HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:46

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:39

Fogyókúrázik a halál. Csak igyexem tartani a súlyom ;)

De, ha tartanod kell a súlyod, akkor ha nem igyekszel tartani, híznál, tehát tudod, hogy kell hízni. Megosztanád velem, hogy kell?

:respect:
:look: <=Kedvencszmájlim.

#202 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:46

Idézet

Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

Idézet

Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére!
Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.

Idézet

Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban.
Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

Idézet

Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért küldetett.
Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k foglalták el.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#203 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:47

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:40

Teamécses, illatos gyertyák, lámpa, váza, díszhomok, nagyon jópofa hűtőmágnes, irattartó, asszem mást nem :)

Ennyi kacatot. :omg:
díszhomok :nevet2:
Egyébként grat hozzájuk!

#204 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:54

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:47

Ennyi kacatot. :omg:
díszhomok :nevet2:
Egyébként grat hozzájuk!

-Az illatos gyertyát tanuláshoz használom. Tudományos kutatások bebizonyítottták, hogy ha egy tananyagot vmi kellemes illattal "kötsz össze", jobban megmarad az agyadban :p
-A teamécses az a teamécses tartóba kell, ha épp azzal van kedvem világítani, nem lámpával. :)
-A lámpa azért kell ha nem teamécsessel akarok világítani :D
-A hűtőmégneseket gyűjtöm :p
-A váza virágnak kell meg dísznek. Ebbe lesz a díszhomok. 3 színűt vettem, majd kikeverek belőle vmi érdekeset :p
-Irattartó a jegyzeteimnek kell.

Szal, mé kacat? Hallgatlak...  :think:  :look:

Szerk: Ehh, ti pasik mit értetek a lakás díszítéséhez  :omg:

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 17. 18:58 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#205 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:55

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:46

De, ha tartanod kell a súlyod, akkor ha nem igyekszel tartani, híznál, tehát tudod, hogy kell hízni. Megosztanád velem, hogy kell?

:respect:

Úgy lehet, hogy mindenféle kalórijadús szar tápértékmentes kaját összezabálsz minél nagyobb mennyiségben, és nem mozogsz, csak amennyit muszáj (kimész a hűtőig  max :D) :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#206 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:01

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:15

Hehe. :Đ Nem járok mekibe, mert nekem iszonyat drága.

A kalóriák nem érdekelnek, nem a súlyfeleslegembe fogok belehalni; ami jól esik, megeszem/megiszom. A testem egy vidámpark, nem szentély. :)

Köszi az ötletet, ezt még én is el tudom készíteni. :cool:

Mekibe én sem járok túl gyakran részben az ára miatt, de főleg mert nem egészséges :p

Az olivaolaj azért maradt ki, mert annak a kalorijamennyiségét a sali után 2 adag fagyival vittem be :D

Hajrá, ha kepróbáltad, kivi vok ízlett-e ;)

#207 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:02

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:55

Úgy lehet, hogy mindenféle kalórijadús szar tápértékmentes kaját összezabálsz minél nagyobb mennyiségben, és nem mozogsz, csak amennyit muszáj (kimész a hűtőig  max :D) :D

Nem vagyok egy sportember, de azért izgek mozgok. De ma is annyit ettem, hogy egy tic-tacot nem tudnék már legyürni. :( És semmi eredmény. :Đ

#208 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:03

Én meg befelé pakolok, szerdán start van... Nem kicsit várom már. Úgy volt hogy holnap még dolgozok, de meggondoltam magam...  :D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#209 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:05

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:54

-Az illatos gyertyát tanuláshoz használom. Tudományos kutatások bebizonyítottták, hogy ha egy tananyagot vmi kellemes illattal "kötsz össze", jobban megmarad az agyadban :p
-A teamécses az a teamécses tartóba kell, ha épp azzal van kedvem világítani, nem lámpával. :)
-A lámpa azért kell ha nem teamécsessel akarok világítani :D
-A hűtőmégneseket gyűjtöm :p
-A váza virágnak kell meg dísznek. Ebbe lesz a díszhomok. 3 színűt vettem, majd kikeverek belőle vmi érdekeset :p
-Irattartó a jegyzeteimnek kell.

