HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW F1 bajnokság II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW F1 bajnokság II. 2006-os bajnoki szezon

#2821 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 02. 21:20

Flash: az oldalt küldd át plz., mert új gépem lett és nem figyeltem a levelek mentésekor, azóta nincs meg semmi régi mélem, pedig volt közte nekem elég fontos is... :(

vipi: Még nem tudom. Ha esetleg indulok is, akkor kormány nélkül, ráadásul a laptop nemtom mennyire fogja vinni, majd kiderül. Ha viszonylag értelmes időt tudok menni, akkor Honda színeiben lehet, hogy elindulok... :)

A jegyeket egyébként idénre mondom, hogy lehet venni akciósan, nem a 2006-osra kapsz olcsót... :Đ (10-15%-os kedvezménnyel lehet most venni, ha jól emléxem, de pontos info a hungaroring.hu-n van.)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#2822 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 21:37

Idézet

A jegyeket egyébként idénre mondom, hogy lehet venni akciósan, nem a 2006-osra kapsz olcsót... :Đ (10-15%-os kedvezménnyel lehet most venni, ha jól emléxem, de pontos info a hungaroring.hu-n van.)

Nyilván ideire gondoltam. :)

Itt egy -5% van csak. Azt sem tudom mire vonatkozik. Vagy az összesre?
Na mind. Én "kedvezményes" jegy alatt a Red Bull tribünt értettem.
http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets..._redbull_en.htm Itt néztem, és kb. 1.5 hónapja lett sold out.

Bár elvileg a forma1club honlapján meg akkor még simán volt.
:think:

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 21:20

vipi: Még nem tudom. Ha esetleg indulok is, akkor kormány nélkül, ráadásul a laptop nemtom mennyire fogja vinni, majd kiderül. Ha viszonylag értelmes időt tudok menni, akkor Honda színeiben lehet, hogy elindulok... :)

Indulni kell! Ha billel, ha kevés idővel...
Semmi nem marad a jó kis bajnokságunkból, pedig a rendes F1 egyre izgalmasabb.

Szerkesztette: vipisrac 2007. 01. 02. 21:38 -kor

#2823 Felhasználó inaktív   okkupanki 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 21:55

Idézet: Piski - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 16:15

Sziasztok

Boldog új esztendőt mindenkinek!

Kívánom, hogy mindenkinek a tavalyi legyen a legrosszabb éve, és minden elkvetkező esztendő egy picit mindíg jobb legyen.

Én kezdeném azzal, hogy jobbá teszem pár ember életét.konkrétan azokét, akiket a setup leírásom ennyire zavar.Kérlek benneteket szedjétek le, nem szeretném, hogy mégtöbb vitát váltson ki.

Azért készült, hogy annak, akinek csak most ismerkedik a dologgal, valami támpontot nyújtson, igazából csak egy ezt állítod, ez történik füzet, amit megpróbáltam némi műszaki magyarázattal kevésbé szárazzá tenni.Mivel nem vagyok időmilliomos(ezt mutatja, hogy kb 2 hónapja nem is szóltam hozzá a fórumhoz), ezért nem tökéletes precizitással írtam, csak nagyjából érhetőre akartam venni. Ez pedig kissebb hibákhoz, félreértésekhez vezetett. Remélem, hogy a fentebb hozzászóló kollégák majd helyettesítik, egy sokkal szakszerűbb leírással.

Benzingőzös és körrekordokban gazdag szezont kívánok Nektek!

Nem vagyok benne biztos, de úgy valami miatt úgy érzem hogy akár a Diff Accel-Diff Decel-es hozzászolásomnak is lehet köze idézett hozzászólásodhoz, ezért úgy érzem, hogy kötelességem hozzászólni és tisztázni egy félreértést.
Nem kritika és nem okoskodás akart lenni a kérdés, egyszerűen nem értettem (még most sem értem hogy van) hogy is van pontosan ez az egész.
Amint a többi hozzászóló sem egybehangzóan állítja, mi is az igazság így a kételyek csak erősödtek azóta bennem. :confused:

Amúgy meg nekem személy szerint sokat segített ez a setup guide-od, mert legalább halvány gőzöm kezdett kialakulni az egészről. Egyébként meg töltöttem le idegen nyelvű okosságot is erről minden féle képes illusztrációval és azután sem lettem sokkal okosabb (A diff-es rész meg tök gáz benne).
Viszont megértelek téged is hogy zavarnak a "szakértések" szerintem a kecske is jóllakna meg a káposzta is megmaradhana, ha oda írnák a setup guido-od elejére (vagy végére), előbbi hozzászolásodat, hogy igazából milyen célzattal is jött ez létre, és onnantól kezdve senki nem tehet rá kifogást ellenvetést etc...

