HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista III., - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista III., avagy Longhorn

#1801 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 08:57

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 9:49

igen láttam- más forumokon is olvastam,hogy irtak a dlinknek emailt pont ezügyben és visszairták hogy amig nem lesz hivatalos verzio ne is számitsunk másra. amugy attol,hogy már nem gyártják lehetne support. ha más nem, de legalább az eladott termékek számát figyelembe véve. nemhiszem hogy nagy eröfeszités lenne átirni egy drivert,bár én nem értek hozzá,de ha már valaki az ö fos termékükért fizetett akkor legyenek már annyira rendesek és irnak rá drivert. azért uj oprencer nem havonta van és nem is évente, sztem ennyi belefér. végülis csak egy két éves kártya, ne várják már el, hogy veszek egy másikat.... az meg a minimum,hogy 64bites xp-hez irnak, mert azt talán fel lehetne hekkelni. érdekes a kb 15 éves nyomtatomhoz találok patront és driver floppy-t és az xp is támogatja. pedig sztem egy printer kevesebb ideig birja a gyürödést mint egy hálokari. szal ezen érdemes elgondolkodni...

amugy meg már beletörödtem,h egy ideig nem lesz vista alól wlan.

A termékek kifuttatása és tovább nem támogatása a gyártó részéről marketing melyet az új termékeinek eladhatósága miatt vezet be. Minden gyártó így jár el. pld. a Pinnacle egyes capture/editor valamint TV kártyához már XP alá se gyártott driver-t mert a termékre még az XP megjelenése előtt megszüntették a további support-ot

#1802 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 09:07

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 9:57

A termékek kifuttatása és tovább nem támogatása a gyártó részéről marketing melyet az új termékeinek eladhatósága miatt vezet be. Minden gyártó így jár el. pld. a Pinnacle egyes capture/editor valamint TV kártyához már XP alá se gyártott driver-t mert a termékre még az XP megjelenése előtt megszüntették a további support-ot

igen. sajnos ez van. én mindesetre bizom benne, hogy adnak ki rá drivert.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1803 Felhasználó inaktív   tmarkee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 21. 10:16

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 21:39

Azt áruljátok már el, hogy nektek milyen víruskereső müxik hibátlanul 5600-alatt??
Nekem már egyik sem.  :rolleyes:

www.free-av.com Az AVIRA nekem megy, gond nélkül, annyi vele a baj, hogy csak manuálisan tudok ápdételni, hogy mijé aszt nem tudom. de manuálisan megy az is. Pesze XP-n megy az is ahogy kell.

#1804 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 10:26

Csak a tisztánlátás végett: a már nem gyártott termék még nem feltétlenül egyenlő a kifutott termékkel. A kifutott termék általában azt jelenti, hogy a gyártó már semmilyen formában (driverek, helpdesk, satöbbi) sem támogatja. Ahogy wpepi is írta, marketingfogás, meg erőforrásgazdálkodás is. Ha szükséged van rá, vedd meg az újat. A régi termékekre értelemszerűen megszüntetik egy idő után a supportot, hiszen a driverírás, miegyéb leköti x ember y munkaóráját, ami veszteség a cégnek. Hiszen a munkát ki kell fizetnie, de ebből a munkából egy fillér bevétele sem származik már. Nem beszélve arról, hogy a célközönség is egyre szűkül - elromlik az eszköz, lecserélik újabbra (gondolom, ehhez nem kell példát írnom, szinte mindenkivel előfordult már mindkét eset), vagy akár az egész technológia, amire az eszköz épült, elavulttá válik. (Például gondolj bele, száz százalék, hogy vannak a világon, akik ilyen-olyan okból használnak 5.25"-os lemezeket, mégsem készülnek már lemezmeghajtók, lemezt is csak nagy szerencsével lehet találni.)

Azt minden gyártó maga dönti el, hogy mennyi a termék üzleti élettartama, meddig éri meg neki támogatni a hardvert. Mert lehet, hogy veszít a népszerűségéből, ha "otthagyja a slamasztikában" a régebbi eszközeit használó usereket, de ha már túl nagy veszteséget termel a gyártó (ugye egy idő után összegyűlnek szépen a már nem értékesíthető hardverek, főleg egy széles termékskálájú cégnél), akkor bizony a legrégebbieket szépen a fiókba kell tenni.

