HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista III., - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista III., avagy Longhorn

#1781 Felhasználó inaktív   sancza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 19:23

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 17:57

Remélem, utoljára: a driverírás nem a Microsoft dolga. :)

Marpedig a microsoft akar eladni egy termeket...
tehat neki erdeke elsosorban hogy regi hardver eszkozokhoz is legyen driver
Az mar teljesen mas kerdes hgoy ezt a microsoft hogyan eri el :
- driver-t ir (ennek valsege eleg kicsi, pl sok hardver specifikacioja nem nyilvanos, esetleg titok, stb)

- Valamilyen modszerrel megprobalja ravenni a hardver-t gyarto ceget, hogy legyen szives
irjon mar drivert a termekehez az uj oprendszerhez. Azt hogy hogyan eri el..
az legyen az o dolga... de szerintem eleg sok modszer lehetoseg van...

Egyebkent meg elegge undorito dolognak tartom azt hogy most kijon a vista
majd jonnek ra a programok amik csak azon fognak futni..
egyszeruen kenytelen lesz ra az ember idovel valtani...

De ahoz hogy hasznalni tudjam (es fennmarad a mostani helyzet) , kenytelen leszek
venni uj wifi kartyat ami az en felhasznaloi szemszogembol teljesen ugyanazt tudja
mint a mostani kartyam, csak ahoz van driver
(mig a masik is ugyanugy tokeletesen megfelelne)
S szinten kenytelen leszek uj tuner kartyat venni, mert a regihez nem csinalnak driver-t
pedig nekem a regi kartyanak tudas teljesen megfelel.... (s az uj se biztos hogy fog tudni
nekem olyan plussz dolgokat nyujtani hogy meg kelljen vennem)

Ha igynezem akkor mar az alapbol is draga oprendszer-hez kell meg vennem egy tuner kartyat
es egy wifi kartyat hogy hasznalni tudjam....

rohej!!!!

Szoval a tenyleg nem feltetlenul a microsoft dolga a konkret driver lekodolasa.
De az o felelelossege/feladata az hogy regi hardverekhez en mint felhasznalo kapjak
drivereket!!! Itt olyan regi hardverekre gondolok amik tudasa kepessege boven megfelel
az atlag user-nek meg vagy 5 evig biztos....

Egyebkent meg a DVDken van boven hely meg
miert nem lehet az osszes halo kartya drivert felrakni ra (mindet amit
az update centerrol le lehet tolteni) ??

#1782 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 20. 19:32

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 19:57

Remélem, utoljára: a driverírás nem a Microsoft dolga. :)

És ki beszélt erről :think:
A megírt ***ott drivereket ha már 1 dvd terpeszkedik AZT kellett volna a dvdre rakni, senki nem mondta hogy az ms csináljon drivert ;)!

Még azt remélem hogy a gameport és a soros port támogatás megmarad, hogy kormányom és UPSem mehessen - ha már nem hiszem hogy lesz másik APC Smart driver Vistára, legalább oprendszerével menjen...

Szerkesztette: MC Pite 2006. 09. 20. 19:34 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1783 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 20:07

Idézet: sancza - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 20:23

Szoval a tenyleg nem feltetlenul a microsoft dolga a konkret driver lekodolasa.
De az o felelelossege/feladata az hogy regi hardverekhez en mint felhasznalo kapjak
drivereket!!!

Ami felelősség ott ki is merül, hogy a hardvergyártóknak kiadja a Vista szükséges kódjait és dokumentációit, meg egy telepítőlemezt, hogy gyerekek, itt van, alkossatok. Irracionális dolog elvárni, hogy egyenként ellenőrizzenek minden egyes drivert, amit visszakapnak a gyártóktól. A Microsoftnak ehhez gigantikus gépparkra és emberállományra lenne szüksége, a gyártónak meg elég az a pár tíz gép, amibe beledugják az éppen aktuális hardvereiket, aztán kipróbálják, hogy meghajtja-e őket a Vista. Ha ez a lépés kimarad, az a gyártót minősíti.

Idézet

A megírt ***ott drivereket ha már 1 dvd terpeszkedik AZT kellett volna a dvdre rakni, senki nem mondta hogy az ms csináljon drivert ;)!

