HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#421 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 30. 18:29

Diósgyőr - Újpest 1-0  :nevet:

Idézet

A szünet után az Újpest továbbra is elképzelés nélkül játszott, míg a Diósgyőr szervezettebb csapat benyomását keltette. Egy szép góllal vezetést szerzett, s rászolgált a győzelemre.

:D

Csank :respect:  :up:

Szerkesztette: Necros 2006. 07. 30. 18:30 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#422 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 07:53

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 19:29

Diósgyőr - Újpest 1-0  :nevet:

:D

Csank :respect:  :up:

Majd az újpest "szurkolók" szétszedték az értük küldött buszt. Értem már, mire gondoltak az újpestiek, amikor azt nyilatkozták, hiányozni fognak nekik a fradi "szurkolók".
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#423 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 11:33

Edzésnapló:
http://index.hu/sport/foci/rip1060718/
http://index.hu/sport/foci/honv060726/
Folyt. köv. :) Jópofa.

#424 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 13:46

Te Satch, jól tudom hogy jelen pillanatban ezek a csatáraink vannak?
Alex, Trez, Zlatan, Zacsi, Bojinov?
Félek ha ennyien maradnak, akkor Alex megint nem lesz kezdő... :(
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#425 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:06

Idézet: Csiresz - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:46

Te Satch, jól tudom hogy jelen pillanatban ezek a csatáraink vannak?
Alex, Trez, Zlatan, Zacsi, Bojinov?
Félek ha ennyien maradnak, akkor Alex megint nem lesz kezdő... :(

Igen, ők is itt vannak még, de ha jól tudom, a keret tagja még Volpato, Guzman és Palladino is. Remélem, nem hagytam ki senkit; valamelyik nap néztem a keretet a juventus.com-on, és akkor még benne voltak ők is. (Igaz, Vieira is.)

Alex kezdő lesz, legfeljebb Trez és Zlatan mögött játszana. Amúgy szerintem eladja a Juve a bosnyák tahót. Csodálkozom, hogy Capello még nem akarta megvenni, Torinóban biztos közös volt a zuhanyfülkéjük. :)

#426 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:24

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 17:06

Alex kezdő lesz, legfeljebb Trez és Zlatan mögött játszana. Amúgy szerintem eladja a Juve a bosnyák tahót. Csodálkozom, hogy Capello még nem akarta megvenni, Torinóban biztos közös volt a zuhanyfülkéjük. :)

Ahaa, így már világos!
Csak nekem gyanús, hogy ha 40 gurigáért akar megválni a bosnyáktól a Juve, akkor nem is akarja eladni...
Túl sok ennyi csatár a B ligába, inkább a védelmen kéne picit építkezni, Birindelli nem mai csirke már, Legro meg.. hát khm :D
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#427 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:38

Idézet: Csiresz - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 17:24

Csak nekem gyanús, hogy ha 40 gurigáért akar megválni a bosnyáktól a Juve, akkor nem is akarja eladni...
Túl sok ennyi csatár a B ligába, inkább a védelmen kéne picit építkezni, Birindelli nem mai csirke már, Legro meg.. hát khm :D

Igen, gyanús, hogy "papíron" meg akarja tartani a vezetés. Írtam is az indexen, hogy a végén csak egy esélyünk marad: reménykedni, hogy jól fog játszani. Tud ő, tényleg nagyon tehetséges és remek játékos, de amit az elmúlt szezonban mutatott... :think: Borzalom. Ha marad, és Deschamps vagy egy pszichomókos észhez téríti, gólkirály lesz a Serie B-ben. Ha meg nem, akkor az szívás. :D De remélem, hogy mondjuk a Mu a Van Nistelrooy-ért kapott pénzt mindenáron el akarja költeni. :)

A védelembe Deschamps meg akarja szerezni a Monacótól Givet-t, és Boumsongot a Newcastle-től. Előbbi jó ötlet, utóbbit elfelejthetné végre.

Nem lesz ez rossz csapat: Mirante - Balzaretti, Kovac, Givet, Chiellini - Marchionni, Oliveira, Zanetti, Nedved - Trezeguet, Del Piero. A középpálya és a csatársor a Serie A-ban is erős lenne, a védelem is egész rendben van... Én bizakodó vagyok.

Amúgy a Juve fellebbezett a másodfokú ítélet ellen. A magánvéleményem az, hogy egy ilyen viszonylag enyhe másodfok után inkább csöndben kellene maradni, nem a Milan viccnek is rossz ítéletével foglalkozni. Gőzerővel kell készülni a következő szezonra, és kész.

