Idézet: Piski - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 16:15
Sziasztok
Boldog új esztendőt mindenkinek!
Kívánom, hogy mindenkinek a tavalyi legyen a legrosszabb éve, és minden elkvetkező esztendő egy picit mindíg jobb legyen.
Én kezdeném azzal, hogy jobbá teszem pár ember életét.konkrétan azokét, akiket a setup leírásom ennyire zavar.Kérlek benneteket szedjétek le, nem szeretném, hogy mégtöbb vitát váltson ki.
Azért készült, hogy annak, akinek csak most ismerkedik a dologgal, valami támpontot nyújtson, igazából csak egy ezt állítod, ez történik füzet, amit megpróbáltam némi műszaki magyarázattal kevésbé szárazzá tenni.Mivel nem vagyok időmilliomos(ezt mutatja, hogy kb 2 hónapja nem is szóltam hozzá a fórumhoz), ezért nem tökéletes precizitással írtam, csak nagyjából érhetőre akartam venni. Ez pedig kissebb hibákhoz, félreértésekhez vezetett. Remélem, hogy a fentebb hozzászóló kollégák majd helyettesítik, egy sokkal szakszerűbb leírással.
Benzingőzös és körrekordokban gazdag szezont kívánok Nektek!
Nem vagyok benne biztos, de úgy valami miatt úgy érzem hogy akár a Diff Accel-Diff Decel-es hozzászolásomnak is lehet köze idézett hozzászólásodhoz, ezért úgy érzem, hogy kötelességem hozzászólni és tisztázni egy félreértést.
Nem kritika és nem okoskodás akart lenni a kérdés, egyszerűen nem értettem (még most sem értem hogy van) hogy is van pontosan ez az egész.
Amint a többi hozzászóló sem egybehangzóan állítja, mi is az igazság így a kételyek csak erősödtek azóta bennem. :confused:
Amúgy meg nekem személy szerint sokat segített ez a setup guide-od, mert legalább halvány gőzöm kezdett kialakulni az egészről. Egyébként meg töltöttem le idegen nyelvű okosságot is erről minden féle képes illusztrációval és azután sem lettem sokkal okosabb (A diff-es rész meg tök gáz benne).
Viszont megértelek téged is hogy zavarnak a "szakértések" szerintem a kecske is jóllakna meg a káposzta is megmaradhana, ha oda írnák a setup guido-od elejére (vagy végére), előbbi hozzászolásodat, hogy igazából milyen célzattal is jött ez létre, és onnantól kezdve senki nem tehet rá kifogást ellenvetést etc...
Egyébként meg (ha már benéztél és szépen megkérlek) mondanál valamit a Diff Accel Diff Decel-es kérdésemre?
Előre is köszi