HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 17. 01:35

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 11:16

de amíg senki nem produkál hasonlót addig kell a focinak a REKLÁM!!!

gondoltam hogy mindenki ráugrik a szöveg többi részére :) sebaj

ui.: ahogy így vissazolvasom magam,tényleg eléggé visszamentem az időben a példákkal,bocs (itt jegyezném meg hogy nem ez az elszürkített rész a legfőbb mondanivalóm,mielőtt hevesen elkezdtek erre válaszolgatni :p )

#122 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 01:42

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 14., péntek - 12:25

Te egy bajnokesélyes csapatnak drukkolsz, vagy a klubnak, a címernek?

Ez most fájt,függetlenül attol mennyire nem csipázol.
Ha ismernél,tudnád,hogy nem divatbol szurkolok egy csapatnak...

#123 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 07:46

A klubok nem törődnek bele

Idézet

BUNDABOTRÁNY. Az A-ligában a helyünk! – harsogja Cobolli Gigli, a zebramezesek új elnöke
A bundabotrányban érintett klubok lassan maguk mögött tudják a pénteki ítélethirdetést követő sokkot, és elkezdenek felkészülni a másodfokú tárgyalásra. A Fiorentina, a Juventus, a Lazio és a Milan más-más taktikával próbálja meg enyhíteni a büntetését, miközben arra is fel kell készülniük, hogy számos sztárjuk elhagyja őket.

SZUPERKUPA-DÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS. - A Sport2-n élőben adják, a Sport1-en felvételről, 11 után.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#124 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 08:00

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 2:42

Ez most fájt,függetlenül attol mennyire nem csipázol.
Ha ismernél,tudnád,hogy nem divatbol szurkolok egy csapatnak...

Nézd, itt nem arról van szó, hogy divatdrukker lennél. Viszont az alapján, amit összehordtál a Fradiról, a kizárásról és a magyar foci haláláról, felvetődik, hogy te nem a magyar focit, hanem a saját szurkolói státuszodat félted. Én nem gyakran járok meccsre, de a válogatottat és a Fradit évente pár alkalommal akkor is megnézném, ha egészen más ellenfelekkel játszanának. Nekem halál mindegy, milyen ligában játszik a Fradi.

#125 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 09:09

Bicskei Bertalan a Nemzeti Sportnak írt nyílt levelében reagál az újpesti eseményekre :up:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#126 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 09:32

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 10:09

Szerintem korrekt! :respect: Nem próbál magyarázkodni, vagy "mákos tésztára" fogni mindent, részben magát is hibáztatja. Csak annyira, mint amennyire szükséges is. Mindenesetre a belga elleni támadása azért meglep. Kíváncsi vagyok, mi lesz a lilákkal ezután.
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#127 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 09:40

Idézet: GNR - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 10:32

...Nem próbál magyarázkodni, vagy "mákos tésztára" fogni mindent...

Szerintem ködösítés az egész, illetve nekimegy a belgának. Az egy dolog, hogy elhamarkodta a döntést (ami pár héttel a szezon első nemzetközi meccse előtt több mint furcsa egy évtizedek óta a pályán lévő edzőtől), de hogy nem derült ki számára a meccs előtt, hogy a csapat nincs rendben, az elfogadhatatlan.

#128 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 09:43

Nem olvastam a ciket, mert regelni kéne, de ahogy én hallottam azért is hagyta ott a lilákat, mert a szurkolók nem kedvelték, és akkor még finom voltam. Azaz előbb utóbb úgyis dobbantottvolna és úgy gondolta, hogy jobb előbb mint utóbb. Ezt csak az elhamarkodott döntésre írtam.

#129 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 10:02

Nem akarja vki bemasolni a nyilt levelet?  :think: Erdekelne engem is, csak hat a regszitracios level meg nem jott meg..  :o
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#130 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 10:04

Idézet

„Meg lettem szólítva, jelentősen. Több fórumon. Ilyen kudarc után nem esik jól válaszolni. De három okból meg kell tennem:
1. Nem akarom, hogy bárki azt gondolja, hogy nem érzem a saját felelősségemet. 2. Ha sértődés nélkül, őszintén beszélünk, többet segíthetünk, mint a hallgatással. 3. Ha megszólítanak, illik válaszolni.