Szerkesztette: Satriani 2006. 07. 31. 17:20 -kor

#428 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 16:45

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 17:38

Amúgy a Juve fellebbezett a másodfokú ítélet ellen.

:eek: :nevet2: nemáár,télleg? :think:

#429 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 20:19

Idézet: Tinca - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 8:53

Majd az újpest "szurkolók" szétszedték az értük küldött buszt. Értem már, mire gondoltak az újpestiek, amikor azt nyilatkozták, hiányozni fognak nekik a fradi "szurkolók".

Mikor néztem ma a híreket, benne ezekkel az állatokkal, eszembe jutott újra ez: Miért nem lehet ellesni az angolok vagy mások példáját és kitakarítani a stadionokat? :confused: Akkor azok is kijönnének, akik a mostani helyzetben nem jönnek. Az efféle balhékból nekem is elegem van. :down:
Főleg a 3 évvel ezelőtti balhéra gondolok, ahol azok a "szurkolók" is ott voltak, akik most is uszítanak, firkálnak... Nem ez a módja a dolgoknak...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#430 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 31. 21:45

Na, kikapott a VIDI az első meccsen. Ráadásul itthon. Frankón kezdődik.  :down: S mindjárt 3 gólt is kaptunk.  :(

Ezért volt kár, hogy a múlt szezonban minden és mindenki ellenünk volt.  :reklamacio: Megint várhatunk 20 évet, míg a bajnoki cím közelébe érünk. Ez sajnos nem az a csapat, amelyik meg tudja ismételni a tavalyi sikereit.  :(
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#431 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 21:50

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 21:19

Mikor néztem ma a híreket, benne ezekkel az állatokkal, eszembe jutott újra ez: Miért nem lehet ellesni az angolok vagy mások példáját és kitakarítani a stadionokat? :confused: Akkor azok is kijönnének, akik a mostani helyzetben nem jönnek. Az efféle balhékból nekem is elegem van. :down:
Főleg a 3 évvel ezelőtti balhéra gondolok, ahol azok a "szurkolók" is ott voltak, akik most is uszítanak, firkálnak... Nem ez a módja a dolgoknak...

Pénz, elszántság, akarat; na ezek hiányoznak például.
Faster! Harder! Cadaver!

#432 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 21:58

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 22:50

Pénz, elszántság, akarat; na ezek hiányoznak például.

A kamerákat már régebben megvették (azóta is csak porosodnak...), a törvényt, szabályokat is meg lehetne alkotni, itt csak az akarat hiányzik. :rolleyes: 

#433 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:19

Idézet

Közben a Ciprusról hazaért Tököli Attila hétfőn már hivatalosan is az Üllői úton edzett, tehát tovább bővül a Fradi kerete, amiben elévülhetetlen szerepe van a csapatkapitány Lipcsei Péternek, aki mindent elkövet, hogy együtt tartsa a csapatot. Hamarosan nyilvános lesz az a számlaszám is, amelyre a Ferencvárosért aggódók küldhetik adományaikat. A számlaszámhoz csak dr. Hermány Csaba, az egyik főszponzor képviselője, valamint az imént említett Lipcsei Péter férhet majd hozzá, így akarják elejét venni az ötletgazdák annak, hogy ez a pénz is eltűnjön a Fradi számlájáról.

:up:

szerk.: Gera Zoltán ragyogó formában - Nagyon jó lenne, ha az első osztályban tudna játszani. Remélem, összejön...
A meccs 0-0 lett.

Szerkesztette: Necros 2006. 08. 01. 10:28 -kor

#434 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 10:21

A tépelődő Zlatan Ibrahimovicnak több pénzt ígért a Juventus

Idézet

A Juventus hétfőn benyújtotta fellebbezését a szövetség fegyelmi ítéletei ellen az Olasz Olimpiai Bizottság Békéltető és Bírói Tanácsához, ami azért fontos, mert innen vezet majd tovább az út a polgári (közigazgatási) bírósághoz, ameddig a klub mindenképpen el akar jutni. „Védenünk kell a részvényeseink érdekeit, ezért elmegyünk az utolsó fórumig, ráadásul úgy véljük, hogy az ítéletek igazságtalanok, mert a Juventust a többi csapathoz képest sokkal erősebben érintik. A B-liga pontlevonás nélkül éppen elegendő lenne” – jelentette ki Giovanni Cobolli Gigli, a Juve elnöke. A héten várhatóan arra is választ kapunk, hogy megindul-e a „második bundaper”, amelyben a Reggina, az Arezzo és a Messina kerülhet a vádlottak padjára.