#1805 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 10:53

Debaj töklétes hozzászólását még annyival egészíteném ki, hogy tudomásul kell venni, hogy a Vista RC1 egy teszt változat mely a hibák felderítésére van. Senki ne várja el az op. rendszertől azt, hogy minden alaplapot, VGA-t, hálózati kártyát, stb. élből támogasson. Eredetileg ez a változat szakembereknek van ahhoz, hogy kiszűrjék az esetleges hibákat. Az, hogy a nagyközönség is letöltheti pusztán azért van mert az MS úgy gondolta, hogy több szem többet lát alapon ha nyilvános tesztelésnek veti alá akkor várhatóan 2007-ben egy sokkal stabilabb rendszert tudnak majd kiadni mint amilyen az XP volt anno.
Szóval senki ne várja el, hogy minden szedett-vedett PC-n pöccre indul és 100%-os teljesítménnyel minden hardware-t támogatva fog futni az RC1.

#1806 Felhasználó inaktív   beers 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:22

Én a conexant chip-es pci-os modemet nem tudom beizzítani!
Alapból is van driver a vistában, de azzal nem megy!
Próbáltam xp-s drivert, sőt szabványos modemként is, de csak nem akar összejönni :( !
Játszok még vele egy kicsit, hátha sikerül!
A többi hardware kifogástalanul működik nálam!
DC 4ever!!!

#1807 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 18:04

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 11:53

Debaj töklétes hozzászólását még annyival egészíteném ki, hogy tudomásul kell venni, hogy a Vista RC1 egy teszt változat mely a hibák felderítésére van. Senki ne várja el az op. rendszertől azt, hogy minden alaplapot, VGA-t, hálózati kártyát, stb. élből támogasson. Eredetileg ez a változat szakembereknek van ahhoz, hogy kiszűrjék az esetleges hibákat. Az, hogy a nagyközönség is letöltheti pusztán azért van mert az MS úgy gondolta, hogy több szem többet lát alapon ha nyilvános tesztelésnek veti alá akkor várhatóan 2007-ben egy sokkal stabilabb rendszert tudnak majd kiadni mint amilyen az XP volt anno.
Szóval senki ne várja el, hogy minden szedett-vedett PC-n pöccre indul és 100%-os teljesítménnyel minden hardware-t támogatva fog futni az RC1.

persze, én egyetértek veled is és Debaj-al is. ez amit leirtatok tény. nem is várom el, hogy egy tesztelési fázisban lévö oprendszer mindent kezeljen. söt ezt egy véglegestöl sem várnám el,mert egy oprendszernek sztem nem az a feladata hogy mindent ismerjen. a dlinkesek meg kapják be,hogy egy rohadt 2 éves kártyát nem képesek supportolni :mad:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#1808 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 22:21

Ugy várom már a Vistám! :paci:

Szerkesztette: 128bit 2006. 09. 21. 22:22 -kor

Ki érti ezt?

#1809 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 21. 22:52

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 10:53

:up: tökéletesen egyetértek. ezt tudomásul kell venni mindenkinek, nem hőzöngeni kell.

#1810 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 00:34

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 11:53

Szóóó nem volt ilyenről; arról volt csak szó, hogy az x ***ott ethernet adapter gyártó cégnek dobak 1-1 mélt hogy küldjétek mán el a drivert hogy felrakjuk dvdre, a többit már le tudják frissíteni a gyökerek.
Illetve enyém elvileg benne van, gyakorlatilag meg azt mondja hogy hibás :eek:
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1811 Felhasználó inaktív   MacikaG 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 08:19

Idézet: tmarkee - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 10:16

www.free-av.com Az AVIRA nekem megy, gond nélkül, annyi vele a baj, hogy csak manuálisan tudok ápdételni, hogy mijé aszt nem tudom. de manuálisan megy az is. Pesze XP-n megy az is ahogy kell.