Kijön az RC1 iso-ja. Utána is folyamatosan érkeznek a driverek. A DVD képfájlon menet közben nem lehet változtatni, mert minden másodpercben lóg rajta x felhasználó, akik ugyancsak anyáznának, ha kezdhetnék elölről tölteni az egészet, vagy a letöltés után derülne ki, hogy CRC-s lett a fájl.
Másik lehetőség: békében letölti mindenki a képfájlt, Vistát telepít, aztán felballag a Microsoft Update-re, és letöltögeti a neki kellő dolgokat. Ez XP alatt sincs máshogy friss telepítés után, integrált SP2-es CD-ről telepítve is le kell szedni ötmillió frissítést, javítást, frissebb drivert.
Ha nincs net, mert nem megy a hálókártya, bebootol egy XP-t/2000-et/Millenniumot satöbbi, leszedi a kurrens drivert a gyártó honlapjáról (mert az viszont a gyártó felelőssége, hogy kitegye!), feltelepíti, örül.

A kifutott hardverekhez meg nem készül driver. Ez nem a Vista újdonsága, sógorom szkenneréhez öt év alatt sem írt senki XP-s drivert.

Szerkesztette: debaj 2006. 09. 20. 20:09 -kor

#1784 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 20:45

Valakinek sikerült már BT878-as chippel rendelkező TV Tunert feltelepíteni? Próbáltam egy univerzális WDM driverrel, de sajna nem jött be. Gondoltam, hátha itt valaki több szerencsével járt... :)

#1785 Felhasználó inaktív   sancza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 20:55

Azert vmilyen modon lehetne presszionalni/osztonozni arra  gyartot hogy
csinaljon driver-t. Az meg mas kerdes hgoy a gyarto erdeke is.
En nem valami huszadrangu gyarto 5-10 eves eszkozerol beszeltem.
A wifi kartyam egy asus kartya, nem egy kis gyartorol van szo szerintem
meg garancia is van ra (nincs egy eve hogy vettem)
szerintem kb 2-3 eves lehet (marmint a kiadasa)
Egyebkent abban teljesen igazad van hogy a gyartot minositi ha nincs drivere
De a microsoft is eleg sokat tehet erte hogy legyen.
A vistat akarja majd eladni... en pl addig nem fogom megvenni mig
nincs hivatalos driver a kartyamhoz....
vagy ha mar elkerulhetetlen lesz akkor nehez szivvel de veszek egy masik halokartyat
de valszeg mar nem az asus-tol....
De igy szerintem eleg sok lehetseges beveteltol elesik majd a microsoft
mert valoszinuleg nem vagyok egyedul ilyen jellegu problemaval.
(azt teljesen mas kerdes hogy amugyis eszmeletlen sokat fog kaszalni rajta...)

Azthiszem abban felreertethettel, hogy en a MOSTani allapotra gondoltam.
En ugymondtam/ertettem hogy ha ez az allapot igy marad a vegleges valtozat kiadasakor, akkor
lesz egy moslek szerintem a vista!
Raadasul ez egy kiadas kozeli allapot (RC1), igy elegge nagy a felelmem hogy driver
ellatotsag teren gaz lesz.

Idézet

Másik lehetőség: békében letölti mindenki a képfájlt, Vistát telepít, aztán felballag a Microsoft Update-re, és letöltögeti a neki kellő dolgokat. Ez XP alatt sincs máshogy friss telepítés után, integrált SP2-es CD-ről telepítve is le kell szedni ötmillió frissítést, javítást, frissebb drivert.

Ez teljesen esszeru, ezt nem is vitatom,teljesen jo is igy....
kiveve a halokartya drivereket!!!!!!!!
ha nincs halod => nincs update center ...
Szoval az ilyen funkcionalitasu kartyakat/driveket megkulonboztetett figyelemmel
kene kezelnie a Microsoftnak... pl ha van drivere xy kartyahoz, de nincs rajta a telepiton
(pl. mert kesobb keszult el)
akkor tegyek ki az update centerre ugy hogy azt kezzel bongeszon keresztul is letoltheto legyen
En nem talaltam ilyen lehetoseget....

