Elküldve: 2006. 07. 22. 19:34
Az a baj, hogy én is csak abból tudok kiindulni, hogy mit látok. A 6000 gépből azért irtam, hogy mennyi alkatrész dőlt el, mert annyit láttam a saját szememmel, ott helyben, mig a gyártás tartott. A többiről, hogy hogy birják, nem tudok, az más cég dolga, aki a megrendelést vitte.
Azt sem vitatom, hogy az itt leirt vélemények sokak számára irányadóak, és hogy előfordul, hogy egyes gyártmányokat vagy szériákat méltatlanul húznak le, de vannak olyanok, amelyek igenis rosszak, a használatuk nem biztonságos, minőségük finoman szólva is kétséges, és itt most nem arról van szó, hogy a feladatukat adott esetben nem látják el maradéktalanul, hanem arról, hogy azt mennyi ideig teszik, és adott esetben minek a kárára, ha valami bajuk lesz.
Nekem is van olyan "gépem", amiben Codegen teker, de maximum P3 vége, P4 kategóriás Celeron elejéig, komolyabbat nem merek bevállalni rá, illetve bevállalom, de megmondom a usernek, hogy ez nem lesz hosszú életű, és ha valami baja van, mosom kezeimet. Ugyanebből a megfontolásból kapnak a vinyók vinyóhűtőt, az ha a család pici fia csendmániás lesz és leköti, megintcsak nem az én dolgom, és ezért szoktam ugatni, hogy olyan cuccot kell venni, ami nem szükségszerüen csillivilli, de legyen megbizható, és lehetőség szerint legyen rá minnél több garancia. Notebook vonalon sem azért szoktam IBMet javasolni, mert bukom a kocka baltával nyesett formákra, de még csak azt se mondhatnám, hogy nem láttam rosszat belőle, épp a múlt héten kellett visszavigyek egy alaplaphibás R40est, de eddigi tapasztalatim azt mutatják, hogy jók, ami viszont más, pl számolatlan Acer, Clevo, Albacomp átment a kezemen, arról jót nem igazán tudok elmondani, lehet hogy zsozso az Evoról ha erre tévedne, lehányná a két szememet, és valoszleg feleannyi noteszt se láttam képen, mint ő az életben, de akkor is ez a véleményem, az alapján, amit tapasztaltam.
Amugy, autók, és megbizhatóság: érdekes hogy pont a Suzuki lett (úgy gondolom mint negativ) és a Rolls (talán mint pozitiv) példa kiragadva. Nos, suzuki, potenciálisan meghalsz, ha baleset ér benne, a kaszni tartása zéró, a tető tuti megrogy ha ráborulsz, a 3 ajtóssal ha felállsz két kerékre, annyit csavarodik a kaszni, hogy nem tudod az ajtót kinyitni, és még sorolhatnám. Mellesleg, intenziv városi igénybevétel során akár 30 ezrenként meg birsz enni egy féltengelycsuklót.
Csakhogy, a melóhelyem gépparkjában lévőkben jó 2-300e KMek vannak, váltott lábak taposták ronngyá őket, nem tagadom, magam is rondán megtéptem egy-kettőnek a száját, mindenki döntse el maga sok e egy 1.0res 53 lovas 5 ajtós csapottseggű GLXnek 120 harmadikban a kalászi egyenesben, miközben a szegény ellen a 9000res Saabban verte a kormányt hogy mivan már, ennek ellenére: motorikusan még egyhez nem volt hozzányúlva, gyakorlatilag leölhetetlenek. Az autószerelnőnk, aki szokott a márkaszervizekbe, meg egy csomó kisebb, nemegy simlis és társa céghez járni alkatrészért, emlitette, hogy olyan 5-600e kilóméterig biztosan nem kell a motorjához nyúlni, akkor is max gyűrűzni. Mesélte, hogy láttak olyan 1,3as Sedant, aminek fél millió kilóméter után még látszott a blokk hengerpalástján a gyári felköszörülés nyoma, ilyet előtte csak dizel mercik motorjában láttak. Sorolhatnám itt még a fogyasztást, vagy azt hogy mikre nem elég az 1.0ás sz*ros 73 Nm forgatónyomatéka, de már alighanem igy is beskatulyáztak sokan mocskos proliautóimádónak.
Úgyhogy lássuk a Rollsot: a mai napig nem tudnak róla sem lóerőt, sem nyomatékot mondani, mert a motort gyárilag nem mérik be. Kérdés hogy ez a tradició miatt van e, vagy csak egyszerüen nem akarnak leégni, én azt mondom tradició. Nagyon szép a robosztus nagy V8, amit kézzel raknak össze, satöbbi, csak kicsit elszomoritó, hogy a több tizmilliós verdának van egy ha jól tudom 10 ezer mérföldes bejáratási szakasza, addig pedig szakadatlan olajcserék 1-2e mérföldenként, és nem azért, mert ez valami luxussportgép, hanem azért, mert annyi morzsa, reszelék jön le az alkatrészektől, hogy hosszabb távon beállitaná a főtengelyt, ami egyébként Rollsosok körében nem számit ritkaságnak.
Úgyhogy, én azt mondom, peace, vegye mindenki amit szeretne, amiről jót hallott, vagy tapasztalt, senki nem mondta, hogy a másik véleményét automatikusan magunkévá kellene tennünk. De mérlegelni, azt lehet, amelett, hogy az életem egy folyamatos butulás, azért itt a fórumon jártomban elég sokszor megesett már, hogy elgondolkodtam azon, hogy nem biztos a másik mond hülyeséget, vagy nem csak hülyeséget, és lehet hogy az is, vagy az a sánta, amit én mondok. Lehet ez a korral jár nálam, nem tudom.