HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   Gallows-bird 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 15:44

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:31

Nálam egy Best Of listán nem fér el egy olyan ember, aki bevallottan szándékosan, előre eltervelt módon okoz súlyos sérülést. Függetlenül minden tiszteletreméltó eredménytől, amit elért, Keane a szememben nem sportember. Egy ilyen embert dennis Law vagy Brian Robson elé helyeznek? Ez legyen a példakép egy kissrácnak? Na ne...

Én MU szurkoló vagyok de én sem értem hogy került mondjuk olyan játékosok elé mint Ryan Giggs(akinek az első helyen lenne a helye) Soskjaer, vagy Cantona.

Tény hogy volt 50 gólja, amiből néhány bomba volt, de ő nem labdazsonglőr, hanem egy olyan játékos akinek a 20 méteres körzetében mindenkinek csomóban van a gyomra. Mint annó Viera volt az Arsenalban akivel nagyon is szerették egymást :-) A MU-ból hiányzik, a listáról egyáltalán nem hiányozna.

G

#2282 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:01

Idézet: Gallows-bird - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 15:44

A MU-ból hiányzik, a listáról egyáltalán nem hiányozna.

:up:

Én is úgy látom, hogy éveken keresztül ő volt a hentes a csapatban. Kell ilyen is - de hogy erre egy klub ennyire büszke legyen...

#2283 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:04

Idézet: Csiresz - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 11:56

Most nézem csak, a Juve már első a B ligában :cool:  :dance:

Igen, jobban alakul a szezon, mint ahogy azt gondoltam. Igaz, enyhítették a csapat büntetését (apropó enyhítás: a Reggina is visszakapott pár pontocskát), de ettől még igenis szép teljesítmény a Serie B mezőnyén így keresztülrobogni. Kizártnak tartom, hogy a mostani Serie A mezőnyének akár a fele képes lett volna erre.

#2284 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 12. 19:22

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 18:04

Igen, jobban alakul a szezon, mint ahogy azt gondoltam. Igaz, enyhítették a csapat büntetését (apropó enyhítás: a Reggina is visszakapott pár pontocskát), de ettől még igenis szép teljesítmény a Serie B mezőnyén így keresztülrobogni. Kizártnak tartom, hogy a mostani Serie A mezőnyének akár a fele képes lett volna erre.

A játékosok szempontjából valóban dicséretes az eredmény (egy jelentősen meggyengült csapattal).  :up:

De az egészen nevetséges (egyben szomorú), amit a bundabotrány gyanán műveltek a taljánok. Annyira tipikusan olasz volt az egész. A legkorruptabb nemzetek egyike (csak 1-2 elmaradott dél-amerikai és harmadik világ beli fejlődő ország vetekedhet velük), s az ilyen dolgokat általában így intézik el.

Kész csoda, hogy nem tüntették ki a csalásban résztvevő csapatokat.

Pedig anno az igazságügyben egészen nagy mértékben sikerült rendbetenniük a korrupciót. (Sok rendes, becsületes ember életébe került.)

Talán egyszer a fociban is képesek lesznek erre.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2285 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 09:43

Idézet

Az őszi szezon végeztével a Budapet Honvéd vezetői úgy döntöttek, rendet tesznek a gárda keretében.

A bajnokságban a vártnál gyengébben szereplő csapat vezetősége nem aprózta el a rendrakást, összesen 12 játékosnak köszönte meg eddigi munkáját. Supka Attila vezetőedző feladata lesz, hogy a távozók helyett a télen új játékosokat építsen be a keretbe, és kialakítson egy, a mostaninál sokkal ütőképesebb gárdát.

Az elküldött játékosok listáján van Miski Zoltán, Baranyai Tibor, Mészáros Attila, Takács Zoltán, Bartyik Norbert, Lázár Zsolt, Dancs Roland, Schrancz Balázs, Sándor István, Lantos István, Gajda István és Disztl Dávid is, igaz, néhány új focista érkezését is tényként könyvelhetjük el.

Vincze Zoltán és Diego Rigonato Rodrigues már bemutatkoztak a csapatban, Ivancsics Gellért pedig jövőre debütál a gárdában. Rajuk kívül a Debrecenből érkező 34 éves Sandro Tomic, a korábban az MTK-ban is játszó 32 éves Mico Smiljanic, a szlovák Trnavánól érkező 20 éves mexikói José Manuel Rivera. és az ősszel Tatabányán szerepelt 21 éves Edouard Ndjodo csatlakozik a kerethez

A szakmai stáb összetétele is változik, Pleskó László kapusedzőt Brockhauser István váltja.