Azert meg annyira ertek az amitastechnikahoz, hogy azt nem varom el hogy egy
kiadott image file-t folyamatosan valtoztassanak!:)

#1786 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 21:05

Idézet: sancza - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 21:55

akkor tegyek ki az update centerre ugy hogy azt kezzel bongeszon keresztul is letoltheto legyen

Igen, ez tényleg hasznos lenne. Mondjuk a megjelenés után biztos úgy lesz a Vistával is, mint az XP-vel, hogy telefonon vagy számtechboltból tudsz update-cédét is kunyerálni. :) Plusz a kész termékben már ezek a driverek is benne lesznek.

Viszont fenntartom, hogy ezt az Asusnak (satöbbi) is meg kell tennie. (Mármint a driver nyilvánossá tételét.)

#1787 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 21:21

Még egy kérdésem felmerült:
Van lehetőség arra, hogy windowsos smartphone contactjait szinkronizáljam valahogy a géppel? Eddig ez működött Active Synccel, aminek a helyét most átvette ugye ez a Vistaba épített program, de eddig csak media fájlokat tudtam vele szinkronizálni :(

#1788 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 09. 20. 21:37

Idézet: sancza - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 20:55

Azert vmilyen modon lehetne presszionalni/osztonozni arra  gyartot hogy
csinaljon driver-t. Az meg mas kerdes hgoy a gyarto erdeke is.
En nem valami huszadrangu gyarto 5-10 eves eszkozerol beszeltem.
A wifi kartyam egy asus kartya, nem egy kis gyartorol van szo szerintem
meg garancia is van ra (nincs egy eve hogy vettem)
szerintem kb 2-3 eves lehet (marmint a kiadasa)
Egyebkent abban teljesen igazad van hogy a gyartot minositi ha nincs drivere
De a microsoft is eleg sokat tehet erte hogy legyen.
A vistat akarja majd eladni... en pl addig nem fogom megvenni mig
nincs hivatalos driver a kartyamhoz....
vagy ha mar elkerulhetetlen lesz akkor nehez szivvel de veszek egy masik halokartyat
de valszeg mar nem az asus-tol....
De igy szerintem eleg sok lehetseges beveteltol elesik majd a microsoft
mert valoszinuleg nem vagyok egyedul ilyen jellegu problemaval.
(azt teljesen mas kerdes hogy amugyis eszmeletlen sokat fog kaszalni rajta...)

Azthiszem abban felreertethettel, hogy en a MOSTani allapotra gondoltam.
En ugymondtam/ertettem hogy ha ez az allapot igy marad a vegleges valtozat kiadasakor, akkor
lesz egy moslek szerintem a vista!
Raadasul ez egy kiadas kozeli allapot (RC1), igy elegge nagy a felelmem hogy driver
ellatotsag teren gaz lesz.

Ez teljesen esszeru, ezt nem is vitatom,teljesen jo is igy....
kiveve a halokartya drivereket!!!!!!!!
ha nincs halod => nincs update center ...
Szoval az ilyen funkcionalitasu kartyakat/driveket megkulonboztetett figyelemmel
kene kezelnie a Microsoftnak... pl ha van drivere xy kartyahoz, de nincs rajta a telepiton
(pl. mert kesobb keszult el)
En nem talaltam ilyen lehetoseget....

Azert meg annyira ertek az amitastechnikahoz, hogy azt nem varom el hogy egy
kiadott image file-t folyamatosan valtoztassanak!:)

Lemaradtam. Nem tudom mit kell nyöszörögni, ne felejtsük el újra: ez még mindig béta illetve már RC1, de igazából csak akkor fogják komolyan venni a gyártók, szerintem ha már megjelenik, és biztos vagyok benne -ez mindenki- érdeke, hogy megírják a megfelelő drivereket. Addig meg nem muszály használni, ott van  a  "biztos" jól bevált XP. Vagy ha minden kötél szakad veszel egy Mac-et, ott elvileg minden mindennel kompatibilis  :D

#1789 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 21:39

Azt áruljátok már el, hogy nektek milyen víruskereső müxik hibátlanul 5600-alatt??
Nekem már egyik sem.  :rolleyes:

#1790 Felhasználó inaktív   sancza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 21:44

Idézet: Lzolcsi - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 19:45

Valakinek sikerült már BT878-as chippel rendelkező TV Tunert feltelepíteni? Próbáltam egy univerzális WDM driverrel, de sajna nem jött be. Gondoltam, hátha itt valaki több szerencsével járt... :)

Hali !

