2 hónapja nem is szóltam hozzá a fórumhoz), ezért nem tökéletes precizitással írtam, csak nagyjából érhetőre akartam venni. Ez pedig kissebb hibákhoz, félreértésekhez vezetett. Remélem, hogy a fentebb hozzászóló kollégák majd helyettesítik, egy sokkal szakszerűbb leírással.
Benzingőzös és körrekordokban gazdag szezont kívánok Nektek!
Szerkesztette: Piski 2007. 01. 01. 17:15 -kor
Elküldve: 2007. 01. 01. 19:51
Idézet: Piski - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 17:15
Azért készült, hogy annak, akinek csak most ismerkedik a dologgal, valami támpontot nyújtson, igazából csak egy ezt állítod, ez történik füzet
Azért készült, hogy annak, akinek csak most ismerkedik a dologgal, valami támpontot nyújtson, igazából csak egy ezt állítod, ez történik füzet
Nem szedem le, épp azért, amit írtál. Akinek nem tetszik, az kereshet magának jobb leírást, vagy ha annyira penge, akkor írhat jobbat
Elküldve: 2007. 01. 02. 00:34
Idézet: Atti - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 20:51
Nem szedem le, épp azért, amit írtál. Akinek nem tetszik, az kereshet magának jobb leírást, vagy ha annyira penge, akkor írhat jobbat 
Csatlakozom!
Ami nekem kellett, azt megtaláltam benne, aki meg okoskodik, menjen jobb időt tőled!
Elküldve: 2007. 01. 02. 11:37
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 11:42
Diff-dec - minnél nagyobb annál könnyebben fordul a kocsi, mikor lassul.
Hát ez nálam fordítva működik. :Đ
Elküldve: 2007. 01. 02. 11:39
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 0:34
Csatlakozom!
Ami nekem kellett, azt megtaláltam benne, aki meg okoskodik, menjen jobb időt tőled!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz a következő témákban:
-...
-...írjon jobb leírást...
-...stb, stb...
-BUÉK!!!
Szóval BUÉK minden régi és új versenytársnak!
Szerkesztette: vipisrac 2007. 01. 02. 11:40 -kor
Elküldve: 2007. 01. 02. 13:32
Vipi, vállalod az idei versenynaptár korrigálását, hogy legalább 2 hét legyen a leadások között?
Szerintem ez már hivatalos: http://www.fia.com/resources/documents/790...alendar2007.pdf
Szerintem ez már hivatalos: http://www.fia.com/resources/documents/790...alendar2007.pdf
Elküldve: 2007. 01. 02. 18:13
Idézet: Atti - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 13:32
Vipi, vállalod az idei versenynaptár korrigálását, hogy legalább 2 hét legyen a leadások között?
ofkorsz.
fix 2 hét lesz, oszt' jóvan. (copyright by Flash)
Na azért ez nem így lesz, először átnézem...
Elküldve: 2007. 01. 02. 18:33
B.U.É.K! Sporttársak!!
Mostanában nem nagyon aktívkodtam, mert volt ami lekössön, de attól még figyelemmel kisértem a történéseket...
Szal én csak annyit kívánok mindenkinek, hogy legalább annyit és olyan jól szórakozzunk itt közösen mint ahogy az elmúlt esztendőben is...és ha lehet még izgalmasabb legyen az F1 mint tavaly volt (erre is elég jó az esélyünk...
), hogy ne porosodjanak be a pedáljaink ha már egyszer anno megvettük... :Đ
B.U.É.K!
Mostanában nem nagyon aktívkodtam, mert volt ami lekössön, de attól még figyelemmel kisértem a történéseket...
Szal én csak annyit kívánok mindenkinek, hogy legalább annyit és olyan jól szórakozzunk itt közösen mint ahogy az elmúlt esztendőben is...és ha lehet még izgalmasabb legyen az F1 mint tavaly volt (erre is elég jó az esélyünk...
B.U.É.K!
Elküldve: 2007. 01. 02. 19:39
Idézet: Atti - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 13:32
Bammeg, ilyen versenynaptárat!
1x4 hét pihi, 2x3 hét és 5db dupla hétvége!
Elküldve: 2007. 01. 02. 21:05
Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 20:39
Bammeg, ilyen versenynaptárat!

Arra ügyelj, hogy a versenyhétvége után legyen a mi leadásunknak az időpontja, de arra is, hogy nem 3 verseny után adjuk le az időket, oszt jólesz . :Đ
Elküldve: 2007. 01. 02. 21:05
Tuti, hogy hivatalos már a naptár, mert a Hungaroringre is már lehet kapni akciós jegyeket...
Szóval csak nem változtatják meg a már kiöntött műanyag flepniket és a nyomtatott papír jegyeket...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2007. 01. 02. 21:11
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 21:05
Arra ügyelj, hogy a versenyhétvége után legyen a mi leadásunknak az időpontja, de arra is, hogy nem 3 verseny után adjuk le az időket, oszt jólesz . :Đ
Akkor ugyanilyen szopás lesz az is.
Ha meg kiegyenlítettebbre akarjuk, akkor át fognak lógni versenyeken. Szintet tuti.
Nade még csak egy pillantást vetettem rá.
Elküldve: 2007. 01. 02. 21:12
Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:05
Tuti, hogy hivatalos már a naptár, mert a Hungaroringre is már lehet kapni akciós jegyeket...
Szóval csak nem változtatják meg a már kiöntött műanyag flepniket és a nyomtatott papír jegyeket... 
Áhhha, kolléga!
Az oldalfrissítést még mindig nem tetted fel! Látunk téged az ausztrál nagydíjon???
Elküldve: 2007. 01. 02. 21:15
Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 21:05
Akciós? Úgy érted, hogy még lehet kapni, nem?
Ja és ugye jövőre nevezel?
Szerkesztette: vipisrac 2007. 01. 02. 21:16 -kor

Súgó
A téma zárva.