Nekem az Avast és az AVG is tökéletesen megy, az előbbi a 64-es Vistán szolgál, a másik meg a 32-esen.

#1812 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 08:48

Idézet: MacikaG - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 8:19

Nekem az Avast és az AVG is tökéletesen megy, az előbbi a 64-es Vistán szolgál, a másik meg a 32-esen.

Jó nektek wazee! Build5600???  :think:

#1813 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 08:50

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 1:34

Szóóó nem volt ilyenről

Te komolyan úgy gondolod, hogy a Microsoftnak van arra kapacitása, hogy minden gyártónak, aki valaha kiadott akár egy hálózati eszközt, egyenként fogják a kezét? Ez sehol sem így működik, még jóval fontosabb esetekben sem. Nálunk ha nem készül el időben a megrendelt mennyiségű alkatrész, akkor elindíthatunk egy olyan láncreakciót, hogy akár a végösszeszerelő üzemben is le kell venni a kocsikat a futószalagról a hiány miatt. És itt nem annyi történik, hogy néhány ember nem tud felmenni a netre, hanem több millió forint/gépkocsi/óra költséggel játszadozunk, és ugyanígy a tőlünk függő üzemek, illetve azok, akiktől mi függünk. És nekünk se "dobnak mélt", hogy na, hol tart a gyártás, mert szeretnénk hétfőtől szerelni, hanem szépen, utólag kiszámlázzák. Pedig nem a magyar/kínai/brazil satöbbi hegesztőüzem felel azért, hogy a megrendelő időben, kulcsrakészen átvehesse az autóját, hanem pl. a DaimlerChrysler.

Körülbelül így történhetett: szétküldték a szükséges cuccokat, meg mondták, hogy legyetek készen augusztus végére. Aki lemarad, kimarad, a Microsoft már így is elég erős csúszásban volt, nem várhatta meg, míg az összes drivert egyenként beküldik.

Szerkesztette: debaj 2006. 09. 22. 08:57 -kor

#1814 Felhasználó inaktív   Gábor001 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 22. 14:28

Tudtok nekem egy USB internet kábel drivert mondani Vistára?
ha valakit érdekel olyan modemem van amit az axelero kötött be kábelnetre
olyat mondjatok amit xp alatt le tudok tölteni, de feltelepíteni már tudom Vistán!
előre köszönöm

#1815 Felhasználó inaktív   Dr.Fantastikus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 15:22

:D :rolleyes: :D

Hoppa' : Build 5728.16387 is imminent. ! ! !

:up:  :up:  :up:
System: Windows 8 -on- INTEL 3930K.  ASUS P9X79_DeLuxe___sound with__Xonar-PHOEBUS__Lg 27'' LED.

#1816 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 17:20

Idézet: Dr.Fantastikus - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 15:22

:D   :rolleyes:   :D

Hoppa' : Build 5728.16387 is imminent. ! ! !

:up:  :up:  :up:

mi van?  :think:
ha írsz próbáld már meg úgy hogy más is értse, v. magadnak írod?
:reklamacio:

#1817 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 17:31

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 18:20

mi van?  :think:
ha írsz próbáld már meg úgy hogy más is értse, v. magadnak írod?
:reklamacio:

Mind1. Én is tudnék naponta build számokat írni, aminek 90%-a interim.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1818 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 17:34

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 17:31

Mind1. Én is tudnék naponta build számokat írni, aminek 90%-a interim.

az lehet. de ez engem érdekelne, azért járok ide!

#1819 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 18:01

más: MUI packot hogy kell élesíteni? :think:
:respect:

ugy látom már megint tul sokat szerepelek, de ha egyszer nem tudom...

Szerkesztette: Basic 2006. 09. 22. 18:04 -kor

#1820 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 18:12

Idézet: Basic - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 19:01

más: MUI packot hogy kell élesíteni? :think:
:respect:

ugy látom már megint tul sokat szerepelek, de ha egyszer nem tudom...

HA más nem válaszol akkor kb 15 perc múlva hazaérek és megmondom. Vista-ból Ultimate váltózat van fent?
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.