:omg:

#435 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 12:38

Idézet

Közben a Ciprusról hazaért Tököli Attila hétfőn már hivatalosan is az Üllői úton edzett, tehát tovább bővül a Fradi kerete, amiben elévülhetetlen szerepe van a csapatkapitány Lipcsei Péternek, aki mindent elkövet, hogy együtt tartsa a csapatot. Hamarosan nyilvános lesz az a számlaszám is, amelyre a Ferencvárosért aggódók küldhetik adományaikat. A számlaszámhoz csak dr. Hermány Csaba, az egyik főszponzor képviselője, valamint az imént említett Lipcsei Péter férhet majd hozzá, így akarják elejét venni az ötletgazdák annak, hogy ez a pénz is eltűnjön a Fradi számlájáról.

Minden tiszteletem Lipcsei Petié, a klubhűség és az akarat mintapéldája. Nem szeretem a Fradit, sőt.... De amit Ő kiált már a szurkolóktól (Újpest, MTK), amit kiállt a saját vezetőitől... és még mindig ott van, és még mindig hisz valamiben. :respect:

Remélem sikerül neki, már csak Ő miatta megérné.

#436 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 01. 12:56

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 22:58

A kamerákat már régebben megvették (azóta is csak porosodnak...), a törvényt, szabályokat is meg lehetne alkotni, itt csak az akarat hiányzik. :rolleyes: 

a Fradi pályánál pont vannak térfigyelő kamerák...szal a firkálókat ha akarták volna kiszürhették volna

#437 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 01. 19:32

Jótékonysági futball gála - a Forma 1 sztárjai - 20:00, Szerda (augusztus 2.), DUNA Televízió :respect:

#438 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 09:02

Meghalt az Újpest legendás futballistája, Szusza Ferenc - jelentették be az MTV Nap-kelte című műsorában. A játékos 1923-ban született, 83 éves korában hunyt el. A legendás jobbösszekötője 24-szeres válogatott volt, ezeken 18 gólt rúgott. 463 mérkőzésen 393 gólt lőtt az Újpest mezében, ami világrekord: egy klubban soha nem volt még ilyen eredményes senki. Futballistaként 1945-ben, 1946-ban, 1957-ben és 1960-ban is bajnoki címet szerzett. Az NB I-ben 1941. február 25-én mutatkozott be: tizenhét évesen három góllal mutatkozott be. Pályafutása húsz évig tartott, 1961-ben hagyta abba a labdarúgást. Edzőként Győrben, az Újpestben, Lengyelországban és Spanyolországban, a Betis csapatánál dolgozott. Irányítása alatt szerzett 13 év után ismét bajnoki címet az Újpest. Nevét az újpesti futballstadion őrzi. Szusza Ferencet az Újpest FC és az Újpesti Torna Egylet saját halottjának tekinti.

:(  :(  Nyugodjek bekeben.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#439 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 09:54

Nagy futballista volt, én sajnos nem láthattam játszani. :( Nyugodjék békében. :(

#440 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 11:09

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 10:02

Meghalt az Újpest legendás futballistája, Szusza Ferenc - jelentették be az MTV Nap-kelte című műsorában. A játékos 1923-ban született, 83 éves korában hunyt el. A legendás jobbösszekötője 24-szeres válogatott volt, ezeken 18 gólt rúgott. 463 mérkőzésen 393 gólt lőtt az Újpest mezében, ami világrekord: egy klubban soha nem volt még ilyen eredményes senki. Futballistaként 1945-ben, 1946-ban, 1957-ben és 1960-ban is bajnoki címet szerzett. Az NB I-ben 1941. február 25-én mutatkozott be: tizenhét évesen három góllal mutatkozott be. Pályafutása húsz évig tartott, 1961-ben hagyta abba a labdarúgást. Edzőként Győrben, az Újpestben, Lengyelországban és Spanyolországban, a Betis csapatánál dolgozott. Irányítása alatt szerzett 13 év után ismét bajnoki címet az Újpest. Nevét az újpesti futballstadion őrzi. Szusza Ferencet az Újpest FC és az Újpesti Torna Egylet saját halottjának tekinti.

:(  :(  Nyugodjek bekeben.

R.I.P.
:(
Sajnálom, hogy nyaralásom visszatértével, ilyen szomorú hír várt! :(
A legnagyobbak közt a helye!!! :respect:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21