Nekem pinnacle pctv pro kartyam van, es sikerult 64bites vistan mukodesre birnom a
fentebb leirt modon.
ennek van valahol egy 64bites valtozata
De sajnos nem tokeletes
itt keresd hozzaszolasaimat : miro pctv pro topic

Sancza

#1791 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 22:12

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 21:07

Ami felelősség ott ki is merül, hogy a hardvergyártóknak kiadja a Vista szükséges kódjait és dokumentációit, meg egy telepítőlemezt, hogy gyerekek, itt van, alkossatok. Irracionális dolog elvárni, hogy egyenként ellenőrizzenek minden egyes drivert, amit visszakapnak a gyártóktól. A Microsoftnak ehhez gigantikus gépparkra és emberállományra lenne szüksége, a gyártónak meg elég az a pár tíz gép, amibe beledugják az éppen aktuális hardvereiket, aztán kipróbálják, hogy meghajtja-e őket a Vista. Ha ez a lépés kimarad, az a gyártót minősíti.

Kijön az RC1 iso-ja. Utána is folyamatosan érkeznek a driverek. A DVD képfájlon menet közben nem lehet változtatni, mert minden másodpercben lóg rajta x felhasználó, akik ugyancsak anyáznának, ha kezdhetnék elölről tölteni az egészet, vagy a letöltés után derülne ki, hogy CRC-s lett a fájl.
Ha nincs net, mert nem megy a hálókártya, bebootol egy XP-t/2000-et/Millenniumot satöbbi, leszedi a kurrens drivert a gyártó honlapjáról (mert az viszont a gyártó felelőssége, hogy kitegye!), feltelepíti, örül.

A kifutott hardverekhez meg nem készül driver. Ez nem a Vista újdonsága, sógorom szkenneréhez öt év alatt sem írt senki XP-s drivert.

Surecom 9321 driver még van is a windowban, csak nem műxik :(
De sztem már pár gyártótól igazán feltehtették volna ethernet drivereket; nekik is jó (user rögtön tud updatelni, nem az a jellemző hogy a userrek multioprednszeresek), enkünk is jó. Értem én, meg minde noprendszernek és driverírónak megvannak asaját szokásaik, de _ezt_ szvsz belerakhatták volna tényleg. :respect:
(beta2vel a hw gyártók tesztelhettek volna, RC1mellé felkerülhetett volna)

Idézet

Plusz a kész termékben már ezek a driverek is benne lesznek.

Nnna effelől erős kétségeim vannak! :think:

Szerkesztette: MC Pite 2006. 09. 20. 22:14 -kor

Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1792 Felhasználó inaktív   CBalazs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 22:22

Sziasztok ! Feltelepitettem a Windows Vista kiadás elötti változatát. És rányomtam a magyar nyelvet. Tökéletessen magyar lett az egész OP rendszer. Csak az a gáz, hogy Realtek AC97 - es hangkártyám van és 5.1 - ben használom. A hangszóró tesztnél minden hangszórót letesztelek Viszont sajnos abban az esetben, ha zenét hallgatok sem a közép sem a mélynyomó nem szol rendessen. A mélynyomót csak abban az esetben lehet hallani, ha csutkára rakom a hangerőt.

A másik probléma az, hogy abban az esetben, ha felteszem a Total Commander - t nem tudok másolni a C: maghajtóra semmit sem, mert kiirja, hogy nincs szabad hely a merevlemezen. És ahoz, hogy lehessen rá másolni rendszergazda fiokkal kell belépni. Pedig a nevem az rendszergazda fiok beosztás alatt van. Sajnos nem találtam meg, hogy hol tudom kikapcsolni ezt a szolgáltatást.

Abban az esetben, ha tud valaki segiteni, várom a válaszokat a :

blazius01@gmail.com - mail címre.