Szal, mé kacat? Hallgatlak...  :think:  :look:

Szerk: Ehh, ti pasik mit értetek a lakás díszítéséhez  :omg:

Ok, bocs!
Nemkacatok.

#210 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:05

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:03

Én meg befelé pakolok, szerdán start van... Nem kicsit várom már. Úgy volt hogy holnap még dolgozok, de meggondoltam magam...  :D

Hová mész? :look:

#211 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:06

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:02

Nem vagyok egy sportember, de azért izgek mozgok. De ma is annyit ettem, hogy egy tic-tacot nem tudnék már legyürni. :( És semmi eredmény. :Đ

Akkor sztem te ilyen alkat vagy és kész. Sztem fogadd el magad ilyennek ;)

Tod miben van kétmillió kalórija? Egymillió tic-tac-ban :nevet:

#212 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:05

Ok, bocs!
Nemkacatok.

Naugye :p ;)

#213 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:01

Mekibe én sem járok túl gyakran részben az ára miatt, de főleg mert nem egészséges :p

Az olivaolaj azért maradt ki, mert annak a kalorijamennyiségét a sali után 2 adag fagyival vittem be :D

Hajrá, ha kepróbáltad, kivi vok ízlett-e ;)

Begyűrjek egy liter olivaolajat? :p  :Đ

#214 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:08

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:03

5 éve nem voltam nyaralni, úgyhogy ne részletezd túlzottan, me depi leszek és öngyi :spirit:

:D

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 17. 19:09 -kor

#215 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:09

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:06

Hát ha nyikorogsz... :D

#216 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:11

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:09

Hát ha nyikorogsz... :D

:look:

#217 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:14

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:08

5 éve nem voltam nyaralni, úgyhogy ne részletezd túlzottan, me depi leszek és öngyi :spirit:

5 éve? :eek: Fránya Egyetem, mi?
Ne légy depi. Én is depi vagyok, mert nem tudok kivel menni nyaralni. :(
Sulis haverok szanaszéjjel laknak az országban. :( Alpahaverok meg dolgoznak. :(

Énmeg mennék... :reklamacio:

#218 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:14

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:06

Arany Ászok. Jobban Csúszik. De szerintem Neked jobban bejönne a vazelin...  :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#219 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:18

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 20:14

Arany Ászok. Jobban Csúszik. De szerintem Neked jobban bejönne a vazelin...  :Đ

Bocs Never, de et honnét tod, neki mi jön be? Csak nem tán te (is) jártas vagy a vazelin témában? :D

#220 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:19

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:37

Igen, elég felelőségteljes a meló, WHO-nak adjuk le a drótot többek közt...  :)
Rendesek, segítőkészek... Csak attól félek, én nem figyelek oda egy pillanatra, és nem a megfelelő lötyit öntöm rá, nem megfelelő ideig inkubálom, összekeverem a mintákat, vagy ilyesmi :( Akkor többnapi munka elúszhat, a pénzről nem is beszélve (nagyon drágák a felhasznált anyagok, eszközök, és az állami kézben lévő kutatóintézetek anyagai kereteit gondolom nem kell ecsetelnem :(). Meg nem is akarok félpercenként segítséget kérni, mivel ezt már csinálam jópárszor, csak ha az ember nem gyakorolja két és fél hónapig, kiesik a gyakorlatból... szal cikinek érezném minden lépésnél segítséget kérni, akkor bénának tűnnék, márpedig én ősszel ugye önként és dalolva TDK-zni akarok... :smoker:

Nekiállsz CD-ket és DVD-ket írni egyedül? :omg:  Anyááám! :Đ

Kép

Kép

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12