A magam felelősségéről: utólag sajnálom, hogy egy perc gondolkodás nélkül igent mondtam a felkérésre. Le kellett volna informálnom a szurkolói véleményeket. Ha ezt megteszem, valószínűleg most nem lenne miről írnom. Mészöly Gézát sem kerestem meg idejében, a köztünk lévő viszony alapján biztos tudott volna fontos információkat adni. Abban is hibáztatom magam, hogy a heti felkészülésen nem vettem észre, valami nincs rendben. Ilyen gyalázatos játéknak kell legyen előjele. Márpedig én ezt nem éreztem meg, így nem is tudtam pozitívan változtatni.

A szurkolókról: már a mérkőzés előtt hallottam hangokat, amiből sejteni lehetett, itt készül valami. Az első perctől érzékelhettem is. Kár volt. Többet ért volna, ha megkeresnek bátran, őszintén, becsülettel elmondva, hogy nem kellek nekik. Az okok nem is lényegesek. Lett volna lehetőség idejében visszalépnem. Nem tették. Alattomban kivártak. Az első fontos meccsig. Utólag azt is mondják, ezt nem maguktól találták ki. Felbiztatták őket. De kik? Nem is tudják, mennyit ártott viselkedésük a csapatuknak a mérkőzésen. (Igaz, azt sem fogták még fel, mennyi kárt okoztak az MTK elleni mérkőzés utáni viselkedésükkel klubjuknak.) Azzal, ahogyan egyedül az edzőt okolták, ott helyben levették a felelősséget játékosaik válláról. Egyértelműen érezhető volt, hogy néhány futballista feladta a mérkőzést. Viselkedésükkel azt is meggátolták, hogy odamenjek az oldalvonalhoz, s onnan próbáljak segíteni a csapatnak. Érezhető volt, ha csak megmozdulok a helyemről, jóvátehetetlen dolog történhet. Mint az MTK-meccs után. Történt is a lefújás után, de szerencsére nem találtak el. Fizikai értelemben legalábbis. A beszólásaikra – mint például „pénzéhes genyó”, „lefizetett zsoldos” – is reagálnék. Nem tartozik senkire, de elmondom, talán megértik. Az Újpesthez történt aláírásommal az MLSZ-nél lemondtam ottani fizetésem majdnem háromnegyed részéről. Az itteni lemondásommal természetesen lemondtam egyéves, nem rossz fizetésemről, az év végi prémiumomról. Ennyit a pénzéhségről.

A játékosokról: sokan gyártanak elméleteket (tippmix, edzőbuktatás), én nem hiszek ezekben. Meg kell találni az ő felelősségüket is, de ez már nem az én feladatom.

Edzői, szakmai helyzet Újpesten mint probléma. A belga pályaedző (ma már vezetőedző) Valére Billen úr „több, mint pályaedző”. Az elmúlt évben ő edzette a csapatot a saját elgondolása alapján. Mészöly Géza igazi vezetőedző volt, de angol szisztéma alapján, azaz ő állította össze a csapatot, ő meccselt, és ő viselte a nem kis felelősséget. Ezt akarták velem is, csak nem szóltak. Néhány nap alatt kellett rájönnöm. Nem is lenne ezzel semmi baj, sok helyen működik ez jól a világban, ugye, főképp Angliában. A fontos mérkőzés előtt én sem robbantottam fel ezt a helyzetet, mert nagy hibának tartottam volna a meccs előtti napokban bármit is megváltoztatni, ami látszólag jól működik. Ha maradok, akkor ez változott volna. Nem azért, mert biztos rossz. Nem! Van erre egy jó magyar közmondás: „Máséval a csalánt verni igen könnyű.” Azaz: én készítem fel egész héten a csapatot, de kudarc esetén más viszi el a balhét. Ezért is érdekes utólag, miért csak Mészöly Géza „sara” volt az elvesztett hat pont előny? És ha azért úszott el a bajnoki arany, mert nem volt jó a téli felkészülés, amelyet Billen úr tervezett? Ha a végére elfáradt a csapat, eltűnt az erő? Őszintén mondom, mivel szakkommentátorként vagy nézőként a televízió előtt magam is láttam a Pápa, a Pécs, az MTK és a Fehérvár elleni meccset, nekem az volt a benyomásom, a csapatnak fokozatosan fogy el az ereje. S akkor a háttérben a belgák (Billen úr és a szintén jelen lévő belga szakmai igazgató) azt mondják: „...mert rutintalan volt a vezetőedző!” Így készültünk a Vaduz ellen is, csak a vezetőedző változott. Na, ez az a „máséval verni a csalánt”-helyzet. De rögtön hozzá kell tennem, Billen úr rendes ember és jó edző. A játékosok is szeretik. Csak ne jutna róla eszembe ez a közmondás. Mindegy, ha csalánt lát, mától ő is a sajátját kénytelen használni.