Egyébként meg (ha már benéztél és szépen megkérlek) mondanál valamit a Diff Accel Diff Decel-es kérdésemre?
Előre is köszi :respect:

#2824 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 22:18

Idézet: vipisrac - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:15

Akciós? Úgy érted, hogy még lehet kapni, nem? :) (de sztem már nem)
Ja és ugye jövőre nevezel?

Jövőre? Vipidrága, szinkronizáld az óráidat! :) Az Y2K nálad most lépett fel? Vagy kimaradt egy év, vagy még mindig a szilveszteri buli hatása...  :Đ

#2825 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 22:22

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:20

És melyik Honda színekre gondoltál??? :)

Amúgy a bill sem rossz, majd kipróbáljuk úgy ki a spíler (ha esetleg vesztésre állnék összerakom a kormányom).

Mailt küldöm, de valami új évi maszlagot, meg fogadalmakat találj ki te :)

UI: ha zöld színű lesz az idei Honda, akkor dizájnt váltunk (ami fehér az zöld lesz  :Đ )

#2826 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:53

setupolás témájához kapcsolódóan van nekem remek angol nyelvű doksigyűjteményem F1C-hez, akit érdekel nézze át, nézzen bele, esetleg az oldalra is felrakható (én még nem nagyon néztem beléjük :Đ)

klikk ide a cuccért

#2827 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 13:58

Idézet: okkupanki - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 21:55

Nem vagyok benne biztos, de úgy valami miatt úgy érzem hogy akár a Diff Accel-Diff Decel-es hozzászolásomnak is lehet köze idézett hozzászólásodhoz, ezért úgy érzem, hogy kötelességem hozzászólni és tisztázni egy félreértést.
Nem kritika és nem okoskodás akart lenni a kérdés, egyszerűen nem értettem (még most sem értem hogy van) hogy is van pontosan ez az egész.
Amint a többi hozzászóló sem egybehangzóan állítja, mi is az igazság így a kételyek csak erősödtek azóta bennem. :confused:

Amúgy meg nekem személy szerint sokat segített ez a setup guide-od, mert legalább halvány gőzöm kezdett kialakulni az egészről. Egyébként meg töltöttem le idegen nyelvű okosságot is erről minden féle képes illusztrációval és azután sem lettem sokkal okosabb (A diff-es rész meg tök gáz benne).
Viszont megértelek téged is hogy zavarnak a "szakértések" szerintem a kecske is jóllakna meg a káposzta is megmaradhana, ha oda írnák a setup guido-od elejére (vagy végére), előbbi hozzászolásodat, hogy igazából milyen célzattal is jött ez létre, és onnantól kezdve senki nem tehet rá kifogást ellenvetést etc...

Egyébként meg (ha már benéztél és szépen megkérlek) mondanál valamit a Diff Accel Diff Decel-es kérdésemre?
Előre is köszi :respect:

Én már válaszoltam neked egy oldallal hátrább, vagy én nem feleltem meg?  :confused:

Szerkesztette: sutyi^ 2007. 01. 03. 13:58 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#2828 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 15:42

Nem szabad ilyeneken vitatkozni! Vegyetek példát rólam, én egyáltalán nem vágom a setupolást, fingom sincs mi micsoda, csak érzésre próbálgatom, és ameddig Bibu májszter nem szokott megsajnálni, addig csak killódni szoktam! ;)  :up: :cool: 

#2829 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 16:03

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 13:58

Én már válaszoltam neked egy oldallal hátrább, vagy én nem feleltem meg?  :confused:

Sztem nem felel meg neki, mert fordítva működik! :Đ
Este megnézem, de meglepődnék ha 1 év után máshogy működne.

