Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 9:06
Egyrészt a foci nem objektív, másodszor kicsit visszatetsző a billentyűzetedből rajtam/rajtunk objektivitást számon kérni, majd meggyőződéssel leírni, hogy egy nagybevásárlás egyenlő a tudatos csapatépítéssel, és azt, hogy pár, a körülmények szerencsés összejátszásának és egy nagy valagnyi pénznek köszönhetően megszerezhető olasz világbajnok visszaállíthatja a legnagyobb hírű spanyol csapat régi fényét.
Egyrészt ha megnézed a tervbe vett játékosvásárlást, akkor annak csak egy részét képezik a Juve játékosok. Ráadásul én írtam is, hogy éppen most látszik valami tudatosság a posztok tekintetében. Mert eddig tényleg csak a név számított, s leigazoltak olyan játékosokat, olyan posztra, akikre ott nem lett volna szükség. De most végre a védelmet és a középpályát próbálják megerősíteni.
És speciel én nem ragaszkodnék kimondottan a Juve játékosokhoz, mert ezekre a posztokra volt már jópár tippem itt a topicban is, ezt te is tudod. De akkor sem érzem jogosnak, hogy jelen pillanatban kritizáljátok a Real csapatépítését, mert most tényleg van mögötte koncepció. (Mint ahogyan azt lehetett olvasni még jóval a botrány előtt is, amikor még szó nem volt a Juve játékosokról, de már akkor is kritikával illettétek.)
S azt hiszem én meg tudtam őrizni az objektivitásomat, mert elég sűrűn bíráltam eddig a Real vezetésének összefüggéstelen, elhibázott játékos adás-vételeit.
Idézet
Ha megnézed, Zambrotta kinek a helyére érkezik (Roberto Carlos, Raul Bravo), akkor felmerül, mi a pöcsnek 3 válogatott balbekk egy csapatba?
Egyrészt nagyon úgy néz ki, hogy Roberto távozik a csapattól (amit egyébként sajnálni fogok). Másrészt Zambrotta sokoldalúbb annál, minthogy pusztán balhátvéd legyen. Másrészt ha mégis csak ott játszatják, akkor is igaz, hogy két klasszis játékos, ugyanazon a poszton, egy gazdag klub esetében szerintem nem meglepő.
Idézet
A keselyű-dolog egyértelmű, magyarázatra sem szorul: Moggi üzelmei miatt van csaak arra lehetőség, hogy egyáltalán felmerül ezeknek a játékosoknak az eladása. Tiszta butik-végkiárusítás feeling. Képzeld el ugyanezt a Realnal, majd maradj "objektív".

Moggi üzelmeiről szerintem nem a Real tehet, sem a többi csapat, amely ajánlatokat tett. Ahogy mondtam, majd a játékosok eldöntik, hogy mit szeretnének. Ha menni akarnak, akkor hol is a probléma azzal, hogy egy másik nívós klub alkalmazza őket?
Igen, rossz ajánlatot nem érdemes elfogadni, de a Real ajánlatáta nem lehet mondani, hogy rossz.
Trez ára? Ebben eltér a véleményünk. Szerintem őt túlértékelik. De hát ezen nem fogunk összeveszni.
Idézet
Olaj írta: Ha Capello az edző, ha nem(sztem nem kötött volna ki nálatok, ha nincs ez a botrány).
Én úgy emlékszem, hogy te direkt üdvözítőnek tartottad, hogy távozik. Már régebben is mondtad, hogy "köszi, hogy hoztál bajnoki címet, de most már inkább távozz!". Szóval, ha egyébként is távozott volna, akkor miért is ne igazolhatna a Real-hoz? Nem látom az összefüggést.
A Real patinás csapat. Ha mondjuk az andorrai bajnokhoz igazol, annak okán lehetne tanakodni, de hogy egy másik európai élcsapathoz... abban szerintem semmi furcsa nincsen.
Szerkesztette: Piftuka 2006. 07. 19. 09:32 -kor