Igyekszem mindenkit megérteni, nem haragudhatok senkire, legfeljebb magamra. A legfiatalabb edzőket megszégyenítő gyorsasággal fogadtam el a felkérést, közben elfelejtettem: már nem vagyok pályakezdő (sajnos). S ez nem jól vette ki magát.”

#131 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 10:21

:respect:  :respect:

Teljesen korrekt a level.  :up:

#132 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 10:55

Volt már a Serie A utolsó szezonjának tabellája (a jelenlegi állás szerint)?

1. INTER...........76
2. ROMA...........69
3. CHIEVO........54
4. PALERMO......52
5. LIVORNO......49
6. EMPOLI........45
7. PARMA.........45
8. MILAN..........44
9. ASCOLI........43
10. UDINESE......43
11. SAMPDORIA..41
12. REGGINA......41
13. CAGLIARI......39
14. SIENA...........39
15. MESSINA.......31
16. LECCE...........29
17. TREVISO........21
18. JUVENTUS.......0
19. FIORENTINA....0
20. LAZIO.............0

A statisztikusok meg fognak bolondulni: hány gólt és győzelmet vesznek most el mondjuk a Milant legyőző Leccétől?

#133 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:39

A Chelsea 16 millió eurót ajánl Cannavaróért

Idézet

Tökölit Schumacher igazolta le

Tököli Attila döntött, és Michael Schumacher csapatába igazolt. A kétszeres magyar gólkirályt ugyanis a német versenyző meghívta, hogy legyen a pilóták segítségére a Puskás-stadionban, az augusztus 2-án esedékes MAI Casco Futball Grand Prix-n, amikor a Forma 1-es versenyzők magyar sztárok ellen lépnek pályára jótékonysági mérkőzésen.

A meglepő igazolás titka, hogy a Ferencváros mérkőzéseit többek között Tököli Attila miatt is előszeretettel látogató Baumgartner Zsolt jó barátságban van a megrögzött Forma-1 rajongó csatárral. Tököli kölni légióskodása idején Baumgartner Zsolt hívta fel Michael Schumacher figyelmét a csatárra, tudván azt, hogy Schumi az FC Köln szurkolója gyermekkora óta.

Tököli Attila:
- Tavaly nagyon sajnáltam, hogy a Köln vezetői a hivatalos kikérő ellenére sem engedtek el, így lemaradtam arról, hogy Schumi, Massa, Fisichella és Zsolt társaként ott lehessek a pályán. Imádom a Forma 1-et, és akik ismernek azok tudják, hogy még az időmérő edzésekről sem maradnék le. Volt olyan edzőtábor a Fradival, amikor egy tengerentúli futam miatt hajnali 4-kor kellett kelljek, de nem mulasztottam el az edzést.

Szóval számomra biztosan nagy élmény lesz a meccs, és természetesen óriási megtiszteltetésnek veszem, hogy ilyen illusztris társaságban játszhatok. Az külön öröm, hogy jótékony célú a mérkőzés, és beteg gyermekeknek segíthetünk, hiszen két kislény apjaként pontosan tudom, milyen kiszolgáltatottak tudnak lenni a beteg gyermekek, és szüleik egyaránt.