#1793 Felhasználó inaktív   laci82 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 22:42

Idézet: CBalazs - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 23:22

A másik probléma az, hogy abban az esetben, ha felteszem a Total Commander - t nem tudok másolni a C: maghajtóra semmit sem, mert kiirja, hogy nincs szabad hely a merevlemezen. És ahoz, hogy lehessen rá másolni rendszergazda fiokkal kell belépni. Pedig a nevem az rendszergazda fiok beosztás alatt van. Sajnos nem találtam meg, hogy hol tudom kikapcsolni ezt a szolgáltatást.

Hali!

Jobb klatty a total commander ikonján, tulajdonságok, kompatibilitás, a program futtatása rendszergazdaként.

#1794 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 06:57

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 23:12

nem az a jellemző hogy a userrek multioprednszeresek

Többször le volt írva, hogy nem végleges oprendszer, csak saját felelősségre használjuk, éles környezetbe ne telepítsük, mert az nekünk nem jó. Aki ezek után eldobja a gépéről a stabil, működő oprendszerét, az vessen magára.
Másrészt a RC1 sem azért készült, hogy mindenkinek legyen ingyenvistája jövő nyárig, hanem azért, hogy a hozzáértők kibogarásszák a Beta2 óta bekerült/azóta javítatlan bugokat, és mehessen a boltba minél hamarabb a cucc.

Idézet

beta2vel a hw gyártók tesztelhettek volna

És megtették? Vagy el se készültek az RC1 bejelentéséig a driverekkel?

Idézet

Nnna effelől erős kétségeim vannak!

Miért is? :think: Ha ott van a Microsoft Update-en a driver, akkor miért ne raknák bele a hónapok múlva boltokba kerülő korongra? Az XP-ben is van egy csomó driver, pedig - ahogy előttem már sokan mondták - az sem volt egy leányálom a bétatesztek ideje alatt. :)

Egyébként az én gépem (bár semmi csicsa nincs benne, Ati kártya, alaplapra integrált Realtek hang+hálózat) "pöccre indult", semmi driverprobléma nem volt vele.

#1795 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 07:40

Idézet: CBalazs - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 22:22

Sziasztok ! Feltelepitettem a Windows Vista kiadás elötti változatát. És rányomtam a magyar nyelvet. Tökéletessen magyar lett az egész OP rendszer. Csak az a gáz, hogy Realtek AC97 - es hangkártyám van és 5.1 - ben használom. A hangszóró tesztnél minden hangszórót letesztelek Viszont sajnos abban az esetben, ha zenét hallgatok sem a közép sem a mélynyomó nem szol rendessen. A mélynyomót csak abban az esetben lehet hallani, ha csutkára rakom a hangerőt.

Abban az esetben, ha tud valaki segiteni, várom a válaszokat a :

blazius01@gmail.com - mail címre.

Valamiről qrvára lemaradhattam... Magyar nyelv a Vistán??? Hol, mikor, mire, honnét??  :eek:

#1796 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 07:45

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 8:40

Valamiről qrvára lemaradhattam... Magyar nyelv a Vistán??? Hol, mikor, mire, honnét??  :eek:

Lassan egy hete elérhető a connect-ről a magyar nyelvi fájl. Na meg már egyébb alternatív forrásokból is.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1797 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 07:48

Idézet: bon - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 7:45

Lassan egy hete elérhető a connect-ről a magyar nyelvi fájl. Na meg már egyébb alternatív forrásokból is.

:eek: Igen?? Egy hete nem is fórumoztam, megy a meló ezerrel. Rengeteg választási brossúrrát terveztem az elmúlt hetekben...

#1798 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 08:07

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 17:12

Ha tudnám nem nyivákolnék. Másik épületből (garázs/bolt) jön a net... nem tudom megvalósítani a kábeles netet :(

sancza: Köszi, megpróbálom abbana módban. Az érdekes hogy a Vistában úgy néz ki alapból van Surecom wifi kari driver, de azt felrakva újraindul a gép tlepítés közben :eek: , csökkentettben felmegy, de felkiáltójeles és nem műxik :( .