:omg: cikk magyar foci rulez...  :omg:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2286 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 00:06

A magyar fiatalok helyett jönnek a külföldiek. Nem egy szimpatikus döntés, de talán hozzák majd az eredményeket. Eddig a fiatalok nem nagyon váltak be. Mert a Kispest felnevelgette őket a kiesés szélén, majd jöttek a nagy halak (Fradi, MTK) és szépen felvásárolgatták őket, mire lehetett volna velük eredményeket elérni. Kicsit azért örülök a döntésnek, mert a vezetőség még időben eszmélt arra, hogy ez így, ebben a formában nem mehet tovább. Főleg azért nem mert erős középcsapatot igértek, és nem erős sereghajtót.

Itt egy kicsitvel részletesebben írnak az érkezőkről.

#2287 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 01:03

Nem tudom miért kéne védeni R.K-t, Satriani leírta miért nem érdemel semmi "kitüntetést"...nem sportemberhez méltóan viselkedett, sportemberhez méltó kitüntetést sem érdemel az ilyen....
még ha 3x aranylabdás lenne akkor sem nézné el neki az ember...klubhűség az 1 dolog...kellett nekik valaki aki összeakasztja a bajszot Viera-val évente legalább 2x  :Đ
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2288 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:49

Na ettől féltem: Várhidi Péter folytathatja! :(
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2289 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:01

Idézet: GNR - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 10:49

Meglátjuk. Nekem sem kedvencem Várhidi (sőt), de azt nem bánnám, ha valaki végre hosszabb periódusra kapna megbízatást, és hagynák is végigcsinálni a programját. Ha nem lesz évente csere a kispadon, talán középtávon kialakulhat egy összeszokott, fiatalokra épülő, lelkes, együtt felnövő csapat. A svédek, norvégok is így csinálták, és bár nem váltották meg egyiken sem a világot, de azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, a seggünket a földhöz vernénk örömünkben, ha 10 éven belül utól tudnánk őket érni.

Egyébként Várhidi sokkal kevésbé kötődik a menedzserekhez és más érdekkörökhöz, mint Lothar vagy Bozsik. Nekem már az is elég lenne, ha azt látnám, hogy körvonalazható szakmai koncepció vezérli a csapatösszeállítást, nem a kapitány zsebe, vagy esetleg az, kivel kisfröccsözött legtöbbet a mester 5-6 éve.

#2290 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 20:54

Nem tudom... :( Nem hiszek én már senkiben... :(

Nálam még mindig Csank, és a fiatalokat Atlantába vivő, de azóta eltűnt Dunai a szimpatikus.

#2291 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 12:36

BL nyolcaddöntő párosítások:
http://www.uefa.com/live/competitions/ucl/...draw_basic.html

#2292 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 13:13

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 11:36

Nah idén sem lesz címvédés :D

#2293 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 13:32

Idézet: Capri - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 13:13

Nah idén sem lesz címvédés :D

Miért gondolod?

Egyébként érdekes, hogy a 4 angol csapat gyakorlatilag fix szereplőnek számít a 16 között. Hiába mondják, hogy a spanyol és az olasz bajnokság erősebb (ezzel normál esetben egyet is értenék, de idén gyönge a Serie A, így a Premiershipet az elé tenném), az "angolok" mégis felnőnek a spanyolok és az olaszok mellé.

Ha lehetne választani, ki nyerje a BL-t, most a Lyont mondanám. Megérdemelnék. Az lenne a legszebb, ha az elődöntőben a Barcelonát búcsúztatnák tizenegyesekkel (vérezne a szívem), a döntőben meg péppé vernék a Cselszkit.

#2294 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 15:43

Azért mondom mert Liverpool drukker vagyok amióta az eszem tudom  ;)  Plusz szerintem a Barca-nak nem fekszik majd annyira a Pool stílusa. Mondjuk március messze van, addig ki tudja milyen formában lesznek a csapatok.

Érdekes gondolat a bajnokságok összehasonlítása. Mi alapján erősebb/gyengébb, jobb/rosszabb egy bajnokság? Én az angolt mondanám a legjobbnak, mert a mezőny sokkal kiegyenlítettebb (nem az első 4 helyre gondolok :) )a kis és nagycsapatok között nincs akkora szakadék.