#2830 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 16:06

Idézet: Snekov - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 15:42

Nem szabad ilyeneken vitatkozni! Vegyetek példát rólam, én egyáltalán nem vágom a setupolást, fingom sincs mi micsoda, csak érzésre próbálgatom, és ameddig Bibu májszter nem szokott megsajnálni, addig csak killódni szoktam! ;)  :up: :cool: 

Na igen. A legegyszerűbb megvárni a setupmesterek cuccait. Ahogy én is csinálni szoktam. :D

Amúgy én sem értem okkupanki problémáját. Felnyomja 90%-ra, kipróbálja, aztán le 10%-ra. Úgy is megy egy kört és rögtön kiderül melyikkel fordul jobban féktávon és kigyorsításon.

Legalábbis az ilyen egyszerű paraméterekkel ez a helyzet. A (számomra) bonyolultabbak, pl. a felfüggesztés az meg tabu. De annak hangolásához meg már igen részletes leírás és főleg tapsztalat kell szvsz. :)

#2831 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 19:10

Ma tervezem összerakni a kormányom! Ha az időjárás (köd) engedi, bármire (no azért vannak határok) kapható vagyok (ha értitek mire gondolok!)!  :D

#2832 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 19:45

Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 19:10

Ma tervezem összerakni a kormányom! Ha az időjárás (köd) engedi, bármire (no azért vannak határok) kapható vagyok (ha értitek mire gondolok!)!  :D

Én a "Vipidrága" kifejezés után már nem értem mire gondolsz. :D
De addig jó, amíg nem értem...

#2833 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 19:48

Flash: Küldd át plz. mégegyszer a cuccot, mert én nem találtam se a freemail serveren, se a gépemen... :think: Van amikor a freemail beteszi a spam listába a leveleidet... :omg:
Kép

#2834 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 03. 20:31

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 19:48

Flash: Küldd át plz. mégegyszer a cuccot, mert én nem találtam se a freemail serveren, se a gépemen... :think: Van amikor a freemail beteszi a spam listába a leveleidet... :omg:

Nem csodálom  :Đ
WoT nick: Atti77

#2835 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 20:38

Ezúttal a kitartásodnak hála megkegyelmezett... :Đ

PS:
Fel is töltöttem... Ha majd meglesznek a hivatalos szín- és formavilágok, akkor módosítjuk az oldalt, addig marad a tavalyi dizájncenter.

Szerkesztette: LightBringer 2007. 01. 03. 20:44 -kor

Kép

#2836 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 09:24

Idézet: Rudi - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 13:53

setupolás témájához kapcsolódóan van nekem remek angol nyelvű doksigyűjteményem F1C-hez, akit érdekel nézze át, nézzen bele, esetleg az oldalra is felrakható (én még nem nagyon néztem beléjük :Đ)

klikk ide a cuccért

Köszi, felraktam őket a Letöltések oldalra :up:

szerk: juteszemebe, a gokartos videókkal lett valami előrelépés? :D

Szerkesztette: Atti 2007. 01. 04. 09:27 -kor

#2837 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 10:13

Idézet: Atti - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 10:24

szerk: juteszemebe, a gokartos videókkal lett valami előrelépés? :D

Jut eszembe, a 2007-es évad trailere??? :think:

#2838 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 10:17

Visszakaptam a kormányomat és eldöntöttem, hogy mindenképpen indulok a 2007-es szezonban! :up:

Milyen programmal/kiegészítőkkel/modokkal nyomjátok? Letöltögetnék mindent, hogy ezzel később ne legyen gondom...
Tyraan - Artum Inferniti

#2839 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:23

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 10:17

Visszakaptam a kormányomat és eldöntöttem, hogy mindenképpen indulok a 2007-es szezonban! :up:

Milyen programmal/kiegészítőkkel/modokkal nyomjátok? Letöltögetnék mindent, hogy ezzel később ne legyen gondom...

:up:

Egyelőre úgy tűnik hogy rFactor lesz 2007-ben, de az RH mod még nincs meg hozzá... Flash oldalán van egy kis segítség a programhoz :)

#2840 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:25

Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 10:13

Jut eszembe, a 2007-es évad trailere??? :think:

Videoval kapcsolatban Dispose az illetékes :D

Téma megosztása:

• (143 Oldal)