Számomra egyébként debütálás is lesz a meccs, hiszen jó ideje nem léptem pályára. Sokan kérdezik, hogy hol folytatom, de erre még nem tudok válaszolni. A Ferencváros vezetőivel már többször beszéltünk, de természetesen minden attól függ, hogy mikor, és miként rendeződik a klub helyzete. Rajtam biztosan nem fog múlni a dolog, én bizonyos lépéseket már hónapokkal ezelőtt megtettem a Ferencváros irányába.

Annak mindenesetre nagyon örülök, hogy a Ferencvárosban használt, és megszokott mezszámomat, az 55-öst kaptam Schumacheréktól. Annak idején két Magyar Kupa döntőben is ezzel a mezszámmal rúgtam gólt a Puskás-stadionban. Most mondjuk ahogy hallom nem a gólszerzés lesz a feladatom, sokkal inkább az, hogy Schumit kiszolgáljam, de azt hiszem ez nem annyira hálátlan szerepkör.

#134 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:41

Magyar Szuperkupa, 1. mérkőzés

FC Fehérvár - Debrecen 0-1                  :(

Idézet

Kép 35'      Farkas ugratta ki a bal szélen meginduló Horváth-ot, akit a játékvezető les miatt megállított, de a csereként beállt játékos elrúgta a labdár, amiért Bede sárga lappal díjazta.

Idézet

Kép 26'      Vincze kapott piros lapot, mert a mellette meginduló Dombit ütötte meg.

Idézet

Kép 4'      Vezet a Debrecen. Bogdanovics vette aát a labdát a tizenhatos vonalánál a bal összekötő helyén, majd befelé vezette azt, a rátámadó Schwarcz elcsúszott, így a szerb csatár tiszta helyzetből csavarhatott 17 méterről a fehérvári kapu bal oldalába. 0-1

szerk.: "A kiállítás után meglepően jobban futballozott a Fehérvár, mint azelőtt, de hozzá kell tenni, hogy a Debrecen rendszeresen a kinyíló hazai védelem mögé tud kerülni."

Szerkesztette: Necros 2006. 07. 17. 20:04 -kor

#135 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 20:55

Maradt az állás, nyer a Loki... :(

szerk.: A meccsről.

Szerkesztette: Necros 2006. 07. 17. 20:59 -kor

#136 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 23:43

Veszik, viszik az olaszokat

#137 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 07:15

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 0:43

Szeretjük, szeretjük mi a Nemzeti Sportot, de az átigazolásokkal kapcsolatban hagyományosan minden pletykának felülnek, és tényként kezelik azt. Pl. ez mekkora baromság már:

Idézet

...a Milan csapatánál is megnyílt a bolt. A klubot sújtó pontlevonás után a 2006–2007-es évadban nemzetközi szinten legfeljebb az UEFA-kupában szerepelhet a gárda, és ez egyre több milánói futballistát késztet arra, hogy kétszer is meggondolja maradását.

Ugyan már, melyik az a focista, aki ez miatt a Milan mezét lecserélné? :D Az egy dolog, hogy a klubhűség - tisztelet a kivételnek - rég a múlté, de hogy ilyen esemény miatt tömegesen eligazolnának a játékosok... Muhaha. A Milan meze még mindig Európa egyik legpatinásabb klubját képviseli, szerintem mindenkinek megtiszteltetés, hogy ott játszhat.

#138 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 12:59

:lol:
Mégis indulhat a Ferencváros és a Vác!
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#139 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 13:15

Idézet: GNR - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:59

Milyen meglepő!!! :rolleyes:

#140 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 13:28

Idézet: GNR - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 13:59

Az elsore egy Hofi idezet jutott eszembe, miszerint: Ezt vajon ki dugja?  De aztan ket pillanattal kesobb arra jutottam, itt mar az is keves.  :omg:  :o

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.