A BL meg az érdemli meg aki megnyeri :p

#2295 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 16:06

Idézet: Capri - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 15:43

Azért mondom mert Liverpool drukker vagyok amióta az eszem tudom  ;) ...

Érdekes gondolat a bajnokságok összehasonlítása. Mi alapján erősebb/gyengébb, jobb/rosszabb egy bajnokság? Én az angolt mondanám a legjobbnak, mert a mezőny sokkal kiegyenlítettebb (nem az első 4 helyre gondolok :) )a kis és nagycsapatok között nincs akkora szakadék.

Értem. :)

A bajnokságokat az alapján rangsorolja az UEFA, hogy az egyes bajnokságokból jövő csapatok mennyire eredményesek a nemzetközi porondon. Ezek alapján hosszú évek óta az olasz-spanyol-angol trió vezeti az európai rangsort. Emlékeim szerint néha a spanyolok, néha az olaszok vezetnek, az angolok harmadikok.

Az élcsapatokat leszámítva a többi bajnokság is kiegyenlített. Nézd meg az olaszokat, a negyedik Catania és a 18. Parma között 13 pont van. Ugyanez az angoloknál 14 pont (4: Pompey, 28 p; 18. West Ham, 14 p.) A spanyoloknál most 4 gyengébb csapat van, akik jobban leszakadtak, de a 4. és a 16. között így is csak 10 pont van. A BL-ben lazán továbbjutó, csoportgyőztes Valencia pl. csak a 9. Szóval nagyon kiegyensúlyozottak ezek a bajnokságok is, az élcsapatok és egy-egy kutyaütő gárda kivételével szinte egyenlő játékerőt képviselnek a résztvevők.

Az angoloknál is nagy a szakadék a kicsik és a nagyok között - bár igaz, hogy hagyományosan inkább az olaszokra jellemző, hogy a nagyok mindenkit elporolnak. Idén ez nem így van, a pontlevonások, a Juve távolléte és a Milan amúgy is gyenge formája miatt most valahogy érdektelen és lefutott a bajnokság. Az angolok kiegyensúlyozottságával hadd ellenkezzem kicsit: nem sok bajnokságban fordulhatna elő a Chelsea hazai veretlenségi sorozata, nem beszélve az Arsenal pár éve veretlenül megvívott szezonjáról...

Szerkesztette: Satriani 2006. 12. 15. 16:11 -kor

#2296 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 16:18

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 16:06

Az angolok kiegyensúlyozottságával hadd ellenkezzem kicsit: nem sok bajnokságban fordulhatna elő a Chelsea hazai veretlenségi sorozata, nem beszélve az Arsenal pár éve veretlenül megvívott szezonjáról...

És az MU hosszú-hosszú bajnoki szériájáról. Mindezek ellenére az angol bajnokságot érzem én is legkiegyensúlyozottabnak, olyan szempontból, hogy ott a kisebb csapatok hihetetlen vehemenciával, lelkesedéssel esnek a nagyobbaknak, és ezért minden meccs kimenetele többesélyes. Ha egy kiscsapat elszántsága némi szerencsével párosul, könnyen borul a papírforma. Persze ezek a dolgok egy bajnokság folyamán kiegyenlítődnek, és végül úgyis a nagyok lesznek elől, de minden meccs izgalmas, lépjen pályára bárki is.

#2297 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 16:26

Idézet: GNR - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:49

Alakul az MLSZ-ben az Újpest-baráti kör... :down:
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#2298 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 16:37

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 13:36

Liverpool, Lyon, Celtic. Ha ebből a háromból nyeri valamelyik a BL-t, akkor örülök :) Csak ne olasz/német/spanyol győztes legyen, ha kérhetem :D
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#2299 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 18:18

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 13:32

Ha lehetne választani, ki nyerje a BL-t, most a Lyont mondanám. Megérdemelnék. Az lenne a legszebb, ha az elődöntőben a Barcelonát búcsúztatnák tizenegyesekkel (vérezne a szívem), a döntőben meg péppé vernék a Cselszkit.

A Barcával a negyeddöntőben fognak találkozni, nem? :)
Faster! Harder! Cadaver!

#2300 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 18:47

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 18:18

A Barcával a negyeddöntőben fognak találkozni, nem? :)

Én úgy tudom, még nem irányított a sorsolás. :think:

Téma megosztása:

• (119 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.