Hja, rohadt dvd elbírta volna LEGALÁBB a lan/wlan drivereket :mad: :reklamacio:

én is ezzel szivok. viszont én rá tudtam dugni kábeles netet is. és láss csodát, nem jo. mármint hiába nyomok arra, hogy update, némi keresgélés után kiirja,hogy nem talált drivert a wlankártyámhoz (dlink dwl-520+) ugyhogy kénytelen vagyok kivárni amig kiadnak vmit. amugy az integrált lan az tökéletesen müködött semi gondja nem volt. szal nem értem. ez télleg jogos, hogy ha mindentnetre raknak, akkor legalább a netelérés minden eszközét támogassák.. :(
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1799 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 08:33

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 9:07

én is ezzel szivok. viszont én rá tudtam dugni kábeles netet is. és láss csodát, nem jo. mármint hiába nyomok arra, hogy update, némi keresgélés után kiirja,hogy nem talált drivert a wlankártyámhoz (dlink dwl-520+) ugyhogy kénytelen vagyok kivárni amig kiadnak vmit. amugy az integrált lan az tökéletesen müködött semi gondja nem volt. szal nem értem. ez télleg jogos, hogy ha mindentnetre raknak, akkor legalább a netelérés minden eszközét támogassák.. :(

Ha ellátogatsz a Dlink oldalára akkor láthatod, hogy a DWL-520+ hoz 2004-es driver van csak és a web lapon azt írja a gyártó idézem:
"Ez kifutó termék. A kényelmetlenségekért elnézését kérjük. " ill. a gyártó külföldi oldalain "This product is discontinued. "

Szóval amikor a hardware gyártó hivatalos oldalán a legfrissebb letölthető driver 2004-es és leírják, hogy már nem támogatott termék akkor ne várd, hogy a gyártó a nem támogatott termékéhez Vista driver-t fog készíteni és azt átadja az MS-nek, hogy építse be az RC1-be. Talán majd 2007-ben mikor kereskedelmi forgalomba kerül a Vista akkor majd a Dlink is kiad hozzá driver-t (feltéve, hogy indokolt egy nem támogatott eszközhöz fejleszteni).

Szerkesztette: wpepi 2006. 09. 21. 08:35 -kor

#1800 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 08:49

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 9:33

Ha ellátogatsz a Dlink oldalára akkor láthatod, hogy a DWL-520+ hoz 2004-es driver van csak és a web lapon azt írja a gyártó idézem:
"Ez kifutó termék. A kényelmetlenségekért elnézését kérjük. " ill. a gyártó külföldi oldalain "This product is discontinued. "

Szóval amikor a hardware gyártó hivatalos oldalán a legfrissebb letölthető driver 2004-es és leírják, hogy már nem támogatott termék akkor ne várd, hogy a gyártó a nem támogatott termékéhez Vista driver-t fog készíteni és azt átadja az MS-nek, hogy építse be az RC1-be. Talán majd 2007-ben mikor kereskedelmi forgalomba kerül a Vista akkor majd a Dlink is kiad hozzá driver-t (feltéve, hogy indokolt egy nem támogatott eszközhöz fejleszteni).

igen láttam- más forumokon is olvastam,hogy irtak a dlinknek emailt pont ezügyben és visszairták hogy amig nem lesz hivatalos verzio ne is számitsunk másra. amugy attol,hogy már nem gyártják lehetne support. ha más nem, de legalább az eladott termékek számát figyelembe véve. nemhiszem hogy nagy eröfeszités lenne átirni egy drivert,bár én nem értek hozzá,de ha már valaki az ö fos termékükért fizetett akkor legyenek már annyira rendesek és irnak rá drivert. azért uj oprencer nem havonta van és nem is évente, sztem ennyi belefér. végülis csak egy két éves kártya, ne várják már el, hogy veszek egy másikat.... az meg a minimum,hogy 64bites xp-hez irnak, mert azt talán fel lehetne hekkelni. érdekes a kb 15 éves nyomtatomhoz találok patront és driver floppy-t és az xp is támogatja. pedig sztem egy printer kevesebb ideig birja a gyürödést mint egy hálokari. szal ezen érdemes elgondolkodni...

amugy meg már beletörödtem,h egy ideig nem lesz vista alól wlan.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.